Atatürk Üniversitesi Personel Alımı

Atatürk Üniversitesi Personel Alımı

Son dakika Atatürk Üniversitesi personel alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Atatürk Üniversitesi personel alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Atatürk Üniversitesi personel alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atatürk Üniversitesi Personel Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atatürk üniversitesi personel alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 atatürk üniversitesi personel alımı haberi bulunmuştur. Tüm atatürk üniversitesi personel alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atatürk Üniversitesi personel alımı ilanı yayınlandı! İşte başvuru şartları!
Atatürk Üniversitesi personel alımı ilanı yayınlandı! İşte başvuru şartları! Atatürk Üniversitesi duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak! Yayımlanan ilana göre, eczacı, hemşire, psikolog, biyolog, sağlık personeli, sağlık teknikeri, laborant, veteriner hekim, büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, hasta temizliği ve bakım, temizlik görevlisi, destek personeli, mühendisi programcı ve teknisyen kadrolarına alım yapılacak. Peki, Atatürk Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Atatürk Üniversitesi personel alımı şartları!
28.07.2022 Personel Alımı
Atatürk Üniversitesi 121 sözleşmeli sağlık personeli alacak! İşte başvuru şartları!
Atatürk Üniversitesi 121 sözleşmeli sağlık personeli alacak! İşte başvuru şartları! Atatürk Üniversitesi personel alımı ilanı yayınlandı. İlana göre, lise, ön lisans ve lisans mezunu 121 sözleşmeli personel alınacak. Başvurular, 3 Aralık'ta sona erecek. Peki, Atatürk Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Atatürk Üniversitesi personel alımı başvuru şartları!
22.11.2021 Personel Alımı
Atatürk Üniversitesi 20 akademik personel alımı yapacak! İşte başvuru şartları ve alım yapılacak kadrolar
Atatürk Üniversitesi 20 akademik personel alımı yapacak! İşte başvuru şartları ve alım yapılacak kadrolar Atatürk Üniversitesi 20 akademik pesonel alımı yapacağını Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda duyurdu.
30.07.2021 Personel Alımı
Atatürk Üniversitesi 361 sözleşmeli personel alıyor! Atatürk Üniversitesi personel alımı şartları!
Atatürk Üniversitesi 361 sözleşmeli personel alıyor! Atatürk Üniversitesi personel alımı şartları! Atatürk Üniversitesi personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Atatürk Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü'ne 361 sözleşmeli personel alınacak. Peki, Atatürk Üniversitesi personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Atatürk Üniversitesi sağlık personeli alımı başvuru şartları...
8.12.2020 Personel Alımı
Atatürk Üniversitesi personel alımı (sözleşmeli 466 işçi) - Erzurum Atatürk Üniversitesi personel alımı başvuru tarihi ve kadrosu!
Atatürk Üniversitesi personel alımı (sözleşmeli 466 işçi) - Erzurum Atatürk Üniversitesi personel alımı başvuru tarihi ve kadrosu! Erzurum Atatürk Üniversitesi personel alımı yapacak. Atatürk Üniversitesi hastanesine Lise, Önlisans ve Lisans mezunu 466 sözleşmeli personel alınacak. Yayımlanan personel alım ilanında, "Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğünde, giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4.maddesinin (b) fıkrası uyarınca sözleşmeli personel olarak istihdam edilmek üzere “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların” Ek 2. maddesinin (b) fıkrasına göre aşağıda belirtilen unvanlarda, 2018 yılı KPSS (B) grubu puan sıralamaları esas alınmak suretiyle 466 sözleşmeli personel alınacaktır." denildi. İşte Atatürk Üniversitesi personel alımı detayları…
25.06.2020 Personel Alımı
Atatürk Üniversitesi personel alımı 2020 sonuçları belli! Erzurum Atatürk Üniversitesi personel alımı 2020 kura sonuçları!
Atatürk Üniversitesi personel alımı 2020 sonuçları belli! Erzurum Atatürk Üniversitesi personel alımı 2020 kura sonuçları! 2020 sonuçları merak ediliyor. Atatürk Üniversitesi geçtiğimiz günlerde İŞKUR üzerinden sürekli sağlık personeli alacağını duyurdu. Sürekli İşçi Hasta ve Yaşlı Bakım Personeli ve Temizlik Personeli kadrosu için, İŞKUR'a başvuru yapmış ve noter çekilişine katılacak aday listesi belli oldu. Peki, Atatürk Üniversitesi personel alımı kura sonuçları açıklandı mı?
18.06.2020 Personel Alımı
Teşhisi kolaylaştıran yazılımlarıyla TEKNOFEST'te birinci oldular
Teşhisi kolaylaştıran yazılımlarıyla TEKNOFEST'te birinci oldular TEKNOFEST kapsamında düzenlenen 'Sağlıkta yapay zeka' yarışmasında derece alan öğrencilere ödüllerini Sağlık Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci takdim etti.
29.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Memur ve emekliye zam! Oran belli oldu! Yüzde 20! Hesaplara yatacak! Tarih verildi
Memur ve emekliye zam! Oran belli oldu! Yüzde 20! Hesaplara yatacak! Tarih verildi Memur ve emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Memur maaşları ve emekli ikramiyeleriyle ilgili son dakika açıklaması geldi. Memur maaşlarına ve emekli ikramiyelerine gelecek olan zam oranı belli oldu. Emekli aylıkları ve memur maaşlarına gelecek zam ile ilgili tarih verildi. Yapılacak düzenlemeye bağlı olarak çalışma süresine göre değişmekle birlikte 3600 ek göstergenin ikramiye ve maaşlara yüzde 10 ile yüzde 20 oranında artış olarak yansıması bekleniyor. Örneğin, 6.854 lira alan ve ek göstergesi artırılan öğretmenin maaşı düzenleme sonrası 685 lira artacak. Aynı şekilde 9.710 lira maaş alan polis memurunun maaşı 971 lira yükselecek. Benzer durum ikramiyelerde de yaşanacak ve 17 bin ila 27 bin lira arasında artış getirecek. Çalışma yılına göre bu rakam 30 bin liraya kadar çıkabilecek. 25 yıllık bir hizmeti olan kamu görevlisinin ikramiyesinde 24-26 bin liraya yakın bir artış olacak. 25 yıl çalışıp 220 bin lira ikramiye alacak bir kamu görevlisinin, 3600 ek gösterge sonrası ikramiyesi 244 bin liraya çıkacak. 2008 öncesi memuriyete başlayanlarda 3600 ek göstergenin etkisi ise maaştan çok emekli ikramiyesi ve emekli maaşında görülecek, ikramiyeyi ve maaşı artıracak. 3600 ek gösterge emeklilerde ise aylık 700 lira ile 800 lira arasında bir artış yaratacak. 3000 ek gösterge üzerinden emekli olmuş bir öğretmenin ek göstergesi 3600’e çıktıktan sonra aylık 720 lira maaşından artış olacak. 3600 ek göstergenin bir avantajı daha var; o da istihdamı arttırmak. Birçok kamu çalışanı emeklilik için 3600 ek gösterge düzenlemesini bekliyor. Birçok kişi de kamuda istihdam için sırada bekliyor. Düzenleme yapıldıktan sonra emeklilik nedeniyle boşalan kadrolara yeni memur alımı yapılabilecek. İşte milyonlarca memur ve emekliyi ilgilendiren tüm detaylar...
7.04.2022 Memur
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) KPSS’den en az 55 puanla personel alacak! SPK giriş sınavı başvurusu nasıl yapılır?
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) KPSS’den en az 55 puanla personel alacak! SPK giriş sınavı başvurusu nasıl yapılır? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) duyurdu! KPSS 55, 60, 65 ve 70 puanla SPK’ya personel alınacak! Yayımlanan ilana göre, SPK, genel idare hizmetleri sınıfında bulunan 17 memur, teknik hizmetler sınıfında bulunan 2 teknisyen ile yardımcı hizmetler sınıfında bulunan 2 aşçı ve 8 hizmetli kadrosuna personel alımı için giriş sınavı yapacak. Peki, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? SPK personel alımı şartları ve giriş sınavı başvurusu!
13.01.2022 Personel Alımı
Memur alımı yapılacak! Devlet Personel Başkanlığı kapsamında binlerce memur alınacak
Memur alımı yapılacak! Devlet Personel Başkanlığı kapsamında binlerce memur alınacak Binlerce memur alımı yapılacak. Devlet Personel Başkanlığı personel alım ilanları kapsamında her geçen gün yeni memur alımı ilanları açılıyor. İhtiyaca göre devlet kadrodaki şartlara uyan kişileri bünyesine katacak.
25.05.2021 Personel Alımı
378 zabıta memuru ve itfaiye eri alınacak! İBB ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personel alımı ilanı verdi
378 zabıta memuru ve itfaiye eri alınacak! İBB ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personel alımı ilanı verdi İstanbul Büyükşehir Belediyesi 378 zabıta memuru ve itfaiye eri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ise 50 zabıta memuru, 50 de itfaiye eri alacak. Başvuracak adayların KPSS'den en az 60 puan almış olmaları gerekiyor. İşte detayları...
7.05.2021 Personel Alımı
Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) 64 akademik personel alıyor! MSÜ başvuru şartları!
Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) 64 akademik personel alıyor! MSÜ başvuru şartları! Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) akademik birimlerine profesör, doçent, doktor öğretim üyesi, öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alacak. Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) akademik personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) akademik personel alımı başvurusu nasıl yapılır? MSÜ akademik personel alımı başvuru şartları...
17.12.2020 Personel Alımı
İŞKUR iş ilanları! Kamu ve özel sektöre 57 bin 270 personel alınacak!
İŞKUR iş ilanları! Kamu ve özel sektöre 57 bin 270 personel alınacak! 2020 Ocak ayından bu yana 827 bini aşkın kişiyi işe yerleştiren İŞKUR, özel sektör işyerleri için acilen 46 bin 410 işçi arıyor. Kamuda da halen 10 bin 860 boş kadro için başvurular alınıyor. İşte kamu ve özel sektöre alınacak pozisyonlar ve İŞKUR iş ilanları
14.12.2020 Personel Alımı
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi KPSS'siz 100 sürekli işçi alıyor! Başvurular nasıl yapılır?
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi KPSS'siz 100 sürekli işçi alıyor! Başvurular nasıl yapılır? Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi sürekli işçi pozisyonunda istihdam edilmek üzere İŞKUR aracılığıyla sürekli işçi alımı yapacak. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi'nin yayınlanan ilanına göre en az ilköğretim mezunu 100 temizlik görevlisi ile hasta ve yaşlı bakım elemanı alınacak. Sürekli işçi alımında KPSS şartı bulunmuyor. Peki, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi sürekli işçi alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi temizlik görevlisi ve bakım elemanı başvuru şartları ve ilanın detayları...
17.08.2020 Personel Alımı
İŞKUR sürekli işçi alımı 2020 - Afyon Kocatepe Üniversitesi sürekli kamu personeli alımı yapacak!
İŞKUR sürekli işçi alımı 2020 - Afyon Kocatepe Üniversitesi sürekli kamu personeli alımı yapacak! Afyon Kocatepe Üniversitesi İŞKUR üzerinden sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğünde ve bağlı iş yerlerinde istihdam edilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/D maddesi kapsamında, 4857 sayılı İş Kanununa göre çalıştırılmak üzere “Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri uyarınca, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden ekte yer alan kontenjan tablosunda dağılımı gösterildiği şekilde 21 (yirmibir) “Sürekli İşçi” alınacak. Peki, Afyon Kocatepe Üniversitesi personel alımı şartları nelerdi? Afyon Kocatepe Üniversitesi sürekli işçi alımı başvurusu nasıl yapılır?
16.06.2020 Personel Alımı
Bakan Koca'dan corona virüsle ilgili yeni açıklama
Bakan Koca'dan corona virüsle ilgili yeni açıklama Bilim Kurulu toplantısın sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, son 24 saatte 20 bin 23 test yapıldığını, 3 bin 892 yeni vaka tespit edildiğini 76 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini ve 256 vatandaşımızın ise iyileştiğini açıkladı. Koca, ilaç tedavisine başlamanın sonuçlarının alındığını erken ilaç tedavisinin sonuç verdiğini söyledi.
7.04.2020 Gündem
İki üniversite akademik personel alacak
İki üniversite akademik personel alacak Marmara Üniversitesi ve Çukurova Üniversitesi akademik personel alacağını duyurdu. İşte gerekli şartlar ve başvuru koşulları...
5.04.2019 Eğitim
Ve açıklama geldi! O kurumlara personel alımı yapılacak
Ve açıklama geldi! O kurumlara personel alımı yapılacak İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu, İstanbul Kültür Üniversitesi, Sanko Üniversitesi ve Yüksek İhtisas Üniversiteleri Rektörlüğü tarafından Resmi Gazete’de yayımlanan bildiride öğretim elemanları alınacağı açıklandı
24.01.2019 Gündem
Devlet iş kapısı olmaya devam ediyor
Devlet iş kapısı olmaya devam ediyor Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu 2 bin 264 sürekli işçi, 406 engelli işçi ve 330 eski hükümlü işçi, Savunma Sanayii Müsteşarlığı 23 proje mühendisi, 28 proje asistanı ve 9 yönetici asistanı olmak üzere toplam 60 sözleşmeli personel alımı için ilana çıktı.
21.08.2018 Ekonomi
Erdoğan düğmeye bastı, rekora gidiyor
Erdoğan düğmeye bastı, rekora gidiyor İstihdam seferberliğinin meyveleri toplanmaya başladı. Yıl sonuna kadar 2 milyon hedefleniyor. Peki şu an hangi kurum eleman arıyor. Tam listesi...
11.05.2017 Ekonomi
Ordu da dahil oldu! 24 bin erbaş aranıyor...
Ordu da dahil oldu! 24 bin erbaş aranıyor... İşsizliğe karşı başlatılan istihdam seferberliğine Milli Savunma Bakanlığı da dahil oldu. Ülkenin birçok farklı yerine 24 bin erbaş alınacak.
29.09.2021 Gündem
KPSS tercih kılavuzu - KPSS tercihleri ne zaman bitiyor?
KPSS tercih kılavuzu - KPSS tercihleri ne zaman bitiyor? Bu sene 3 milyondan fazla kişinin girdiği KPSS 2016/2 sınavında 2051 açık kadro ve pozisyon bulunuyor. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin 21 Aralık 2016 tarihinde yaptığı açıklamaya göre, tercih dönemi 21 Aralık 2016 tarihinde başlayıp, 30 Aralık 2016 tarihinde bitecek. Tercih döneminin bitmesine birkaç gün kala, KPSS 2016/2 sınavına girmiş milyonlarca aday tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili açıklama beklemeye başladı.
29.12.2016 Eğitim
Üniversitelerde Çağrı Merkezi Bölümlerine ilgi artıyor
Üniversitelerde Çağrı Merkezi Bölümlerine ilgi artıyor Ülke genelinde 18 üniversitede bulunan “Çağrı Merkezi Hizmetleri Ön Lisans Programı’na” ilgi artıyor. 2014 yılında ise üniversitelere kayıt yaptıracak 1575 yeni öğrenci, kariyer basamakları için yol alacak ve sektöre kazandırılacak.
21.07.2014 Eğitim
Asrın projesinde son adım!
Asrın projesinde son adım! Hangi hatlar ne zaman kapanacak?
29.09.2021 Gündem
Üniversitelerde neler oluyor?
Üniversitelerde neler oluyor? Redhack grubu, şimdi de Çukurova ve Marmara Üniversitesi'ndeki yolsuzluğu açıkladı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Atatürk Üniversitesi Personel Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atatürk üniversitesi personel alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.