Ayetullah Hamaney

Ayetullah Hamaney

Son dakika ayetullah hamaney haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayetullah hamaney ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayetullah hamaney haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayetullah Hamaney

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayetullah hamaney gelişmeleri de dahil olmak üzere 487 ayetullah hamaney haberi bulunmuştur. Tüm ayetullah hamaney haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gazze'den son dakika haberleri... Rehinelerden Netanyahu'ya tepki! İsrail'den çok sert İran açıklaması
Gazze'den son dakika haberleri... Rehinelerden Netanyahu'ya tepki! İsrail'den çok sert İran açıklaması Hamas-İsrail çatışmaları devam ederken kritik Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İsrail'in BM elçisinin sözleri tansiyonu zirveye çıkardı. İran'ı hedef alan elçi 'Ayetullah rejimi Nazi rejimidir' dedi. Hamas tarafından kaçırılan İsrail askeri gece operasyonu ile kurtarıldı. Gazze'yi hedef almayı sürdüren İsrail'in savaşın başından beri 18 bin ton bomba attığı, bunun İkinci Dünya Savaşı'nda Hiroşima'ya atılan bombanın bir buçuk katı gücünde olduğu belirtildi. Gazze Şeridi’nde rehin tutulan 3 İsrailli kadının, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya gönderdiği mesajları içeren bir video yayınladı. Hamas ise kara operasyonuna girişen İsrail'e ait bir Merkava tankının vurulduğu anları yayınladı.
31.10.2023 Dünya
İran resti çekti: Karşılık verilecek
İran resti çekti: Karşılık verilecek İran Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney'den ABD'ye Kasım Süleymani cinayetiyle ilgili göndermede bulunarak, "İran bunu asla unutmayacak. Kesinlikle ABD'ye karşılık verilecek" dedi.
21.07.2020 Dünya
İran dini lideri Hamaney meydan okudu! Varlığı son bulmalı...
İran dini lideri Hamaney meydan okudu! Varlığı son bulmalı... ABD'nin İranlı general Kasım Süleymani'yi öldürülmesinden sonra İran Devrim Muhafızları Ordusu, ABD'nin Irak'taki Ayn el-Esed hava üssünü onlarca füzeyle vurdu. Saldırının ardından İran dini lideri Hamaney canlı yayında açıklamalarda bulundu. İran lideri Ali Hamaney, Irak'taki ABD üslerine yönelik saldırılara ilişkin "Bu yeterli değildir. ABD'nin bu bölgedeki varlığı son bulmalıdır. Dünyayı sarstı, bölgedeki tarihi de değiştirdi" dedi.
8.01.2020 Dünya
İran'dan dünyayı sarsacak hamle! Başına 80 milyon dolar ödül koydular...
İran'dan dünyayı sarsacak hamle! Başına 80 milyon dolar ödül koydular... İran'ın Orta Doğu siyasetinin mimarı olarak gösterilen General Kasım Süleymani'nin Cuma günü ABD tarafından düzenlenen suikast sonucunda hayatını kaybetmesinin ardından iki ülke arasındaki karşılıklı tehdit ve uyarılar devam ederken, tansiyon gittikçe artıyor. Yabancı basında yer alan son dakika haberlerine göre, İran dün Kasım Süleymani'nin canlı yayınlanan cenazesi sırasında çok konuşulacak bir hamleye imza attı. ABD başkanı Trump'ın başına 80 milyon dolar ödül koydu.İran'ın dini lideri, doğrudan kendisine bağlı komutanın cenazesinde gözyaşlarını tutamadı. Suriye'nin başkenti Şam'da düzenlenen anma törenine ise Rus komutanlar da katıldı.
6.01.2020 Dünya
Hamaney İran Ordusu'na emir verdi: Hazırlanın!
Hamaney İran Ordusu'na emir verdi: Hazırlanın! İran lideri Hamaney, ülkesinin ordusuna gücünü artırma emri verdi.
2.09.2018 Dünya
İran açıkladı: Yeni bir müzakere yoluna girilmeyecek
İran açıkladı: Yeni bir müzakere yoluna girilmeyecek İran Dini Lideri Ayetullah Hamaney yaptığı bir açıklamada, İran’ın ABD ile yeni bir müzakere başlatma yoluna gitmeyeceğini söyledi.
13.08.2018 Dünya
‘Biz dileniyoruz onlar krallar gibi yaşıyor’
‘Biz dileniyoruz onlar krallar gibi yaşıyor’ İran’da hayat pahalılığı, para biriminin değer kaybı, işsizlik ve su ile elektrik kesintilerini protesto etmek amacıyla başlayan gösteriler 5’inci gününde giderek yayılıyor. Gösterilerde Cumhurbaşkanı Ruhani ve dini lideri Hamaney’e yönelik çok ağır sloganlar atılıyor
4.08.2018 Dünya
İran polisinden 'uygunsuz' fotoğraf operasyonu
İran polisinden 'uygunsuz' fotoğraf operasyonu İran polisi sosyal medyada “uygunsuz” fotoğraf paylaşan 46 kişiyi gözaltına aldı
16.07.2018 Dünya
İran'dan flaş nükleer kararı! Yarından itibaren...
İran'dan flaş nükleer kararı! Yarından itibaren... İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, ülkesinin askıya aldığı nükleer çalışmalarını yeniden başlatılması için hazırlıkların yarından itibaren başlatılması talimatını verdi.
4.06.2018 Dünya
İran'dan Avrupa'ya tehdit!
İran'dan Avrupa'ya tehdit! İran'ın dini lideri Hamaney, Avrupa'yı İran'dan petrol satın alma sözü vermezse nükleer silah programına tekrar başlamakla tehdit etti.
25.05.2018 Dünya
İran'dan operasyonla ilgili ilk açıklama
İran'dan operasyonla ilgili ilk açıklama İran Dışişleri Bakanlığı, ABD, İngiltere ve Fransa'nın Suriye'nin başkenti Şam'a gerçekleştirdikleri saldırıyı sert bir dille eleştirerek sonuçları hakkında uyardı.
14.04.2018 Gündem
İran'dan kritik açıklama! İzin vermeyeceğiz
İran'dan kritik açıklama! İzin vermeyeceğiz İran'ın dini lideri Ayetullah Hamaney’in başdanışmanı Ali Ekber Velayeti, “İran, Irak ve Suriye kesintisiz işbirliği ile ABD’nin, Kürt bölgelerine sızmasına izin vermeyecektir” diye konuştu.
17.02.2018 Dünya
Hamaney'den haber var
Hamaney'den haber var İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Seyyid Ali Hameney, İslami Devrim yıl dönümünde milyonlarca İran halkının devrim yürüyüşlerine katılması sonrası yayınladığı mesajda, İran milletinin azmi ve basiretinin göz kamaştırıcı bir olay yarattığını söyledi.
13.02.2018 Dünya
Son dakika... İran o ülkeleri uyardı!
Son dakika... İran o ülkeleri uyardı! Gerilimin yükseldiği İran'dan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, kendi ülkesindeki protesto gösterilerini kışkırtmamaları için Orta Doğu’daki ülkeleri uyardı. İsim vermeyen Zarif, “Hiçbir ülke komşularında güvensizlik yaratarak, kendisinde güvenli bir ortam yaratabileceğini düşünmesin” dedi.
8.01.2018 Dünya
İran'da İngilizce eğitim yasaklandı
İran'da İngilizce eğitim yasaklandı Eğitim aşamaları ilköğretim, lise ve üniversite olarak ayrılan İran'da ilköğretim düzeyinde İngilizce eğitimi yasaklandı. Hem özel hem de devlet okullarında yasaklanan İngilizce eğitiminin özel olarak alınmasıyla ilgili bir değerlendirme ise henüz yok.
8.01.2018 Eğitim
S.Arabistan'da 11 prens daha gözaltına alındı
S.Arabistan'da 11 prens daha gözaltına alındı Reuters haber ajansı, Kraliyet Sarayı önünde gözaltındaki kuzenlerinin serbest kalması için gösteri yapan prenslerin muhafızlar tarafından yakalandığını bildiriyor.
6.01.2018 Dünya
İran'da sıcak gelişme! Tam her şey bitti derken...
İran'da sıcak gelişme! Tam her şey bitti derken... İran'da bir çok kente muhalifler yeniden harekete geçti. Sanandaj'daki büyük protestoda can kayıplarının olduğu bildirildi.
5.01.2018 Dünya
Dünyadan tepki yağıyor! Papa bile uyardı
Dünyadan tepki yağıyor! Papa bile uyardı Filistin lideri Mahmud Abbas: Karar barış sürecine büyük zarar verecek...
6.12.2017 Dünya
İran İbadi'yi uyardı: ABD'ye güvenme
İran İbadi'yi uyardı: ABD'ye güvenme İran'ın dini lideri Ayetullah Hamaney, Irak Başbakanı İbadi'nin ABD'ye güvenmemesi gerektiğini söyledi. Hamaney, teröristlere karşı kazanmak için birlik olmak gerektiğini belirtti.
26.10.2017 Dünya
Hamaney: İran anlaşmayı bozacak
Hamaney: İran anlaşmayı bozacak İran dini lideri Ayetullah Hamaney, diğer imza sahiplerinin saygı gösterdiği sürece Tahran'ın nükleer anlaşmaya sadık kalacağını, ancak ABD'nin anlaşmadan çekilmesi durumunda İran’ın anlaşmayı bozacağını söyledi.
18.10.2017 Dünya
Hamaney: Çocuğunuza Türkçe öğretin
Hamaney: Çocuğunuza Türkçe öğretin İran dini lideri Ayetullah Hamaney, Azeri bir anneye çocuğuna Türkçe öğretmesini söyledi.
11.10.2017 Dünya
İran: Türkiye ile anlaştık!
İran: Türkiye ile anlaştık! İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Bakıri, Türkiye'deki temaslarına ilişkin İran medyasına yaptığı açıklamada, iki ülkenin terörle mücadelede istihbarat paylaşımı ve operasyonel işbirliği yapacağını ifade etti.
17.08.2017 Dünya
Ruhani, Trump'ı uyardı
Ruhani, Trump'ı uyardı İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ABD Başkanı Donald Trump'ı nükleer antlaşma kapsamında Tahran'a uygulanan yaptırımlar konusunda uyararak, Trump'ın siyasi intihar riskinde bulunduğunu söyledi.
5.08.2017 Dünya
Hamaney onayladı! İran'da kritik gün!
Hamaney onayladı! İran'da kritik gün! İran'da Mayıs ayında yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerini oyların yüzde 57'sini alarak kazanan Hasan Ruhani'nin cumhurbaşkanlığı, bugün yapılan törenle ülke lideri Ayetullah Hamaney tarafından onaylandı.
3.08.2017 Dünya
'IŞİD'i ABD yarattı!'
'IŞİD'i ABD yarattı!' İran’ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, IŞİD’e karşı ABD öncülüğünde oluşturulan koalisyonun bir yalandan ibaret olduğunu belirtti.
14.06.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ayetullah Hamaney ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayetullah hamaney haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.