Atatürk Havalimanı Saldırısı

Atatürk Havalimanı Saldırısı

Son dakika Atatürk Havalimanı saldırısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Atatürk Havalimanı saldırısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Atatürk Havalimanı saldırısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atatürk Havalimanı Saldırısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atatürk havalimanı saldırısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 160 atatürk havalimanı saldırısı haberi bulunmuştur. Tüm atatürk havalimanı saldırısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
THY’den İmamoğlu’na "Yalı" cevabı: İmamoğlu’nun açıklamaları gerçek dışı
THY’den İmamoğlu’na "Yalı" cevabı: İmamoğlu’nun açıklamaları gerçek dışı Türk Hava Yolları (THY) 2009 yılından beri İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile yapılan sözleşme çerçevesinde kiracı olarak elinde bulundurduğu Fehime Sultan ve Hatice Sultan Yalıları ile ilgili olarak Ekrem İmamoğlu’nun 3 Eylül 2022 Tarihinde İBBTV’ de yaptığı açıklamalara cevap verdi.
4.09.2022 Gündem
Silivri'de başlayan ilk darbe davası duruşması sona erdi
Silivri'de başlayan ilk darbe davası duruşması sona erdi İstanbul'da 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin 29 polisin yargılandığı davada, ifade veren 4. sınıf Emniyet Müdürü Zafer Kuloğlu, 3 İŞİD şüphelisinin Bahçeşehir Polis Merkezi nezarethanesinden ekmek arasında getirilen testere vasıtasıyla kaçtıklarını iddia etti.
29.09.2021 Gündem
Asılsız "Bombalı saldırı" paylaşımına gözaltı
Asılsız "Bombalı saldırı" paylaşımına gözaltı Sosyal medya hesabından Atatürk Havalimanına bombalı saldırı olacağı yönünde asılsız paylaşımlarda bulunan E.K. gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Her şeye rağmen spor
Her şeye rağmen spor Terör olayları ve darbe girişimine rağmen yoğun diplomasiyle iptal edilmekten kurtarılan İşitme Engelliler Dünya Şampiyonaları, bugün Samsun’da başlıyor. Açılış töreni, dün Bakan Kılıç’ın katılımıyla yapıldı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Havalimanı saldırısına ilişkin tutuklanan 7 kişi de yabancı uyruklu
Havalimanı saldırısına ilişkin tutuklanan 7 kişi de yabancı uyruklu Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına ilişkin mahkemeye sevk edilen ve tutuklanan 7 şüphelinin de yabancı uyruklu olduğu belirtildi
29.09.2021 Gündem
Büyükelçi Kılıç’tan New York Times’a mektup
Büyükelçi Kılıç’tan New York Times’a mektup Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Kılıç, New York Times gazetesine, Atatürk Havalimanı'ndaki saldırının nedenlerine ilişkin başyazısındaki iddialara cevaben mektup gönderdi
29.09.2021 Gündem
‘Vermediniz, bombaladı’
‘Vermediniz, bombaladı’ FBI’ı Atatürk Havalimanı katliamının planlayıcısı Çatayev’i kendilerine teslim etmemekle suçlayan Rus makamlar, saldırıyla ilgili ABD’yi sorumlu tutarak “Bize teslim etmediler o da İstanbul’u patlattı” açıklaması yaptı
4.07.2016 Dünya
Başbakan: 29 zanlı gözaltında
Başbakan: 29 zanlı gözaltında Başbakan Binali Yıldırım Osmangazi Köprüsü'nde gazetecilerin sorularını yanıtladı...
29.09.2021 Gündem
De Mistura: Toplantı olsun diye toplantı yapmayacağız
De Mistura: Toplantı olsun diye toplantı yapmayacağız BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, Suriye'de temmuz ayında müzakerelere dönülmesini amaçladıklarını ancak bazı garantiler almadan tarafları toplayamayacağını söyledi.
30.06.2016 Dünya
Atatürk Havalimanı saldırısı Fatih Horhor'da planlandı!
Atatürk Havalimanı saldırısı Fatih Horhor'da planlandı! İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 canlı bombanın eylemi nasıl gerçekleştirdiklerini dakika dakika tespit etti...
29.09.2021 Gündem
ABD 2 saat önce iptal etti
ABD 2 saat önce iptal etti İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısından önce vatandaşlarına "seyahat uyarısı" yapan ABD'nin, dün düzenlemeye karar verdiği Ulusal Bağımsızlık Günü programını da Atatürk Havalimanı'ndaki saldırıdan iki saat önce iptal ettiği ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem
Saldırı sonrası İsveç'ten anlamlı Türkiye kararı
Saldırı sonrası İsveç'ten anlamlı Türkiye kararı İsveç’teki GSM operatörleri saldırının ardından, Türkiye’ye yapılan arama ve mesajlaşmaları 1 günlük ücretsiz yapma kararı aldı
17.06.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Obama ile telefonda konuştu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Obama ile telefonda konuştu! Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan, ABD Başkanı Barack Obama ile Atatürk Havalimanı saldırısı ile ilgili telefonda konuştu...
29.09.2021 Gündem
Nihat Hatipoğlu havalimanı saldırısında ölenler için Kur'an okuttu
Nihat Hatipoğlu havalimanı saldırısında ölenler için Kur'an okuttu Türkiye'yi sarsan Atatürk Havalimanı saldırısı sonrası Nihat Hatipoğlu, ATV'de yayınlanan sahur programında ölenler için Kur'an okuttu.
29.06.2016 Yaşam
THY'den saldırı sonrası kullanılmamış bilet açıklaması
THY'den saldırı sonrası kullanılmamış bilet açıklaması THY: "Kısmi olarak kullanılmış, seyahatin tamamlanmamış olduğu biletlerde; biletin kullanılmayan uçuşlarına ait iade işlemi ücretsiz yapılacaktır. Herhangi bir ücret farkı ve ceza alınmaksızın biletin geçerliliği 31 Temmuz 2016 (dahil) tarihine kadar uzatılabilecektir."
29.09.2021 Gündem
Başkan Fatma Şahin'den sert tepki: “Teröristin Allah belasını versin”
Başkan Fatma Şahin'den sert tepki: “Teröristin Allah belasını versin” İstanbul Atatürk Havalimanında meydana gelen hain terör saldırısının ardından Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Vicdansız teröristin, azmettirenlerinin, destekçilerinin Allah belasını versin” dedi...
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu milleti kirli oyunlarına alet edemeyecekler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu milleti kirli oyunlarına alet edemeyecekler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Edirne mitinginde açıklamalarda bulundu. Erzurum'daki olaylarla ilgili konuşan Erdoğan, "Kendi provokasyonları ile olay çıkarıp utanmadan şehirlerimizi karalamaya çalışıyorlar. Bu milleti kirli oyunlarına alet edemeyecekler" dedi.
8.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Şansölyesi Scholz'u kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Şansölyesi Scholz'u kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Olaf Scholz'u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.
14.03.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO Zirvesi öncesi flaş mesaj: ABD sözleşmeye uymadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO Zirvesi öncesi flaş mesaj: ABD sözleşmeye uymadı NATO Zirvesi'ne katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brüksel'e seyahati öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi'ne ilişkin, "Müttefiklerimizle ittifaka verdiğimiz önemin altını bir kez daha çizeceğiz." dedi.
13.06.2021 Siyaset
Hazar Denizi'nde rahatsızlanıp, ambulans uçakla alınan TIR şoförü: Ülkem bambaşka
Hazar Denizi'nde rahatsızlanıp, ambulans uçakla alınan TIR şoförü: Ülkem bambaşka Özbekistan'dan aldığı yükle Türkiye'ye dönüş yaparken, Hazar Denizi'nde, TIR'la bindiği feribotta rahatsızlanan şehit Oğuz Han Karaca'nın babası Cihan Karaca, Kazakistan'da geçirdiği apandisit ve mide ameliyatı sonrası Sağlık Bakanlığı'nın ambulans uçağıyla Erzurum'a getirildi. Karaca, "Sağlıkçılarımıza kimse en ufak bir şey söylemesin. Orada kimsenin imkanı yok, benim ülkem bambaşka" dedi.
6.01.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayasofya’yı asli künyesine sokmamız lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayasofya’yı asli künyesine sokmamız lazım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında soruları yanıtladı. AK Parti İstanbul Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile İstanbul'da 39 ilçenin belediye başkan adayları da programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, broşür dağıtan Yusuf'a tepki gösteren kişiyle ilgili "Yusuf’un yaptığı, o provokatör kadına ve onun temsil ettiği zihniyete verilen bir ahlak dersidir. Tam bir ahlak dersi verdi." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya camii hakkında ise, "Ayasofya müze midir? Cami midir? Önce bunu çözmemiz lazım. Müze statüsünü Ayasofya yeni kazanmıştır. Önce bir defa Ayasofya’yı o asli künyesine sokmamız lazım. Nedir? Camidir. Bunu bir defa halletmemiz lazım." dedi.
29.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayasofya'yı cami ismiyle müsemma hale getiririz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayasofya'yı cami ismiyle müsemma hale getiririz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen 'Büyük Trabzonlular Buluşması'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seçimlerden sonra Ayasofya'yı tekrar aslına rücu ettiririz. Bu ne demektir? Yani Ayasofya'yı müze olmaktan çıkarıp Ayasofya'yı cami ismiyle müsemma hale getiririz." dedi.
26.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: En büyük müjdem bu...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: En büyük müjdem bu... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli 31 Mart yerel seçimleri öncesi ilk kez birlikte İzmir'de ortak miting düzenledi. "En büyük müjdem bu" deyip duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul-İzmir arasını 8 saatten 3,5 saate indiren otoyol projemizi bu yıl bitiriyoruz" dedi.
17.03.2019 Siyaset
Türkiye'den dünyaya çağrı!
Türkiye'den dünyaya çağrı! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Yaşanan bu terör eylemi, İslam düşmanlığının sınırları olmadığını bizlere ne yazık ki bir kez daha göstermiştir. Buradan bütün dünyayı, İslam düşmanlığına, yabancı karşıtlığına, radikalizme ve ırkçılığa karşı ayağa kalkmaya davet ediyoruz" dedi.
16.03.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Atatürk Havalimanı Saldırısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atatürk havalimanı saldırısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.