Türk gıda devinin tamamı satıldı!
Türk gıda devinin tamamı satıldı! Yıldız Holding’in sahibi Ülker Ailesi ile BİM’in ana ortakları Topbaş Ailesi, Yimpaş Holding’e ait Aytaç'ın tüm hisseleri satın alarak şirketin tek sahibi oldu. Ülker ve Topbaş ailesi, 2013'te şirketin yüzde 75'ini satın almıştı. Geçtiğimiz günlerde kalan hisseler için şirketler arasında anlaşma sağlandı.
24.07.2017 Ekonomi
Aytaç'ın tamamı satıldı!
Aytaç'ın tamamı satıldı! Yıldız Holding’in sahibi Ülker Ailesi ile BİM’in ana ortakları Topbaş Ailesi Yimpaş Holding’e ait Aytaç'ın tüm hisseleri satın alarak şirketin tek sahibi oldu. Ülker ve Topbaş ailesi, 2013'te şirketin yüzde 75'ini satın almıştı. Geçtiğimiz günlerde kalan hisseler için şirketler arasında anlaşma sağlandı.
24.07.2017 Ekonomi
Tutar Mı Tutar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle
Tutar Mı Tutar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle Show TV'nin yeni yaz dizisi Tutar Mı Tutar son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Süreya’ya ilk görüşte vurulan Cemal, Ayhan’ı da peşine takarak ona ulaşmaya çalıştı. Bu çabalar ikilinin başına çeşitli dertler açtı. Peki yeni bölümde neler olacak? Tutar Mı Tutar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
3.07.2015 Magazin
Türk markasına Rum oyunu!
Türk markasına Rum oyunu! Kıbrıs Rum Yönetimi Aytaç'ın isim ve logosunu taklit ederek, yurtdışına Hellim peyniri satmaya başladı
16.07.2012 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri