Baba Sahne

Baba Sahne

Son dakika Baba Sahne haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Baba Sahne ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Baba Sahne haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Baba Sahne

haberleri sayfasında son dakika yaşanan baba sahne gelişmeleri de dahil olmak üzere 547 baba sahne haberi bulunmuştur. Tüm baba sahne haberleri aşağıda listelenmiştir.
22 yıl sonra aynı pozu verdiler! Bir elmanın yarısı Janset Paçalı ve Günay Karacaoğlu buluştu
22 yıl sonra aynı pozu verdiler! Bir elmanın yarısı Janset Paçalı ve Günay Karacaoğlu buluştu Günay Karacaoğlu geçtiğimiz günlerde yeni yaşını Baba Sahne’de kutladı. 2000'li yılların sevilen dizisi 'Yarım Elma' dizisinde birlikte rol aldığı arkadaşı Janset Pacal da Karacaoğlu'nu doğum gününde yalnız bırakmadı.
16.03.2024 Magazin
Günay Karacaoğlu'nu yalnız bırakmadılar! 22 yıl sonra aynı poz
Günay Karacaoğlu'nu yalnız bırakmadılar! 22 yıl sonra aynı poz Sinema oyunusu Günay Karacaoğlu, yeni yaşını Baba Sahne’de kutladı. 2002 yılında yayınlanan Yarım Elma' dizisinin başrollerinde Janset Paçal ve Günay Karaoğaçoğlu yer almıştı. Janset, dizideki kardeşi Karacaoğlu'nu özel gününde yalnız bırakmadı. Doğum gününden fotoğrafları paylaştılar.
15.03.2024 Magazin
Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden ayrılıyor mu? Mesut komiser diziden ayrılıyor mu?
Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden ayrılıyor mu? Mesut komiser diziden ayrılıyor mu? Ekranların uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar’dan üzen haber geldi. Arka Sokakların Mesut komiseri Şevket Çoruhlu’nun diziden ayrılacağı iddia edildi. Peki, Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden ayrılıyor mu? Mesut komiser diziden ayrılıyor mu? Mesut komiser Şevket Çoruh diziden çıktı mı? İşte detaylar…
24.07.2022 Televizyon
Ozan Güven, sözünü tutamadı! Mahkeme bitmeden...
Ozan Güven, sözünü tutamadı! Mahkeme bitmeden... Ozan Güven, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’un açtığı darp davası sonuçlanana kadar mesleğine ara verdiği söylenen Ozan Güven, bu sözden geri döndü.
16.06.2021 Magazin
Hakan Bilgin, Şevket Çoruh'tan korktuğunu itiraf etti
Hakan Bilgin, Şevket Çoruh'tan korktuğunu itiraf etti Oyuncu Hakan Bilgin, YouTube’da 'Mekanın Sahibine Geldik' adlı bir kanal açtı. Kanalın ilk konuğu Şevket Çoruh oldu. Sohbette Hakan Bilgin, ünlü oyuncudan korktuğunu itiraf edince komik anlar yaşandı.
24.10.2020 Magazin
Rasim Öztekin, kavuğunu devrediyor!
Rasim Öztekin, kavuğunu devrediyor! Kel Hasan Efendi, İsmail Dümbüllü, Münir Özkul, Ferhan Şensoy gibi Geleneksel Türk Tiyatrosu’nun ve tuluat sanatının ustalarının taşıdığı kavuğun son sahibi Rasim Öztekin, kavuğu Şevket Çoruh’a devredeceğini açıkladı.
27.08.2020 Magazin
50 milyonluk hasılat!
50 milyonluk hasılat! Arka Sokaklar dizisiyle 497 bölümdür ekranda olan Şevket Çoruh’un oynadığı ‘Çakallarla Dans’ serisi 50 milyon TL’lik hasılatın kapısına dayandı.
5.12.2018 Magazin
Aşıklar tiyatroda
Aşıklar tiyatroda Oyuncu Deniz Çakır ile 6 aydır aşk yaşadığı opera sanatçısı sevgilisi Güvenç Dağüstün, önceki akşam Kadıköy'deydi.
19.10.2018 Magazin
Şevket Çoruh itiraf etti! "13 yıl boyunca..."
Şevket Çoruh itiraf etti! "13 yıl boyunca..." Yaz aylarında sinema filmi çeken Şevket Çoruh, “Bizi çalışmak kurtarıyor. Yazın dinlenmeye pek fırsatım olmuyor. Tatil yapan oyunculardan değilim” dedi.
14.08.2018 Magazin
Burası tüm  tiyatrocuların evi
Burası tüm tiyatrocuların evi Şevket Çoruh’un büyük emeklerle açmayı başardığı Baba Sahne, geçtiğimiz gün birinci yaşını kutladı. Çoruh, “Burası tüm tiyatrocu ve sanatseverlerin evi” dedi
2.04.2018 Magazin
Parasızlıktan düğün yapamadı!
Parasızlıktan düğün yapamadı! Şevket Çoruh’un Özge Turna’yla evlenirken, geçtiğimiz yıl 7 milyon TL kredi çekerek açtığı Baba Sahne’nin borçları nedeniyle düğün yapmadığı ortaya çıktı...
1.03.2018 Magazin
Herkes bastırılmış arzularıyla yüzleşecek
Herkes bastırılmış arzularıyla yüzleşecek Yolcu Tiyatro’nun yeni oyunu Kürklü Venüs toplumsal cinsiyet konusunu çarpıcı bir anlatımla sahneye taşıyor. Oyunun yönetmeni Ersin Umut Güler ile Pervin Bağdat’ın başrolde olduğu oyun insanların içlerinde bastırdıkları arzularıyla yüzleşmesini sağlıyor. Kürklü Venüs 12 Şubat’ta Artı Sahne’de gerçekleşecek özel konseptli galasıyla da bir ilke imza atıyor.
11.02.2018 Arşiv
31 salon 70 tiyatro ile İstanbul’un en büyük sahnesi: Kadıköy
31 salon 70 tiyatro ile İstanbul’un en büyük sahnesi: Kadıköy Çok değil 11 yıl evvel iki özel tiyatronun olduğu Kadıköy’de bugün 70 kadar tiyatro topluluğu 31 farklı sahnede izleyici ile buluşuyor.
27.01.2018 Arşiv
Sahnelerde kadın rüzgarı esiyor
Sahnelerde kadın rüzgarı esiyor Bu hafta kadınların sahneden yayılan haykırışlarına kulak verin; birbirinden farklı karakterler karşısında bir yandan eğlenip diğer yandan düşüneceksiniz.
7.12.2017 Arşiv
'Mesut Komiser'den flaş karar!
'Mesut Komiser'den flaş karar! 12 yıldır Arka Sokaklar dizisinde Mesut Komiser'i canlandıran Şevket Çoruh, şu sıralar hayatının en yoğun günlerini yaşıyor.
21.11.2017 Magazin
Baba destek
Baba destek Azerbaycan ve Türkiye’de çekilen ‘Yanlış Anlama’ adlı sinema filminin galası önceki akşam Kadıköy Baba Sahne’de yapıldı.
6.11.2017 Magazin
Sahnede tiyatro rüzgarı esiyor
Sahnede tiyatro rüzgarı esiyor Tiyatro sezonu açıldı, edebiyat uyarlamalarının yanında, duayenler isimler yeni oyunlarıyla hayranları karşısına çıkıyor. İzleyici sayısı son 10 yılda rekor kırarak üç kat arttı. Özel tiyatrolar ise 5 yıl öncesine göre yüzde 50 artarak sayıları 150’yi geçti!
21.10.2017 Arşiv
'Baba Sahne'de yeni sezon başlıyor!
'Baba Sahne'de yeni sezon başlıyor! Tiyatro ve sinema oyuncusu Şevket Çoruh'un geçtiğimiz yıl İstanbul'un kültür ve sanat hayatına kazandırdığı Baba Sahne, yeni sezonu 6 Ekim Cuma günü açacak.
5.09.2017 Kültür Sanat
Hıçkıra hıçkıra küfür ediyorum
Hıçkıra hıçkıra küfür ediyorum Oyuncu Şevket Çoruh’un geçen yıl tüm birikimini yatırarak kurduğu Baba Tiyatro’yu su bastı. Çoruh, “Hıçkıra hıçkıra küfrediyorum” dedi
30.08.2017 Magazin
Şevket Çoruh çıldırdı: Hıçkıra hıçkıra küfrediyorum!
Şevket Çoruh çıldırdı: Hıçkıra hıçkıra küfrediyorum! 'Arka Sokaklar' dizisinin 'Mesut Komiser'i Şevket Çoruh, İstanbul'u dün akşamdan itibaren etkisi altına alan yağmurun mağdurlarından oldu.
30.08.2017 Magazin
Festivallerden festival beğen
Festivallerden festival beğen Bayram tatili sona erdi, yaşam kaldığı yerden devam ediyor. Önümüzdeki günlerde gerek İstanbul gerek farklı şehirlerde birbirinden renkli ve hareketli festivaller sizi bekliyor... İşte yaz ajandanız.
30.06.2017 Arşiv
'Shirley' ile Baba Sahne'de!
'Shirley' ile Baba Sahne'de! Sumru Yavrucuk’un ses getiren tek kişilik komedi oyunu 'Shirley', 7-8 Haziran tarihlerinde Baba Sahne’de.
30.05.2017 Kültür Sanat
Şevket Çoruh ve Murat Akkoyun, 'Bir Baba Hamlet'te
Şevket Çoruh ve Murat Akkoyun, 'Bir Baba Hamlet'te Baba Sahne'nin yeni oyunu 'Bir Baba Hamlet', Shakespeare’in başyapıtı Hamlet'i kahkaha dolu bambaşka bir yorumla sunuyor.
29.05.2017 Kültür Sanat
'Bir Baba Hamlet' geliyor!
'Bir Baba Hamlet' geliyor! Baba Sahne’nin yeni oyunu 'Bir Baba Hamlet', Şevket Çoruh ve Murat Akkoyunlu’yu, Emrah Eren’in yönetmenliğinde aynı sahne üzerinde buluşturuyor.
15.05.2017 Kültür Sanat
'Baba Konser'in ilk konuğu Leman Sam!
'Baba Konser'in ilk konuğu Leman Sam! 'Baba Konser' serisinin ilk konuğu, şarkıcı Leman Sam olacak.
9.05.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Baba Sahne ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki baba sahne haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.