Aziz Babuşçu

Aziz Babuşçu

Son dakika aziz babuşçu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aziz babuşçu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aziz babuşçu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aziz Babuşçu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aziz babuşçu gelişmeleri de dahil olmak üzere 148 aziz babuşçu haberi bulunmuştur. Tüm aziz babuşçu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4’üncü Olağanüstü Kongresi’nde delegeler tarafından kullanılan geçerli 1399 oyun tamamını alarak yeniden genel başkan seçildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Büyük kongre seçim tutanağına göre 1402 oy kullanıldı. Geçerli oy sayısı 1399. Geçersiz oy sayısı 3. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 1399 oyun tamamını alarak yeniden AK Parti Genel Başkanı olarak seçildi" dedi.
7.10.2023 Gündem
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başlarken partiyi yerel seçimlere götürecek olan A takım kadrosu da belirlenecek. Öte yandan kongrede Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesi de belli oldu. Listede dikkat çeken isimler yer aldı.
7.10.2023 Gündem
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan: ''Emekli memurlarımızın maaşlarıyla ilgili bakanlığımız çalışmasını yapıyor. İlk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi de inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız.'' dedi.
7.10.2023 Gündem
‘Ömrünü memleket için tüketti’
‘Ömrünü memleket için tüketti’ Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, dün gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine katılan Başbakan Binali Yıldırım “Bir ömrü memleket için, memleketin sanayisi için tüketmiş olan Erdoğan Demirören’e Allah’tan rahmet diliyorum” dedi
10.06.2018 Gündem
İşte AK Parti milletvekili aday listesi
İşte AK Parti milletvekili aday listesi Ak Parti'de 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olacakların isimleri belirlendi. AK Parti'nin 24 Haziran seçimi için YSK'ya sunduğu 600 kişilik milletvekili aday listesinde 167 isim tekrar yer buldu. Adayların 126'sı kadınlardan oluşurken en genç aday 18 yaşındaki Kocaeli 11. sıra adayı Elif Nur Bayram, en yaşlı aday ise 70 yaşındaki Mardin 4. sıra adayı Ahmet Munip Yıldızoğlu oldu. Öte yandan 65. Hükümet'te görev alan Başbakan Yardımcısı Şimşek, AB Bakanı Çelik, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Ekonomi Bakanı Zeybekci, Maliye Bakanı Ağbal listede yer almadı.
21.05.2018 Siyaset
'Dünya 5'ten büyüktür' şarkı oldu!
'Dünya 5'ten büyüktür' şarkı oldu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Birleşmiş Milletler'in (BM) 5 daimi üyesinin veto hakkını eleştirirken kullandığı "Dünya 5'ten büyüktür" sözünden ilham alınarak hazırlanan "The World Is Bigger Than Five" isimli İngilizce şarkı, Türkçe alt yazılı özel kliple yayımlandı.
29.09.2021 Gündem
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'A takımı'
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'A takımı' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'A Takımı' belli oldu...
21.05.2017 Siyaset
Küstahlıkta sınır tanımıyorlar
Küstahlıkta sınır tanımıyorlar Bulgaristan seçim çalışmalarına katılmayan Ak Partili milletvekilini istenmeyen kişi ilan etti
29.09.2021 Gündem
'Bu ülkede herhangi bir ameliyata asla izin vermeyiz'
'Bu ülkede herhangi bir ameliyata asla izin vermeyiz' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Asım'ın neslini ayağa kaldırmanın mücadelesini verdiklerini söyledi.
29.09.2021 Gündem
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste!
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste! AK Parti, CHP, MHP ve HDP'nin il il milletvekili listeleri belli oldu. AK Parti, CHP, HDP, MHP milletvekili adaylarının hangileri milletvekili olmayı başardı?
29.09.2021 Gündem
4 partide seçim sürprizleri!
4 partide seçim sürprizleri! Başbakan Davutoğlu, partisinin aday listelerini tamamladı, partideki kurmaylarını ve bakanları üst sıralara yerleştirdi. 3 dönemlik 20 isim listelerde yer aldı. AK Parti, HDP’nin milletvekili çıkardığı büyükşehirlerde Mehdi Eker, Orhan Miroğlu ve Galip Ensarioğlu gibi bazı isimleri aday gösterecek
29.09.2021 Gündem
Merkez Karar’da  31 isim değişti
Merkez Karar’da 31 isim değişti AK Parti’nin en yetkili organı Merkez Karar ve Yürütme Kurulu’nda 19 kişi yerini korudu...
29.09.2021 Gündem
Davutoğlu, Ak Parti yönetimini yeniledi
Davutoğlu, Ak Parti yönetimini yeniledi MKYK seçimi tamamlandı, 50 kişilik liste onaylandı
29.09.2021 Gündem
Erdoğan’a yakın isimler MKYK’da
Erdoğan’a yakın isimler MKYK’da Ak Parti’nin bugün Ankara Arena’da gerçekleştirilecek kongrenin ana temasının, ‘2001 ruhu’ ve ‘kuruluş felsefesine dönüş’ olması bekleniyor...
29.09.2021 Gündem
AK Parti vekil adayları belli oldu!
AK Parti vekil adayları belli oldu! AK Parti üst kurul çalışması bitti. Milletvekili adayları belli oldu.
29.09.2021 Gündem
AK Parti'den 3 şehir için özel çalışma
AK Parti'den 3 şehir için özel çalışma AK Parti, aday listesini bugün YSK'ya teslim edecek. Tunceli, Hakkari ve Iğdır için özel çalışıldı en çok oyu alacak isimler belirlendi.
29.09.2021 Gündem
Yaşar Kemal son yolculuğuna uğurlandı
Yaşar Kemal son yolculuğuna uğurlandı 14 Ocak 2015'de solunum yetmezliği nedeniyle İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Yaşar Kemal yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Yapay solunum desteği uygulanan Kemal'in, çoğul organ yetersizliği de ortaya çıkmıştı. Kemal tedavi altına alındıktan 1.5 ay sonra dün 92 yaşında hayatını kaybetti.
29.09.2021 Gündem
CHP'li aday CHP'yi yerden yere vurdu!!
CHP'li aday CHP'yi yerden yere vurdu!! CNN TÜRK'te Akif Beki'nin sunduğu "Baştan Sona" programına konuk olan CHP'nin eski İstanbul İl Başkanı ve aynı zamanda CHP'den aday adayı olan Şinasi Öktem, CHP ile ilgili ezber bozacak açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
‘Bir de paralel lobisi çıktı!’
‘Bir de paralel lobisi çıktı!’ Gülen’in makalesine tepki gösteren Başbakan “Ermeni lobisi harekete geçti...
29.09.2021 Gündem
Aziz Babuşçu: Görevi bırakıyorum
Aziz Babuşçu: Görevi bırakıyorum AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, 8 Şubat’ta yapılacak kongrede il başkanlığını bırakacağını açıkladı...
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan flaş açıklamalar!
Erdoğan'dan flaş açıklamalar! Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ne diyorlar? İnsanı böyle adeta çıldırtacaklar, enflasyon düşerse faizi düşüreceklermiş. Bu anlayış anlayış değil, bu yanlış bir mantık, doğru bir mantık değil çünkü enflasyon sebep, faiz netice değildir. Faiz sebep, enflasyon neticedir" dedi.
29.09.2021 Gündem
Üşüyen yüzler gülümsedi
Üşüyen yüzler gülümsedi AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından Suriyeli mülteciler için başlatılan ‘Üşüyorum, Yardım Edin’ kampanyası Şanlıurfa’dan başladı...
29.09.2021 Gündem
Binali Yıldırım'ın acı günü
Binali Yıldırım'ın acı günü Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın vefat eden halası Zülbiye Kılavuzoğlu, son yolculuğuna uğurlandı
29.09.2021 Gündem
VİP salonda dikkat çeken konuşma!
VİP salonda dikkat çeken konuşma! BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu İstanbul’a geldi. Davutoğlu ile Emniyet Müdürü Altınok’un VİP salonu ve çıkışı boyunca yürürken konuşması dikkat çekti.
29.09.2021 Gündem
Başbakan Davutoğlu gözyaşlarını tutamadı
Başbakan Davutoğlu gözyaşlarını tutamadı Başbakan Ahmet Davutoğlu, cuma namazını Başakşehir'deki Tunahan Camisi'nde kıldı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aziz Babuşçu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aziz babuşçu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.