Burak Çelik

Burak Çelik

Son dakika Burak Çelik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Burak Çelik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Burak Çelik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burak Çelik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burak çelik gelişmeleri de dahil olmak üzere 489 burak çelik haberi bulunmuştur. Tüm burak çelik haberleri aşağıda listelenmiştir.
En mutlu günleri kabusa döndü!  'Omuz atma' kavgasında hayatını kaybetti
En mutlu günleri kabusa döndü! 'Omuz atma' kavgasında hayatını kaybetti İzmir'de bir markette 'omuz attın' tartışmasında çakı ile öldürülen Semih Kenan Köse'nin (30), sevgilisi Sibel Kabadayı'ya (27) olayın yaşandığı gün gittikleri tekne turunda evlenme teklif ettiği ortaya çıktı.
30.10.2023 Yaşam
Aslı Turanlı'dan Burak Çelik cevabı! 'Herkes mutlu'
Aslı Turanlı'dan Burak Çelik cevabı! 'Herkes mutlu' Etiler'de yeni aldığı lüks aracından inerken objektiflere yansıyan oyuncu ve sunucu Aslı Turanlı, meslektaşı Burak Çelik ile biten ilişkisi hakkında konuştu.
26.06.2023 Magazin
Aslı Turanlı-Burak Çelik çifti ayrıldı! İşte aşkı bitiren fotoğraf
Aslı Turanlı-Burak Çelik çifti ayrıldı! İşte aşkı bitiren fotoğraf Dizi setinde başlayan bir ilişki daha sessiz sedasız sona erdi. Sosyal medyada aşk dolu paylaşımlar yapan oyuncu çift Aslı Turanlı (29) ile Burak Çelik'ten (30) ayrılık haberi geldi.
26.04.2023 Magazin
Arda ile Omuz Omuza 143. bölüm fragmanı yayında!
Arda ile Omuz Omuza 143. bölüm fragmanı yayında! Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu oyuncu Burak Çelik, tarifi dinleyerek "Kadınbudu Köfte ve Ciğer" yapmaya çalışacak.
8.12.2022 Televizyon
Aslı Turanlı'dan Burak Çelik açıklaması!
Aslı Turanlı'dan Burak Çelik açıklaması! Aslı Turanlı, birlikte rol aldıkları dizi erken final yapan Burak Çelik'e gönlünü kaptırmıştı. Eylül ayının ilk haftasında birlikte görüntülenen ikiliden Turanlı, sevgilisine aşkını sosyal medya hesabından paylaştığı romantik pozlarla ilân etmişti. Güzel oyuncu, aynı zamanda meslektaş olduğu sevgilisine güvendiğini ve bunun için hiç pişman olmadığını söyledi.
8.11.2022 Magazin
Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması!
Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması! Oyuncu Rabia Soytürk, geçtiğimiz günlerde rapçi Sefo ile Emirgan'da objektiflere takılmıştı. Bir mekanda yemek yedikten sonra araçlarıyla çıkmaz sokağa giren ikili, görüntü alınmasına engel olamamış ve haklarında aşk iddiaları ortaya atılmıştı. Önceki gece Galataport'ta düzenlenen bir partiye katılan Rabia Soytürk, çıkışta 'Sefo' ile ilgili yöneltilen soruyu yanıtladı.
7.10.2022 Magazin
Aslı Turanlı aradığı aşkı sette buldu!
Aslı Turanlı aradığı aşkı sette buldu! 'Senden Daha Güzel' dizisinde rol alan Burak Çelik'in gönlünü rol arkadaşı Aslı Turanlı'ya kaptırdığı konuşuluyor.
23.08.2022 Magazin
Burak Çelik: Güzel bir proje gerçekleştiriyoruz
Burak Çelik: Güzel bir proje gerçekleştiriyoruz Burak Çelik, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Çelik, bu yaz pek fazla tatil yapma fırsatının olmayacağını söyledi.
3.07.2022 Magazin
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri…
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri… Yalnız Kurt dizisinin oyuncuları kimdir? Yalnız Kurt oyuncu kadrosu merak ediliyor. ATV'nin yeni dizisi Yalnız Kurt bu akşam başlıyor. İlk bölümüyle ekranlara gelen Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un oturduğu Yalnız Kurt dizisi Osman Sınav imzasıyla izleyiciyle buluşuyor. İşte Yalnız Kurt oyuncuları ve karakterleri…
4.02.2022 Televizyon
MEB resmen duyurdu, yarıyıl tatilinde güzel haber geldi, tamamen değişiyor, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan  flaş karar, şubatta...
MEB resmen duyurdu, yarıyıl tatilinde güzel haber geldi, tamamen değişiyor, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan flaş karar, şubatta... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Şubat ayında değişiyor. Milyonlarca öğrenci ve öğretmen yarıyıl tatilindeyken güzel haberi Bakan Özer duyurdu. MEB yeni gelişmenin detaylarını paylaştı. Uzun süredir bekleniyordu. Milli eğitimde büyük değişiklik hayata geçiriliyor. Öğretmenlik Meslek Kanunu şubat ayında yürürlüğe girecek. Bu kanunla pek çok değişiklik olacak. Öğretmenlik kariyer mesleği haline getirilecek. Kariyer basamaklarında ilerleyen öğretmenlerin eğitim öğretim tazminatlarında da artış yapılacak. Tazminatlarda uzman öğretmenler için yüzde 60 oranında (bugün itibarıyla yaklaşık 1310 TL'lik bir artış), başöğretmenler içinse yüzde 120 oranında (bugün itibarıyla yaklaşık 2 bin 620 TL) artış olacak. Bakan Özer konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Ülkemiz, öğretmenliği kariyer yolu olarak tanımlayan ülkeler arasına girmiş olacak. Öğretmenlerimizin kat ettikleri mesafe ödüllendirilecek’’ ifadelerini kullandı.
26.01.2022 Eğitim
Kuruluş Osman Göktuğ öldü mü? Göktuğ Kuruluş Osman dizisinden ayrılıyor mu?
Kuruluş Osman Göktuğ öldü mü? Göktuğ Kuruluş Osman dizisinden ayrılıyor mu? Kuruluş Osman dizisi yeni fragmanı yayınlandı! Fragmana Göktuğ karakterinin kılıçla saldırıya uğradığı anlar damga vurdu. Dizinin takipçileri "Kuruluş Osman Göktuğ ölüyor mu?" sorusunu merak ediyor. Peki, Kuruluş Osman Göktuğ karakterini oynayan Burak Çelik diziden ayrılıyor mu? Kuruluş Osman Göktuğ öldü mü? Göktuğ Kuruluş Osman dizisinden ayrılıyor mu?İşte detaylar...
19.01.2022 Gündem
MEB son dakika olarak duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan flaş karar, iki haftalık yarıyıl tatilinde ilk kez...
MEB son dakika olarak duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan flaş karar, iki haftalık yarıyıl tatilinde ilk kez... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. MEB yeni kararı son dakika olarak duyurdu. Tarihler netleşti. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer detayları paylaştı. İlk kez 24 Ocak-4 Şubat 2022 tarihleri arasındaki iki haftalık yarıyıl tatilinde uygulanacak. e-Devlet ya da MEBBİS üzerinden giriş yapılabilecek. Millî Eğitim Bakanlığı, 22 Ocak-6 Şubat tarihlerindeki iki haftalık yarıyıl tatilinde öğretmenlere isteğe bağlı kapsamlı eğitim programı hazırladı. MEB, bu kapsamda yeni bir dijital platform oluşturdu ve ÖBA’yı (Öğretmen Bilişim Ağı) ilk kez yarıyıl tatilinde uygulayacak. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencilerin başarısını artırmak için öğretmenlerin mesleki eğitimine öncelik veren düzenlemeyi hayata geçiriyor. Yeni düzenleme ile öğretmenlerin hem kıdemi hem de maaşı artacak.10 yıllık öğretmen, 180 saat meslek için eğitimden geçerek yazılı sınava girecek, başarılı olursa uzman öğretmen olarak 1 derece ve 1.000 lira maaş zammı alacak. 10 yıllık uzman öğretmenler ise, 240 saatlik mesleki eğitimi tamamlayıp, sınavı geçerse başöğretmen unvanıyla birlikte ilave 1 derece ve 2.000 lira maaş artışı kazanacak.
16.01.2022 Eğitim
Yerli aşı Turkovac ile ilgili son dakika gelişmesi!
Yerli aşı Turkovac ile ilgili son dakika gelişmesi! Yerli koronavirüs aşısının ekim sonunda seri üretime geçeceğini müjdeleyen Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Toker, "Ülkemize ve ekonomimize büyük katkı yapacak" dedi.
24.09.2021 Gündem
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, milyonlarca öğrenci...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, milyonlarca öğrenci... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenci önümüzdeki süreçte eğitimin nasıl devam edeceğini merak ediyordu. Bakan Selçuk uzaktan eğitimin, yüz yüze eğitimin yerini tutamayacağını belirterek okulların açılış tarihi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
26.07.2021 Eğitim
Diyanet'ten koronavirüs aşısı fetvası
Diyanet'ten koronavirüs aşısı fetvası Diyanet İşleri Başkanlığı vatandaşlardan gelen, 'Toplum sağlığını tehdit eden salgın hastalıklara karşı aşı yaptırmamak kul ve kamu hakkı olarak değerlendirilebilir mi ?" sorusunu yanıtlarken, "Salgında aşı olmamak kul hakkı ihlalidir" ifadesini kullandı.
29.05.2021 Gündem
BioNTech'te 2. doz aşılama 12 hafta sonra! Randevu alanlar...
BioNTech'te 2. doz aşılama 12 hafta sonra! Randevu alanlar... Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu toplantısında, haziranda gelecek BioNTech aşılarının 2. doz uygulamalarının 12 hafta sonra yapılması görüşüldü. Açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 74. Dünya Sağlık Asamblesi'nde yaptığı konuşmada da Türkiye'nin aşılamadaki başarısına dikkat çekerek, "1 milyondan fazla sağlık çalışanımızı 45 günde aşılamayı başardık" ifadesini kullandı.
25.05.2021 Gündem
Burak Çelik artık köy hayatı yaşıyor
Burak Çelik artık köy hayatı yaşıyor Son olarak 'Sevgili Geçmiş' dizisi ile sevenleriyle buluşan yakışıklı oyuncu Burak Çelik, önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi.
26.12.2019 Magazin
Eski model 'unutulma hakkı'nı istedi
Eski model 'unutulma hakkı'nı istedi 2013 Best Model Of Turkey birincisi Ayşenur Özkan, hakkında çıkan asılsız aşk haberleri sonrası İstanbul Sulh Ceza Hakimliği’ne başvurarak ‘unutulma hakkı’nın göz önünde bulundurularak haberlere erişimin engellenmesini istedi.
31.08.2018 Gündem
Uçurumun kenarında böyle bulundu
Uçurumun kenarında böyle bulundu Manisa'nın Kula ilçesinde uçurumdan düştüğü belirtilen Burak Çelik (19) hayatını kaybetti.
22.08.2018 Yaşam
Saadet Partisi'nin milletvekili adayları belli oldu
Saadet Partisi'nin milletvekili adayları belli oldu Saadet Partisi'nin 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayları belli oldu. Parti listeyi YSK'ya teslim etti.
21.05.2018 Siyaset
'Söz' dizisinin kadrosuna sürpriz transfer!
'Söz' dizisinin kadrosuna sürpriz transfer! Star'ın sevilen dizisi Söz'ün kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu.
25.12.2017 Televizyon
Öykü Çelik araçta öpüşürken görüntülendi
Öykü Çelik araçta öpüşürken görüntülendi Önceki gün Yeniköy'de görüntülenen Öykü Çelik ile Serdal Adalı, aracın içinde aşka geldi.
21.07.2017 Magazin
Sabah kaçamağı
Sabah kaçamağı Bir dargın bir barışık olan Ekin Mert Daymaz - Hande Erçel aşkının üzerinde kara bulutlar geziyor.
26.05.2017 Magazin
Üçü bir arada
Üçü bir arada Yusuf Çim, geçtiğimiz gün oyuncu arkadaşları Burak Çelik ve Anıl Tetik ile Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi.
25.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Burak Çelik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burak çelik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.