Askon

Askon

Son dakika askon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan askon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını askon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Askon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan askon gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 askon haberi bulunmuştur. Tüm askon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ticaret Bakanlığında devir teslim! Bakan Bolat: Artık Türkiye Yüzyılı başladı
Ticaret Bakanlığında devir teslim! Bakan Bolat: Artık Türkiye Yüzyılı başladı Ticaret Bakanlığına atanan Ömer Bolat, düzenlenen devir teslim töreni ile görevi Mehmet Muş’tan devraldı. Bakan Bolat, “Halkımızın satın alma gücünün korunması konusunda enflasyon oranında son 6-7 aydır yaşanan geriye gidişi, hep birlikte hükumetimiz olarak daha da hızlandırıp fiyat istikrarını sağlamak önceliğimizdir” dedi.
4.06.2023 Gündem
Kayseri’de AK Parti 5, CHP 2, MHP 2 ve İYİ Parti 1 vekil çıkardı
Kayseri’de AK Parti 5, CHP 2, MHP 2 ve İYİ Parti 1 vekil çıkardı Kayseri’de 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde resmi olmayan kesin sonuçlara göre AK Parti 5, CHP 2, MHP 2 ve İYİ Parti 1 milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
Bakan Varank, TOGG Dijital Mobilite Bahçesi'ni ziyaret etti! Vegas'a damga vurdu
Bakan Varank, TOGG Dijital Mobilite Bahçesi'ni ziyaret etti! Vegas'a damga vurdu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023'te kurulan Togg Dijital Mobilite Bahçesi’ni ziyaret etti. Varank, 29 Ekim 2022 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı tören ile seri üretim bandından indirilen Togg’un mart ayının sonuna doğru yollara çıkacağını söyledi.
9.01.2023 Ekonomi
Birinci ve ikinci el konut kredilerinde değişiklik ile ilgili açıklama! Bakan Nebati'den flaş duyuru
Birinci ve ikinci el konut kredilerinde değişiklik ile ilgili açıklama! Bakan Nebati'den flaş duyuru Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Kayseri'de düzenlenen Kültepe Ekonomi Zirvesi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati, birinci ve ikinci el konut kredilerindeki değişikliğe ilişkin yaptığı açıklamada, "BDDK bazı ek düzenlemelere gitti. 10 milyon üzeri değere sahip konutlar için konut kredisi alınamayacak. Dün BDDK bazı ek düzenlemelere gitti, bu ek düzenlemeler sürekli güncellenerek devam edecek." ifadelerini kullandı.
24.06.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Terörün kökünü kurutmaya devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Terörün kökünü kurutmaya devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği'nin (ASKON) düzenlenmiş olduğu iftar programında konuşma yaparak, Milletimizin huzuru, refahı ve güvenliği için; bölgemizde istikrar ve barış için; terörün kökünü kurutmaya devam edeceğiz” dedi.
21.04.2022 Siyaset
Elektrik ve doğal gaz kesintileri ile ilgili son dakika açıklaması! Ve belli oldu, temel gıda, ilaç...
Elektrik ve doğal gaz kesintileri ile ilgili son dakika açıklaması! Ve belli oldu, temel gıda, ilaç... Elektrik ve doğal gaz kesintileri ile ilgili flaş gelişme! Tüm vatandaşlar kesintiler ile ilgili yeni açıklamaları yakından takip ediyor. Evlerde kullanılan doğal gaz ve elektrik ile ilgili kesinti söz konusu olmayacak. Ancak sanayi kullanımında enerji kısıtlaması yaşanabileceği duyurulmuştu. Peki bu kısıtlama hangi sektörleri kapsıyor? Sanayiciye uygulanacak enerji kesintilerinden süt ve et ile ilaç sektörleri muaf oldu. Genel olarak çeşitli sektörlerde ise yapısal sorun oluşturmayacak düzenlemeler yapılıyor. İşe doğal gaz ve elektrik kesintileri ile ilgili son dakika gelişmeleri...
25.01.2022 Ekonomi
Temel gıda ve ilaç sektörü ‘gaz’ kesmiyor
Temel gıda ve ilaç sektörü ‘gaz’ kesmiyor Sanayiciye uygulanacak enerji kesintilerinden süt ve et ile ilaç sektörleri muaf oldu. Genel olarak çeşitli sektörlerde ise yapısal sorun oluşturmayacak düzenlemeler yapılıyor.
25.01.2022 Ekonomi
Bakan Dönmez'den 'İran' açıklaması! Doğal gaz kesintisi...
Bakan Dönmez'den 'İran' açıklaması! Doğal gaz kesintisi... Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sanayicilerle bir araya geldiği çevrimiçi toplantıda, “İran’ın, kontratımızda yazılı olan basınçla ilgili şartları tutturamadığını görüyoruz. İran bize bir kaçak olduğunu söyledi. Bizim ekiplerimizde o bölgeye gittiler. Bizim yaklaşımımız bu kaçağın bir müddet tehir edilmesi, kış şartlarının atlatılmasından sonra tamiratın yapılması yönündeydi. Onlar bu riski alamayacaklarını söylediler. Geçmişte İran ile düşük sevkiyatlar sıkıntısı da yaşamıştık” dedi.
24.01.2022 Gündem
Kabine toplanıyor! Nefesler tutuldu! Masada çok kritik konular var
Kabine toplanıyor! Nefesler tutuldu! Masada çok kritik konular var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın 2022 yılının ilk Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı için Bakanlar Kurulu'nu toplayacak. Toplantının gündeminde memur ve emekli maaşlarına yapılacak zamma ilişkin sunum da yer alacak. Kabine toplantısı ekonomi, dış politika ve koronavirüs pandemisindeki son gelişmelerin de konuşulacağı geniş bir değerlendirmeye ev sahipliği yapacak. Kabine kararlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından toplantı sonrası açıklanması bekleniyor.
2.01.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika döviz ve faiz açıklaması: Yılbaşından itibaren...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika döviz ve faiz açıklaması: Yılbaşından itibaren... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ASKON Genel Kurulu'nda konuştu. Erdoğan, "Yılbaşından itibaren hem firmalarımızın, hem vatandaşlarımızın kendi paramıza dönüşü daha da hızlandıracaklarının işaretlerini görüyoruz." dedi.
31.12.2021 Siyaset
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati iş dünyası ile bir araya geldi: Adımları hızlıca atmayı sürdüreceğiz
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati iş dünyası ile bir araya geldi: Adımları hızlıca atmayı sürdüreceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bugün İstanbul'da iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldiği toplantı sona erdi. Bakan Nebati toplantı sonrası Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İş dünyası, reel sektör ve STK temsilcilerimiz ile bugün verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Önümüzdeki dönemde de, istişareye dayalı bir anlayış ile hareket edecek, ülkemizi başarıya götürecek adımları hızlıca atmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.
11.12.2021 Ekonomi
BBP Genel Başkanı Destici: Türkiye'nin komple bir sanayi hamlesine ihtiyacı var
BBP Genel Başkanı Destici: Türkiye'nin komple bir sanayi hamlesine ihtiyacı var Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, ülke kalkınmasında sanayinin büyük önem taşıdığını belirterek, "Türkiye'nin komple bir sanayi hamlesine ihtiyacı var. Çünkü, bizim ekonomideki çaremiz, sanayileşme ve üretimdir. Güçlü sanayi hamleleri yapmak zorundayız." dedi.
11.08.2021 Siyaset
İş dünyasından 15 Temmuz mesajı
İş dünyasından 15 Temmuz mesajı İş dünyası hain darbe girişiminin 5. yıl dönümünde birlik ve beraberlik mesajı verdi. Türk halkının demokrasiden yana tavır aldığını hatırlatan iş dünyası temsilcileri, üretime ve büyümeye aralıksız devam edildiğini vurguladı.
15.07.2021 Ekonomi
Ekonomide yeni dönem! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri duyurdu...
Ekonomide yeni dönem! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri duyurdu... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ekonomi reform paketini İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde açıkladı. Erdoğan, "Açıklayacağımız reformların omurgasını, makroekonomik ve yapısal politikalar oluşturuyor. Esnaf kardeşlerime müjde vermek istiyorum. Kuaför, tesisatçı, tuhafiyeci, çay ocağı işletmecisi gibi yaklaşık 850 bin esnafımızı gelir vergisinden muaf tutuyor ve beyan yükümlülüklerini de kaldırıyoruz. Firmalar, istihdama kattıkları her bir ilave kişi için Kredi Garanti Fonu kefaletiyle 24 ay vadeli, ilk 6 ayı ödemesiz 100 bin liralık kredi kullanabilecektir." dedi.
12.03.2021 Siyaset
İstanbul’da yeni mesai saatleri: Dönüşümlü mesai kapsamında kamu kurumlarında nasıl çalışılacak? Kimler evden çalışabilecek?
İstanbul’da yeni mesai saatleri: Dönüşümlü mesai kapsamında kamu kurumlarında nasıl çalışılacak? Kimler evden çalışabilecek? İstanbul'da kamuda uzaktan çalışma düzenlemesinin kapsamı genişledi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, koronavirüs salgını kapsamında alınan tedbirler neticesinde, sanayi sektöründe çalışanlar için erken mesai düzenlemesi ve kamuda esnek çalışma yöntemlerinin değerlendirildiği İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi toplantısının ardından basın açıklaması yaptı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Kamu kurumları dönüşümlü çalışacak" dedi.
5.11.2020 Çalışma Hayatı
İstanbul ile ilgili flaş karar! Pazartesi başlıyor
İstanbul ile ilgili flaş karar! Pazartesi başlıyor İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, koronavirüs tedbirlerine ilişkin son dakika açıklamalarda bulundu. Yerlikaya koronavirüs tedbirleri kapsamında mesai saatlerine ilişkin yeni düzenlemeleri açıklarken '60 yaş ve üstü çalışanların, hamilelerin, kronik rahatsızlığı bulunanların ve 10 yaş ve altı çocuğu bulunan kadın personeller evden çalışacaktır ' dedi.
4.11.2020 Yaşam
Azerbaycan ordusuna Türkiye'den destek! Toplanan paralar gönderildi...
Azerbaycan ordusuna Türkiye'den destek! Toplanan paralar gönderildi... İş adamı ve Azerbaycan gönüllüsü Bayram Tanrıverdi'nin 'Dedelerimizin borcunu ödüyoruz' diyerek başlattığı destek kampanyasına birçok gönüllü kulak verdi. Tanrıverdi'nin sosyal medyadan kurduğu 'Can Azerbaycan Grubu' yaptığı toplantıda 'Gardaş Azerbaycan'a destek toplandı. Paralar Azerbaycan ordusuna gönderildi. Öte yandan Türkiye'deki Azerbaycanlı İşadamları Birliği (TAİB) bağış kampanyası başlattı.
9.10.2020 Ekonomi
İstanbul'da mesai saatleri değişti! İşte yeni mesai saatleri...
İstanbul'da mesai saatleri değişti! İşte yeni mesai saatleri... İstanbul'da kamu sektörün mesai saatlerine ilişkin düzenleme yapıldı. Vali Yerlikaya açıkladı. Resmi ve özel olmak üzere ilkokul 1. sınıf öğrencileri, anasınıfı öğrencileri pazartesi günü 09.30'da ders başı yapacak. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kademeli mesai çalışmalarına ilişkin "Jandarma emniyet ve sahil güvenlik komutanlığı 07,00'den başlayıp 08,00'de ve 09,00'da görev ve türlerine göre mesaiye başlayacaklar. Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz 08,00- 16,30'da, sağlık teşkilatımız saat 08,30-16,30'da; diğer tüm kamu kuruluşlarımız 09,00-16,30'da mesai yapacaklar" ifadelerini kullandı.
18.09.2020 Gündem
Ekonomi yönetimine peş peşe destek mesajları geldi
Ekonomi yönetimine peş peşe destek mesajları geldi Türkiye ekonomisi ve piyasaların corona virüs pandemisi sürecinde gösterdiği performansı hedef alan kur odaklı manipülasyon çabalarına pek çok çevreden tepki geldi. Ekonomi yönetimine destek mesajı veren uzmanlar, Türkiye'nin kararlılıkla yoluna devam edeceğinin altını çizdi.
9.08.2020 Ekonomi
Flaş son dakika haberi! Dünya devi Türkiye’yi seçti
Flaş son dakika haberi! Dünya devi Türkiye’yi seçti Corona virüs salgını sonrası dünyanın en büyük perakendecisi Walmart ibreyi Türkiye’ye çevirdi. Plastikten ambalaja ve gıdaya kadar onlarca firma şimdiden Walmart’a satış yapmaya başladı
14.05.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak'tan flaş açıklamalar! 'Adım adım işe dönüş'
Bakan Albayrak'tan flaş açıklamalar! 'Adım adım işe dönüş' Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın başkanlığında yapılan 15. Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi toplantısında, "adım adım işe dönüş" için yapılması gerekenler ele alındı.
28.04.2020 Ekonomi
Ekonomi zirvesi toplanıyor
Ekonomi zirvesi toplanıyor Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak başkanlığında bugün Genişletilmiş Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi (FİKKO) yapılacak
28.04.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' diyerek Milli Dayanışma Kampanyası'nı başlattı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' diyerek Milli Dayanışma Kampanyası'nı başlattı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında ulusa seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlara yaptığı çağrıda, "Çok acil olmadığı müddetçe hastanelere gitmeyin" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" diyerek başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca yardım hesabı açıldığını bildirdi.Kampanyaya destek yağıyor.
31.03.2020 Gündem
İş dünyası 'Ekonomik İstikrar Kalkanı' paketini değerlendirdi
İş dünyası 'Ekonomik İstikrar Kalkanı' paketini değerlendirdi İş dünyası temsilcileri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Koronavirüsle Mücadele Eş Güdüm Toplantısı sonrası açıkladığı "Ekonomik İstikrar Kalkanı" paketini değerlendirdi.
18.03.2020 Ekonomi
KOSGEB Başkanı açıkladı! 'SMS bana da geldi...'
KOSGEB Başkanı açıkladı! 'SMS bana da geldi...' Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, “KOSGEB’in bütün başvuruları, destekleri elektronik ortamda yürütülüyor.Çantacı diye tabir ettiğimiz, işi suistimal eden birileri sizin kapınıza geldiğinde lütfen bunlara prim vermeyin. Maalesef bu bana dahi geldi. Bir toplantıdayken telefonuma "Şu kadar para verirseniz KOSGEB krediniz hazır şeklinde SMS geldi" diye konuştu.
1.02.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Askon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki askon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.