Kuru öksürüğü bıçak gibi kesiyor! Kolesterolü anında düşürüyor, kan basıncını dengeliyor, felç ve yüksek tansiyon için şifa! En fazla iki tatlı kaşığı...
Kuru öksürüğü bıçak gibi kesiyor! Kolesterolü anında düşürüyor, kan basıncını dengeliyor, felç ve yüksek tansiyon için şifa! En fazla iki tatlı kaşığı... Sağlığa sağlık katıyor. Kuru öksürük için şifa. Kolesterol düşürücü etkisi bulunuyor. Serotonin seviyesini anında yükseltiyor. Bu nedenle stres ve depresyona karşı da olumlu etkisi bunuyor. Yüzyıllardır alternatif tıpta gribal enfeksiyonlarda tercih edilen doğal bitkilerden biri de aspir çayı. Sağlıklı olan bu bitki salata ve yemeklerde de kullanılıyor. Yapılan araştırmalarda metabolizmayı hızlandırdığı için obezite tedavisinde kullanıldığına dikkat çekiliyor. Peki aspir çiçeğinin faydaları nelerdir? Aspir çiçeği çayı nasıl yapılır?
18.04.2022 Sağlık
Vücuttaki yağları parçalıyor!
Vücuttaki yağları parçalıyor! Aspir yağının içinde bulundurduğu "linoleic asit" sayesinde vücuttaki yağları parçaladığı, diyet yapanların ve zayıflamak isteyenlerin rahatça bu yağı kullanabileceği belirtildi.
30.03.2015 Sağlık
Türkiye'yi uçuracak proje!
Türkiye'yi uçuracak proje! 30 milyar euroluk dev projeyle Türkiye, aspir bitkisinden havacılık sektörü çok büyük önem arz eden jet yağı üretilecek.
1.10.2014 Ekonomi