Mesut Komiser

Mesut Komiser

Son dakika mesut komiser haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mesut komiser ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mesut komiser haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mesut Komiser

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mesut komiser gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 mesut komiser haberi bulunmuştur. Tüm mesut komiser haberleri aşağıda listelenmiştir.
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan Arka Sokaklar’ın “Mesut Komiser”i Şevket Çoruh diziye geri dönüyor. Dizinin yeni bölümüne ilişkin yayınlanan ikinci fragmanda “Efsane geri dönüyor!” mesajı verildi.    
25.04.2024 Magazin
Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Sezon finali sürprizi: Mesut Komiser yeniden merkezde!
Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Sezon finali sürprizi: Mesut Komiser yeniden merkezde! Arka Sokaklar dizisinin efsanevi üyesi Mesut Komiser'in diziye dönüşü için görüşmeler başladı. Ünlü oyuncu Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar'a dönüş haberi izleyiciyi de heyecanlandırdı. Peki haber doğru mu? Şevket Çoruh diziye ne zaman dönecek?
24.04.2024 Magazin
Keremcem yeni Mesut komiser oluyor! Başım Belada konusu nedir? Başım Belada dizisi oyuncuları...
Keremcem yeni Mesut komiser oluyor! Başım Belada konusu nedir? Başım Belada dizisi oyuncuları... Başım Belada dizisi konusu nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. ATV'nin yeni dizisi Başım Belada ilk bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Başrollerini Keremcem ve Merih Öztürk'ün paylaştığı Başım Belada oyuncuları kimler? Nerede çekiliyor? İşte Başım Belada dizisi karakterleri...
5.03.2023 Televizyon
Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden ayrılıyor mu? Mesut komiser diziden ayrılıyor mu?
Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden ayrılıyor mu? Mesut komiser diziden ayrılıyor mu? Ekranların uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar’dan üzen haber geldi. Arka Sokakların Mesut komiseri Şevket Çoruhlu’nun diziden ayrılacağı iddia edildi. Peki, Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden ayrılıyor mu? Mesut komiser diziden ayrılıyor mu? Mesut komiser Şevket Çoruh diziden çıktı mı? İşte detaylar…
24.07.2022 Televizyon
Mesut'un hayatı tehlikede!
Mesut'un hayatı tehlikede! Arka Sokaklar 558. Bölüm Fragmanı yayında! Mesut'un hayatı tehlikede.
19.09.2020 Televizyon
Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı? Arka Sokaklar 539. bölüm ne zaman?
Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı? Arka Sokaklar 539. bölüm ne zaman? Kanal D’nin sevilen uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, yeni bölüm fragmanında Hüsnü’nün zor dakikalar geçireceğini gösterdi. Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı? Arka Sokaklar 539. bölüm ne zaman? İşte Arka Sokaklar 539. bölüm fragmanı…
24.01.2020 Gündem
Şevket Çoruh baba oluyor
Şevket Çoruh baba oluyor Uzun yıllardır Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Arka Sokaklar' dizisinde 'Mesut Komiser' karakterini canlandıran Şevket Çoruh, baba oluyor.
3.01.2020 Magazin
Şevket Çoruh itiraf etti! "13 yıl boyunca..."
Şevket Çoruh itiraf etti! "13 yıl boyunca..." Yaz aylarında sinema filmi çeken Şevket Çoruh, “Bizi çalışmak kurtarıyor. Yazın dinlenmeye pek fırsatım olmuyor. Tatil yapan oyunculardan değilim” dedi.
14.08.2018 Magazin
Tarkan hayranı
Tarkan hayranı ‘Arka Sokaklar’ dizisinin ‘Mesut Komiser’i Şevket Çoruh, eşi Özge Turna ile önceki gün Tarkan’ın Vadistanbul’daki konserine gitti.
13.05.2018 Magazin
Mesut Komiser ölüyor mu?
Mesut Komiser ölüyor mu? Yıllardır izleyicinin heyecanla takip ettiği Arka Sokaklar'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Komiser Mesut teröristlerin eline düşüp ölümle burun buruna geliyor.
12.02.2018 Magazin
Hüsnü Komiser'e tepki yağıyor!
Hüsnü Komiser'e tepki yağıyor! Bu hafta yayınlanacak yeni bölümde Gonca Hanım'a evlilik teklifi eden Hüsnü Komiser'e, kazada ölen karısı Suat'ı çabuk unuttuğu için tepki yağıyor.
15.12.2017 Televizyon
'Mesut Komiser'den flaş karar!
'Mesut Komiser'den flaş karar! 12 yıldır Arka Sokaklar dizisinde Mesut Komiser'i canlandıran Şevket Çoruh, şu sıralar hayatının en yoğun günlerini yaşıyor.
21.11.2017 Magazin
Şevket Çoruh çıldırdı: Hıçkıra hıçkıra küfrediyorum!
Şevket Çoruh çıldırdı: Hıçkıra hıçkıra küfrediyorum! 'Arka Sokaklar' dizisinin 'Mesut Komiser'i Şevket Çoruh, İstanbul'u dün akşamdan itibaren etkisi altına alan yağmurun mağdurlarından oldu.
30.08.2017 Magazin
Şevket Çoruh, kadın kılığına girdi!
Şevket Çoruh, kadın kılığına girdi! 'Arka Sokaklar' dizisinde canlandırdığı Mesut Komiser karakteri ile gönüllerde taht kuran Şevket Çoruh, ekim ayında vizyona girecek yeni filmi için kadın kılığına girdi.
20.08.2017 Kültür Sanat
Şevket Çoruh paylaştı! Arka Sokaklar...
Şevket Çoruh paylaştı! Arka Sokaklar... Kanal D'de ekranlara gelen fenomen dizi 'Arka Sokaklar'ın 12'inci sezon çekimleri başladı.
12.08.2017 Televizyon
Arka Sokaklar 442. bölüm 2. fragmanı
Arka Sokaklar 442. bölüm 2. fragmanı Arka Sokaklar yeni bölümü ile 19 Mayıs Cuma günü KanalD'de.
18.05.2017 Sinema-Dizi
Arka Sokaklar 441. bölüm fragmanı
Arka Sokaklar 441. bölüm fragmanı Arka Sokaklar yeni bölümü ile 12 Mayıs Cuma akşamı KanalD'de.
12.05.2017 Sinema-Dizi
Ünlü isimden o dergiye destek gecikmedi!
Ünlü isimden o dergiye destek gecikmedi! Sevilen dizi 'Arka Sokaklar'ın Mesut Komiseri oyuncu Şevket Çoruh, dört sayı sonra kapanacağını açıklayan Penguen dergisine destek için bir video hazırlayıp sosyal medyada paylaştı.
26.04.2017 Yaşam
Şevket Çoruh diziden ayrıldı mı? Belli oldu...
Şevket Çoruh diziden ayrıldı mı? Belli oldu... 'Arka Sokaklar'da 'Mesut Komiser' karakterine hayat veren Şevket Çoruh'un dizideki akıbeti belli oldu.
8.04.2017 Televizyon
Kanal D yayın akışında Arka Sokaklar var! Mesut diziye veda mı ediyor?
Kanal D yayın akışında Arka Sokaklar var! Mesut diziye veda mı ediyor? Kanal D’nin sevilen dizilerinden biri olan Arka Sokaklar’da uzun soluklu bir serüvenin ardından Mesut Komiser için yolun sonu gözüktü mü? Arka Sokaklar yeni bölümüyle birlikte yayınlamış olduğu fragmanda sevilerek takip edilen dinin en eski oyuncularından bir olan Mesut, Gümüş’ten aldığı yara sonucunda diziye veda mı edecek?
29.09.2021 Gündem
'Mesut Komiser' Şevket Çoruh'tan 'Baba' hareket!
'Mesut Komiser' Şevket Çoruh'tan 'Baba' hareket! Şevket Çoruh, 'Baba Sahne’yi, 10 yıl önce kaybettiğimiz ustası Savaş Dinçel’in 75'inci doğum gününde açıyor.
28.03.2017 Kültür Sanat
Bütün servetini buraya yatırdı!
Bütün servetini buraya yatırdı! Şevket Çoruh, 22 yıllık birikimini tiyatroya yatırdı.
21.03.2017 Magazin
Arka Sokaklar'da şok! İkisi de gidiyor...
Arka Sokaklar'da şok! İkisi de gidiyor... Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı hayranlarını şoke etti. Arka Sokaklar'da Mesut vuruluyor, Hüsnü ise kalp krizi geçiriyor. Arka Sokaklar'ın yeni bölüm fragmanında...
20.03.2017 Televizyon
Mesut Komiser çıldırıyor!
Mesut Komiser çıldırıyor! Kanal D'nin sevilen dizisi 'Arka Sokaklar'ın 433. bölüm fragmanı yayınlandı. Terör örgütü Mesut komiserin oğlunu kaçırıyor. Haberi alan Mesut resmen çıldırıyor.
11.03.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Mesut Komiser ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mesut komiser haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.