Yarım Elma dizisiyle ünlenen Janset Paçal'ın kilo verdi, kimse tanıyamadı
Yarım Elma dizisiyle ünlenen Janset Paçal'ın kilo verdi, kimse tanıyamadı 2002-2003 yılları arasında ekranlara gelen komedi ve dram türündeki 'Yarım Elma' dizisinin başrolü Janset Paçal, verdiği kilolarla gündem oldu. Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncunun yaptığı 'öncesi sonrası' paylaşımına takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı.
3.04.2024 Magazin
22 yıl sonra aynı pozu verdiler! Bir elmanın yarısı Janset Paçalı ve Günay Karacaoğlu buluştu
22 yıl sonra aynı pozu verdiler! Bir elmanın yarısı Janset Paçalı ve Günay Karacaoğlu buluştu Günay Karacaoğlu geçtiğimiz günlerde yeni yaşını Baba Sahne’de kutladı. 2000'li yılların sevilen dizisi 'Yarım Elma' dizisinde birlikte rol aldığı arkadaşı Janset Pacal da Karacaoğlu'nu doğum gününde yalnız bırakmadı.
16.03.2024 Magazin
Günay Karacaoğlu'nu yalnız bırakmadılar! 22 yıl sonra aynı poz
Günay Karacaoğlu'nu yalnız bırakmadılar! 22 yıl sonra aynı poz Sinema oyunusu Günay Karacaoğlu, yeni yaşını Baba Sahne’de kutladı. 2002 yılında yayınlanan Yarım Elma' dizisinin başrollerinde Janset Paçal ve Günay Karaoğaçoğlu yer almıştı. Janset, dizideki kardeşi Karacaoğlu'nu özel gününde yalnız bırakmadı. Doğum gününden fotoğrafları paylaştılar.
15.03.2024 Magazin
Yarım Elma'nın 'Yonca'sı Janset Paçal yıllara meydan okuyor!
Yarım Elma'nın 'Yonca'sı Janset Paçal yıllara meydan okuyor! Bir dönemin efsane dizileri Ayrılsak da Beraberiz ve Yarım Elma'da canlandırdığı karakterlerle hafızalardan silinmeyen başarılı oyuncu Janset Paçal'ı adeta zamana meydan okuyor. 50 yaşına giren ünlü oyuncunun son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.
5.01.2022 Magazin