Günay Karacaoğlu

Günay Karacaoğlu

Son dakika Günay Karacaoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Günay Karacaoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Günay Karacaoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Günay Karacaoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan günay karacaoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 43 günay karacaoğlu haberi bulunmuştur. Tüm günay karacaoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Now Tv Korkma Ben Yanındayım neden final yapıyor?
Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Now Tv Korkma Ben Yanındayım neden final yapıyor? Yayın hayatı kısa süren dizilere bir yenisi daha eklendi. Now Tv'de izleyiciyle buluşan ve başrollerinde Şevket Çoryh, Günay Karacaoğlu, Nilsu Berfin Aktaş'ın yer aldığı aile ve dostluk temalı dizi beklenen karşılığı alamadı. Yedinci bölümde veda edecek olan Korkma Ben Yanındayım dizisi neden final yapıyor?
24.04.2024 Magazin
Yarım Elma dizisiyle ünlenen Janset Paçal'ın kilo verdi, kimse tanıyamadı
Yarım Elma dizisiyle ünlenen Janset Paçal'ın kilo verdi, kimse tanıyamadı 2002-2003 yılları arasında ekranlara gelen komedi ve dram türündeki 'Yarım Elma' dizisinin başrolü Janset Paçal, verdiği kilolarla gündem oldu. Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncunun yaptığı 'öncesi sonrası' paylaşımına takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı.
3.04.2024 Magazin
22 yıl sonra aynı pozu verdiler! Bir elmanın yarısı Janset Paçalı ve Günay Karacaoğlu buluştu
22 yıl sonra aynı pozu verdiler! Bir elmanın yarısı Janset Paçalı ve Günay Karacaoğlu buluştu Günay Karacaoğlu geçtiğimiz günlerde yeni yaşını Baba Sahne’de kutladı. 2000'li yılların sevilen dizisi 'Yarım Elma' dizisinde birlikte rol aldığı arkadaşı Janset Pacal da Karacaoğlu'nu doğum gününde yalnız bırakmadı.
16.03.2024 Magazin
Günay Karacaoğlu'nu yalnız bırakmadılar! 22 yıl sonra aynı poz
Günay Karacaoğlu'nu yalnız bırakmadılar! 22 yıl sonra aynı poz Sinema oyunusu Günay Karacaoğlu, yeni yaşını Baba Sahne’de kutladı. 2002 yılında yayınlanan Yarım Elma' dizisinin başrollerinde Janset Paçal ve Günay Karaoğaçoğlu yer almıştı. Janset, dizideki kardeşi Karacaoğlu'nu özel gününde yalnız bırakmadı. Doğum gününden fotoğrafları paylaştılar.
15.03.2024 Magazin
Saadettin Eskiçorapçı kimdir, hangi hastanede görevli? Oyuncu Günay Karacaoğlu’nun eşi Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı’nın biyografisi…
Saadettin Eskiçorapçı kimdir, hangi hastanede görevli? Oyuncu Günay Karacaoğlu’nun eşi Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı’nın biyografisi… Oyuncu Günay Karacaoğlu, bir süredir birlikte olduğu Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı ile evlendi. Peki, Saadettin Eskiçorapçı kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi hastanede görevli? Oyuncu Günay Karacaoğlu’nun eşi Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı’nın biyografisi…
29.09.2022 Magazin
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri...
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri... Altın Kelebek ödülleri kim aldı, kimlere verildi? Pantene Altın Kelebek ödülleri sahipleri merak ediliyor. Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyileri belli oldu. 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri için yapılan tören 5 Aralık akşamı gerçekleşti. İşte Altın Kelebek ödülleri sahipleri…
6.12.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Ozan Güven, sözünü tutamadı! Mahkeme bitmeden...
Ozan Güven, sözünü tutamadı! Mahkeme bitmeden... Ozan Güven, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’un açtığı darp davası sonuçlanana kadar mesleğine ara verdiği söylenen Ozan Güven, bu sözden geri döndü.
16.06.2021 Magazin
"Benim babam kim?"
"Benim babam kim?" ATV'nin yeni dizisi Gençliğim Eyvah'ın 3. bölüm fragmanı yayınlandı.
23.06.2020 Televizyon
Yeditepe İstanbul dizisi ne zaman, nerede çekildi? Yeditepe İstanbul oyuncuları kimler?
Yeditepe İstanbul dizisi ne zaman, nerede çekildi? Yeditepe İstanbul oyuncuları kimler? Yeditepe İstanbul dizisi başarılı kadrosuyla bir döneme damgasını durdu. TRT 1 ekranlarında ilk kez 24 Nisan 2001 yılında yayınlana dizi 2002 tarihine kadar sürdü. 2020 yılında TRT’nin gündüz kuşağında ikinci kez yayınlanan dizinin tekrarları sırasıyla Kanaltürk, Flash TV ve Cine 5'te yayınlanmıştır. En son 2010 yılında tekrar bölümleriyle yeniden TRT ekranlarında olan sevilen dizi yeniden TRT 1 ekranların yayınlanmaya başlandı. Peki, Yeditepe İstanbul dizisi konusu nedir? Yeditepe İstanbul oyuncuları kimler? Yeditepe İstanbul kaç bölüm yayınlandı?
3.10.2020 Gündem
Ozan Güven'den büyük jest
Ozan Güven'den büyük jest Meryem Uzerli ile Ozan Güven 2016'da 'Annemin Yarası' filminde birlikte oynamış ve ikilinin aşk yaşadıkları söylenmişti.
24.02.2019 Magazin
Tiyatroya ünlü akını
Tiyatroya ünlü akını Cervantes’in ölümsüz eseri ‘Don Kişot’, Bulgakov’ın dönemini yakalayan uyarlaması üzerinde yükselen yeni bir metinle seyirciyle buluşmaya devam ediyor.
10.01.2019 Magazin
Sahnelerde kadın rüzgarı esiyor
Sahnelerde kadın rüzgarı esiyor Bu hafta kadınların sahneden yayılan haykırışlarına kulak verin; birbirinden farklı karakterler karşısında bir yandan eğlenip diğer yandan düşüneceksiniz.
7.12.2017 Arşiv
Çok güldürecekler
Çok güldürecekler Kanal D’nin, yapımcılığını 1441 Prodüksiyon’un üstlendiği, başrollerinde Celil Nalçakan, Günay Karacaoğlu ve Levent Ülgen’in yer aldığı yeni dizisi “Hayati ve Diğerleri” 19 Kasım akşamı izleyicisi ile buluşacak.
11.11.2017 Magazin
'İsmail Abi' müjdeyi verdi! Leyla İle Mecnun...
'İsmail Abi' müjdeyi verdi! Leyla İle Mecnun... Serkan Keskin, NTV Radyo'nun konuğu oldu. Kesin, “Gerçekten yapmamız gerektiğini hissedersek Leyla ile Mecnun’un filmini yapabiliriz.” dedi.
9.10.2017 Televizyon
'Baba Sahne'de yeni sezon başlıyor!
'Baba Sahne'de yeni sezon başlıyor! Tiyatro ve sinema oyuncusu Şevket Çoruh'un geçtiğimiz yıl İstanbul'un kültür ve sanat hayatına kazandırdığı Baba Sahne, yeni sezonu 6 Ekim Cuma günü açacak.
5.09.2017 Kültür Sanat
'İki İyi Çocuk' geliyor!
'İki İyi Çocuk' geliyor! Yönetmenliğini Mehmet Demir Yılmaz'ın yaptığı, başrolleri Sarp Leventoğlu, Sevcan Yaşar ve Kazım Karakadıoğlu’nun paylaştığı 'İki İyi Çocuk' filminin çekimlerine Antakya'da başlandı.
24.08.2017 Kültür Sanat
Cingöz Recai filminin vizyon tarihi belli oldu!
Cingöz Recai filminin vizyon tarihi belli oldu! Yıllar sonra tekrar beyazperdede hayat bulan ‘Cingöz Recai’nin çekimleri tamamlandı.
27.07.2017 Televizyon
Şevket Çoruh'a büyük destek!
Şevket Çoruh'a büyük destek! Tüm birikimini Kadıköy’de açtığı 'Baba Sahne’ye yatıran Şevket Çoruh’a yakın arkadaşlarından 'baba' destek. Şevket Çoruh'un bu hamlesine kayıtsız kalmayan duayen isimler destek için oyun ve konserlerini 'Baba Sahne'ye kaydırdı.
13.04.2017 Magazin
Mutluluk bedava!
Mutluluk bedava! ‘Mandıra Filozofu’ filmleri ile milyonlarca seyirciye ulaşan Müfit Can Saçıntı, senaryosunu kaleme aldığı ve yönetmenliğini üstlendiği yeni filmi ‘Yaşamak Güzel Şey’de mutluluğun bedava olduğunu anlattıklarını söyledi.
12.04.2017 Magazin
Serhat Kılıç sahnede gözyaşlarını tutamadı!
Serhat Kılıç sahnede gözyaşlarını tutamadı! Oyuncu Serhat Kılıç, 25 yıllık sanat birikimini bir tiyatro sahnesi ile taçlandırdı. Kendi tiyatrosunu kurmanın mutluluğunu yaşayan sanatçı, sahnede hüngür hüngür ağladı.
22.03.2017 Kültür Sanat
'Yaşamak Güzel Şey’in afişi hazır, vizyonu bekliyor
'Yaşamak Güzel Şey’in afişi hazır, vizyonu bekliyor Müfit Can Saçıntı’nın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği 'Yaşamak Güzel Şey'in afişi hazırlandı.
9.03.2017 Kültür Sanat
Seyirciden tam not
Seyirciden tam not Başrollerini Vahide Perçin, Yasemin Çonka ve Açelya Topaloğlu’nun paylaştığı ‘Kadınlar, filler ve saireler’ önceki akşam BKM’de seyirciyle buluştu...
7.10.2016 Magazin
Tam kadro
Tam kadro “Roman Havası” dizisinin oyuncuları Oya Başar, Günay Karacaoğlu ve Petek Dinçöz, Zorlu AVM’deydi...
12.01.2015 Magazin
Ünlü isimlerin yer aldığı diziye şok!
Ünlü isimlerin yer aldığı diziye şok! Show TV'nin, Yalova'daki Roman vatandaşlarımızın yol kapatıp protesto etmek zorunda kaldığı Roman Havası dizisi sonunda tepkilere daha fazla direnemedi ve yayından kaldırıldı.
7.01.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Günay Karacaoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki günay karacaoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.