Aysun

Aysun

Son dakika aysun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aysun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aysun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aysun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aysun gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.051 aysun haberi bulunmuştur. Tüm aysun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özkan Uğur'suz ilk konser eşini rahatsız etmişti! Mazhar Alanson'dan açıklama geldi
Özkan Uğur'suz ilk konser eşini rahatsız etmişti! Mazhar Alanson'dan açıklama geldi Efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur, 8 Temmuz 2023 tarihinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Mazhar Alanson ve Fuat Güner, yakın dostları olmadan ilk kez geçtiğimiz ay Bostancı'da sahneye çıkmıştı. Mazhar Alanson, Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur'un konserle ilgili gündem olan sözlerine dair açıklama yaptı.
11.04.2024 Magazin
Özkan Uğur'un eşi acılı günlerin ardından ilk kez konuştu: MF oldular!
Özkan Uğur'un eşi acılı günlerin ardından ilk kez konuştu: MF oldular! Üç kez lenf kanserini yenen ancak hastalığı nükseden 'MFÖ' grubunun üyelerinden Özkan Uğur, geçtiğimiz temmuz ayında 69 yaşındayken yaşamını yitirmişti. Usta ismin eşi Aysun Aslan Uğur, acılı sürecin ardından ilk kez konuştu.
26.03.2024 Magazin
Rotahane kültür ve tarih şehri Erzurum’da! Pervin Ersoy: 66’ncı şehre ulaştık
Rotahane kültür ve tarih şehri Erzurum’da! Pervin Ersoy: 66’ncı şehre ulaştık Türkiye’nin zengin kültürel varlıklarını tanıtmak ve bu varlıkların iç turizm bağlamında farkındalığını arttırmak amacıyla hayata geçirilen Rotahane, Erzurum’da kültür ve tarih dolu bir yolculuk yaptı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un kurucusu olduğu Rotahane’nin 66’ncı durağı olan Erzurum’da Urartulardan Osmanlılara, Selçuklulardan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş dönemine kadar birçok eser, katılımcıların büyük beğenisini kazandı.
21.01.2024 Gündem
Özkan Uğur’un ismi müzik stüdyosunda yaşatılacak
Özkan Uğur’un ismi müzik stüdyosunda yaşatılacak Geçtiğimiz sene temmuz ayında hayatını kaybeden Özkan Uğur’un adını taşıyan müzik stüdyosu Büyük İstanbul Otogarı’nda açıldı.
13.01.2024 Magazin
Eşi ve 5 çocuğunun öldüğü otomobili 'gelin arabası' yapıp, 5 ay sonra evlenmişti; tutuklandı
Eşi ve 5 çocuğunun öldüğü otomobili 'gelin arabası' yapıp, 5 ay sonra evlenmişti; tutuklandı Şanlıurfa'da, 8 ay önce otomobilin sulama kanalına uçması sonucu eşi ve 5 çocuğunun boğulduğu kaza sonrası gözaltına alınıp serbest bırakılan ve eşinin ailesinin 'cinayet' iddiaları üzerine tekrar gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen sürücü Hasan Çetin (38), üçüncü kez çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hasan Çetin'in kaza yaptığı otomobili 'gelin arabası' olarak kullanıp, olaydan 5 ay sonra evlendiği İslim Çetin ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
5.01.2024 Gündem
Marmara için endişelendiren uyarı: 2000 yıllık suskun fay uyandı mı?
Marmara için endişelendiren uyarı: 2000 yıllık suskun fay uyandı mı? Maden Tetkik Arama'nın güncel fay haritasına birkaç yıl önce eklenen ve tahmini olarak 2 bin yıldır deprem üretmediği tespit edilen Gökçeyazı Fayı'na çok yakın bir noktada önceki dün meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki deprem akıllarda soru işareti bıraktı. Jeoloji Mühendisi Aysun Aykan, Balıkesir il merkezinin de içinden geçen Gökçeyazı Fayı'nın her an kırılabileceğine işaret ederken, Balıkesir'in deprem riskinin İstanbul'dan daha fazla olduğunu vurguladı.
21.12.2023 Gündem
Kıdem tazminatıyla mağaza açtı 4 ilde onlarca çalışana istihdam sağlıyor
Kıdem tazminatıyla mağaza açtı 4 ilde onlarca çalışana istihdam sağlıyor Kıdem tazminatı ve biriktirdiği parayla giyim mağazası açtı, 4 ilde 8 şube ve atölyeler ile onlarca çalışana istihdam sağlıyor.
15.11.2023 Kobi
Aile dizisine Zümrüt Yoldanlı katıldı! Zümrüt Yoldanlı'yı kim oynuyor? Aysun Metiner kimdir, oynadığı diziler...
Aile dizisine Zümrüt Yoldanlı katıldı! Zümrüt Yoldanlı'yı kim oynuyor? Aysun Metiner kimdir, oynadığı diziler... Aile dizisine Zümrüt Yoldanlı karakteri katıldı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı diziye Zümrüt Yoldanlı rolüyle Aysun Metiner dahil oldu. Peki Aysun Metiner kimdir, hangi dizilerde rol aldı? İşte Aysun Metiner'in memleketi ve diğer bilgiler.
14.11.2023 Ünlüler Dünyası
Cinayetin altından istismar iddiası çıktı
Cinayetin altından istismar iddiası çıktı Bursa’da, servis araçlarında hostes olarak çalışan sevgilisi Aysun Y.'nin (38) patronu Kamil Öğütçü'yü (50) öldüren Ali Dinç (46), duruşmada boğuşma sırasında tabancanın yere düşüp ateş aldığını öne sürdü. Müebbet hapsi istenen Ali Dinç, Öğütçü ile sevgilisine tecavüz ettiği iddiasıyla kavga ettiklerini belirtti. Aysun Y. ise ifadesinde, Kamil Öğütçü'nün olaydan 20 gün önce kendisine, 'Sen dul kadınsın. Çok güzelsin. Erkeksiz yaşayamazsın’ dediğini öne sürerek, “Dövüp, bana tecavüz etti. Aralarında çıkan kavgada Ali’nin yere düşen tabancasını almak istediler. Silah patladı. Patronum öldü” diye konuştu.
10.11.2023 Yaşam
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
Aysun Uğur, eşi Özkan Uğur’un doğum gününü duygusal sözlerle kutladı!
Aysun Uğur, eşi Özkan Uğur’un doğum gününü duygusal sözlerle kutladı! Lenf kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Özkan Uğur'un eşi Aysun Uğur ve oğlu Alişan Uğur, usta müzisyenin doğum günü olan 17 Ekim'de, sosyal medyada duygu yüklü paylaşımlara imza attı.
17.10.2023 Magazin
Teoman’ın 'takıntılı hayran' korkusu! Can güvenliğinden endişe ediyor
Teoman’ın 'takıntılı hayran' korkusu! Can güvenliğinden endişe ediyor Takıntılı hayran tacizine Teoman da maruz kaldı. Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Aleyna Tilki, Ceylan Ertem ve Tan’ın ardından Teoman da takıntılı hayran taciziyle uğraşıyor. Ünlü rock’çı, ev adresini öğrenerek kendisini sürekli rahatsız eden hayranı Aysun A.’yı savcılığa şikâyet etti.
7.10.2023 Magazin
Kızılcık Şerbeti Neslihan'ı kim oynuyor? Aysun Demir Kurtuldu kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Kızılcık Şerbeti Neslihan'ı kim oynuyor? Aysun Demir Kurtuldu kimdir, hangi dizilerde oynadı? Kızılcık Şerbeti Neslihan kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Ceren Karakoç, Doğukan Güngör'ün yer aldığı diziye Neslihan karakteriyle Aysun Demir Kurtuldu da dahil oldu. Peki Aysun Demir Kurtuldu kimdir, kaç yaşında? Aysun Demir Kurtuldu hangi dizilerde oynadı?
22.09.2023 Televizyon
Sen Türkülerini Söyle kim kazandı? Esra Abay kimdir, nereli, kaç yaşında, final türküsü ve sözleri nedir? Sen Türkülerini söyle final birincisi kim oldu?
Sen Türkülerini Söyle kim kazandı? Esra Abay kimdir, nereli, kaç yaşında, final türküsü ve sözleri nedir? Sen Türkülerini söyle final birincisi kim oldu? TRT 1 ekranlarında yayınlanan Sen Türkülerini Söyle yarışmasında dün akşam final yaptı. Süper finalde birinci olan isim de belli oldu. Peki, Sen Türkülerini söyle kim kazandı, Sen Türkülerini söyle final birincisi kim oldu?
13.09.2023 Televizyon
Pesketaryan beslenmenin faydaları! Kalbi ve beyni iyileştiriyor, kasları onarıyor, iltihapları azaltıyor...
Pesketaryan beslenmenin faydaları! Kalbi ve beyni iyileştiriyor, kasları onarıyor, iltihapları azaltıyor... Birçok rahatsızlığa ve hastalığa iyi gelen Pesketaryan beslenme ilgili merak edilenleri Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut yanıtladı. Balık veya diğer suda yaşayan hayvanları içeren vejeteryan bir diyet türü olan Pesketaryan beslenmenin faydaları ve yararları...
12.09.2023 Sağlık
Aysun Kayacı yıllar sonra Bodrum'da görüntülendi!
Aysun Kayacı yıllar sonra Bodrum'da görüntülendi! Aysun Kayacı 2012 senesinde bankacı Efe Kapancı ile evlendikten sonra İngiltere'ye taşındı. Kayacı, yıllar sonra ortaya çıktı. Bodrum’da tatil yapan eski manken, önceki gün Türkbükü’ndeki evinin iskelesinden denize girerken görüntülendi.
27.07.2023 Magazin
Özkan Uğur'un eşin Aysun Aslan Uğur'dan duygulandıran paylaşım!
Özkan Uğur'un eşin Aysun Aslan Uğur'dan duygulandıran paylaşım! MFÖ üyelerinden Özkan Uğur, 8 Temmuz'da hayatını kaybetmiş, 11 Temmuz'da son yolculuğuna uğurlanmıştı. Vefat haberi ile sanat dünyasını yasa boğan 69 yaşındaki sanatçının 34 yıllık eşi Aysun Aslan Uğur'dan duygusal bir paylaşım geldi.
19.07.2023 Magazin
Alişan Uğur kimdir? Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur kaç yaşında, ne iş yapıyor, oyuncu mu?
Alişan Uğur kimdir? Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur kaç yaşında, ne iş yapıyor, oyuncu mu? 69 yaşında hayatını kaybeden ünlü sanatçı Özkan Uğur'un hayatını kaybetmesinin ardından ailesinden ilk açıklama geldi. Sanatçının resmi sosyal medya hesabından açıklama yayınlayan eşi Aysun Aslan Uğur ve oğlu Alişan Uğur, "Özkan'ımızın uygulanan tedaviler sonucu hastalığı gerilemeye başlamıştı ve umutla güzel haberleri bekliyorduk ama maalesef vücudu tedavilere yeterli yanıt oluşturamamaya başladı ve çok üzülerek bildiriyoruz ki yaşam savaşı bugün sonlandı. Hepimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.
11.07.2023 Magazin
Aysun Aslan Uğur kimdir? Özkan Uğur’un eşi Aysun Aslan kaç yaşında, nereli, Özkan Uğur ile kaç yıldır evli, ne iş yapıyor?
Aysun Aslan Uğur kimdir? Özkan Uğur’un eşi Aysun Aslan kaç yaşında, nereli, Özkan Uğur ile kaç yıldır evli, ne iş yapıyor? MFÖ grubunun üyesi ve oyuncu Özkan Uğur’dan hayranlarını üzen haber geldi. 3 aydır yoğun bakımda olan Özkan Uğur hayatını kaybetti. Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan ve oğlu Alişan Uğur, sosyal medyadan açıklama yayımladı. Açıklamanın ardından Özkan Uğur’un eşi kimdir? Aysun Aslan kaç yaşında, nereli, Özkan Uğur ile kaç yıldır evli? Sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
23.10.2023 Magazin
Mazhar Alanson'un Özkan Uğur acısı! Ağlamaktan konuşamadı
Mazhar Alanson'un Özkan Uğur acısı! Ağlamaktan konuşamadı İki kez lenf kanserini yenen Özkan Uğur, nükseden hastalığını atlatamadı ve 69 yaşında hayata veda etti. Özkan Uğur'un vefat haberinin ardından telefonla bağlantı kurulan Mazhar Alanson, ağlamaktan konuşamadı.
9.07.2023 Magazin
Özkan Uğur'un sağlık durumu nasıl? Emre Irmak, 'oğlu ile konuştum' deyip açıkladı
Özkan Uğur'un sağlık durumu nasıl? Emre Irmak, 'oğlu ile konuştum' deyip açıkladı Usta müzisyen Özkan Uğur'dan birkaç gün önce üzücü haber gelmişti. Daha önce üç kez lenf kanserini yenen, üç hafta önce de yoğun bakıma alınan Uğur, kısa süre önce entübe edilmişti. Tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam eden Özkan Uğur'un son durumuyla ilgili gelişmeyi müzisyen Emre Irmak açıkladı.
1.07.2023 Magazin
Gurbetçiler, aileleriyle birlikte bayram yapmak için Türkiye'ye geldi
Gurbetçiler, aileleriyle birlikte bayram yapmak için Türkiye'ye geldi Yaz tatilini ve Kurban Bayramı’nı Türkiye'de geçirmek isteyen gurbetçiler, Edirne'deki Kapıkule Sınır Kapısı’ndan ülkeye giriş yapmanın sevincini yaşıyor.
28.06.2023 Gündem
Rusya’daki Wagner krizi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı! Aylar önce 'devletin başına gelebilir' uyarısı yapılmış
Rusya’daki Wagner krizi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı! Aylar önce 'devletin başına gelebilir' uyarısı yapılmış Bir zamanlar Rus lider Vladimir Putin'in en yakın müttefiki olan Wagner lideri Yevgeny Prigozhin'in silahlı isyan başlatıp darbe girişiminde bulunması tüm dünyada yankı uyandırdı. Bir zamanlar sokakta sosis satan ve ardından Kremlin'de Putin'in özel aşçılığını yapan Prigozhin'in nasıl güçlenip bir savaş lorduna dönüştüğü merak konusu oldu. Prigozhin'in hayatı hakkındaki detaylar ilgi çekici.
25.06.2023 Dünya
Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur isyan etti! 'Sizi bulacağım'
Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur isyan etti! 'Sizi bulacağım' Efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur, 2013 yılında yakalandığı lenfomayı tedavi sürecinin ardından atlatmıştı. Hastalığı nükseden 69 yaşındaki sanatçının uzun süredir yoğun bakımda olduğu ise önceki gün öğrenilmişti. Eşi Aysun Uğur, Özkan Uğur hakkında çıkan 'öldü' haberlerine isyan etti.
25.06.2023 Magazin
Bakan Koca'dan Özkan Uğur açıklaması
Bakan Koca'dan Özkan Uğur açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yoğun bakıma alınan sanatçı Özkan Uğur'un sağlığı hakkında açıklama yaptı. Koca, paylaşımında "Tedavisi, bulunduğu hastanede halen yoğun bakımda devam ediyor" dedi.
25.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aysun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aysun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.