Aşk Paylaşımı

Aşk Paylaşımı

Son dakika aşk paylaşımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aşk paylaşımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aşk paylaşımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşk Paylaşımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşk paylaşımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 203 aşk paylaşımı haberi bulunmuştur. Tüm aşk paylaşımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Acun Ilıcalı'dan sevgilisi Çağla Altunkaya ile yeni poz!
Acun Ilıcalı'dan sevgilisi Çağla Altunkaya ile yeni poz! Yaklaşık 3 yıldır Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşayan 4 kız babası Acun Ilıcalı sevgilisiyle maçtan maça koşuyor. Ünlü isim, son olarak sosyal medya hesabından sevgilisi ile paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettirdi.
18.05.2023 Magazin
Aslı Enver ile Berkin Gökbudak'tan aşk paylaşımı!
Aslı Enver ile Berkin Gökbudak'tan aşk paylaşımı! Geçtiğimiz kasım ayında Berkin Gökbudak ile sürpriz şekilde nikâh masasına oturan ve şimdilerde hamilelik heyecanı yaşayan Aslı Enver, eşiyle romantik bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.
22.04.2023 Magazin
Barış Murat Yağcı'dan kötü haber! Apar topar ameliyata alındı
Barış Murat Yağcı'dan kötü haber! Apar topar ameliyata alındı Survivor yarışmasıyla tanınan oyuncu Barış Murat Yağcı, hastanelik oldu. Oyuncu, hastane odasından sağlık durumu hakkında bilgi veren fotoğraflar paylaştı.
13.04.2023 Magazin
Berker Güven'den aşk paylaşımı geldi!
Berker Güven'den aşk paylaşımı geldi! Üç Kız Kardeş dizisinde Somer karakterine hayat veren Berker Güven, kendisinden 16 yaş büyük oyuncu sevgilisi Nihal Yalçın'ın doğum gününü kutladı. Sosyal medya hesabından sevgilisiyle pozunu paylaşan Güven adeta aşkını haykırdı.
30.03.2023 Magazin
Mabel Matiz, Nihat Doğan'ın çağrısını umursamadı!
Mabel Matiz, Nihat Doğan'ın çağrısını umursamadı! 'Antidepresan' parçasıyla müzik dünyasını sallayan Mabel Matiz, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansıdı. Ünlü isme, dillerden düşmeyen şarkısını kendi has yorumuyla seslendiren meslektaşı Nihat Doğan'ın, "Millet artık bu şarkıyı benden duymak istiyor. Sevgili Matiz milletin sözlerine kulak ver. Şarkıyı da bana ver" açıklaması hatırlatıldı.
24.03.2023 Magazin
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz'dan aşk paylaşımı!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz'dan aşk paylaşımı! Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, bir süredir Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. İkili İtalya'ya tatile gitti. Romantik karelerini sosyal medya hesaplarından paylaştılar.
24.03.2023 Magazin
İrem Derici, sevgilisi Atakan Işıktutan ile eğlenceli videosunu takipçileriyle paylaştı!
İrem Derici, sevgilisi Atakan Işıktutan ile eğlenceli videosunu takipçileriyle paylaştı! Ünlü şarkıcı İrem Derici bir süredir Survivor ile tanıdığımız Atakan Işıktutan ile mutlu bir birliktelik yaşıyor. Derici, romantik paylaşımlarının yanına dans videolarını da ekledi. Derici, 'Mutluluk bedava' notuyla sevgilisiyle eğlenceli anlarını paylaştı.
19.03.2023 Magazin
İrem Derici'den aşk paylaşımı! "Aşk neler yaptırıyor insana"
İrem Derici'den aşk paylaşımı! "Aşk neler yaptırıyor insana" Survivor yarışmasıyla tanınan Atakan Işıktutan ile İrem Derici'nin aşkı tam gaz sürüyor. Sevgilisi Atakan Işıktutan ile aşk pozlarıyla düşman çatlatan İrem Derici çocukluk karelerini bir araya getirdi sosyal medyadan yorum yağdı.
15.03.2023 Magazin
Reynmen ve sevgilisinden romantik paylaşım!
Reynmen ve sevgilisinden romantik paylaşım! Bir süredir sosyal medya paylaşımı yapmayan Reymen geçtiğimiz gün 'Sosyal medya zehirli olmaya devam edecek' diyerek içini dökmüştü. Bir süre daha sosyal medyadan uzak duracağını söyleyen Reymen'den aşk pozu geldi. Reymen,sevgilisine ilan-ı aşk etti.
9.03.2023 Magazin
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik'ten aşk paylaşımı!
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik'ten aşk paylaşımı! Bir dönem Sıla ile ilişkisi olaylı bir şekilde sona eren ünlü oyuncu Ahmet Kural, bir süredir avukat Çağla Gizem Şahin ile birlikte. Nikah masasına oturmaları beklenen çift, geçtiğimiz ay İtalya’ya gitmişti. Ahmet Kural, sevgilisiyle İtalya’da olduğu kareyi Instagram hesabından paylaştı.
28.09.2022 Magazin
Petek Dinçöz ve eşi Nida Büyükbayraktar aşka geldi!
Petek Dinçöz ve eşi Nida Büyükbayraktar aşka geldi! Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, oğlunun babası olan Serkan Kodaloğlu ile evliliğini 5 ay önce bitirdi. Miami'ye yerleşen Petek Dinçöz, geçtiğimiz günlerde gençlik aşkı Nida Büyükbayraktar ile dünyaevine girmişti.Taze evli çiftten son olarak aşk paylaşımı geldi.
26.08.2022 Magazin
İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir çiftinden aşk paylaşımı!
İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir çiftinden aşk paylaşımı! 'Aşk 101' dizisiyle şöhreti parlayan oyuncu İpek Yazıcı, uzun süredir şarkıcı Ufuk Beydemir ile aşk yaşıyordu. Şimdi ise İpek Yazıcı ve Ufuk Beydemir ikilisinden aşk pozu geldi.
27.01.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya paylaştı,herkes o detaya takıldı!
Serenay Sarıkaya paylaştı,herkes o detaya takıldı! Şahmeran dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Serenay Sarıkaya Instagram hesabından yaptığı paylaşımla yine adından söz ettirdi. Güzel oyuncu, iddialı pozlarını yayınladı, herkes ayağındaki detaya takıldı.
15.12.2021 Magazin
Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal'dan gecelikli 'aşk' paylaşımı
Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal'dan gecelikli 'aşk' paylaşımı Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal takipçileriyle en doğal hallerini paylaştı. Ünal yatak odasında köpeğiyle mutlu anlar geçirirken poz verdi.
14.12.2021 Magazin
Nesrin Cavadzade'den aşk paylaşımı!
Nesrin Cavadzade'den aşk paylaşımı! Kendisi gibi oyuncu Gökhan Alkan ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Nesrin Cavadzade, sosyal medya hesabından sevgilisinin yeni yaşını kutladı. 34 yaşına basan Alkan için bir parti organize eden güzel oyuncu, kutlamadan kareleri takipçileriyle paylaştı.
12.12.2021 Magazin
Tarkan'dan aşk paylaşımı!
Tarkan'dan aşk paylaşımı! Reklam çekimi için bir süreliğine Türkiye'ye gelen Megastar Tarkan, eşiyle boğazdan aşk dolu paylaşım yaptı.
31.10.2021 Magazin
Survivor İlayda ve İsmail sonunda aşklarını ilan etti!
Survivor İlayda ve İsmail sonunda aşklarını ilan etti! Sürekli aşk yaşadıkları iddia edilen İsmail Balaban ve İlayda Şeker sonunda aşklarını ilan etti. İkilinin araba içindeki aşk paylaşımı sosyal medyayı salladı.
26.10.2021 Magazin
Aslıhan Güner'den aşk paylaşımı!
Aslıhan Güner'den aşk paylaşımı! Uzak Şehrin Masalı ile ekrana dönen Aslıhan Güner kendisi gibi oyuncu Mert Kılıç ile aşk pozlarını yayınladı. Aslıhan Güner'in paylaşımına beğeni yağdı.
24.10.2021 Magazin
Ceyda Düvenci'den aşk paylaşımı!
Ceyda Düvenci'den aşk paylaşımı! Ceyda Düvenci'nin eşi Bülent Şakrak 44. yaşına girdi. Eşinin doğum gününü duygusal bir mesajla kutlayan Düvenci, sosyal medyada "Ömrümüzü sonuna kadar koyun koyuna, aşkla, sağlıkla yaşayalım" mesajını yazdı.
27.08.2021 Magazin
Simge Sağın'dan aşk paylaşımı!
Simge Sağın'dan aşk paylaşımı! Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü popçu Simge Sağın kural bozdu. Geçtiğimiz yıldan beri aranjör Aytaç Özgümüş'le birlikte olan Simge, sevgilisiyle verdiği tatil pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.
14.06.2021 Magazin
Buse Varol'dan 'aşk' paylaşımı
Buse Varol'dan 'aşk' paylaşımı 2018 senesinde evlenen Buse Varol ve Alişan çiftinin ilişkileri mutlu bir şekilde devam ediyor. İkiliden Buse Varol ‘aşk’ paylaşımı yaptı.
2.06.2021 Magazin
Azra Akın'dan aşk paylaşımı
Azra Akın'dan aşk paylaşımı Dört yıl önce dünyaevine giren Azra Akın-Atakan Koru çiftinin mutlu evliliği devam ediyor. 2002 Dünya Güzeli Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eşi ile aşklarını gözler önüne serdi.
24.02.2021 Magazin
Alpaslan Öztürk'ün aşk paylaşımı olay oldu! 'Çorak gönlümde...'
Alpaslan Öztürk'ün aşk paylaşımı olay oldu! 'Çorak gönlümde...' Eski manken Ebru Şancı'nın futbolcu eşi Alpaslan Öztürk'ten aşk paylaşımı geldi. İkilinin fotoğraf altında yaptığı sohbete de beğeni yağdı.
14.02.2021 Magazin
Şifreli mesaj! Hakan Altun ve Gonca Vuslateri aşk mı yaşıyor?
Şifreli mesaj! Hakan Altun ve Gonca Vuslateri aşk mı yaşıyor? Bir süre önce Ajda Pekkan ile adı aşk iddialarına karışan Altun'un adı şimdi de Gonca Vuslateri ile anılıyor.
24.11.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aşk Paylaşımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşk paylaşımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.