Askerlik Kanunu

Askerlik Kanunu

Son dakika askerlik kanunu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan askerlik kanunu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını askerlik kanunu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Askerlik Kanunu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan askerlik kanunu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.093 askerlik kanunu haberi bulunmuştur. Tüm askerlik kanunu haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB duyurdu! Son bir haftada 53 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! Son bir haftada 53 terörist etkisiz hale getirildi Terör örgütüne operasyonlar tüm hızıyla devam ederken son bir haftada 53 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
10.08.2023 Gündem
Sağlık Bakanlığı İŞKUR üzerinden 1.468 sürekli işçi alımı yapacak! İşte Sağlık Bakanlığı eski hükümlü alımı başvuru şartları!
Sağlık Bakanlığı İŞKUR üzerinden 1.468 sürekli işçi alımı yapacak! İşte Sağlık Bakanlığı eski hükümlü alımı başvuru şartları! Sağlık Bakanlığı duyurdu! 1.468 sürekli işçi alınacak! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, eski hükümlü (TMY statüsünde) sürekli işçi alımı yapılacak. Başvurular, 26 -30 Aralık tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden alınacak. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı işçi alımı şartları ne? İşte Sağlık Bakanlığı eski hükümlü alımı şartları ve ilanın detayları!
26.12.2022 Personel Alımı
Bedelli askerlik yerleri sorgulama 2022 e devlet ekranı ve MSB bedelli askerlik sevk tarihleri!
Bedelli askerlik yerleri sorgulama 2022 e devlet ekranı ve MSB bedelli askerlik sevk tarihleri! Bedelli askerlik yerleri açıklandı mı, nasıl sorgulanır? Bedelli askerlik yerleri merakla bekleniyor. Başvuru işlemlerini tamamlayan asker adayları şimdi gözlerini Milli Savunma Bakanlığı'na çevirdi. MSB yaptığı açıklamada celp ve sevk tarihlerini duyurmuş, ilk sevk tarihinin 3 Şubat 2022 olduğunu aktarmıştı. Peki, Bedelli askerlik yerleri nereler, hangi iller? Bedelli askerlik yerleri e devlet sorgulama ekranı
28.01.2022 Gündem
e devlet bedelli askerlik sorgulama! Bedelli askerlik yerleri açıklandıktan sonra ne yapılır, bedelli askerlik yerleri açıklandı mı 2022?
e devlet bedelli askerlik sorgulama! Bedelli askerlik yerleri açıklandıktan sonra ne yapılır, bedelli askerlik yerleri açıklandı mı 2022? Bedelli askerlik yerleri açıklandı mı 2022, sorusu yanıt buldu. 2022 yılı celp dönemleri için bedelli askerlik, er ve yedek subay askerlik yerleri açıklandı. Peki, Bedelli askerlik yerleri açıklandıktan sonra ne yapılır, bedelli askerlik sonuçları nasıl öğrenilir?
28.01.2022 Gündem
Bedelli askerlik yerleri açıklandı! E Devlet Bedelli askerlik yerleri sorgulama!
Bedelli askerlik yerleri açıklandı! E Devlet Bedelli askerlik yerleri sorgulama! Bedelli askerlik yerleri yerleri açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı'ndan bedelli askerlik yerlerinin açıklandığını duyurdu. Askerlik yerleri e-Devlet üzerinden ve askerlik şubelerinden öğrenilebilecek. İşte bedelli askerlik yerleri sorgulama ekranı…
28.01.2022 Gündem
Yedek subay sonuçları (2021 şubat celbi)! Yedek subay sınıflandırma sonucunu sorgulama ve sevk ASAL başvurusu
Yedek subay sonuçları (2021 şubat celbi)! Yedek subay sınıflandırma sonucunu sorgulama ve sevk ASAL başvurusu Askerlik, bedelli askerlik ve yedek subay askerlik yerlerini duyuruldu. Merakla beklenen yedek subay sonuçları belli oldu. 2021 Ocak, Şubat, Mart celbi yedek subay askerlik yerlerinin belli olmasının ardından asker adayları MSB sayfasına yönelerek sınıflandırma sonuçlarını öğrenmeye başladı. Yedek subay, yedek astsubay ve erbaş ile erlerin sınıflandırma sonuçları merak ediliyor. Peki, yedek subay sonuçları nasıl öğrenilir? 2021 Ocak, Şubat, Mart celbi yedek subay askerlik yerleri nereden sorgulanır? Yedek subay askerlik yerleri sorgulama ekranı üzerinden yedek subay sınıflandırma sonucunu sorgulama…
22.01.2021 Gündem
Bedelli askerlik yerleri açıklandı! Er sınıflandırma sonuçları 2021: Asal bedelli sınıflandırma sonuç sorgulama
Bedelli askerlik yerleri açıklandı! Er sınıflandırma sonuçları 2021: Asal bedelli sınıflandırma sonuç sorgulama Milli Savunma Bakanlığı bedelli askerlik sınıflandırma sonuçlarını açıkladı. Geçtiğimiz ay başvuruları tamamlanan bedelli askerlik yerleri 2021 şubat celbi sonuçları merak ediliyordu. Bedelli askerlik yerleri ne zaman açıklanacak diye soruyordu. İşte, MSB ASAL ve e-Devlet ile bedelli askerlik yerleri sonuçları ve celp, sevk tarihleri öğrenme ve sorgulama…
22.01.2021 Gündem
KPSS şartsız memur alımı ilanları! KPSS sonuçları açıklandı, gözler KPSS puanı istemeyen kamu iş ilanlarına çevrildi!
KPSS şartsız memur alımı ilanları! KPSS sonuçları açıklandı, gözler KPSS puanı istemeyen kamu iş ilanlarına çevrildi! KPSS şartsız memur alımı ilanları ve kamu iş ilanları gündemin en yoğun araştırılan konuları arasına girdi. KPSS sonuçları açıklanınca barajı geçemeyen adaylar devlet bünyesinde çalışabilmek için KPSS şartı aranmayan iş ilanlarına yöneldi. MSB yayımladığı ilanda farkı kadrolara memur ve işçi alımı yapacağını duyurdu. MSB personel alımı hangi kadrolara yapılacak, şartları neler?
23.10.2020 Personel Alımı
MSB İŞKUR aracılığıyla en az lise mezunu işçi alıyor! MSB işçi alımı başvuruları nasıl yapılır?
MSB İŞKUR aracılığıyla en az lise mezunu işçi alıyor! MSB işçi alımı başvuruları nasıl yapılır? Milli Savunma Bakanlığı (MSB) işçi alıyor. Akaryakıt İkmal ve NATO Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı sürekli işçi alımı ilanı yayımlandı Başvuru yapacak adayların İŞKUR üzerinden 25 Ekim'e kadar başvurularını tamamlamaları gerekiyor. Peki, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) işçi alımı başvuruları nasıl yapılır? MSB işçi alımı başvuru şartları!
21.10.2020 Personel Alımı
TSK sağlık yönetmeliği değişti! TSK Subay, Astsubay alımı sağlık şartları nelerdir?
TSK sağlık yönetmeliği değişti! TSK Subay, Astsubay alımı sağlık şartları nelerdir? TSK personel alımı sağlık yönetmeliğinde değişiklik yaptı. Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı sağlık yeteneği yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 15 Nisan 2020 tarihli ve 31100 sayılı resmi Gazetede yayımlandı. Peki, subay, astsubay alımı sağlık şartları nelerdir?
15.04.2020 Çalışma Hayatı
SGK ödüyor! Ücretsiz ulaşım, elektrik ve su faturalarında indirim...
SGK ödüyor! Ücretsiz ulaşım, elektrik ve su faturalarında indirim... Asker, polis, doktor, öğretmen gibi on binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Emekli ikramiyesi, emlak vergisinden muafiyet, ücretsiz ulaşım, kamu kurumlarında çalışma hakkı, özel eğitim bursu gibi birçok hakka sahip şehit yakınları ve gazilerimiz. Bazı ödemeleri Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) yapıyor. Gazi ve şehitlerimizin yakınlarına elektrik ve su faturalarında, devlet tiyatrolarında indirim sağlanıyor. İşte şehit yakınları ve gazilerimizin sahip oldukları haklar...
2.03.2020 Çalışma Hayatı
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik MKYK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, Diyarbakır anneleri için "Annelerin ortaya koyduğu yaklaşım, bütün dünya üzerinde teröre karşı yükselen en güçlü sestir" ifadelerini kullandı.
18.09.2019 Gündem
Adnan Oktar suç örgütüne yönelik ilginç iddianame!
Adnan Oktar suç örgütüne yönelik ilginç iddianame! Adnan Oktar suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma sonucunda 171'i tutuklu 226 şüpheli hakkında hazırlanan iddianamenin detaylarında, örgüt üyelerinin askerlik hizmeti süresince örgüte hizmet edemeyecek ve daha da önemlisi örgüt ideolojisinden uzaklasabilecek olmaları nedeniyle örgüt elebaşısı Oktar'ın askerliğe gidilmemesi yönünde talimat verdiği belirtildi.
24.07.2019 Gündem
Diyarbakır'da ele geçirildi! Son yılların en büyüğü...
Diyarbakır'da ele geçirildi! Son yılların en büyüğü... Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında jandarmanın düzenlediği operasyonda 5 milyon 430 bin 704 kök Hint keneviri ve 63 kilogram esrar ele geçirildi, teröristlerin kullandığı 15 mağara tahrip edildi.
3.07.2019 Gündem
Diyarbakır'da ele geçirildi! 1 milyon 255 bin 464...
Diyarbakır'da ele geçirildi! 1 milyon 255 bin 464... Diyarbakır'ın Lice ve Hazro ilçelerinde düzenlenen operasyonda 1 milyon 255 bin 464 kök Hint keneviri, 337 kilogram esrar ele geçirildi.
28.06.2019 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.
25.06.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni askerlik sistemini onayladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni askerlik sistemini onayladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni askerlik kanununu onayladı. Askerlik Kanunu Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
26.06.2019 Gündem
Yeni askerlik sisteminde sıcak gelişme!
Yeni askerlik sisteminde sıcak gelişme! TBMM Genel Kurulunda, yeni askerlik sistemi teklifinin üçüncü bölümünde yer alan 61, 62, 63. maddeleri ile Geçici 1. maddesi kabul edildi. Buna göre, bakaya ve yoklama kaçakları 460 bin genç 1 Kasım'a kadar başvurmaları halinde bedelliden yararlanabilecek.
20.06.2019 Gündem
AK Parti Meclis'e sundu! Eğitimde önemli düzenleme
AK Parti Meclis'e sundu! Eğitimde önemli düzenleme AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, eğitim ile ilgili Meclis Başkanlığı’na sundukları yasa teklifine ilişkin, "İlkokula başlama yaşı 66 aydan 69 aya çıkıyor. Sözleşmeli öğretmenler görev aldıkları zaman 4 sene sözleşmeli, artı 2 sene de 4 yılın sonunda kadroya geçtikleri zaman aynı yerde görev yapmak durumundalar. Bu süreyi '3+1' olarak revize edilmesini teklif ediyoruz" dedi.
17.06.2019 Siyaset
Yeni askerlik düzenlemesi yarın TBMM'ye geliyor!
Yeni askerlik düzenlemesi yarın TBMM'ye geliyor! Yeni askerlik kanunu teklifinin yarın TBMM Genel Kurulu gündemine geleceği öğrenildi.
10.06.2019 Gündem
Yeni askerlik sistemi ile ilgili flaş gelişme
Yeni askerlik sistemi ile ilgili flaş gelişme Yeni askerlik sistemiyle ilgili kanun teklifi Meclis Başkanlığı'na sunuldu. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş yaptığı açıklamada, yeni askerlik sistemine ilişkin kanun teklifinin, Meclis'in uygun görmesi halinde bayramdan önce yasalaşabileceğini bildirdi.
23.05.2019 Gündem
Yaş sınırı düşürüldü ücret belli oldu!
Yaş sınırı düşürüldü ücret belli oldu! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, basın mensuplarına verdiği iftarda, yeni askerlik sisteminden FETÖ ile mücadeleye, S-400 ve F-35'lerle ilgili son durumdan, PKK ve DEAŞ'a yönelik operasyonlara kadar gündemdeki pek çok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Akar, bedelli askerlikle ilgili; "Biz '15 bin lira' dersek ne olabilir, '30 bin lira' dersek ne olabilir, '50 bin lira' dersek ne olabilir diye tek tek çalıştık. Hem Silahlı Kuvvetlerin hem gençlerin ihtiyacını karşılamak bakımından en optimal çözümün 30 bin lira civarında olması gerektiği ortaya çıktı" dedi. Yaş sınırıyla ilgili de konuşan Akar; "sınırı aşağı çekerek lüzumsuz beklemeleri, tıkanıklıkları ve insanların bir an önce bu işi bitirerek işlerini güçlerini yapmalarını sağlamayı hedefliyoruz " dedi.
22.05.2019 Gündem
Anayasa Mahkemesi'nden flaş 'bedelli askerlik' kararı
Anayasa Mahkemesi'nden flaş 'bedelli askerlik' kararı Anayasa Mahkemesi, askerlik çağına girdikten sonra resmi hastane doğum kayıtları esas alınmadan yapılan yaş değişikliklerinin askerlik işlemlerinde dikkate alınmamasının Anayasa'ya aykırı olmadığına hükmetti.
9.04.2019 Gündem
Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerce kullanılan 17 sığınak imha  edildi!
Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerce kullanılan 17 sığınak imha edildi! Silvan, Hazro, Lice ve Kulp ilçeleri kırsalında düzenlenen operasyonda, bir el yapımı patlayıcı düzeneği imha edildi, sığınaklar ve arazide uzun namlulu silah, tabanca ve çok miktarda mühimmat ele geçirildi.
28.03.2019 Gündem
Diyarbakır’da teröristlere ait 4 sığınak tespit edildi
Diyarbakır’da teröristlere ait 4 sığınak tespit edildi Diyarbakır’ın, Silvan, Hazro ve Kulp ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda terör örgütü PKK mensuplarına ait 4 sığınak tespit edilirken, sığınaklarda çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemeleri ele geçirildi.
22.03.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Askerlik Kanunu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki askerlik kanunu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.