Aslı Turanlı

Aslı Turanlı

Son dakika Aslı Turanlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aslı Turanlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aslı Turanlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aslı Turanlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aslı turanlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 48 aslı turanlı haberi bulunmuştur. Tüm aslı turanlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzzet Antebi ve Aslı Turanlı tatilde!
İzzet Antebi ve Aslı Turanlı tatilde! Bir yıl birlikte olduğu Tuvana Türkay’la mayıs ayında yollarını ayıran İzzet Antebi, gönlünü Aslı Turanlı’ya kaptırdı. Çift önceki gün ilk kez görüntülendi.
24.07.2023 Magazin
Aslı Turanlı'dan Burak Çelik cevabı! 'Herkes mutlu'
Aslı Turanlı'dan Burak Çelik cevabı! 'Herkes mutlu' Etiler'de yeni aldığı lüks aracından inerken objektiflere yansıyan oyuncu ve sunucu Aslı Turanlı, meslektaşı Burak Çelik ile biten ilişkisi hakkında konuştu.
26.06.2023 Magazin
Aslı Turanlı-Burak Çelik çifti ayrıldı! İşte aşkı bitiren fotoğraf
Aslı Turanlı-Burak Çelik çifti ayrıldı! İşte aşkı bitiren fotoğraf Dizi setinde başlayan bir ilişki daha sessiz sedasız sona erdi. Sosyal medyada aşk dolu paylaşımlar yapan oyuncu çift Aslı Turanlı (29) ile Burak Çelik'ten (30) ayrılık haberi geldi.
26.04.2023 Magazin
Aslı Turanlı'dan Burak Çelik açıklaması!
Aslı Turanlı'dan Burak Çelik açıklaması! Aslı Turanlı, birlikte rol aldıkları dizi erken final yapan Burak Çelik'e gönlünü kaptırmıştı. Eylül ayının ilk haftasında birlikte görüntülenen ikiliden Turanlı, sevgilisine aşkını sosyal medya hesabından paylaştığı romantik pozlarla ilân etmişti. Güzel oyuncu, aynı zamanda meslektaş olduğu sevgilisine güvendiğini ve bunun için hiç pişman olmadığını söyledi.
8.11.2022 Magazin
Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması!
Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması! Oyuncu Rabia Soytürk, geçtiğimiz günlerde rapçi Sefo ile Emirgan'da objektiflere takılmıştı. Bir mekanda yemek yedikten sonra araçlarıyla çıkmaz sokağa giren ikili, görüntü alınmasına engel olamamış ve haklarında aşk iddiaları ortaya atılmıştı. Önceki gece Galataport'ta düzenlenen bir partiye katılan Rabia Soytürk, çıkışta 'Sefo' ile ilgili yöneltilen soruyu yanıtladı.
7.10.2022 Magazin
Aslı Turanlı aradığı aşkı sette buldu!
Aslı Turanlı aradığı aşkı sette buldu! 'Senden Daha Güzel' dizisinde rol alan Burak Çelik'in gönlünü rol arkadaşı Aslı Turanlı'ya kaptırdığı konuşuluyor.
23.08.2022 Magazin
Okan Yalabık sevgilisi Ezgi Ayvalı'yla poz verdi
Okan Yalabık sevgilisi Ezgi Ayvalı'yla poz verdi Engin Hepileri, Defne Kayalar, Doğa Halis ve Sevda Erginci'nin rol aldığı ‘Anne’ tiyatro oyunu, önceki akşam Moda Sahnesi'nde prömiyeri ile sahnelendi. Fransız yazar Florian Zeller’in yazdığı oyunu izlemeye gelenler arasında Okan Yalabık ve sevgilisi Ezgi Ayvalı da vardı.
19.03.2022 Magazin
Neslihan Atagül'ün yeni projesi belli oldu!
Neslihan Atagül'ün yeni projesi belli oldu! Neslihan Atagül, Ocak 2021'de 'Sefirin Kızı'nda rol alırken hastalanmış, geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle diziyi bırakmıştı. Ünlü oyuncu, eylül ayında ekranlara dönecek.
19.03.2022 Magazin
Aslı Turanlı'dan dikkat çeken cevap! 'Güzelliğin dezavantajları var'
Aslı Turanlı'dan dikkat çeken cevap! 'Güzelliğin dezavantajları var' Ekranlara tekrardan dönmeye hazırlanan Aslı Turanlı, önceki gün Etiler'de görüntülendi. "Güzelliğin dezavantajını yaşıyor musunuz?" sorusuna oyuncu, dikkat çeken bir yanıt verdi.
19.03.2022 Magazin
Ahu Turanlı kimdir? Fatma Girik’in yeğeni Ahu Turanlı kaç yaşında, evli mi?
Ahu Turanlı kimdir? Fatma Girik’in yeğeni Ahu Turanlı kaç yaşında, evli mi? Günay Girik ablası Fatma Girik'in öldürüldüğünü iddia ederek hem hastaneye hem de sanatçının manevi kızı ve yeğeni olan Ahu Turanlı Aşkar'a dava açtı. Söz konusu gelişmenin ardından Ahu Turanlı kimdir, kaç yaşında, evli mi?
2.02.2022 Gündem
Aslı Turanlı takipçilerini korkuttu! Hastanelik oldu...
Aslı Turanlı takipçilerini korkuttu! Hastanelik oldu... Oyuncu ve sunucu Aslı Turanlı, Instagram sayfasından paylaştığı fotoğrafla takipçilerini korkuttu.Turanlı diyet yüzünden hastanelik oldu.
26.12.2021 Magazin
Aslı Turanlı ortaya çıktı! Yeni proje...
Aslı Turanlı ortaya çıktı! Yeni proje... Uzun süredir sessiz olan oyuncu ve sunucu Aslı Turanlı, sessizliğini bozdu. Yunanistan'ın başkenti Atina'ya giden Turanlı, fotoğrafını paylaştı. Turanlı'nın yeni sinema projesinin de olduğu öğrenildi.
2.11.2021 Magazin
Aslı Turanlı'nın zor anları!
Aslı Turanlı'nın zor anları! Aslı Turanlı, önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi. Oyuncu, meydan katında bulunan bir mekanda iş arkadaşlarıyla bir araya geldi.
10.09.2021 Magazin
Zerrin Özer'in paylaşımına tepki yağmıştı! 'Kahroldum'
Zerrin Özer'in paylaşımına tepki yağmıştı! 'Kahroldum' Ulusal Model Yarışması büyük finali önceki akşam Gayrettepe Point Otel'de yapıldı. Gecenin sunuculuğunu model Tuğba Özay ve Bülend Özveren yaparken, jüride Zerrin Özer, Aslı Turanlı, İzzet Öz, Bircan Bali ve Emsal Doğan gibi ünlü isimler yer aldı. Geceye damga vuran Özer, muhabirlerin sorularını yanıtladı.
21.08.2021 Magazin
Sergen Yalçın ile Lisaveta Karibskaya tatilde! Pozları...
Sergen Yalçın ile Lisaveta Karibskaya tatilde! Pozları... Aşk yaşadıkları konuşulan Sergen Yalçın ile Ukraynalı Lisaveta Karibskaya, Alaçatı'da tatil yapıyor. İkilinin bir pozu sosyal medyada gündem oldu.
6.06.2021 Magazin
Aslı Turanlı: Elim ayağım titriyor
Aslı Turanlı: Elim ayağım titriyor Aslı Turanlı önceki gün Bebek’te görüntülendi; yeni film projesi olduğunu açıkladı.
24.04.2021 Magazin
Arda ile Omuz Omuza 63. bölüm fragmanı yayında!
Arda ile Omuz Omuza 63. bölüm fragmanı yayında! Arda ile Omuz Omuza bu hafta, Magazin D’nin sevilen sunucusu Aslı Turanlı’yı konuk ediyor...
16.10.2020 Televizyon
Sergen Yalçın ve Aslı Turanlı aşkı belgelendi!
Sergen Yalçın ve Aslı Turanlı aşkı belgelendi! Aşk dedikodularıyla gündeme gelen Aslı Turanlı ve Sergen Yalçın önceki gün Etiler'de görüntülendi.
26.09.2020 Magazin
Güneşlenirken kitap okudu!
Güneşlenirken kitap okudu! Aslı Turanlı, arkadaşlarıyla gittiği Bozburun’da güneşlenirken okuduğu Almanca kitaplarla dikkat çekti.
14.08.2020 Magazin
Magazin D, Aslı Turanlı ile hızlı başladı!
Magazin D, Aslı Turanlı ile hızlı başladı! Ekranın genç ve dinamik ismi Aslı Turanlı’nın sunduğu Magazin D, izleyiciden tam not aldı.
19.07.2020 Televizyon
Magazin D Haftasonu başlıyor...
Magazin D Haftasonu başlıyor... Kanal D’nin her Cumartesi ve Pazar günleri ekrana gelen magazin programı “Magazin D” Aslı Turanlı’nın sunumuyla ekrana geliyor.
11.07.2020 Televizyon
Aslı ile Kerem arasında ne oluyor?
Aslı ile Kerem arasında ne oluyor? Aslı Turanlı ile Kerem Bürsin arasında bir yakınlaşma olduğu iddia edilmişti.
5.07.2020 Magazin
İlişkisini pandemi mi bitirdi?
İlişkisini pandemi mi bitirdi? Kanal D’de ekrana gelen ‘Son Moda’ programıyla izleyici karşısına çıkan Aslı Turanlı, 1 yıldır birlikte olduğu Yunan DJ Ilias Valeron ile ayrıldı.
10.06.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aslı Turanlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aslı turanlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.