Atilla Taş

Atilla Taş

Son dakika atilla taş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan atilla taş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını atilla taş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atilla Taş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atilla taş gelişmeleri de dahil olmak üzere 193 atilla taş haberi bulunmuştur. Tüm atilla taş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şarkıcı Atilla Taş tutuklandı
Şarkıcı Atilla Taş tutuklandı Şarkıcı Atilla Taş barda karıştığı olay sonrası polise mukavemet gösterince tutuklandı.
23.12.2023 Gündem
Atilla Taş ne dedi, Atilla Taş Karadenizliler için hangi ifadeleri kullandı?
Atilla Taş ne dedi, Atilla Taş Karadenizliler için hangi ifadeleri kullandı? Twiiter'da bir sohbet odasında, Karadenizliler hakkında ağır ifadeler kullandığı belirtilen Atilla Taş, sosyal medyada tepkiyle karşılaşınca, özür dileyen bir açıklama yaptı. Peki, Atilla Taş ne dedi, Atilla Taş Karadenizliler için hangi ifadeleri kullandı?
21.05.2022 Magazin
Ebru Polat ve Bahar Candan birlikte program sunacak
Ebru Polat ve Bahar Candan birlikte program sunacak Uzun bir aradan sonra yeniden yayın hayatına başlayan Flash Tv, dikkat çeken atılımlar yapıyor. Şimdiye kadar anlaştığı çarpıcı isimlerle gündeme gelen Flash Tv, rakiplerinin karşısına bir magazin programı yayına almaya hazırlanıyor.
28.10.2021 Magazin
Ezgi Mola'ya destek olan Farah Zeynep Abdullah hakkında Musa Orhan'ın avukatından suç duyurusu
Ezgi Mola'ya destek olan Farah Zeynep Abdullah hakkında Musa Orhan'ın avukatından suç duyurusu Son dakika haberi, Batman'da intihar eden İpek Er'in bıraktığı mektupla kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu yazdığı Musa Orhan'a hakaret gerekçesiyle 65 günlük adli para cezasına çarptırılan oyuncu Ezgi Mola'ya destek veren meslektaşı Farah Zeynep Abdullah hakkında da suç duyurusunda bulunuldu.
5.10.2021 Gündem
Flash TV açıldı mı? Flash TV'nin yeni logosu ve kadrosu belli oldu, “ne zaman açılacak” merak ediliyor!
Flash TV açıldı mı? Flash TV'nin yeni logosu ve kadrosu belli oldu, “ne zaman açılacak” merak ediliyor! 2019 yılında yayın hayatına son veren Flash TV billboardlardaki yerini aldı. Billboardda kanalın yeni logosu ve kadrosu belli oldu. Peki, Flash TV açıldı mı?
5.10.2021 Gündem
Ezgi Mola'dan dava ile ilgili ilk açıklama geldi!
Ezgi Mola'dan dava ile ilgili ilk açıklama geldi! Geçen yıl Batman'da intihar eden İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle Ezgi Mola'ya dava açıldı. Mola'nın iki yıl dört aya kadar hapsi istendi. Yaşanan gelişmelerin ardından arkadaşları ve sevenleri ünlü oyuncuya destek olurken Mola da sessizliğini bozdu.
3.06.2021 Magazin
AİHM'den Atilla Taş kararı
AİHM'den Atilla Taş kararı Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), şarkıcı Atilla Taş tarafından Ankara'ya karşı açılan hak ihlali davasında kararını açıkladı. Mahkeme 12 bin 275 euro manevi tazminat ile 3 bin 175 euro mahkeme masrafı ödenmesini kararlaştırdı.
19.01.2021 Dünya
Atilla Taş hastaneye kaldırıldı
Atilla Taş hastaneye kaldırıldı Şarkıcı Atilla Taş rahatsızlanarak Esenyurt'a devlet hastanesine kaldırıldı.
10.01.2020 Magazin
İzmir ve Kuşadası’nda yılbaşı nerede kutlanır?
İzmir ve Kuşadası’nda yılbaşı nerede kutlanır? Yılbaşı gecesi yaklaşırken yeni yıla dair umutlar, heyecanlar ve dilekler dört bir yanımızı sarar. Bir de yılbaşı gecesi nerede olacağımızın, nerede kutlayacağımızın telaşı başlar.
25.12.2019 Kültür Sanat
2019’da Twitter’da en çok neler konuşuldu?
2019’da Twitter’da en çok neler konuşuldu? 2019 yılını geride bırakırken, Twitter en çok neler konuşuldu? Dünyada milyonlarca insanı bir araya getiren Twitter, Türkiye’nin nabzını tuttu ve Türkiye’de 2019 yılından en çok nelerin konuşulduğunu derledi. Twitter gündeminde büyük bir takipçi sayısına sahip olan Haluk Levent 2019’da en çok konuşulan ünlü isim oldu. Türkiye’de de oldukça fazla hayranı olan Güney Koreli pop müzik grubu BTS de en çok konuşulanlar arasında yerini aldı. İşte 2019 yılında Türkiye’nin Twitter gündemi!
10.12.2019 Bilim ve Teknoloji
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
MHP'den CHP'ye eleştiri
MHP'den CHP'ye eleştiri MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, CHP'yi eleştirerek "(Usulsüzlük yok) diyemeyenler hak, hukuk, adalet sözlerinin arkasına sığınarak haksızlığı, hukuksuzluğu ve adaletsizliği meşrulaştırmaya çalışmaktadır." ifadesini kullandı.
9.05.2019 Siyaset
Atilla Taş'a tahliye kararı
Atilla Taş'a tahliye kararı Şarkıcı Atilla Taş'a tahliye kararı verildi.
8.02.2019 Magazin
Atilla Taş cezaevine gönderildi!
Atilla Taş cezaevine gönderildi! “FETÖ’nün hiyerarşik yapısına dahil olmamakla birlikte örgüte bilerek ve isteyerek yardım etme” suçundan çarptırıldığı 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasının infazı için gözaltına alınan ünlü şarkıcı Atilla Taş cezaevine gönderildi.
9.11.2018 Magazin
Atilla Taş’a  3 yıl 1 ay hapis
Atilla Taş’a 3 yıl 1 ay hapis FETÖ’nün medya yapılanmasına ilişkin 19’u tutuklu 29 sanıklı davada mahkeme, 23 sanığa 6 yıl 3 ay ile 7 yıl 6 ay arasında değişen cezalar verdi. Heyet, ‘’Örgüt içindeki hiyerarşik yapıya dahil olmamakla birlikte, örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek’’ suçundan Atilla Taş’ı 3 yıl 1 ay 15 gün hapse çarptırdı
8.03.2018 Gündem
Atilla Taş'a hapis cezası!
Atilla Taş'a hapis cezası! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) medya yapılanmasına ilişkin davada Atilla Taş'a örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verildi. Aynı davada, Murat Aksoy da 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı.
8.03.2018 Gündem
Atilla Taş hakkında flaş karar
Atilla Taş hakkında flaş karar FETÖ'nün medya yapılanmasına ilişkin ''örgüt üyeliği'' ve "darbeye teşebbüs" suçlarından haklarında dava açılan 23'ü tutuklu 29 sanığın yargılandığı davada, Atilla Taş, Murat Aksoy ve Davut Aydın'ın tahliyesine karar verildi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün medya yapılanması davası
FETÖ'nün medya yapılanması davası FETÖ/PDY'nin medya yapılanmasında yer aldıkları iddiasıyla aralarında Atilla Taş, Gökçe Fırat Çulhaoğlu, Murat Aksoy'un da bulunduğu, 23'ü tutuklu 2'si firari 29 sanığın yargılanmasına devam edildi. Mahkemeye gelen raporda 6 sanığın Bylock kullanıcısı olduğu ve yaptıkları görüşme kayıt sayısına ilişkin bilgiler yer verildi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün medya yapılanması davasında 2 tahliye
FETÖ'nün medya yapılanması davasında 2 tahliye Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) medya yapılanmasına ilişkin aralarında Atilla Taş ve Gökçe Fırat Çulhaoğlu'nun da bulunduğu 12'si tutuklu 13 sanığın "darbeye teşebbüs" suçundan yargılandığı davada, tutuklu 2 sanığın tahliyesine karar verildi.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 870'e ulaştı
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 870'e ulaştı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından örgüte yönelik darbe eylemleri dışında kalan faaliyetlerine ilişkin açılan dava sayısı 870'e ulaştı.
29.09.2021 Gündem
Gazetecilerin "darbe girişimi" iddianamesi kabul edildi
Gazetecilerin "darbe girişimi" iddianamesi kabul edildi FETÖ'nün medya yapılanması davasında tahliyelerine karar verildikten sonra "darbe girişimi" soruşturmasında gözaltına alınan, aralarında Atilla Taş ve Gökçe Fırat Çulhaoğlu'nun da bulunduğu 13 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame gönderildiği İstanbul 25. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün medya yapılanması davasında flaş gelişme!
FETÖ'nün medya yapılanması davasında flaş gelişme! Atilla Taş ve Gökçe Fırat Çulhaoğlu'nun da bulunduğu 13 şüpheli hakkında ''Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs'' ve ''Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs'' suçlarından 2'şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılmaları istemiyle iddianame hazırlandı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 650'ye yükseldi
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 650'ye yükseldi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından örgüte yönelik açılan dava sayısı 650'ye yükseldi.
29.09.2021 Gündem
Fuat Avni'nin gizli albümü ortaya çıktı
Fuat Avni'nin gizli albümü ortaya çıktı FETÖ'nün medya yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında, Fuat Avni isimli Twitter hesabını kullanan firari Said Sefa'nın fotoğraf albümüne ulaşıldı.
29.09.2021 Gündem
12 FETÖ'cü gazeteci tutuklandı, 1'i serbest!
12 FETÖ'cü gazeteci tutuklandı, 1'i serbest! "Darbe girişimi" soruşturmasında gözaltına alınan aralarında Atilla Taş ve Gökçe Fırat Çulhaoğlu'nun da bulunduğu 12 kişi tutuklanırken, Ali Akkuş tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Atilla Taş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atilla taş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.