Atkı

Atkı

Son dakika atkı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan atkı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını atkı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atkı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atkı gelişmeleri de dahil olmak üzere 413 atkı haberi bulunmuştur. Tüm atkı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünsüz Benzeşmesi Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Sertleşmesi (Benzeşmesi) Örnekleri...
Ünsüz Benzeşmesi Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Sertleşmesi (Benzeşmesi) Örnekleri... Ünsüz benzeşmesi herhangi bir kelimeye eklenen ve ünsüz bir harf ile başlayan çekim ve yapım eklerinin kendinden önce sert ünsüz geliyorsa benzeşmesi durumudur. Ünsüz benzeşmesinde son harf yumuşak ünsüz ise yumuşak ünsüz harf ile sert ünsüz ise sert harfle başlamak zorundadır. 
4.02.2024 Gündem
Bu transfer çalımı yıllarca unutulmayacak! Galatasaray Zaha'yı İstanbul'a getirdi
Bu transfer çalımı yıllarca unutulmayacak! Galatasaray Zaha'yı İstanbul'a getirdi Uzun zamandır Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan, hatta Başkan Ali Koç'un ağabeyi Herve Zaha'yı İstanbul'a getirdiği süper star Wilfried Zaha Galatasaray'da... Londra’dan kalkan özel uçakla gelen Zaha, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’nden İstanbul’a giriş yaparken, karşılamaya yüzlerce Galatasaraylı taraftarlar da geldi. Kapıdan çıkışta boynuna sarı-kırmızılı atkı bağlanan Zaha, alana gelen taraftarlara üçlü çektirdi.
23.07.2023 Galatasaray
Süper Lig'de Fenerbahçe, Konyaspor'u 4 golle eçti
Süper Lig'de Fenerbahçe, Konyaspor'u 4 golle eçti Spor Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında ertelenen maçta Fenerbahçe, Konyaspor'u 4-0 mağlup etti.
25.02.2023 Fenerbahçe
Depremzedeler için sahaya çıktılar maçta kavga çıkardılar
Depremzedeler için sahaya çıktılar maçta kavga çıkardılar Deprem bölgesine gelirleri bağışlanmak üzere oynanan Kocaelispor-Sakaryaspor maçında tatsız anlar yaşandı. Sakaryasporlu bir taraftarın sahaya atladıktan sonra Kocaelispor tribünlerine doğru gidip atkı açmasının ardından ortalık karıştı. İki takım seyircisi arasında gerginlik yaşandı.
23.02.2023 Futbol
Ticaret Bakanlığı: 353 firmaya 84 milyon 975 bin TL 'fahiş fiyat' cezası
Ticaret Bakanlığı: 353 firmaya 84 milyon 975 bin TL 'fahiş fiyat' cezası Ticaret Bakanlığı'nca deprem sonrasında acil ihtiyaç duyulan malzemelerde fahiş fiyat artışı yaptığı değerlendirilen 353 firmaya toplam 84 milyon 975 bin 532 TL idari para cezası uygulanmasına karar verildiği bildirildi.
10.02.2023 Gündem
Ahmet Ağaoğlu: Ne uyuyabiliyoruz, ne yiyebiliyoruz
Ahmet Ağaoğlu: Ne uyuyabiliyoruz, ne yiyebiliyoruz Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketine dair açıklamalarda bulundu.
9.02.2023 Trabzonspor
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu 6 Şubat 2023 tarihinde, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 ve Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde iki büyük deprem sonrasında çok sayıda şirket ve kurum bölgeye yardım için çalışma başlattı.
24.02.2023 Ekonomi
Geçmeyen öksürük herkesin kabusu oldu! Uzmanlardan uyarı geldi
Geçmeyen öksürük herkesin kabusu oldu! Uzmanlardan uyarı geldi Son dönemde birçok virüsün üst üste hastalık yapması, hastalarda uzayan, inatçı bir öksürüğe neden oldu. Çok sayıda kişi haftalarca, hatta aylarca kesilmeyen öksürükten şikâyetçi. Uzmanlar uzayan öksürüklerde doktora gidilmesini önerirken, uyarılarda bulundu.
21.01.2023 Yaşam
Almanya’da lotodan milyon eurolar kazandı! Memleketine dönüp bunu yaptı
Almanya’da lotodan milyon eurolar kazandı! Memleketine dönüp bunu yaptı Almanya’da lotodan 10 milyon euro büyük ikramiyeyi tutturan 42 yaşındaki gurbetçi Kürşat Yıldırım, memleketi Kırşehir’e geldi. Her gün onlarca kişinin kendisine yazdığını belirten Yıldırım, bir anda medyanın ve insanlar üstüne gelince ne yapacağını şaşırdığını söyledi. Memleketine dönünce yaptıkları ise vatandaşlarının takdirini kazandı.
10.01.2023 Yaşam
Üç virüs birleşti, yeni pandemi korkusu başladı! Çocuklarda ölü sayısı artıyor
Üç virüs birleşti, yeni pandemi korkusu başladı! Çocuklarda ölü sayısı artıyor Koronavirüs pandemisi ve maymun çiçeği kabusu sonrası korkutan salgın haberleri gelmeye devam ediyor. Üç virüs birleşti, İngiltere’de yeni bir kabus daha baş gösterdi. Ülkede Strep A enfeskiyonu vakaları artarken, bir ilkokul öğrencisinin hastalığa yenik düşmesi ile ölü sayısı 8'e yükseldi. Yetkililerden art arda uyarılar gelirken, son dönemde solunum yollarında 'üçlü virüs' olarak bir arada görülen bir salgın da patladı. Uzmanlar insan vücudunu sarsan bu virüsle ilgili ‘ölümcül’ açıklaması yaptı.
6.12.2022 Dünya
Şapkasına atkı, yüzüne de eşarp sarıp silahlı soygun yapmaya kalktı
Şapkasına atkı, yüzüne de eşarp sarıp silahlı soygun yapmaya kalktı Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde şapkasına atkı, yüzüne de eşarp sarıp,  markete giren soyguncu, paraları isterken tabancayla bir el ateş etti. Market işletmecisi koltuğundan kalkıp kaçınca, hırsız da korkup soygun yapmadan kaçtı.
5.12.2022 Yaşam
Kutnu kumaş nedir? Gaziantep Kutnu kumaşının özelliği nedir?
Kutnu kumaş nedir? Gaziantep Kutnu kumaşının özelliği nedir? Türkiye’de yalnızca Gaziantep’te dokunan dokuma türü olan Kutnu kumaşı saray kumaşı olarak da biliniyor. Gaziantep’in coğrafi işaretli yöresel kumaşı olan Kutnu kumaşının özelliği pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Kutnu kumaş nedir? Gaziantep Kutnu kumaşının özelliği nedir? Kutnu kumaş Gaziantep’e özgü mü? Kutnu kumaşı nerelerde kullanılır? İşte detaylar…
6.11.2022 Yaşam
Astım ve KOAH’ta atak mevsimi başladı
Astım ve KOAH’ta atak mevsimi başladı  Solunum yolu hastalıklarında yaşanan artışın özellikle KOAH ve astım hastaları için risk oluşturduğuna işaret eden Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Ü. Seha Akduman, alerji veya viral enfeksiyonlar nedeni ile zayıflayan bağışıklık sisteminin KOAH ve astım hastalarının atak geçirmesine, yaşam kaybıyla sonuçlanabilecek zatürrelere neden olabileceğine dikkat çekti.
24.10.2022 Sağlık
Şok 19 Ekim 2022 aktüel ürünler kataloğu! 19 Ekim ŞOK Market kataloğunda neler var, bu hafta Salı Günü ŞOK’ta indirimli ürünler hangileri?
Şok 19 Ekim 2022 aktüel ürünler kataloğu! 19 Ekim ŞOK Market kataloğunda neler var, bu hafta Salı Günü ŞOK’ta indirimli ürünler hangileri? 19 Ekim ŞOK aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. ŞOK'ta bu hafta elektronik ürünlerden, kışlık giyime, zücaciyeden elektrikli ev aletlerine kadar birçok ürün raflardaki yerini aldı. ŞOK'ta bu hafta; Katlanır Masa, Toz Torbalı Süpürge, Fantom Islak Kuru Süpürge, eldiven, bere çeşitleri uygun fiyattan satışa sunulacak. İşte ŞOK 19 Ekim 2022 aktüel ürünler kataloğu…
19.10.2022 Ekonomi
Erkek sevgiliye 14 Şubat Sevgililer Günü hediye fikirleri! Sevgililer Gününde erkek arkadaşa ne hediye alınır?
Erkek sevgiliye 14 Şubat Sevgililer Günü hediye fikirleri! Sevgililer Gününde erkek arkadaşa ne hediye alınır? Erkekler için sevgililer günü hediyesi fikirleri sevgililer gününe az bir süre kala yoğun olarak sorgulanmaya başlandı. Erkeğe sevgililer günü hediyesi ne alınır? sorusuna verilen yanıtlar fikir sahibi olmak isteyen kadınlar tarafından merakla inceleniyor. İşte erkeğe sevgililer günü hediyesi fikirleri…
11.02.2022 Gündem
Ukraynalı model Kristina Novytska'nın ölümünde flaş gelişme! Ellerini arkadan kelepçeleyip...
Ukraynalı model Kristina Novytska'nın ölümünde flaş gelişme! Ellerini arkadan kelepçeleyip... Bodrum'da başına poşet geçirdikten sonra ellerini arkadan kelepçeleyip intihar eden Ukraynalı genç model Kristina Novytska ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı Novystka'nın ölümü ile ilgili soruşturmayı tamamladı. Novystka’nın intihar ettiği kesinleşti, takipsizlik kararı verildi. Bu karara yapılan itiraz Bodrum 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından da reddedildi. Son dakika haberinin detaylarına göre Ukraynalı modelin intihar etmeden dakikalar önce Murat isimli eski erkek arkadaşı ile yaptığı son yazışmalar da savcılık kararında yer aldı.
13.09.2021 Yaşam
Karlı ve buzlu havada dikkat edilmesi gerekenler!
Karlı ve buzlu havada dikkat edilmesi gerekenler! Kış mevsiminin yoğun yaşandığı bugünlerde karlı ve buzlu havada yürümek oldukça zorluyor. Yolların ve kaldırımların buz pistine dönmüş olması düşmelere bağlı sakatlanmaları da beraberinde getiriyor. Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Dr. öğretim üyesi Humam Baki, karlı havada dikkat edilmesi gerekenleri anlattı ve düşmelere bağlı sakatlanmalar hakkında uyarılarda bulundu.
17.02.2021 Sağlık
5 yıl içinde 50 binin üzerinde çocuğa umut oldu
5 yıl içinde 50 binin üzerinde çocuğa umut oldu Köy okulu ziyareti sırasında aynı deftere not alarak eğitim görmeye çalışan iki kardeşi gördükten sonra 'Bir umut, bin mutluluk' projesini başlatan 'Köy okullarının abisi' Mehmet Emin Sevin (27), hayırseverlerin de yardımıyla 5 yıl içinde 50 binin üzerinde çocuğa umut oldu.
9.01.2021 Yaşam
Ukraynalı Kristina son mesajı sevgilisine yollamış! 'Ben ölürsem...'
Ukraynalı Kristina son mesajı sevgilisine yollamış! 'Ben ölürsem...' Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yalnız yaşadığı evinde elleri arkadan kelepçeli, başına poşet geçirilmiş halde cansız bedeni bulunan Ukrayna vatandaşı Kristina Novytska'nın (25), son olarak erkek arkadaşına, "Ben ölürsem aileme bakar mısın?" yazılı mesaj gönderdiği ortaya çıktı. Kelepçeyi internetten 30 TL’ye satın aldığı saptanan Novystska’nın, uyku ilacı alıp, poşeti başına geçirdiği belirlendi.
5.01.2021 Gündem
Sinirlendi protokolün camına atkı fırlattı Nazım'ın golünü göremedi
Sinirlendi protokolün camına atkı fırlattı Nazım'ın golünü göremedi Fenerbahçe - Başakşehir maçında hop oturup hop kalkan Emre Belözoğlu, Nazım Sangare'nin golünü görmedi.
25.12.2020 Fenerbahçe
Çocuğunuz nezle değil, soğuk alerjisi olabilir
Çocuğunuz nezle değil, soğuk alerjisi olabilir Kış aylarında birçok çocuk grip, nezle olabiliyor. Çocuklarda soğuk alerjisine karşı uyaran Medipol Mega Üniversite Hastanesinden Doç. Dr. Hikmet Tekin Nacaroğlu, “Soğuk alerjisi sıklıkla soğuk suyla temas sonrası ellerde şişlik ve kızarıklık bulgusu verir. Hapşırma, burun tıkanıklığı, burun kaşıntısı gibi üst solunum yolu ile astım gibi alt solunum yolu şikayetlerine neden olabilir” dedi.
23.12.2020 Sağlık
Nöroloji uzmanından yüz felci uyarısı
Nöroloji uzmanından yüz felci uyarısı Nöroloji Uzmanı Dr. Aysun Hatice Akça Karpuzoğlu, soğuk havaların yüz felcini tetiklediğini belirterek, yüz felcinden korunmak için atkı, bere ve maskenin mutlaka kullanılması gerektiğini söyledi.
20.12.2020 Sağlık
Ocak'a kalmasın bu son teklif
Ocak'a kalmasın bu son teklif Beşiktaş Kulübü sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Dorukhan Toköz'e 9 milyon TL önerdi.
29.10.2020 Beşiktaş
Kan donduran olay! Bir annenin en kötü anı...
Kan donduran olay! Bir annenin en kötü anı... Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde alışverişten dönen anne, 9 yaşındaki oğlu Rüzgar Efehan'ı dolabın içerisinde atkı ile boynundan asılı halde buldu. Rüzgar Efehan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
10.09.2020 Yaşam
TikTok'ta olay yaratan maske deneyi! Sadece bir mum yeterli...
TikTok'ta olay yaratan maske deneyi! Sadece bir mum yeterli... ABD'li ünlü bilim insanı ve televizyon yıldızı Bill Nye, Covid-19 salgınına dikkat çekmek için bir TikTok videosu paylaştı.
10.07.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Atkı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atkı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.