Atlas Okyanusu

Atlas Okyanusu

Son dakika Atlas Okyanusu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Atlas Okyanusu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Atlas Okyanusu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atlas Okyanusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atlas okyanusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 298 atlas okyanusu haberi bulunmuştur. Tüm atlas okyanusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ramazan hilali göründü mü 2024? Ramazan hilali ne zaman görülür?
Ramazan hilali göründü mü 2024? Ramazan hilali ne zaman görülür? 11 ayın sultan Ramazan ayıyla Ramazan hilali gündem oldu. 11 Mart’ta ramazan ayına başlayacağız. Müslümanlar arama motorlarına yönelerek Diyanet açıklamasına çevirdi. Peki, Ramazan hilali nedir? Ramazan hilali ne zaman görünür?
9.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süper Kupa kriziyle ilgili açıklama: Açık bir sabotaj girişimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süper Kupa kriziyle ilgili açıklama: Açık bir sabotaj girişimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılı ihracat rakamlarını açıkladı. Süper Kupa maçındaki krizle ilgili de konuşan Erdoğan, "Türkiye'nin çıkarlarına yönelik açık bir sabotaj girişimi vardır. Nasıl daha önceki kirli senaryoları yırtıp attıysak bu oyunu da mutlaka boşa çıkaracağız" ifadelerini kullandı.
2.01.2024 Gündem
Orojenez Nedir, Nasıl Oluşur? Türkiye'deki Orojenez Dağ Örnekleri Nelerdir?
Orojenez Nedir, Nasıl Oluşur? Türkiye'deki Orojenez Dağ Örnekleri Nelerdir? Dağ oluşumu yüz yılların neticesinde oluşan fay hareketlerinin bir tür sonucu olarak karşımıza çıkar. Genel olarak oldukça büyük çaplı olarak görülen bu doğa olayları pek çok canlının da yuva tespiti edilmesinde işe yarar. Aynı zamanda pek çok canlı varlık ve değerli kayalar da dağ oluşunu yani orojenez ile meydana gelir.
19.12.2023 Eğitim
Bahçeli: CHP ya HEDEP'i içlerine almalı ya da HEDEP'e katılmalıdır
Bahçeli: CHP ya HEDEP'i içlerine almalı ya da HEDEP'e katılmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''CHP Genel Başkanı'na tavsiyem, uydur gaydır bir kurultay yapıp ya HEDEP'i içlerine almaları ya da derhal HEDEP'e katılmalarıdır. Bölücülük parkurunda CHP ile HEDEP'in yarışmasında öne çıkan olmaz. Çünkü HEDEP demek CHP demektir. Artık CHP'yle PKK arasındaki teğet noktaları sayılamayacak kadar fazlalaşmıştır'' dedi.
28.11.2023 Gündem
Portekiz Bayrağı Anlamı Nedir? Portekiz Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Portekiz Bayrağı Anlamı Nedir? Portekiz Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Portekiz, resmi adı ile Portekiz Cumhuriyeti olarak bilinen bir ülkedir. Atlas okyanusu ile çevrelenmiş olan ülke doğal güzellikleri ve tarihi ile dikkat çeker. 
14.09.2023 Eğitim
Kanada Bayrağı Anlamı Nedir? Kanada Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Kanada Bayrağı Anlamı Nedir? Kanada Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? 13 eyalet ve 3 bölgeden oluşan Kanada, aynı zamanda Kuzey Amerika bölgesinde yer alır. Ayrıca Büyük Okyanus ve Atlas Okyanusu ile beraber arktik okyanusuna kadar bağlantısı bulunduğunu söylemek mümkündür. Diğer yandan Rusya'dan sonra yüz ölçümü bakımından en büyük ülke olduğunu eklemek gerekir.
10.09.2023 Eğitim
Arjantin Bayrağı Anlamı Nedir? Arjantin Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Arjantin Bayrağı Anlamı Nedir? Arjantin Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Amerika kıtasında bulunan Arjantin güney Amerika'nın güney kısmında yer alır. And dağları ve Atlas okyanusunun arasında bulunan Arjantin Güney Amerika'nın 2. en büyük ülkesidir. 
3.09.2023 Eğitim
Gabon'da darbe girişimi
Gabon'da darbe girişimi Nijer'in ardından bir başka Batı Afrika ülkesinde daha ordu yönetime el koydu, televizyona çıkan askerler sivil idareye nokta koyduklarını duyurdu. AFP, başkent Libreville'de silah seslerinin duyulduğunu bildiriyor.
30.08.2023 Dünya
İstanbul için zaman doldu: "7'nin üzerinde deprem bekliyoruz"
İstanbul için zaman doldu: "7'nin üzerinde deprem bekliyoruz" 17 Ağustos 1999 depreminin üzerinden bugün tam 24 yıl geçti. Ancak geçen bu süre zarfında depreme hala hazırlıklı değiliz. Prof. Dr. Şükrü Ersoy CNN TÜRK canlı yayınında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.08.2023 Gündem
Akdeniz'de dev uyuşturucu operasyonu! Türk polisi uyardı İtalya polisi harekete geçti
Akdeniz'de dev uyuşturucu operasyonu! Türk polisi uyardı İtalya polisi harekete geçti Kanarya adalarından yola çıkıp, Cebelitarık Boğazı’nı geçen kuru yük gemisini Türk Emniyeti takibe aldı. Gemide uyuşturucu zulası olduğunu belirleyen Türk polisi, İtalyan güçlerini harekete geçirdi. Sicilya açıklarında düzenlenen operasyonla 5,3 ton rekor uyuşturucu yakalandı. Operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ paylaştı.
31.07.2023 Gündem
Titan aracının enkazında insan kalıntıları tespit edildi
Titan aracının enkazında insan kalıntıları tespit edildi Titanik’in enkazına giderken içindeki 5 kişiyle kaybolan ve yüksek basınçla içeri doğru patladığı tespit edilen Titan su altı aracının enkazı karaya çıkartıldı. Enkazın içinde insan kalıntıları olduğu belirtildi.
29.06.2023 Dünya
Titanik laneti! Günler önce gündeme gelen aktör öldü, şaşkınlık yarattı
Titanik laneti! Günler önce gündeme gelen aktör öldü, şaşkınlık yarattı Titanik enkazını görmeye giden Titan denizaltısının okyanusun altında infilak etmesi ve 5 kişinin ölmesi, tüm dünyada yankı uyandırmıştı. Ölen kişiler arasındaki Titan kaptanı Stockton Rush karısının Titanik'le olan bağlantısı dikkatleri çekmişti. Daha günler önce gündeme gelen ve James Cameron'ın Titanic filminde Rush'ın karısının akrabasını canlandıran aktörün ölümü ise bir kez daha şaşkınlık yarattı.
27.06.2023 Dünya
Titanik'in enkazına giden kayıp denizaltıyla ilgili flaş gelişme
Titanik'in enkazına giden kayıp denizaltıyla ilgili flaş gelişme Atlas Okyanusu'nda kaybolan ve Titanic'in enkazını ziyaret etmek isteyen milyarderleri taşıyan deniz aracı Titan'ın oksijen desteği saat 14:08 itibari ile tamamen tükendi. Titanik'in Atlas Okyanusu’ndaki enkazına turistik amaçla sefer yaparken kaybolan denizaltıyı arama alanında bir "enkaz" bulundu. Atlantik Okyanusu'nda kaybolan denizaltı şirketi OceanGate, denizaltıda bulunan 5 kişinin öldüğünü açıkladı.
22.06.2023 Dünya
Atlas Okyanusu'nda kritik saatler! Süre sona erdi Titan'ın oksijeni tamamen bitti
Atlas Okyanusu'nda kritik saatler! Süre sona erdi Titan'ın oksijeni tamamen bitti Atlas Okyanusu'nda kaybolan ve Titanic'in enkazını ziyaret etmek isteyen milyarderleri taşıyan deniz aracı Titan'ın oksijen desteği saat 14:08 itibari ile tamamen tükendi. Dünyanın günlerdir bir mucize için dua ettiği deniz aracının yeri hala tespit edilmedi. Kanada sahil güvenliği, Titan adlı su altı aracını aramak için su altında arama yapacak uzaktan kumandalı araç (ROV) gönderdi.
22.06.2023 Dünya
Titan denizaltı için zamana karşı yarış! Korkunç detay ortaya çıktı: Dedesine mezar olmuş
Titan denizaltı için zamana karşı yarış! Korkunç detay ortaya çıktı: Dedesine mezar olmuş 15 Nisan 1912 sabahın erken saatlerinde, Southampton'dan New York'a yaptığı yolculuk sırasında bir buzdağına çarparak batan Titanik'in enkazını gezmek isteyen turistleri taşıyan bir deniz aracı, Atlas Okyanusu'nda kayboldu. TSİ 14:08 itibari ile oksijensiz kalacak denizaltıyı kurtarmak için zamana karşı yarış devam ediyor. Denizaltıyla ilgili korkunç detay ortaya çıktı.
22.06.2023 Dünya
Denizaltı bulundu mu? Kayıp Titanik denizaltı bulundu mu, şu an nerede? Kaybolan denizaltıda kimler var?
Denizaltı bulundu mu? Kayıp Titanik denizaltı bulundu mu, şu an nerede? Kaybolan denizaltıda kimler var? Batık gemi Titanik'in enkazını gezmek isteyen turistleri taşıyan bir deniz aracının Atlas Okyanusu'nda kayboldu. Dünya basınında geniş yankı uyandıran haber sonrası vatandaşlar Titanik bulundu mu, kayıp denizaltı bulundu mu? Kaybolan denizaltıda kimler var?
21.06.2023 Dünya
Titanik yolunda sır kayboluş! Milyarder isim de içinde, ilk işaret geldi
Titanik yolunda sır kayboluş! Milyarder isim de içinde, ilk işaret geldi 15 Nisan 1912'de ilk seferinde bir buz dağına çarparak batan Titanik'in enkazını gezmek isteyen turistleri taşıyan bir deniz aracının Atlas Okyanusu'nda kayboldu. Bu olay dünya gündemine bomba gibi düştü. İşte olayla ilgili tüm gelişmeler...
21.06.2023 Dünya
Titanik'in enkazına turist taşıyan denizaltı kayboldu!  Ünlü İngiliz milyarder de içinde
Titanik'in enkazına turist taşıyan denizaltı kayboldu! Ünlü İngiliz milyarder de içinde 15 Nisan 1912'de ilk seferinde bir buz dağına çarparak batan Titanik'in enkazını gezmek isteyen turistleri taşıyan bir deniz aracının Atlas Okyanusu'nda kayboldu. Bu olay dünya gündemine bomba gibi düştü. İşte olayla ilgili tüm gelişmeler...
20.06.2023 Dünya
Marmara’da büyük tehlike: Pusula denizanası
Marmara’da büyük tehlike: Pusula denizanası Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte Marmara Denizi’nde pusula denizanası olarak adlandırılan büyük denizanaları da artmaya başladı.
25.05.2023 Gündem
3.5 milyon yıllık keşif! Küçük kız sahilde gezerken buldu
3.5 milyon yıllık keşif! Küçük kız sahilde gezerken buldu ABD’nin Maryland kentinin sahilinde ailesiyle birlikte fosil avcılığı yapan 9 yaşındaki Molly Sampson, nesli yaklaşık 3.5 milyon yıl önce tükenen ve boyu 20 metreyi geçen Megalodon köpekbalığının dişini buldu. Uzmanlar keşfi ‘hayatta bir kez bulunabilecek türden bir keşif’ olarak nitelendirdi.
11.01.2023 Dünya
Küçük kız, sahilde Megalodon köpekbalığının dişini buldu
Küçük kız, sahilde Megalodon köpekbalığının dişini buldu ABD’nin Maryland kentinin sahilinde ailesiyle birlikte fosil avcılığı yapan 9 yaşındaki Molly Sampson, nesli yaklaşık 3.5 milyon yıl önce tükenen ve boyu 20 metreyi geçen Megalodon köpekbalığının dişini buldu. Uzmanlar keşfi ‘hayatta bir kez bulunabilecek türden bir keşif’ olarak nitelendirdi.
11.01.2023 Dünya
Bedevi Nedir, Kime Denir? Bedeviler Nasıl Giyinir, Kimlere Denir?
Bedevi Nedir, Kime Denir? Bedeviler Nasıl Giyinir, Kimlere Denir? Köy ve vahalarda göçebe bir yaşam sürdüren konargöçer kişiler bedevi olarak bilinir. Daha çok Sahra Çölü ile beraber Ortadoğu'da, bu şekilde yaşam sürdüren Araplar için verilen bir isimdir. Bu kişiler bir grup olarak kabile şeklinde yaşamını sürdürür. Özellikle giyim tarzları, yapmış oldukları ticaret ve yaşamları ile beraber ilgi çeken kabile türler içerisinde yer almaktadır.
7.11.2022 Eğitim
Mauro Icardi’ye Wanda Nara ayrılığının ardından dünya basınında övgü! Galatasaray - Beşiktaş maçındaki performansı gündem oldu!
Mauro Icardi’ye Wanda Nara ayrılığının ardından dünya basınında övgü! Galatasaray - Beşiktaş maçındaki performansı gündem oldu! Mauro Icardi ile Wanda Nara’nın ayrılık kararının ardından aldatma iddiaları sosyal medyada gündem olmuştu. Icardi ‘nin Galatasaray - Beşiktaş maçındaki performansı dünya basınında gündem oldu. İtalyan basını “Wanda Nara dans ederken Icardi Türkiye'de elinden gelenin en iyisini yapıyor.” yorumları yaptı. Peki, Mauro Icardi ile Wanda Nara neden ayrıldı? Icardi kimdir, nereli? İşte detaylar…
6.11.2022 Magazin
Yağmur Sarıoğlu'ndan bir ilk!  'Atlas Okyanusu'nu geçtiğim ilk uçuş'
Yağmur Sarıoğlu'ndan bir ilk! 'Atlas Okyanusu'nu geçtiğim ilk uçuş' Galatasaray'ın eski milli futbolcusu Sabri Sarıoğlu'nun pilot eşi Yağmur Sarıoğlu, kariyerinde bir ilki gerçekleştirdi. Kısa bir süre önce ara verdiği mesleğine geri dönen üç çocuk annesi Sarıoğlu, okyanus ötesi ilk uçuşuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
27.10.2022 Magazin
ABD'den korkutan kasırga uyarısı! Binlerce kişi evlerinden tahliye edildi
ABD'den korkutan kasırga uyarısı! Binlerce kişi evlerinden tahliye edildi ABD’li yetkililer şu ana kadar Porto Riko, Dominik Cumhuriyeti ile Turks ve Caicos Adaları’nı vuran Fiona Kasırgası’nın güçlenmeye devam ederek kategori 4 kasırga seviyesine ulaşacağını açıkladı.
20.09.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Atlas Okyanusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atlas okyanusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.