Gazete Vatan Logo
Magazin Asla Vazgeçmem 33. bölüm fragmanında Nur gözünü kararttı-izle

Asla Vazgeçmem 33. bölüm fragmanında Nur gözünü kararttı-izle

Show Tv'nin sevilen dizisi Asla Vazgeçmem 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Asla Vazgeçmem 33. bölüm fragmanında Nur Kerem'in başladığı oyunu hızlandırmaya başladı. Asla Vazgeçmem 33. bölüm fragmanında İclal fenalaştı. Nefes kesen sahneleri ile Asla Vazgeçmem 33. bölüm fragmanları ve tüm detayları haberimizde...

Asla Vazgeçmem 33. bölüm fragmanında Nur gözünü kararttı-izle

Nur gözünü kararttı!

“Asla Vazgeçmem”in 33. Bölümünde; Mert’in elinden tutarak Nur’un kapısına dayanan İclal, bu sefer de duygu sömürüsü yaparak Nur’u Yiğit’den uzaklaştırmaya çalışır. Hiçbir hatası olmamasına rağmen çocukları düşünerek vicdan azabı çeken Nur ise Kerem’le başladığı oyunu hızlandırma kararı alır. Nur ve Kerem’in basında çıkan elele fotoğrafları Yiğit’i çileden çıkarsa da, Yiğit Nur’un neden böyle bir oyunun içine girdiğini görmektedir.

Karnında Cahit’in bebeğiyle Kozan Çiftliği’ne dönen Elmas’ın en büyük hayali gerçekleşmiştir. Ancak çiftlikte Aytül ve İclal’le birlikte yaşamak hiç de kolay olmayacaktır. Yıllarca sürdürdüğü yalanın ortaya çıkmasıyla Cahit’i kaybeden Nazan’ın eski mahallesine abilerinin yanına dönmekten başka çaresi kalmamıştır. Yiğit’in karşısında elini güçlendirmek için binbir oyunla hamile kalan İclal’i büyük bir sürpriz beklemektedir.

Asla Vazgeçmem yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Show TV'de!

ASLA VAZGEÇMEM SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

“Asla Vazgeçmem”in 32. Bölümünde; İclal’in Mert üzerinden yaptığı insafsız bir oyun nedeniyle, Yiğit ve Nur’un baş başa geçirdikleri günler kısa sürmüştür. Yiğit oğlunun yanına koşarken, Nur da büyük bir adım atarak Kerem’in teklifini kabul edecektir. Amacı; Yiğit’i kendinden uzak tutarak, artık bir ilişkileri olamayacağına onu da inandırmaktır. Kerem’in planı işlemeye başlamış, Nur ona komşu olmuştur. Ancak bu gidişe ilk tepki hem de çok tehditkar bir şekilde Hazal’dan gelir.

Haberin Devamı

Babalık testi sonucu Elmas’ın gerçeği söylediğini anlayan Cahit, Nazan’la ipleri kopararak soluğu Elmas’ın yanında alır. Yıllarca sürdürdüğü yalanın ortaya çıkmasıyla Cahit’i kaybeden Nazan için artık yaşamanın bir anlamı kalmamıştır. Mert’in iyileşmesiyle rahatlayan İclal ve Aytül’ün huzurunu, eve geri dönen Fırat bozacaktır. Fırat; hiç de kolay lokma olmadığını artık açık açık göstermeye başlayacaktır. Kerem’in planını gören Yiğit, Nur’un neden bu oyunun içinde yer aldığını anlasa da olayların önüne geçemez. Kerem’in durmaya niyeti yoktur. Ancak Yiğit Nur’dan asla vazgeçmeyecektir.

Haberin Devamı