Atakent

Atakent

Son dakika atakent haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan atakent ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını atakent haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atakent

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atakent gelişmeleri de dahil olmak üzere 544 atakent haberi bulunmuştur. Tüm atakent haberleri aşağıda listelenmiştir.
Göç idaresi ek hizmet binası yeni yerine taşındı! Trafik normale döndü
Göç idaresi ek hizmet binası yeni yerine taşındı! Trafik normale döndü Kışla Caddesi’nde trafik yoğunluğuna neden olan göç idaresi ek hizmet binası, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in girişimleri ile Yavuzlar Mahallesinden taşındı.
18.03.2024 Adana
Adana’nın tüm lezzetleri tek bir noktada buluşuyor! Kebapçı, şırdancı, şalgamcı, tatlıcı, bici bici  hepsi var
Adana’nın tüm lezzetleri tek bir noktada buluşuyor! Kebapçı, şırdancı, şalgamcı, tatlıcı, bici bici hepsi var Yüreğir Belediyesi’nin Yeni sosyal tesisleri Adana’nın tüm lezzetlerini tek bir noktada buluşturacak. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Sosyal tesislerde kebapçı, şırdancı, şalgamcı, Adana’ya özgü yemekler, tatlıcı, bici bici gibi lezzetlerin bulunduğu dükkânlar olacak." dedi.
15.03.2024 Adana
Dilencinin üzerinden tam, yarım ve çeyrek altın çıktı
Dilencinin üzerinden tam, yarım ve çeyrek altın çıktı Samsun'da zabıtanın dilencilere yönelik denetimlerinde, bir kişinin üzerinden 1 tam, 1 yarım, 1 çeyrek altın ve 46 TL çıktı. Bir başka dilencinin üzerinde de 1265 TL bulundu.
24.12.2023 Gündem
Şanlıurfa’da emniyet önünde silahlı kavga! Ölü ve yaralılar var
Şanlıurfa’da emniyet önünde silahlı kavga! Ölü ve yaralılar var Şanlıurfa’da sabah kavga ettikleri için birbirinden şikayetçi olan Aslan ve Sarı aileleri emniyetten çıkarken, yine birbirine girdi. Silahların kullandıldığı kavgada Haşmet Sarı (39 ) öldü, 2 kişi yaralandı. Polisin güçlükle sonlandırdığı kavgada 6 kişi gözaltına alındı.
10.12.2023 Gündem
Küçükçekmece'de İETT otobüsü alev alev yandı
Küçükçekmece'de İETT otobüsü alev alev yandı Küçükçekmece'de seyir halindeki İETT otobüsünde yangın çıktı. Otobüste bulunan yolcular şoför tarafından tahliye edilirken yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
29.08.2023 Yaşam
'Asgari ücretliler ölsün' demişti! Hırsızlık yaparken yakalandı
'Asgari ücretliler ölsün' demişti! Hırsızlık yaparken yakalandı Küçükçekmece’de bulunan bir şantiyede konteynerde kalan işçilerin telefon, cüzdan, para ve pasaportlarını çalan şahıs, 150 kişilik işçi grubu tarafından yakalanarak darp edildi. Polis ekiplerinin müdahalesiyle kurtulan şahsın, sosyal medyada verdiği bir sokak röportajında kendisini yabancı uyruklu olarak tanıttığı ve “Asgari ücret kazanan ölsün” dediği ortaya çıktı. Yabancı uyruklu olmadığı tespit edilen şahıs, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
29.07.2023 Yaşam
Boşandığı eşini ve kayınpederini öldürdüğü anların kamera görüntüsü ortaya çıktı
Boşandığı eşini ve kayınpederini öldürdüğü anların kamera görüntüsü ortaya çıktı Gaziantep’te Mertcan Köse’nin (25) boşandığı eşi Bilge Kaya (25) ve kayınpederi Ertuğrul Kaya’nın (47), otomobillerinin önünü kesip, av tüfeğiyle öldürdüğü anın görüntüleri ortaya çıktı. Kendisine engel olmaya çalışan kayınpederi ile otomobildeki eski eşini tüfekle öldürüp, kaçan Mertcan Köse'nin aranmasına ise devam ediliyor.
18.06.2023 Yaşam
Korkunç cinayette detaylar ortaya çıktı! Her adımını takip edip, adliye çıkışı infaz etti
Korkunç cinayette detaylar ortaya çıktı! Her adımını takip edip, adliye çıkışı infaz etti Gaziantep’te Mertcan Köse, (25) boşanma aşamasındaki eşi Bilge Köse (25) ve kayınpederi Ertuğrul Kaya’yı (47), otomobillerinin önünü kesip av tüfeğiyle vurarak öldürdü.
16.06.2023 Yaşam
Küçükçekmece'de şantiye alanından geçen araç çukura düştü
Küçükçekmece'de şantiye alanından geçen araç çukura düştü İstanbul Küçükçekmece'de gece saatlerinde seyir halindeyken kontrolden çıkan bir araç şantiye alanının bulunduğu yerdeki çukura düştü. Kaza hafif sıyrıklarla atlatıldı.
16.06.2023 Yaşam
15 yaşındaki çocuk 14. kattan düşerek hayatını kaybetti
15 yaşındaki çocuk 14. kattan düşerek hayatını kaybetti Adana’da 15 yaşındaki çocuk 14. kattan düşerek hayatını kaybetti.
29.05.2023 Yaşam
Mehmet Ali Erbil'in TikTok mesaisi!
Mehmet Ali Erbil'in TikTok mesaisi! Mehmet Ali Erbil önceki gün Atakent Acıbadem Hastanesi’nde görüntülendi.
23.03.2023 Magazin
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler Kahramanmaraşlı depremlerden sonra İstanbul'un ilçelerinin depreme ne kadar hazırlıklı ve dayanıklı olduğu tartışılıyor. AFAD tarafından yayınlanan 'kırmızı eylem' planıyla birlikte İstanbul'da meydana gelebilecek olası deprem öncesinde 'En riskli ilçeler' ve 'En riskli mahalleler' belli oldu. CNN Türk Deprem Danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, konuyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
14.03.2023 Gündem
Küçükçekmece’de araç kontrolden çıkıp elektrik direğine çarptı! Faciadan dönüldü
Küçükçekmece’de araç kontrolden çıkıp elektrik direğine çarptı! Faciadan dönüldü İstanbul Küçükçekmece’de bir araç, viraja girdiği sırada kontrolden çıkarak otobüs durağının yanında bulunan elektrik direğine çarptı. Kazada, araç sürücüsü ve araçta bulunan 3 yolcu yaralanırken durakta bekleyen kimsenin olmaması, olası faciayı önledi.
22.02.2023 Yaşam
İstanbul'da tahliye edilen okulların listesi ilçe ilçe açıklandı!
İstanbul'da tahliye edilen okulların listesi ilçe ilçe açıklandı! İstanbul Valiliği’nin aldığı karara göre İstanbul’da riskli olarak belirlenen 93 okula tahliye kararı verildiği açıklandı. Öğrenciler depreme dayanıklı okullara nakledilecek. 20 Şubat 2023 Pazartesi günü itibariyle öğrencilerin nakledilecek okulların listesi de ilçe ilçe duyuruldu.
18.02.2023 Eğitim
Küçükçekmece'deki kedi düşmanı gözaltına alındı!
Küçükçekmece'deki kedi düşmanı gözaltına alındı! İstanbul Küçükçekmece'de bir sitenin girişindeki kedilere tekme attığı anlara ait görüntüler ortaya çıkan Aytuğ Koyuncu, polis ekiplerince gözaltına alındı. Aytuğ Koyuncu'nun emniyetteki işlemleri devam ediyor.
31.01.2023 Yaşam
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama!
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama! Takvim Gazetesi 15 Aralık çekiliş sonuçları açıklanma tarihi sorgulaması başladı. 3.000 TL değerinde CarrefourSA çekilişi sonuçları merak ediliyor. Juzdan’a giriş yaparak 1 çekiliş hakkı 30 Kasım’a kadar her gün giriş yaparak toplamda 31 adet daha çekiliş hakkı ile elde edilen çekilişin sonuçları hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı, Carrefoursa çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? 15 Aralık Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak, asil liste belli oldu mu?
16.12.2022 Ekonomi
Alp Kırşan'ın acı günü!
Alp Kırşan'ın acı günü! Oyuncu Alp Kırşan'ın babası Erdinç Kırşan dün akşam vefat etti. Acı haberi sosyal medyadan duyuran Kırşan 'Canım babamızın vefatını üzüntü içinde sizlerle paylaşmak çok zor' mesajını paylaştı.
13.12.2022 Magazin
TOKİ müşteri hizmetleri numarası! TOKİ müşteri hizmetleri telefonu kaç?
TOKİ müşteri hizmetleri numarası! TOKİ müşteri hizmetleri telefonu kaç? TOKİ müşteri hizmetleri telefon numarası nedir? 2022 TOKİ telefon numarası TOKİ arsa başvurularının başlamasıyla arttı. İlk Evim Arsa başvuru sürecinin başlamasıyla konu hakkında bilgi almak isteyenler arama motorları üzerinden müşteri hizmetlerini aramaya çalışıyor. İşte TOKİ müşteri hizmetleri numarası…
10.10.2022 Ekonomi
Küçükçekmece’de alkollü kadın trafiği birbirine kattı! Otobüsün önüne atladı
Küçükçekmece’de alkollü kadın trafiği birbirine kattı! Otobüsün önüne atladı Küçükçekmece’de, alkollü olduğu ileri sürülen bir kadın, seyir halindeki İETT otobüsünün önüne atlayarak trafiği alt üst etti. Vatandaşlar, kadını yoldan çekilmesi için ikna etmeye çalıştı. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
19.09.2022 Yaşam
Küçükçekmece’de otomobil nöbetçi eczaneye daldı
Küçükçekmece’de otomobil nöbetçi eczaneye daldı Küçükçekmece’de alışveriş merkezinin açık otoparkında sürücü direksiyon başındayken gaz pedalı takılı kalan otomobil nöbetçi eczaneye daldı. Kaza sonrası eczanede faaliyet durdurulurken bir çalışan hafif şekilde yaralandı.
28.08.2022 Yaşam
Pes dedirten hırsızlık! Otomobillerin dikiz aynasını çaldılar
Pes dedirten hırsızlık! Otomobillerin dikiz aynasını çaldılar Ümraniye'de iki ayrı lüks otomobilin dikiz aynalarının üç şüpheli tarafından sökülüp, çalınması güvenlik kameraya yansıdı.
15.04.2022 Yaşam
Küçükçekmece'de 6 araca çarptı, ortalığı savaş alanına çevirdi! 2 kişi yaralandı
Küçükçekmece'de 6 araca çarptı, ortalığı savaş alanına çevirdi! 2 kişi yaralandı İstanbul Küçükçekmece'de Sedat T. (40) idaresindeki 34 CON 843 plakalı otomobil, 6 araca çarptı. Kazada 2 kişi yaralanırken otomobili kullandığı tespit edilen sürücü Sedat T., polise aracı kendisinin kullanmadığını ileri sürerek alkolmetreyi üflemedi.
23.03.2022 Yaşam
Yeni Malatyaspor Futbol Kulübü Başkanı Adil Gevrek, İstanbul’da kaza yaptı
Yeni Malatyaspor Futbol Kulübü Başkanı Adil Gevrek, İstanbul’da kaza yaptı Başakşehir Kuzey Marmara Otoyolu'nda, Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Adil Gevrek hafif yaralanırken, oğlu Yusuf Gevrek kazayı yara alamdan atlattı.
11.03.2022 Yeni Malatya Spor
Kolon kanserinde 10 risk faktörüne dikkat!
Kolon kanserinde 10 risk faktörüne dikkat! Dünyada her yıl 2 milyon, ülkemizde de yaklaşık 20 bin kişi kolon kanseri tanısı alıyor. En sık görülen kanserler arasında yer alan kolon kanseri, hatalı beslenme alışkanlıklarının ve obezitenin giderek yaygınlaşmasıyla birlikte 50 yaş altındaki kişilerde giderek artıyor. Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Fatih Oğuz Önder kolon kanseri riskini artıran 10 etkeni anlattı.
1.03.2022 Sağlık
İstanbul programlı su kesintisi listesi! 1-2 Mart İstanbul’da hangi ilçelerde sular kesilecek?
İstanbul programlı su kesintisi listesi! 1-2 Mart İstanbul’da hangi ilçelerde sular kesilecek? İSTANBUL'da bakım onarım çalışmaları nedeniyle 7 ilçede 1 Mart ve 2 Mart tarihlerinde su kesintisi yaşanacak. İşte İstanbul programlı su kesintisi listesi…
28.02.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Atakent ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atakent haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.