Gazete Vatan Logo

Kara Sevda 51. bölümünde Kemal gerçekleri öğreniyor!

Kara Sevda 51. bölüm fragmanıyla izleyicileriyle buluştu. Kara Sevda'nın yeni bölümünde Emir'in tehdidine karşılık Nihan Kemal'e bir şey anlatmamaya karar verir. Bu sırada Kemal ise boş durmaz ve parçaları birleştirerek Deniz'in kızı olduğunu öğrenir. Kara Sevda bu akşam Star'da...

Kara Sevda 51. bölümünde Kemal gerçekleri öğreniyor!

Çarşamba günlerinin severek izlenen dizisi Kara Sevda'nın 51. bölümünde Emir kızı olarak benimsediği Deniz'i Kemal'e vermemek için elinden geleni yapar. Kemal ise Deniz'in kızı olduğundan emin olur ve onu görmek için hamle yapar. Emirlerin evine gizlice giren Kemal Deniz'den örnek alabilecek mi? Heyecanlı olaylarıyla Kara Sevda bu akşam Star'da olacak.

KARA SEVDA 51. BÖLÜM FRAGMANI


KARA SEVDA 51. BÖLÜM 2. FRAGMANI

KARA SEVDA 51. BÖLÜM ÖZETİ

Kara Sevda 51. bölümünde; Emir’in uçurumda Deniz'i kullanarak tehdit etmesi sonucu kızını kaybetmekten korkan Nihan, ne olursa olsun bu sırrı saklamaya karar verir. Kemal ise Zeynep’in kendisine Deniz'in fotoğrafıyla birlikte iyice şüphelenir ve gerçekleri ortaya çıkarmaya karar verir.

Kemal, Nihan’la karşılaştığında Nihan’ın yaraları henüz çok tazedir. Yaşanan tüm acılara rağmen, ikisinin de tek merhemi aşktır. Nihan, iyileşmek ister gibi Kemal’e sığındığında, Kemal gerçeğe giden yolun kendi çabalarından geçeceğini anlar. Kemal Deniz'e babalık testi yaptırmak ister ve bunun için Leyla’dan yardım almaya karar verir. Leyla bunun için uğraşsa da Emir de bir o kadar akıllı davranır. Emir ile Kemal'in pes etmeye hiç niyeti yoktur. Bu savaşın ortasında kalan Nihan'ın tek derdi ise kızını korumaktır. Kemal Deniz gerçeğini araştırırken Asu da büyük bir engel olarak karşısına çıkar.

Haberin Devamı

Kemal Deniz'in kendi kızını bir an önce ispatlamak için Emir'in evine gizlice girerek örnek almaya çalışır. Emir'e rağmen Kemal bunu başarabilecek midir?