Askeri Bölge

Askeri Bölge

Son dakika askeri bölge haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan askeri bölge ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını askeri bölge haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Askeri Bölge

haberleri sayfasında son dakika yaşanan askeri bölge gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.828 askeri bölge haberi bulunmuştur. Tüm askeri bölge haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zonguldak'ta gemi battı! Kayıp mürettebatın son mesajı ortaya çıktı
Zonguldak'ta gemi battı! Kayıp mürettebatın son mesajı ortaya çıktı Kuvvetli fırtına ve yağışın ardından Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde batan gemideki kayıp 11 mürettebatı arama çalışmaları günün ilk ışıklarıyla birlikte devam ediyor. Rusya'dan İzmir Aliağa Limanı'na yük taşıyan ve sığındığı Kdz. Ereğli Limanı'nda batan Kafkametler adlı geminin telsizcisi Mustafa Nacar'ın olay anında ailesine mesaj attığı ortaya çıktı. Bugün ilk kez bot ve dalgıçlarla gerçekleştirilen gemi ve mürettebatı arama çalışmalarında, gemi batığını yerinin tespit edildiği belirtildi.
21.11.2023 Gündem
İsrail askerleri, Gazze sınırında canlı yayına izin vermedi! Silah çektiler
İsrail askerleri, Gazze sınırında canlı yayına izin vermedi! Silah çektiler İsrail, abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik "kara harekatı" yapacağını duyurmuştu. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ise Gazze sınırında son durumu aktarırken canlı yayın kontrol noktasındaki İsrail askerlerince engellendi. Fulya Öztürk o anları anlatırken, 'Her tarafta basın yazmasına rağmen, Halil’in elindeki kamerayı silah zannettiler, onun için bize silah doğrulttular.' ifadelerini kullandı.
15.10.2023 Gündem
Rusya, roketatar sistemleriyle Ukrayna depolarını vurdu
Rusya, roketatar sistemleriyle Ukrayna depolarını vurdu Rusya Savunma Bakanlığı, Smerç roketatar sistemleriyle Ukrayna’ya ait stratejik noktaların ve cephane depolarının vurulduğunu duyurdu.
15.05.2023 Gündem
MİT'ten nefes kesen operasyon! Rus istihbaratına çalışan 6 kişilik suikast hücresini çökertildi...
MİT'ten nefes kesen operasyon! Rus istihbaratına çalışan 6 kişilik suikast hücresini çökertildi... MİT ülkemizde faaliyet göstermeye çalışan yabancı istihbarat ajanlarına karşı göz açtırmıyor. Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) geçtiğimiz aylarda 1'i eski Rus polisi 6 kişilik yeni bir suikast hücresini daha çökerttiği ortaya çıktı.
1.06.2022 Gündem
Ukrayna'ya saldıran Rusya ABD’nin hatasına düştü! Ülke dağılma tehlikesi ile karşı karşıya...
Ukrayna'ya saldıran Rusya ABD’nin hatasına düştü! Ülke dağılma tehlikesi ile karşı karşıya... Ukrayna topraklarını işgal eden Rus ordusu, verdiği ağır kayıplar ve kaybettiği komutanlarla büyük şok yaşadı. Rus ordusuyla aynı silahları kullanan ve benzer taktikleri uygulayan Ukrayna ordusu, Rusların hedeflenen sürede, hedeflenen bölgeleri ele geçirmesini zorlaştırıyor.
25.03.2022 Dünya
İSKİ'den 8 ilçede su kesintisi açıklaması!
İSKİ'den 8 ilçede su kesintisi açıklaması! İSKİ, İstanbul'da pazar günü TEİAŞ (Türkiye Elektrik İletim A.Ş.)'ın Alibeyköy Trafo Merkezi'nde gerçekleştireceği çalışma sebebiyle 8 ilçede 8 saat süreyle su kesintisi yaşanacağını açıkladı.
4.09.2021 Gündem
İstanbul'da pazar günü su kesintisi!
İstanbul'da pazar günü su kesintisi! İSKİ, İstanbul'da pazar günü TEİAŞ (Türkiye Elektrik İletim A.Ş.)'ın Alibeyköy Trafo Merkezi'nde gerçekleştireceği çalışma sebebiyle 8 ilçede 8 saat süreyle su kesintisi yaşanacağını açıkladı.
2.09.2021 Gündem
Rum Kesimi'nden 'Maraş' misillemesi! Türkiye ve KKTC'nin kararı şok etmişti...
Rum Kesimi'nden 'Maraş' misillemesi! Türkiye ve KKTC'nin kararı şok etmişti... Son dakika haberine göre; Rum yönetimi, Türkiye ve KKTC’nin ilan ettiği ikinci Maraş açılımına Kıbrıs Türklerine verilen AB pasaportlarının iptali ile misillemeyi planlıyor.
26.07.2021 Dünya
AK Parti'den çok sert KKTC açıklaması: Tümüyle reddediyoruz!
AK Parti'den çok sert KKTC açıklaması: Tümüyle reddediyoruz! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kıbrıs ziyaretini eleştiren açıklamalara sert cevap verdi.
24.07.2021 Siyaset
Kıbrıs Maraş'ta tarihi hamle! Aya Nikola Rumları birbirine düşürdü...
Kıbrıs Maraş'ta tarihi hamle! Aya Nikola Rumları birbirine düşürdü... Maraş'ta yerleşime açılan Aya Nikola Rum sakinlerini bekliyor. Türkiye ve KKTC 20 Temmuz 1974 Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 47’nci yıldönümünde tarihi bir adım atarak, 46 yıldır kapalı tutulan ve geçen eylül ayında halkın ziyaretine açılan turistik Maraş kentinde mülk sahibi Rumların Türk yönetimi altında eve dönüş yolunu açan bir karar aldı.
22.07.2021 Dünya
Tüm gözler oraya çevrildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak
Tüm gözler oraya çevrildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın KKTC’ye yapacağı ziyarette açıklaması beklenen müjdeleri Kıbrıs Türk halkı merakla, Rum-Yunan ikilisi ve AB endişeyle takip ediyor. Müjdelerle ilgili beş senaryo konuşuluyor.
18.07.2021 Siyaset
Libya ordusu harekete geçti! Hafter güçleri konvoylarla yola çıktı
Libya ordusu harekete geçti! Hafter güçleri konvoylarla yola çıktı Libya Başkanlık Konseyi, ülkede konseyin onayı dışındaki tüm askeri hareketliliğin yasaklandığını duyurdu.
19.06.2021 Dünya
Dünyada popülasyonu 3 bine düştü! Hatay’da sayıları artıyor
Dünyada popülasyonu 3 bine düştü! Hatay’da sayıları artıyor Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan, dünyada sadece 3 bin dolayında kaldığı belirtilen dağ ceylanlarının sayısı Hatay’da bin 141’e ulaştı. Türkiye’de sadece Hatay’da yaşayan dağ ceylanları, özel olarak korunuyor.
21.01.2021 Yaşam
Kapalı Maraş neden kapandı? Kapalı Maraş neresi? Kıbrıs Kapalı Maraş haritası!
Kapalı Maraş neden kapandı? Kapalı Maraş neresi? Kıbrıs Kapalı Maraş haritası! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 37. kuruluş yıl dönümü törenlerine katılmak ve Kapalı Maraş'ı ziyaret etmek için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gitti. Temaslarda bulunacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kapalı Maraş'ta incelemelerde bulunacak. Peki, Kapalı Maraş neresi? Kapalı Maraş neden kapatılmıştı? Kapalı Maraş ne zaman kapatıldı? Kapalı Maraş açıldı mı? İşte Kapalı Maraş ile ilgili merak edilenler...
15.11.2020 Gündem
Kapalı Maraş ne zaman açılacak? Kapalı Maraş neden kapalı?
Kapalı Maraş ne zaman açılacak? Kapalı Maraş neden kapalı? KKTC'de geçen yıl 18 Haziran'daki Bakanlar Kurulu toplantısında 1974'ten bu yana kapalı olan Maraş'ın açılması konusunda adım atılarak uzman ekiple bilimsel envanter çalışması yapılması kararı alınmıştı. Corona virüs nedeniyle kapalı Maraş'ın açılması konusunda da duraksama olmuştu. Çalışmaların tekrar başlatılmasının gündemde olduğu bugünlerde Yunanistan Kapalı Maraş'ı açma yönündeki çalışmalarını engellemek amacıyla girişimde bulunma kararı aldı. KKTC Başbakanı Ersin Tatar geçtiğimiz aylarda Doğu Akdeniz'de Türk tarafının haklarının gasbı için yoğun çaba içine giren ve onlarla iş birliği yapanların bulunduğuna dikkat çekmişti. Peki, Kapalı Maraş ne zaman açılacak? Kapalı Maraş neden kapalı? Kapalı Maraş nerede? İşte kapalı Maraş hakkında bilgiler ve son gelişmeler...
1.09.2020 Gündem
İstanbul'da askeri alanda yangın!
İstanbul'da askeri alanda yangın! İstanbul Maltepe'de bulunan bir askeri bölgedeki otluk alanda yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
1.08.2020 Gündem
23 Ekim İstanbul'da su kesintisi!
23 Ekim İstanbul'da su kesintisi! İSKİ 23 Ekim'de İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında birçok yerde su kesinti olacağını duyurdu. Peki sular ne zaman, saat kaçta gelecek?
21.10.2019 Yaşam
Rusya'dan füze hamlesi! O bölgeye yerleştirildi
Rusya'dan füze hamlesi! O bölgeye yerleştirildi Rusya, ülkenin stratejik noktalarından biri olarak görülen Altay Bölgesi'ne BUK-M3 hava savunma sistemleri yerleştirdi.
16.10.2019 Dünya
KKTC'de askeri mühimmat deposunda peş peşe patlamalar!
KKTC'de askeri mühimmat deposunda peş peşe patlamalar! Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Girne'nin doğusunda bulunan askeri bölge içerisindeki cephanelikte çıkan yangın ve sonrasındaki patlamalar nedeniyle bölgenin izole edilerek soğutmaya bırakıldığını, şu anda herhangi bir riskli durumun söz konusu olmadığını söyledi. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada patlamanın nedenini belirlemek üzere derhal çalışmalara başlandığı duyuruldu.
12.09.2019 Gündem
Tarihi gün! 45 yıl sonra...
Tarihi gün! 45 yıl sonra... Gazeteciler, KKTC'nin yerleşime açılması için adım attığı Kapalı Maraş'ı 1974 yılından sonra ilk kez bugün gördü.
29.08.2019 Gündem
Adalet Bakanı Gül'den kapalı Maraş'a ziyaret
Adalet Bakanı Gül'den kapalı Maraş'a ziyaret Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, bazı temaslarda bulunmak üzere geldiği KKTC'deki kapalı Maraş bölgesini ziyaret etti.
29.08.2019 Siyaset
"Doğu Akdeniz'de artık sahadayız ve denge kuruldu"
"Doğu Akdeniz'de artık sahadayız ve denge kuruldu" Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Türkiye'nin gönderdiği Yavuz ve Fatih sondaj gemilerinin çalışmalarına ilişkin, Doğu Akdeniz'de denge kurulduğunu ve artık sahaya çıkıldığını belirterek, bölgede bir oldubittiye de izin vermeyeceklerini söyledi.
6.07.2019 Ekonomi
Meksika'da ulusal muhafız birlikleri sınırda konuşlandırılmaya başlandı
Meksika'da ulusal muhafız birlikleri sınırda konuşlandırılmaya başlandı Meksikalı yetkililer, yasa dışı göçmen akışını engellemek için ülkede federal emniyetin yerine oluşturulan Ulusal Muhafız Teşkilatı birliklerini sınıra konuşlandırmaya başladıklarını belirtti.
12.06.2019 Dünya
Cezayir'de önemli gelişme: Buteflika dönemi bitti
Cezayir'de önemli gelişme: Buteflika dönemi bitti Cezayir Genelkurmay Başkanı, cumhurbaşkanı makamının boşaltılmasını öngören Anayasa'nın 102'nci maddesinin uygulanmasını istedi.
26.03.2019 Dünya
O ilimizde 'drone' yasaklandı! İşte sebebi...
O ilimizde 'drone' yasaklandı! İşte sebebi... Ağrı Valiliğince insansız hava araçlarının (drone) terör örgütlerince bombalı saldırı ve keşif amaçlı eylemlerde kullanılabileceğini, bu nedenle bu araçların bazı alanlarda kullanılmasının yasaklandığı bildirildi.
7.01.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Askeri Bölge ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki askeri bölge haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.