Asker Uğurlama

Asker Uğurlama

Son dakika asker uğurlama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan asker uğurlama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını asker uğurlama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asker Uğurlama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asker uğurlama gelişmeleri de dahil olmak üzere 187 asker uğurlama haberi bulunmuştur. Tüm asker uğurlama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Askere gidene ne denir? Bedelli askerlik yapanlara uğurlama sözleri: Hayırlı tezkereler dışında en güzel askere yolculuk mesajları...
Askere gidene ne denir? Bedelli askerlik yapanlara uğurlama sözleri: Hayırlı tezkereler dışında en güzel askere yolculuk mesajları... Bedelli askerlik yapacaklar için askerlik yerleri açıklandı. Vatani görevlerini kısa bir sürede olsa yapacak olan adaylar ailelerinden, sevdiklerin ayrılmaya hazırlanıyor. Askere giden kişinin ailesi de bu duygusal durumdan kısa süreliğine etkilenebiliyor. Biz de asker uğurlama sözlerini bir araya getirdi. İşte bedelli askerlik yapacaklara en güzel, en duygusal sözler, mesajlar...
25.01.2024 Gündem
Hatay'da kontrolden çıkan kamyon asker uğurlayanların arasına daldı; ölü ve yaralılar var
Hatay'da kontrolden çıkan kamyon asker uğurlayanların arasına daldı; ölü ve yaralılar var Hatay'ın Belen ilçesinde, TIR ile çarpışıp kontrolden çıkan hafriyat kamyonu, asker uğurlayanların arasına daldı. Park halindeki 11 araca da çarpan hafriyat kamyonu alev topuna dönerken, kazada 12 kişi yaşamını yitirdi, 3’ü ağır 31 kişi de yaralandı.
6.05.2023 Yaşam
Asker eğlencesinde silahlı kavga: 7 yaralı
Asker eğlencesinde silahlı kavga: 7 yaralı Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesindeki asker eğlencesinde çıkan silahlı kavgada 7 kişi yaralandı. Gözaltına alınan 2 kişiden 1'i tutuklandı.
21.03.2023 Yaşam
Asker eğlencesinde kavga! Meşale yakıp yolları kapattılar
Asker eğlencesinde kavga! Meşale yakıp yolları kapattılar İstanbul'da gerçekleşen asker uğurlama eğlencelerinde kimileri meşale yakıp yolları kapattı, kimileri ise kavgaya tutuştu. Yaşananlar cep telefonu kameralarına yansıdı.
5.02.2023 Yaşam
Düğün, nişan, asker uğurlaması uyarısı! İçişleri 81 ile gönderdi...
Düğün, nişan, asker uğurlaması uyarısı! İçişleri 81 ile gönderdi... İçişleri Bakanlığı düğün, nişan, asker uğurlaması vb. etkinlikler için 81 il valiliğine yeni bir genelge daha gönderdi. Genelgede, yaz aylarında artan düğün, nişan, asker uğurlaması etkinlikleri dolayısıyla ateşli silahla havaya ateş açılması olaylarına karşı dikkatli olunması ve tedbirlerin gözden geçirilmesi istendi.
10.06.2022 Gündem
Asker eğlencesi meydan savaşına döndü
Asker eğlencesi meydan savaşına döndü  Sultangazi'de asker eğlencesinde 2 grup arasında kavga çıktı. Yaşanan tekmeli ve yumruklu kavga cep telefonu kameralarına yansıdı.
26.12.2021 Yaşam
Düğün salonları açılacak mı, tam kapanma sonrası düğünler ne zaman serbest olacak?
Düğün salonları açılacak mı, tam kapanma sonrası düğünler ne zaman serbest olacak? Düğünler açılacak mı, düğünler ne zaman açılacak? Tam kapanma sürecinin bitmesine az bir süre kaldı. Sosyal hayatın askıya alındığı bu günlerde yaz mevsimi yaklaştıkça düğünler hakkında yapılan aramalar da artıyor. İşte düğünler ile ilgili merak edilenler…
13.05.2021 Gündem
Ramazan’da tam kapanma iddiası! 21 gün tam kapanma olacak mı? Gözler kabinede, yarın toplanıyorlar!
Ramazan’da tam kapanma iddiası! 21 gün tam kapanma olacak mı? Gözler kabinede, yarın toplanıyorlar! Koronavirüs vakaları kritik eşiği aşrı ve 60 bine dayandı. Virüsün 60 bine dayanmasının ardından salgın ile ilgili yeni önlemlerin alıp alınmayacağı sorgulanmaya başladı. Kabine Toplantısı’na günler kala ramazan ayı boyunca kapanma seçeneği gündeme geldi. Tam kapanma olacak mı? Ramazan’da tam kapanma var mı?
12.04.2021 Gündem
Samsun'da yasağa rağmen asker uğurlamasında kurallar unutuldu
Samsun'da yasağa rağmen asker uğurlamasında kurallar unutuldu Türkiye'de vaka sayısının en çok görüldüğü Samsun'da, asker uğurlamak üzere otogarda bir araya gelen yüzlerce kişi, sosyal mesafe kurallarını hiçe saydı. Bölgeye sevk edilen polis ekiplerince, meşale yakarak eğlenen kişiler hakkında adli ve idari işlem başlattı.
25.03.2021 Gündem
Bakanlıktan flaş koronavirüs kararı! Hastanelerde yeni dönem
Bakanlıktan flaş koronavirüs kararı! Hastanelerde yeni dönem Son bir haftadır koronavirüs vakalarında artış yaşanması üzerine Sağlık Bakanlığı harekete geçti. Hastanelere 'mutasyon tespit kiti' yollayan bakanlık, testi pozitif çıkan herkese mutasyonu tespit eden ikinci test yapılması talimatını verdi.
2.02.2021 Gündem
Yasak dinlemiyorlar! İstanbul'da alkılalmaz görüntüler
Yasak dinlemiyorlar! İstanbul'da alkılalmaz görüntüler İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüsle mücadele kapsamında asker uğurlama törenlerini yasaklayan genelgesi aylar öncesinde yayımladı. Genelgeye rağmen, Beyoğlu'nda kalabalık bir grup, asker uğurlamak için toplandı. Çok sayıda araçtan oluşan konvoy, Beyoğlu ve Kağıthane sokaklarında dolaşarak 15 Temmuz Şehitleri Otogarı'na geldi. Polis, konvoyu otogara almazken, sık sık sosyal mesafe ve maske uyarısı yaptı. Askere giden 3 genç, İstiklal Marşı ve asker selamı ile aileleri tarafından birliklerine uğurlandı.
2.10.2020 Yaşam
Prof. Dr. Ceyhan: Virüsün davranışını değiştirecek mutasyon olmadı
Prof. Dr. Ceyhan: Virüsün davranışını değiştirecek mutasyon olmadı Enfeksiyon hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, 20'nci yüzyılın başından itibaren olan salgınların 2 yıldan önce mutasyonla bittiğini söyledi. Ceyhan, "Bu virüs çok sık mutasyona uğruyor; ama henüz virüsün davranışını değiştirecek mutasyon olmadı. Her an olabilir, bekliyoruz. Böyle bir şey gerçekleşmezse sonbaharı ve kışı da yine salgınla uğraşarak geçireceğiz gibi görünüyor" dedi.
2.09.2020 Gündem
Yine maganda dehşeti! 11 kişi yaralandı
Yine maganda dehşeti! 11 kişi yaralandı Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde asker uğurlama eğlencesine tüfekle ateş açılması sonucu 11 kişi yaralandı.
30.08.2020 Gündem
Tüm gözler orada! Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı başladı
Tüm gözler orada! Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı başladı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. En önemli gündem corona ile mücadele. Artan vakalar değerlendirilecek yeni önlemler ele alınacak.
24.08.2020 Gündem
Kabine toplanıyor! Corona virüs ile ilgili yeni önlemler masada...
Kabine toplanıyor! Corona virüs ile ilgili yeni önlemler masada... Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’ni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanıyor. En önemli gündem corona ile mücadele. Artan vakalar değerlendirilecek yeni önlemler ele alınacak.
24.08.2020 Siyaset
Korona enfeksiyonunda beklenen artış
Korona enfeksiyonunda beklenen artış Korona enfeksiyonunda artış beklendiğini belirten Göğüs Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Tuğçe Hürkal, çok önemli uyarılarda bulundu.
19.08.2020 Sağlık
Valilik açıkladı! İzmir'de yeni corona virüs kararları
Valilik açıkladı! İzmir'de yeni corona virüs kararları İzmir'de covid-19 tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üstü vatandaşlara yönelik yeni tedbirler alındı.
18.08.2020 Gündem
Malatya'da mesai saatlerine corona virüs düzenlemesi
Malatya'da mesai saatlerine corona virüs düzenlemesi Son dakika kararı... Malatya Valiliği'nce corona virüs vaka sayısının artması nedeniyle mesai saatleri yeniden düzenlendi. 24 Ağustos 2020 tarihinden itibaren mesai saatleri 09.00- 12.30- 13.00- 17.30 olarak uygulanacak.
18.08.2020 Gündem
Prof. Dr. Ceyhan'dan 'mesailerde kademelendirme' açıklaması!
Prof. Dr. Ceyhan'dan 'mesailerde kademelendirme' açıklaması! Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan önemli açıklamalarda bulundu. Toplu taşıma araçlarındaki kalabalıklaşma ve sosyal mesafenin bozulması dolayısıyla mesailerin kademelendirilmesine de değinen Ceyhan, "Bulaşların nasıl olduğuna bakmak lazım. En önemli kaynaklardan birisi toplu taşıma araçları. Oradaki kalabalıklaşma, sosyal mesafenin bozulması orada ciddi bir virüs bulaşına neden oluyor. Bunun çaresi mesaileri kademelendirmek. İnsanların hepsinin aynı anda mesaiye gidip aynı anda eve dönmemesi gerek." ifadelerini kullandı.
18.08.2020 Gündem
Prof. Dr. Ceyhan açıkladı! Saç dökülmesi ve hıçkırık corona virüs belirtisi mi?
Prof. Dr. Ceyhan açıkladı! Saç dökülmesi ve hıçkırık corona virüs belirtisi mi? Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, ABD'li oyuncu Alyssa Milano'nun corona virüs nedeniyle saçlarının dökülmesini değerlendirerek, "Gündemde olduğu için her gün yeni yeni belirtiler yayımlanıyor. Bunlara dikkatli yaklaşmak lazım. İstatistiksel anlamı olması lazım. Birkaç gün önce de bir hıçkırık yayımlandı. Bunların birçoğu corona virüsle ilintili. Şöyle ilintili; corona virüs bağışıklık sisteminin anormal çalışmasına yol açıyor. 1 vakalık, 2 vakalık belirtileri biraz gözlemlemek lazım." dedi
13.08.2020 Gündem
Vatandaşa normalleşme uyarısı!
Vatandaşa normalleşme uyarısı! Manisa Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Peyker Temiz, yaşanan corona virüs vaka artışları sonrası vatandaşlara uyarılarda bulundu. Temiz, “Bu tabloyu geriye çevirmek istiyorsak, eski sağlıklı günlerimize, özgür sosyal yaşantımıza dönmek istiyorsak, çocuklarımız güvenle okula gitsin, fabrikalarda üretim sürsün, ticari faaliyetlerimiz ve kazancımız artsın istiyorsak, vatandaşlarımızın kendilerini ve sevdiklerini korumak için ev, iş ve sosyal yaşamlarında maske, mesafe ve el temizliğine çok dikkat etmeleri şart" dedi.
10.08.2020 Sağlık
Corona virüs Bilim Kurulu Üyesi Özlü'den çarpıcı uyarılar
Corona virüs Bilim Kurulu Üyesi Özlü'den çarpıcı uyarılar Sağlık Bakanlığı Corona virüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, "Büyük kentlerde Ankara, İstanbul gibi; toplu taşımanın üzerindeki yükü azaltmamız gerekiyor. Özellikle sabah işe gidiş saatlerinde ve akşamüstü de işten dönüş saatlerinde toplu taşımada kalabalıklaşma oluyor. Orada bulaş zincirleri meydana geliyor. Toplu taşımanın yol açtığı bulaşı, dikkate almak lazım" dedi.
8.08.2020 Gündem
Asker uğurlaması yasak mı? İstanbul Valisi açıklama yaptı! Asker uğurlaması yasak olan iller…
Asker uğurlaması yasak mı? İstanbul Valisi açıklama yaptı! Asker uğurlaması yasak olan iller… Türkiye genelinde corona virüs sayılarının artması, gözlerin sosyal mesafelerin ihlal edildiği asker uğurlamalarına çevirdi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, il genelinde toplu asker uğurlamalarının yasaklandığını duyurdu. Peki, Asker uğurlaması tüm illerde mi yasak? Asker uğurlaması yasak olan iller…
7.08.2020 Gündem
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan 5 aşamalı önlem planı
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan 5 aşamalı önlem planı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, corona virüse karşı 5 aşamalı önlem önerisinde bulunarak, "Bu aşamalar bir hafta bile uygulansa bulaşmanın yüzde 97’sini engelleyebilirsiniz." ifadelerini kullandı.
7.08.2020 Sağlık
Corona ile mücadelede yeni uygulama! İstanbul, Ankara ve İzmir...
Corona ile mücadelede yeni uygulama! İstanbul, Ankara ve İzmir... Sağlık Bakanlığı corona virüs salgınında görülen artışın hastanelerde yoğunluğa neden olmaması için filyasyon konusunda yeni bir uygulama başlattı. Ankara, İstanbul ve İzmir gibi büyük kentlerde artık evde tedavi süreci öne çıkacak. Hastane yerine evde yapılacak çalışmayla temaslıdan örnek alınacak, testi pozitif olanlara hidrosiklorokin ve favipiravir ilaçlarına başlanacak. Öte yandan bayramda yaşanan kalabalık görüntüler corona virüs endişelerini arttırırken, yeni önlemler alınmazsa kışın büyük sıkıntı yaşanacağı belirtiliyor. Yapılan toplantılarda düğün, taziye, açılış, asker uğurlama gibi toplu faaliyetlere 15 Ekim’e kadar izin verilmemesi önerildi.
5.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Asker Uğurlama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asker uğurlama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.