Gazete Vatan Logo

Muhammed Ali'nin eski sevgilisinden şok suçlama!

Efsanevi boksör Muhammed Ali’nin eski sevgilisi Barbara Mensah, ilginç bir iddia ile gündemde…

Muhammed Ali'nin eski sevgilisinden şok suçlama!

Sozcu.com.tr'nin Mirror gazetesinden aktardığı habere göre, Kızı Kiiursti’nin babasının Muhammad Ali olduğunu öne süren Mensah, elinde Muhammed Ali’nin katıldığı seks partilerinden kayıtlar olduğunu ve bunları satmak istediğini söyledi.

70 yaşındaki kadın, “Kimsenin elinde bunun gibi bir şey yok. Bundan kazanabildiğim kadar para almak istiyorum” dedi.

İddiaya göre; kayıtlar, dünyaca ünlü boksörü yaklaşık 10-12 kadınla yansıtıyor. Kayıtların hepsinin dudak uçuklatacağını söyleyen Mensah, “Muhammed, evli olsun olmasın, güzel kadınlardan uzak kalamazdı” dedi.

Görüntüleri Ali’nin çok yakınındaki bir isimden aldığını öne süren Mensah, efsane boksörle ilgili bir kitap hazırlığında olduğunu ve sekiz yayıncının yazdıklarının peşinde olduğunu aktardı. Şimdilerde 35 yaşında olan Kiiursti’nin, Ali ile Barbara’nın 20 yıllık ilişkisinin meyvesi olduğu öne sürülüyor.

Kiiursti’nin söylemlerine göre ise 1988 yılında yapılan babalık testi bu iddiayı doğruluyor. Ancak doğum belgesinde baba olarak Muhammed Ali’nin ismi yazmıyor. Mensah, Muhammed Ali’nin kızlarını beş yaşına kadar sık sık ziyaret ettiğini ancak daha sonra bu ziyaretlerin azaldığını söyledi. Kiiursti 13 yaşında geldiğinde ise tüm bağlantıları kopmuş.

Haberin Devamı