Ayakkabı Kutusu

Ayakkabı Kutusu

Son dakika ayakkabı kutusu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayakkabı kutusu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayakkabı kutusu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayakkabı Kutusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayakkabı kutusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 104 ayakkabı kutusu haberi bulunmuştur. Tüm ayakkabı kutusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Avcılar'da şoke eden olay! Yeni doğmuş bebek...
Avcılar'da şoke eden olay! Yeni doğmuş bebek... İstanbul Avcılar'da çöp konteynerine ayakkabı kutusu içerisinde bırakılan, yeni doğmuş kız bebeği hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu, bir süre kuvözde tutularak besleneceği öğrenildi.
12.03.2020 Yaşam
Şahin: ABD Gülen’in öteceğinden korkuyor
Şahin: ABD Gülen’in öteceğinden korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in iade sürecine ilişkin, "Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. diye düşünüyorum." dedi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'cü yaklaşık 1 milyon dolarla yakalandı
FETÖ'cü yaklaşık 1 milyon dolarla yakalandı ANKARA Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Denizli'de, M.T. isimli örgüt üyeliğinden aranan şüpheli yakalandı. Evde yapılan aramada ayakkabı kutusu ve spor çanta içinde 989 bin 658 dolar ve 50 bin 550 Euro ele geçirildiği belirtildi. Ayrıca şüphelinin yakalandığı evde Fetullah Gülen için yazılmış olduğu belirtilen bir şiir bulundu.
29.09.2021 Gündem
Kızılay'da şüpheli paket gerginliği
Kızılay'da şüpheli paket gerginliği Ankara Kızılay'da şüpheli paket, paniğe yol açtı. Fünye ile patlatılan paket, boş çıktı.
29.09.2021 Gündem
Bahçeli: Bizimle bağı yok
Bahçeli: Bizimle bağı yok MHP lideri Devlet Bahçeli basın toplantısı düzenledi...
29.09.2021 Gündem
Galata Köprüsü'nde bomba paniği
Galata Köprüsü'nde bomba paniği Beyoğlu Galata Köprüsü üzerinde kaldırıma bırakılan şüpheli paket, paniğe yol açtı. Bomba imha uzmanı ekipleri tarafından fünye ile patlatılan paket boş çıktı
29.09.2021 Gündem
Sivas'ta bomba paniği
Sivas'ta bomba paniği Sivas'ta Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Büro Amirliği binası yanındaki Gıda Kontrol Laboratuar Müdürlüğü önüne bırakılan ayakkabı kutusu bomba paniğine neden oldu. Sahur vakti bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatılan kutu boş çıktı.
15.07.2015 Yaşam
‘İdam olsa ne olur...’
‘İdam olsa ne olur...’ “Ölümü unuttuk, nasıl ceza vereceğiz onu tartışıyoruz...
29.09.2021 Gündem
Sevgililer günü için özel hediyeler ve en güzel mesajlar
Sevgililer günü için özel hediyeler ve en güzel mesajlar Sevgililer günü için özel hediyeler ve en güzel mesajları sizler için derledik. 14 şubat sevgililer gününde sevgilime ne hediye alabilirim? Nasıl bir mesaj atmalıyım? Diye düşünüyorsanız. İşte sizler için hazırlamış olduğumuz hediyeler ve altın değerinde öneriler.
10.02.2015 Magazin
Bahçeli'den flaş açıklamalar
Bahçeli'den flaş açıklamalar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu...
29.09.2021 Gündem
Karayalçın’dan Şişli açıklaması
Karayalçın’dan Şişli açıklaması ‘Gereğini mutlaka yaparız’
29.09.2021 Gündem
İnce: 'Ahlaksızlıktır, skandaldır'
İnce: 'Ahlaksızlıktır, skandaldır' Türkiye’nin ünlü işadamları, gazetecileri, rektörleri ve eski komutanların da aralarında bulunduğu 160 kişinin telefonlarının ‘terör ve organize suç örgütü üyesi olduğu gerekçesiyle’ dinlendiği iddiasına ilişkin açıklama yapan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, "Telefonlarımın hukuka aykırı bir şekilde dinlenmesi ahlaksızlıktır, skandaldır ve telefon dinleme skandalının sorumlusu hükümettir" dedi...
29.09.2021 Gündem
Şamil Tayyar: Operasyon 81 ile yayılır
Şamil Tayyar: Operasyon 81 ile yayılır AK Parti Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar, paralel yapıya yönelik polis operasyonun 81 ile yayılacağını Gazeteport'a anlattı ve ''Hemen her ilde usulsüz dinlemeler var, bunlar ortaya çıkarılacak'' dedi.
29.09.2021 Gündem
Tüp bebek tedavisinde müjde!
Tüp bebek tedavisinde müjde! Yeni bir sistem hayata geçti. Olumlu örnekleri var, üstelik fiyatı da...
25.07.2014 Sağlık
'Başbakan kapatırsa destek veririz'
'Başbakan kapatırsa destek veririz' "Açık söylüyorum. Kürecik radar istasyonu devre dışı bırakılsın hep beraber savunuruz. 'Doğru yapmıştır hükümet' deriz."
29.09.2021 Gündem
HDP, Köşk adayını hafta sonu açıklayacak
HDP, Köşk adayını hafta sonu açıklayacak HDP kongresinde Eş Genel Başkanlığa seçilmesinin ardından yapılan ilk grup toplantısında konuşan Selahattin Demirtaş, “Devleti ele geçirmeye değil ele geçirilmiş devleti asıl sahibine, halka iade etmeye geliyoruz” diye konuştu...
29.09.2021 Gündem
HDP'ten Cumhurbaşkanı açıklaması!
HDP'ten Cumhurbaşkanı açıklaması! HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanı adaylarını hafta sonu açıklayacaklarını söyledi.
29.09.2021 Gündem
Ayakkabı kutusundan 15 milyon lira çıktı!
Ayakkabı kutusundan 15 milyon lira çıktı! Modelsa Plastik, ayakkabı kutusuyla 15 milyon lira ciro yaptı...
15.05.2014 Ekonomi
Ayakkabı kutuları mikrop saçıyor!
Ayakkabı kutuları mikrop saçıyor! Son yıllarda ayakkabı kutusu kullanımında hızlı bir artış olduğunu belirten Modelsa Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Aydoğan, uyarıyor: “Karton ayakkabı kutuları nemi azalttığı için ayakkabıya zarar veriyor, kullanım ömrünü azaltıyor, ayaklarda mantar oluşturuyor, kötü koku yayıyor”Şeffaf ayakkabı kutularının kullanılması gerektiğini ifade eden Aydoğan, geçen yıl 15 milyon lira ciroya ulaştıklarını ve Türkiye’de şeffaf ayakkabı kutusunun bilinirliğinin artmasından dolayı bu yıl ciroyu yüzde 25 artıracaklarını söyledi...
11.05.2014 Yaşam
Kahreden görüntü! Ayakkabı kutusunda...
Kahreden görüntü! Ayakkabı kutusunda... Mersin’in Toroslar İlçesi’nde, üçüzlere hamile olan 32 yaşındaki Ömür Erciyes, sancıları tutunca bebeklerinden birini evinde, diğer ikisini ise götürüldüğü hastanede dünyaya getirdi. Ancak evde dünyaya gelen kız bebek hayatını kaybetti. Erken doğumla hastanede dünyaya gelen bebekler kuvöze konulurken, ölen bebeğin cesedi ayakkabı kutusunda hastane morguna götürüldü.
15.04.2014 Yaşam
Kılıçdaroğlu'na Antep'te büyük şok!
Kılıçdaroğlu'na Antep'te büyük şok! CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Gaziantep mitinginde kutusuyla birlikte ayakkabı fırlattılar. Konuşması sırasında işsiz ve 8 ayrı suçtan sabıkalı olduğu öğrenilen Mehmet Y. adlı kişi Kılıçdaroğlu'na ayakkabı attı. Mehmet Y. olay sonrası gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
'Yüzde kaça düşer?'
'Yüzde kaça düşer?' Seçime sayılı günler kaldı...
19.03.2014 Siyaset
Başbakan miting öncesi boş ayakkabı kutusu satan esnafa gözaltı
Başbakan miting öncesi boş ayakkabı kutusu satan esnafa gözaltı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Aydın mitingi öncesi, 1 liraya boş ayakkabı kutusu sattığı için gözaltına alınan mağaza sahibi Şeyhmus Işık, 5 saat sonra serbest bırakıldı...
29.09.2021 Gündem
Berkin'in babasından acı haykırış!
Berkin'in babasından acı haykırış! Berkin Elvan'ın babası CNN Türk'te Enver Aysever'in konuğu oldu. Sami Elvan'ın 'kapıma ayakkabı kutusu istiyorum Berkin'in harçlığını her gün ayakkabı kutusuna koyacağım ihtiyacı olan gelsin alsın' sözleri gecenin en çok konuşulan sözleri oldu.
29.09.2021 Gündem
'Mal gelmişler mal gidecekler'
'Mal gelmişler mal gidecekler' DİYARBAKIR’da Dicle Üniversitesi kampus alanında bulunan Hevsel Bahçeleri’ndeki ağaç katliamına karşı eylem yapan öğrencileri ziyaret eden BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, halkın Divle Vadisi’ne el koyduğunu belirterek, "Bu bir gezi direnişidir" dedi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ayakkabı Kutusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayakkabı kutusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.