Aşk Hayatı

Aşk Hayatı

Son dakika aşk hayatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aşk hayatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aşk hayatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşk Hayatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşk hayatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.458 aşk hayatı haberi bulunmuştur. Tüm aşk hayatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayça Ayşin Turan'dan erkeklerin oje sürüp, etek giymesine ilginç yorum!
Ayça Ayşin Turan'dan erkeklerin oje sürüp, etek giymesine ilginç yorum! Ayça Ayşin Turan önceki gün fotoğraflarını çeken muhabirlere “Bir toplantımız vardı ama detaylarını sizlerle paylaşmayacağım. Ben biraz ketumum, biliyorsunuz” diyerek güldü. Erkeklerim etek giyip oje sürmesi hakkında da ilginç bir yorumda bulundu.
8.04.2024 Magazin
Melis Sezen’in tercihi transparan oldu
Melis Sezen’in tercihi transparan oldu Kanal D’de yayınlanan ‘Sadakatsiz’ dizisinde oynadığı ‘Derin’ karakteriyle milyonların beğenisini kazanan Melis Sezen oyunculuğu dışında dansları ve sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme geliyor. Melis Sezen şimdi ise transparan elbisesiyle dikkatleri çekti.
23.11.2023 Magazin
‘Milli yenge’ lakaplı ünlü şarkıcı Türk sevgilisinden ayrılıp yeni aşka yelken açtı
‘Milli yenge’ lakaplı ünlü şarkıcı Türk sevgilisinden ayrılıp yeni aşka yelken açtı Gerçek adı Ashley Nicolette Frangipane olan ABD’li şarkıcı Halsey, daha gencecik yaşta, söylediği şarkıları sosyal medya platformlarına yükleyerek ve bu şarkıları milyonlarca kişiye ulaştırarak adını duyurmaya başlamıştı. 40 yaşındaki senarist Alev Aydın ile bir çocuğu olan Halsey yeni bir aşka yelken açtı.
27.10.2023 Magazin
Hilal Altınbilek yeni bir aşka yelken açtı! 'Kıstaslarım var ki beraberiz'
Hilal Altınbilek yeni bir aşka yelken açtı! 'Kıstaslarım var ki beraberiz' Ağustos 2022'de yazar Metin Hara ile bir yıllık ilişkisini sessiz sedasız noktalayan Hilal Altınbilek, sürpriz ayrılıktan sonra Mehmet Can Uzun ile yeni bir aşka yelken açmıştı. 'Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı, aşk hayatı hakkında konuştu.
6.08.2023 Magazin
Falda Gül Görmek Ne Demek? Kahve Falında Gül Nasıl Yorumlanır?
Falda Gül Görmek Ne Demek? Kahve Falında Gül Nasıl Yorumlanır? Falda gül görmek olumlu gelişmeleri ifade eder. Bu gelişmeler özellikle aşk hayatında öne çıkar. Genelde değişik renklerde gül zaten aşkı temsil ettiği için, bununla ilgili haberleri gösterir. Bekar kişilerin kısmetinin açılacağı, hayatına yeni birinin gireceği ve evliliğe gideceği yönünde delalet eder. Aynı zamanda fal sahibi hiç beklemediği bir anda güzel bir teklif alabilir. Bu teklif iş hayatında olabilir ya da evlilik üzerine ön plana çıkabilir.
29.07.2023 Gündem
Falda Köpek Balığı Görmek Ne Demek? Kahve Falında Köpek Balığı Nasıl Yorumlanır?
Falda Köpek Balığı Görmek Ne Demek? Kahve Falında Köpek Balığı Nasıl Yorumlanır? Kahve falında en sık görülen sembollerden bir tanesi de köpek balığıdır. Kahve falında köpek balığı görmek ile ilgili pek çok yorumu bulunur. Bu yorumlar ise, fal sahibi için çok olumlu anlamlar da içerir. Güzel ve eğlenceli vakit geçirme ile ilgili olduğu düşünülür.
21.07.2023 Gündem
Selen Görgüzel'den dikkat çeken Hamdi Alkan açıklaması!
Selen Görgüzel'den dikkat çeken Hamdi Alkan açıklaması! Geçtiğimiz yıl ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile boşanan Selen Görgüzel, bir mekanda sahne aldı. Konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Görgüzel, eski eşiyle ilgili verdiği bir cevapla dikkat çekti.
20.07.2023 Magazin
Lindsay Lohan’dan bebek müjdesi geldi!
Lindsay Lohan’dan bebek müjdesi geldi! Dünya çapındaki şöhreti yüzünden zor yıllar geçiren Lindsay Lohan, sonunda aşkı bulmuş ve geçen yıl evlenmişti. Ünlü oyuncu son aylarda büyüyen karnı ve hamilelik sürecini anlattığı röportajlarıyla gündemdeydi. Başta hayranları olmak üzere kimse bir zamanların asi kızının durulup aile kuracağını beklemiyordu ama Lohan herkesi şaşırttı.
18.07.2023 Magazin
Didem Soydan İngiltere'ye gidiyor! 'Şimdilik ismini söyleyemem'
Didem Soydan İngiltere'ye gidiyor! 'Şimdilik ismini söyleyemem' Manken Didem Soydan, İzmir Çankaya’da bir mağaza açılışına katıldı. Yeni saç modeliyle dikkat çeken Soydan, İngiltere'nin başkenti Londra'da gerçekleşecek yeni projesinden bahsetti.
24.06.2023 Magazin
Melis Sezen gönlünü iş insanı Atilla Bingöl'e kaptırdı!  'Aşık olunca çiçek açıyorum'
Melis Sezen gönlünü iş insanı Atilla Bingöl'e kaptırdı! 'Aşık olunca çiçek açıyorum' 'Sadakatsiz'de canlandırdığı 'Derin' karakteriyle hafızalarda yer etmeyi başaran Melis Sezen, iş insanı Atilla Bingöl ile yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu, "Aşık olunca içimde tanımadığım şeyler uyanıyor, bilmediğim hisler" dedi.
2.05.2023 Magazin
Zeynep Bastık'tan ilişki açıklaması: Bir gün sizler de boşanabilirsiniz
Zeynep Bastık'tan ilişki açıklaması: Bir gün sizler de boşanabilirsiniz Son dönemin popüler şarkıcılarından Zeynep Bastık, menajeri Tolga Akış ile 2021'de evlenmiş, 2022'de boşanmıştı. Ardından da Efe Çelik ile aşk yaşamıştı. Önceki akşam Etiler'de görüntülenen Zeynep Bastık, muhabirlerle aşk hayatı hakkında konuştu.
17.03.2023 Magazin
Survivor Asena'nın eski eşi bakın kim çıktı!
Survivor Asena'nın eski eşi bakın kim çıktı! Survivor 2023 kadrosunda yer alan Asena Demirbağ'ın hayatı merak edilip araştırılmaya başlandı. Yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden olan Demirbağ'ın özellikle aşk hayatı merak konusu oldu. Fenomen yarışmacının eski eşi ünlü çıktı. İşte detaylar...
26.02.2023 Magazin
Kocasına verdiği hediyeye kimse inanamadı!
Kocasına verdiği hediyeye kimse inanamadı! Heidi Klum, podyumların aranılan isimlerindendi. Podyumlardan indiğinden beri o artık televizyonun en sevilen yüzlerinden. Kariyerindeki başarıları kadar aşk hayatı, evlilikleri ve çocuklarıyla da adından bahsettirdi. Üçüncü kez evlenip yeniden bir yuva kurduğundan beri çok mutlu, bu mutluluğu da her an sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmiyor. Klum, kocasına verdiği hediyeyle herkesi şaşırttı.
27.12.2022 Magazin
Hazar Ergüçlü: Ben ilişkide çok rahatım
Hazar Ergüçlü: Ben ilişkide çok rahatım Geçtiğimiz günlerde yönetmen sevgilisi Onur Ünlü ile ayrılan oyuncu Hazar Ergüçlü bir derginin yenil sayısı için kamera karşısına geçti. Özel hayatıyla ilgili merak edilenleri cevaplayan Hazar Ergüçlü ilişkide çok rahat olduğunu belirtti.
22.12.2022 Magazin
22.23 saat anlamı nedir? 22.23 tekrarlayan saatlerin yorumu ve anlamı!
22.23 saat anlamı nedir? 22.23 tekrarlayan saatlerin yorumu ve anlamı! Saat dilimlerinin numerolojik anlamları vardır. Bu kimi zaman iş kimi zaman da aşk hayatınızla ilgili olabileceği gibi yaşamınızdaki kilit anlalarla da ilgili olabilir. Bazen aynı saate denk gelmek sizi şarşırtıyor olabilir. Bunun aslında bir anlamı olduğunu biliyor musunuz? Peki, Tekrarlayan saatler ne anlama geliyor? Saatin 22.23 olması ne anlama gelir? Saat 22.23 ise ne anlama geliyor? 22.23 saat iş ve aşk hayatında ne anlama geliyor? İşte Nümeroloji’de sayıların ve saatlerin anlamı ve yorumu!
30.08.2022 Yaşam
21.21 saat anlamı nedir? 21.21 çift saatlerin yorumu ve anlamı
21.21 saat anlamı nedir? 21.21 çift saatlerin yorumu ve anlamı Art arda gelen saatlerin anlamı merak ediliyor. Bu saat dilimi hayatınızdaki kişinin sizin hakkındaki düşüncelerini ifade eder. Çift saatlerin olumlu pek çok anlamı olabilir. Peki, 21.21 saat anlamı nedir? 20 21 saat anlamı aşk mı evlilik mi? İşte 21.21 çift saatlerin yorumu ve anlamı…
30.08.2022 Yaşam
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 'sevgilisi' ortaya çıktı! Bomba iddia: Gizli çocukları var ve...
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 'sevgilisi' ortaya çıktı! Bomba iddia: Gizli çocukları var ve... Son günlerde hastalık söylentileriyle dünyada gündem olan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin özel hayatının gizliliğiyle tanınıyor. Savaş nedeniyle 2 aydır tüm dünyanın yakından izlediği Rus liderin aşk hayatı da zaman zaman manşetlere taşınıyor. Yıllardır Putin'in gizli aşkı olduğu konuşulan Alina Kabayeva sürpriz bir şekilde Moskova'da ortaya çıkınca söylentiler de yeniden gündeme geldi...
23.04.2022 Dünya
Ekin Mert Daymaz: Esmer seviyorum, sarışın denk geliyor
Ekin Mert Daymaz: Esmer seviyorum, sarışın denk geliyor Son olarak 'Hayaller ve Hayatlar' adlı dijital dizide rol alan Ekin Mert Daymaz, önceki akşam Cihangir'de görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden yakışıklı oyuncu, "Aşk hayatınız nasıl?" sorusuna da yanıt verdi.
8.04.2022 Magazin
Survivor Mert Öcal'ın aşk üçgeni! İhanet ve...
Survivor Mert Öcal'ın aşk üçgeni! İhanet ve... Survivor All Stardaki Mert Öcal'ın aşk hayatı yarışmaya damga vuruyor. Öcal, uğruna yarışmayı bırakmayı teklif ettiği Sude ile konuşulurken eski sevgilisi de ünlü bir güzel çıktı. Ünlüler takımından Mert Öcal’ın, adaya gelmeden önce geçen senenin yarışmacılarından Makbule Şakalakoğlu ile sevgili olduğu biliniyordu. İşte Mert Öcal'ın aşk üçgeni...
3.02.2022 Magazin
2022 yılı burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler Yengeç, Aslan Başak, Terazi, Oğlak burcu! Burçları neler bekliyor?
2022 yılı burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler Yengeç, Aslan Başak, Terazi, Oğlak burcu! Burçları neler bekliyor? Büyük bir aşk sizi bekliyor, hayatınızdaki insanla bir arada olup bir şeyler yapmak artık mümkün. Bu zamanlarda önemli ev veya aile kararları vermekten kaçınılması tavsiye ediliyor, yatırım yapmak ya da bir şeyler almak için doğru bir zaman olmadığı tahmin ediliyor. Artık işler değişiyor, kendine yatırımın daha fazla olacağı yıl resmen geldi. Peki 2022 yıllık burç yorumunuzu okudunuz mu? 2022 yılı hangi burçlar için olumlu geçecek? Koç burcu 2022 yıllık burç yorumu ne söylüyor? Boğa burcunu 2022 yılında neler bekliyor? İkizler burcu için 2022 yılı nasıl geçecek? Yengeç burçları 2022 yılında neler yapacak? Aslan burçlarının aşk hayatı 2022 yılında canlanıyor mu? Başak burçları için 2022 yılı olumlu geçecek mi? Işte Uzman Astrolog Aygül Aydın’ın 2022 yılı burç yorumları...
1.01.2022 Astroloji
Buray'dan aşk hayatı ile ilgili açıklama! '2022 yılında da...'
Buray'dan aşk hayatı ile ilgili açıklama! '2022 yılında da...' Şarkıcı Buray geçtiğimiz akşam Bebek’te bulunan bir mekandan çıkarken görüntülendi. Buray, 2022 yılında da aşk hayatının bir süre karantinada olacağını, kalbindeki maskeyi çıkarmayarak turne ve konserlerine odaklanacağını dile getirdi.
25.12.2021 Magazin
Bestemsu Özdemir: Yağız İzgül ile ilişkimiz başlamadan bitti
Bestemsu Özdemir: Yağız İzgül ile ilişkimiz başlamadan bitti Son olarak ATV'nin 'İkimizin Sırrı' adlı dizisinde rol alan oyuncu Bestemsu Özdemir, önceki gün köpeğiyle birlikte Bebek parkında görüntülendi. Gazetecilerle konuşan Özdemir, hem sağlık durumu hakkında, hem de aşk hayatı hakkında açıklamalarda bulundu.
8.12.2021 Magazin
Selin Ciğerci'den şaşırtan silikon itirafı!
Selin Ciğerci'den şaşırtan silikon itirafı! Selin Ciğerci, son dönemde hakkında çıkan aşk iddialarıyla gündeme geliyor. Ciğerci, bu kez de estetik itirafıyla adından söz ettirdi.
4.11.2021 Magazin
Ece Seçkin'den transparan ve sütyensiz giyim!
Ece Seçkin'den transparan ve sütyensiz giyim! Transparan kıyafetle sahneye çıkan Gülşen ve Defne Samyeli'den sonra şarkıcı Ece Seçkin konserinde transparan giymekle kalmadı üst parçada ise sütyen giymedi.
17.10.2021 Magazin
Kızlarının iddialı pozlarına ilişkin Defne Samyeli'den 'kırmızı çizgi' açıklaması!
Kızlarının iddialı pozlarına ilişkin Defne Samyeli'den 'kırmızı çizgi' açıklaması! Defne Samyeli aşk hayatı, dekolteli giyim, kızlarının iddialı paylaşımları ve sosyal medya üzerinden gelen arkadaşlık teklifleri hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
16.10.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aşk Hayatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşk hayatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.