Aysal

Aysal

Son dakika Aysal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aysal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aysal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aysal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aysal gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.561 aysal haberi bulunmuştur. Tüm aysal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'da işler karıştı! Kulisler hareketlendi
Galatasaray'da işler karıştı! Kulisler hareketlendi Sarı-kırmızılı kulüpte 25 Mayıs’taki seçimde Süheyl Batum’un adaylığı kulisleri hareketlendirdi. Özbek kanadında bu gelişmenin sonucu etkilemeyeceği düşünülürken, listede Erden Timur ve Abdurrahim Albayrak’ın olmayacağı, Metin Öztürk’ün ise aktif bir rol üstleneceği öğrenildi.
3.05.2024 Galatasaray
Ünal Aysal yeniden geliyor! Dursun Özbek'ten Erden Timur ve Abdürrahim Albayrak kararı
Ünal Aysal yeniden geliyor! Dursun Özbek'ten Erden Timur ve Abdürrahim Albayrak kararı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'da 26 Mayıs'ta yapılacak başkanlık seçimi öncesi Dursun Özbek'in ardından bir aday daha çıkacağı netleşti. Prof.Dr. Süheyl Batum'un bugün listesini vererek adaylığını resmen açıklaması bekleniyor. İşte Erden Timur ve Abdürrahim Albayrak detayı...
2.05.2024 Galatasaray
Galatasaray Başkanlık seçimi ne zaman? Galatasaray Başkan adayları kim oldu?
Galatasaray Başkanlık seçimi ne zaman? Galatasaray Başkan adayları kim oldu? Galatasaray’da seçim tarihi belli oldu. Mevcut başkan Dursun Özbek’in adaylık açıklamasının ardından seçim tarihi ile ilgili araştırmalar hızlandı. Sarı-kırmızılı taraftarlar ise başkanlık seçimleri için alternatif adaylar olup olmadığını sorguluyor. Peki, Galatasaray Başkanlık seçimleri ne zaman?
27.04.2024 Şampiy10
İzmir'de taksici Oğuz Erge cinayetinde gerekçeli karar açıklandı; Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer
İzmir'de taksici Oğuz Erge cinayetinde gerekçeli karar açıklandı; Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer İzmir'de soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge'yi (44) öldürüp, cep telefonuyla kulaklığını gasbeden Delil Aysal (19) için verilen ağırlaştırılmış müebbet ve 17 yıl 8 ay indirimsiz hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı. Kararda sanığın üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancanın şarjörüne 3 mermi koymak ve maktulün sırt kısmına gelecek şekilde yağma suçunun işlenmesini kolaylaştırmak için 'öldürmek' kastıyla ateş ettiği ayrıca amacın 'yağma' olduğuna vurgu yapıldı. 'Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer' cümlesinden yola çıkarak dosyadaki delillerle hüküm kurulduğu vurgulandı.
20.03.2024 Gündem
Taksi şoförü Oğur Erge'yi öldüren Delil Aysal hakkında karar verildi!
Taksi şoförü Oğur Erge'yi öldüren Delil Aysal hakkında karar verildi! İzmir'de aracına bindiği taksi şoförü Oğuz Erge'yi silahla öldüren sanık Delil Aysal, indirim uygulanmadan ağırlaştırılmış müebbet ile 17 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
8.03.2024 Gündem
Taksici cinayeti ilgili flaş gelişme! Sanığının akıl sağlığı yerinde çıktı
Taksici cinayeti ilgili flaş gelişme! Sanığının akıl sağlığı yerinde çıktı İzmir'de, soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge'yi (44) tabancayla öldürüp, cep telefonuyla kulaklığını gasbettiği gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan tutuklu sanık Delil Aysal'ın (19) akıl sağlığı yerinde çıktı. Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde hazırlanan rapor, mahkemeye ulaştı.
28.02.2024 Gündem
Türkiye bu vahşeti konuşmuştu! Taksici Oğuz Erge cinayetinde yeni gelişme
Türkiye bu vahşeti konuşmuştu! Taksici Oğuz Erge cinayetinde yeni gelişme İzmir'de, taksici Oğuz Erge’yi 3 kurşunla öldüren Delil Aysal'ın Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesince hazırlanan raporunda cezai ehliyetinin tam olduğu tespit edildi.
28.02.2024 Gündem
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugün yaptığı açıklamalara yazılı bir metin paylaşarak cevap verdi. Yıldırım yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe camiası, Dursun Özbek ve benzerleri korkup, sinerken, onların suyuna giderken FETÖ'ye savaş açmış ve kazanmış bir camiadır. O gün FETÖ'nün değirmenine su taşıyanlar malumdur. Bunlar arasında Galatasaray'ın eski başkanları ve mensupları da vardır. FETÖ'ye karşı verilen mücadelede ortada olmayan bu kişiler benim nazarımda FETÖ yandaşıdır" dedi.
27.02.2024 Futbol
Taksici Oğuz Erge'nin katilinden skandal savunma! Hakimin yanıtı sert oldu
Taksici Oğuz Erge'nin katilinden skandal savunma! Hakimin yanıtı sert oldu İzmir'de, taksici Oğuz Erge’yi 3 kurşunla öldüren Delil Aysal'ın yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü. Sanık, mahkemede kendisine izletilen görüntülerin ardından suçunu itiraf etti, ailesiyle ekonomik sorun yaşadığı için kendisini öldürmek istediğini, daha sonra da taksiciyi tabancayla vurduğunu öne sürdü.
16.02.2024 Gündem
Taksilerde yeni dönem başladı! 'Çok talep alıyoruz '
Taksilerde yeni dönem başladı! 'Çok talep alıyoruz ' Taksici Oğuz Erge'nin soğukta üşümesin diye aracına aldığı Delil Aysal tarafından öldürülmesinin ardından taksi şoförleri, araçlara kurşun geçirmez kabin zorunluluğu getirilmesini istiyor. Kabin üreticisi Ahmet Arslanoğlu, " Son zamanlarda yaşanan gasplar nedeniyle çok talep alıyoruz" dedi.  İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanvekili Veli Yurt, "Kurşun geçirmez kabinler konusunda yetkililerle görüşmelerimiz başladı" dedi. Bazı taksi şoförleri taksilerine kabin yaptırmaya başlarken, taksici Gülden Bilge, "Şu anda mevcut olan kabinlerin daha sağlam, sağlıklı, güvenli olmasını tercih ederim" diye konuştu.
8.02.2024 Gündem
İzmir'de taksici Oğuz Erge’yi katletmişti! Delil Aysal için istenen ceza belli oldu
İzmir'de taksici Oğuz Erge’yi katletmişti! Delil Aysal için istenen ceza belli oldu İzmir'de soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge'yi (44) tabancayla öldürüp, cep telefonu ile kulaklığını gasbeden Delil Aysal (19) hakkındaki soruşturma tamamlandı. İddianamede, Aysal için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
6.02.2024 Gündem
Delil Aysal öldü mü, taksiyi öldüren adama ne oldu? Taksici katili cezaevinde öldü mü?
Delil Aysal öldü mü, taksiyi öldüren adama ne oldu? Taksici katili cezaevinde öldü mü? İzmir'de bir taksiciyi sırtından vurarak öldüren katil zanlısı Delil Aysal tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cezaevinde iki kez saldırıya uğradığı iddialarının ardından “Delil Aysal öldü mü, taksiyi öldüren adama ne oldu?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
6.02.2024 Gündem
Delil Aysal’ın ifadesi! Taksi şoförü Oğuz Erge’yi neden vurdu, taksiciyi vuran Delil Aysal kimdir, ifadesinde ne dedi?
Delil Aysal’ın ifadesi! Taksi şoförü Oğuz Erge’yi neden vurdu, taksiciyi vuran Delil Aysal kimdir, ifadesinde ne dedi? İzmir’in Gaziemir ilçesinde, taksi sürücüsünü tabancayla 3 el ateş ederek vuran ve şoförü gasp eden saldırgan Delil Aysal (19) tutuklandı. Öte yandan saldırganın ifadesi ortaya çıktı. Peki, Delil Aysal kimdir, Oğuz Erge’yi neden öldürdü, taksiciyi vuran adam ifadesinde ne dedi? İşte Delil Aysal’ın ifadesi…
2.02.2024 Gündem
Kadın sağlığını koruyan estetik ameliyatı! Uzman isim fayda ve yararlarını açıkladı
Kadın sağlığını koruyan estetik ameliyatı! Uzman isim fayda ve yararlarını açıkladı Meme küçültme ameliyatlarının kadının genel sağlığı üzerinde yarattığı olumlu sonuçlarıyla yaşam kalitesini de artırdığını söyleyen Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Bilge Kağan Aysal, “Kadınlarda meme büyüklüğü boyun ağrısı, bel ağrısı, bel fıtığında tetiklenme veya hijyen problemleri gibi sıkıntılara yol açabiliyor. Meme küçültme ameliyatları sıklıkla estetik kaygılarla yapılmakla birlikte, sağlıkla ilgili de çok ciddi düzeylerde hastalara yardımcı oluyor. Meme küçültmenin her anlamda yüz güldürücü bir ameliyat olduğunu söyleyebiliriz” açıklamasında bulundu.
16.10.2023 Sağlık
Galatasaray yeni yuvasının temelini attı! Törende Fatih Terim, Ünal Aysal ve Burak Elmas'ı...
Galatasaray yeni yuvasının temelini attı! Törende Fatih Terim, Ünal Aysal ve Burak Elmas'ı... Galatasaray'da Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nin temel atma töreni tarihi anlara sahne oldu. Galatasaray'da görev yaptığı dönemlerde sancılı ayrılıklar yaşayan Fatih Terim ile başkanlardan Ünal Aysal ve Burak Elmas bir araya geldi. Fatih Terim'in törende yaptığı konuşmanın ardından Ünal Aysal ve Burak Elmas ile tokalaşması dikkatlerden kaçmadı.
19.05.2023 Fenerbahçe
Ahu Aysal, Elon Musk ile davalık oldu: Ya paramı ver, ya uzaya gönder
Ahu Aysal, Elon Musk ile davalık oldu: Ya paramı ver, ya uzaya gönder Yıllar önce uzaya gidebilmek için bir şirketle anlaşan Ahu Aysal, şirketin Elon Musk’a satılması üzerine hem parasından hem de hayallerinden olduğunu söyledi.
18.03.2023 Magazin
Galatasaray'dan ayrılırken hem tazminatını bıraktı hem de Dursun Özbek'e transfer kıyağı yaptı
Galatasaray'dan ayrılırken hem tazminatını bıraktı hem de Dursun Özbek'e transfer kıyağı yaptı Süper Lig'de Kasımpaşa maçına hazırlanan Galatasaray'da son dakika gelişmeleri... Ünal Aysal döneminde Galatasaray'da teknik direktörlük yapan ve görevine son verilirken Sarı Kırmızılı kulüpten hak ettiği tazminatını almadan giden Mancini'nin Dursun Özbek'e transferde yardımcı olduğu ortaya çıktı.
8.03.2023 Galatasaray
2012'de Ünal Aysal isyan etmişti! Jorge Jesus 11 yıl sonra ortaya çıkardı ortalık yıkıldı
2012'de Ünal Aysal isyan etmişti! Jorge Jesus 11 yıl sonra ortaya çıkardı ortalık yıkıldı Süper Lig'in 24.haftasında Kayserispor'u deplasmanda 2-1 yenen ve Galatasaray'ı takibi sürdüren Fenerbahçe'de Sevilla maçının hazırlıkları devam ederken, Jorge Jesus'un Abola'ya verdiği bir röportaj Sarı Kırmızılı cephede akıllara Ünal Aysal'ı getirdi. İşte Portekiz basınına açıklamalarda bulunan 68 yaşındaki teknik adamın o ifadeleri...
7.03.2023 Fenerbahçe
Hamile eşini sigorta parası için öldürmüştü! Rapor gerçeği ortaya çıktı
Hamile eşini sigorta parası için öldürmüştü! Rapor gerçeği ortaya çıktı Muğla'nın Fethiye ilçesinde, 2.5 yıl önce kayalıklardan düşerek yaşamını yitiren 7 aylık hamile eşi Semra Aysal'ı, 400 bin TL'lik ferdi kaza sigortası ücretini alabilmek için iterek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Hakan Aysal'ın yargılanmasına devam edildi. Mahkemede sanık Aysal hakkında yeni karar verildi. Öte yandan Semra Aysal'ın öldürüldüğü gün yeni detaylar ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
17.02.2023 Gündem
Okan Buruk'tan Ünal Aysal'ın harika çocuğuna çağrı: Sana ihtiyacımız var çabuk geri dön
Okan Buruk'tan Ünal Aysal'ın harika çocuğuna çağrı: Sana ihtiyacımız var çabuk geri dön Süper Lig'in 21.haftasında Giresunspor deplasmanına gidecek olan Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken, Sarı Kırmızılı yöneticilerin 2016'da Ünal Aysal'ın bonservisine 7 milyon euro verdiği yıldız futbolcuya talip olduğu öğrenildi. Uğur Çiftçi, Güray Vural, Aziz Behich gibi isimleri gündemine alan Cimbom'un Brezilyalı sol beki istediği anlaşılırken, transferde son sözü Ten Hag'ın vereceği bildirildi.
26.01.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan önemli açıklamalar: Fenerbahçe olsaydı Galatasaray çökerdi
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan önemli açıklamalar: Fenerbahçe olsaydı Galatasaray çökerdi Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray döneminden, A Milli Takım'a, Eyüpspor'dan Okan Buruk, Şenol Güneş, Jorge Jesus ve Arda Güler'e kadar birçok konuya dair önemli açıklamalar yaptı. Fenerbahçe ile girilen 4. yıldız yarışı ile ilgili itirafta bulundu.
18.11.2022 Şampiy10
7 aylık hamile eşini uçurumdan atmıştı! Akıl hastalığı var mı? Davada yeni gelişme
7 aylık hamile eşini uçurumdan atmıştı! Akıl hastalığı var mı? Davada yeni gelişme Kelebekler Vadisi’nde 7 aylık hamile Semra Aysal’ın, 2018’de kayalıklardan düşerek öldüğü sanılmıştı. Sonrasında ise eşi Hakan Aysal’ın kendisini iterek öldürdüğü ortaya çıkmıştı. Olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı...
26.10.2022 Gündem
Gündeme bomba gibi düşen itiraf! 'Galatasaraylı 3 yönetici TFF'ye gelip Fatih Terim hakkında...'
Gündeme bomba gibi düşen itiraf! 'Galatasaraylı 3 yönetici TFF'ye gelip Fatih Terim hakkında...' Süper Lig'in 6.hafta maçlarını değerlendiren ve özellikle Abdullah Avcı'nın kadro seçimi hakkında dikkat çeken ifadeler kullanan Şansal Büyüka'nın Fatih Terim iddiası gündeme bomba gibi düştü. TFF eski yöneticilerinden Selim Soydan'ın açıklamalarına değinen Büyüka, geçen sezon Burak Elmas'la yollarını ayıran tecrübeli teknik adam hakkında 'Korkunç bir iddia ama muhtemelen doğru' sözlerini sarf ederken, duayen yazarın "Ünal Aysal dışında kimse Fatih Terim'in yüzüne konuşamadı, herkes arkadan dolandı..." göndermesi ise bir hayli dikkat çekti.
14.09.2022 Galatasaray
Hamile eşiğini öldürdüğü iddia edilmişti! Dava yeni gelişme
Hamile eşiğini öldürdüğü iddia edilmişti! Dava yeni gelişme Muğla'nın Fethiye ilçesinde Kelebekler Vadisi'nde hamile eşini kayalıklardan iterek öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Hakan Aysal'ın davasında İstinaf Mahkemesi, Hakan Aysal'ın akıl hastası olup olmadığının İstanbul Adli Tıp Kurumu 1. Üst Kurulundan alınacak raporla belirlenmesi gerekirken bunun yapılmadığını belirterek, yerel mahkemenin müebbet hapis cezası kararını bozarak, yeniden yargılanmasına karar verdi.
19.06.2022 Yaşam
Dursun Özbek kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Dursun Özbek’in kariyeri…
Dursun Özbek kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Dursun Özbek’in kariyeri… Galatasaray Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda Dursun Özbek, Eşref Hamamcıoğlu ile başkanlık koltuğu için yarıştı. Daha önce Galatasaray'da başkanlık koltuğunda oturan Dursun Özbek, Galatasaraylı taraftarlar tarafından merak ediliyor. Peki, Dursun Özbek kimdir, kaç yaşında ve nereli? Dursun Özbek ne iş yapıyor? İşte Dursun Özbek'in kariyeri ile ilgili detaylar…
11.06.2022 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Aysal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aysal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.