Asgari Ücrete Ara Zam

Asgari Ücrete Ara Zam

Son dakika Asgari ücrete ara zam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Asgari ücrete ara zam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Asgari ücrete ara zam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asgari Ücrete Ara Zam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asgari ücrete ara zam gelişmeleri de dahil olmak üzere 174 asgari ücrete ara zam haberi bulunmuştur. Tüm asgari ücrete ara zam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Bakan Işıkhan noktayı koydu
Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Bakan Işıkhan noktayı koydu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, temmuz ayında asgari ücrete ara zam olmayacağını, baştan nasıl konuşulduysa öyle olacağını söyledi.
17.04.2024 Gündem
Temmuzda asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete ara zam var mı, asgari ücrete en son yüzde kaç zam geldi?
Temmuzda asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete ara zam var mı, asgari ücrete en son yüzde kaç zam geldi? Asgari ücrete ara zam gelecek mi, asgari ücrete temmuzda zam var mı? Asgari ücret çalışanları temmuzda maaşlarına ara zam gelip gelemeyeceğine yönelik açıklamaları dikkatle takip ediyor. En düşük emekli maaşı 7 bin 500 liraya yükseldi. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da asgari ücrete ara zam gelecek mi sorusu, gündem oldu.
14.04.2024 Çalışma Hayatı
Asgari ücret zammı ve mesai ücretleriyle ilgili iş dünyasından flaş açıklama
Asgari ücret zammı ve mesai ücretleriyle ilgili iş dünyasından flaş açıklama Asgari ücrete ara zam ve mesai ücretleriyle ilgili dikkat çeken açıklama geldi. İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, milyonlarca çalışanın merakla beklediği 'asgari ücrete ara zam gelecek mi' sorusuna cevap verdi. Avdagiç "Enflasyonu aşağıya çekeceksek; hiçbir şeye dokunmadan, hiç kimsenin konfor alanına giriş yapmadan bunu dünyada başaran hiçbir ülke yok. Enflasyonu düşürmenin belli kuralları, kaideleri, konseptleri var" dedi.
11.03.2024 Çalışma Hayatı
Zam geldi, 23 bin 489 liraya yükseldi, çalışanlara peşin olarak ödeniyor
Zam geldi, 23 bin 489 liraya yükseldi, çalışanlara peşin olarak ödeniyor Kıdem tazminatı bir iş yerinde bir yıldan uzun süre çalışanların işten çıkarılmaları durumunda işveren tarafından ödeniyor.. Temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılmasının ardından yeni kıdem tazminatı tavan ücreti belli oldu. 1 Temmuz 2023 itibarıyla brüt 13 bin 414 lira 50 kuruş, net 11 bin 402 lira 32 kuruşa yükselen asgari ücret zammıyla 7 milyondan fazla çalışanı doğrudan etkileyen kıdem tazminatı da arttı. İşte konun ayrıntıları...
9.08.2023 Ekonomi
BES'te yeni dönem! BES'te devlet katkısına asgari ücret zammı
BES'te yeni dönem! BES'te devlet katkısına asgari ücret zammı BES ile ilgili son dakika açıklaması geldi. BES'te yeni dönem başladı. Son iki yıldır asgari ücrete ara zam yapılıyor. Dolayısıyla devlet katkısı tutarı da buna paralel artıyor. 1 Temmuz’dan geçerli olmak üzere asgari ücret net 11 bin 402 lira, brüt asgari ücret ise 13 bin 414 lira oldu. Ocak-temmuz arasında ise asgari ücretin neti 8 bin 506 lira, brütü de 10 bin 8 liraydı. Bu yıl alınabilecek en yüksek devlet katkısını hesaplarken ilk 6 ayla, ikinci 6 ayı ayrı ayrı değerlendirmek gerekiyor. İşte BES ile ilgili flaş detaylar...
14.07.2023 Emekli
Evde bakım maaşı ne kadar oldu (2023 Temmuz zammı)? Evde bakım maaşına zam geldi mi, engelli yakını aylığı ne kadar olacak 2023, evde bakım maaşı kişi başına gelir ne kadar oldu?
Evde bakım maaşı ne kadar oldu (2023 Temmuz zammı)? Evde bakım maaşına zam geldi mi, engelli yakını aylığı ne kadar olacak 2023, evde bakım maaşı kişi başına gelir ne kadar oldu? Asgari ücrete ara zam açıklandı. Asgari Ücret Tespit Komisyonu zammı belirlemek için üçüncü kez bir araya geldi. 13 Haziran'da ilk toplantısını yapan komisyon dün ikinci kez toplanmıştı. Toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay ve TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol da katıldı. Toplantının ardından Bakan Işıkhan yaptığı açıklamada 2023'ün ikinci yarısında brüt 13 bin 14 net asgari ücret 11 bin 402 lira olarak belirlendiğini duyurdu. Böylece asgari ücrete yüzde 34 artış yapıldı. 400 TL olarak uygulanan asgari ücret desteği 500 TL olarak uygulanmaya devam edecek.
22.06.2023 Ekonomi
Asgari ücrete ara zam! TÜRK-İŞ'ten ilk açıklama: Dolar bazında tarihin en yüksek rakamı
Asgari ücrete ara zam! TÜRK-İŞ'ten ilk açıklama: Dolar bazında tarihin en yüksek rakamı Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun üçüncü toplantısı sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yeni asgari ücreti açıkladı. Asgari ücret yüzde 34 artışla 11 bin 402 TL oldu. Peki işçi ve işveren kesimi netleşen zammın ardından ne dedi? işte detaylar...
20.06.2023 Ekonomi
Yeni asgari ücret ne kadar oldu? Asgari ücrete yüzde kaç zam yapıldı, asgari ücret zammı ne? İşte 2023 Brüt Net asgari ücret…
Yeni asgari ücret ne kadar oldu? Asgari ücrete yüzde kaç zam yapıldı, asgari ücret zammı ne? İşte 2023 Brüt Net asgari ücret… Asgari ücrete ara zam için 3. görüşme sona erdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan asgari ücret toplantısına ilişkin olarak yaptığı açıklamada asgari ücrette oran açıklandı. Peki, Yeni asgari ücret belli oldu mu?
20.06.2023 Çalışan Hakları
500 dolar kaç TL? Asgari ücrete ara zam ne kadar olacak 2023? Asgari ücret 500 dolar mı olacak?
500 dolar kaç TL? Asgari ücrete ara zam ne kadar olacak 2023? Asgari ücret 500 dolar mı olacak? Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, seçim öncesinde asgari ücrette 500 dolara işaret edince 8 milyona yakın asgari ücretli çalışanın gözü kulağı asgari ücret toplantısından çıkacak kararı çevrildi. Peki, Asgari ücrete ara zam ne kadar olacak 2023? Asgari ücret 500 dolar mı olacak? 500 dolar kaç TL?
19.06.2023 Çalışan Hakları
Asgari ücret 2023 zammı! İlk toplantı sonrası gözler 2. Toplantıya çevrildi; yeni asgari ücret zam oranı ne kadar olacak? Asgari ücrette son dakika gelişmeleri!
Asgari ücret 2023 zammı! İlk toplantı sonrası gözler 2. Toplantıya çevrildi; yeni asgari ücret zam oranı ne kadar olacak? Asgari ücrette son dakika gelişmeleri! Asgari ücret 2023 Temmuz zammı olacak mı, yeni asgari ücret belli oldu mu? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Asgari ücrete yapılacak zam oranı ve zammın istihdama etkisinin de masada olduğu kabinede enflasyon ve fahiş fiyatla mücadele için atılacak adımlar, kiralardaki fahiş artışa karşı alınacak önlemler, emekli ve memur maaş zamlarına yönelik çalışmalar da gündeme alınacak. Öte yandan Yeni asgari ücretin belirlenmesi için ilk toplantı 13 Haziran'da gerçekleştirildi. İşçi, işveren ve hükümetten temsilciler bir araya gelirken toplantı sonrasında TÜRK-İŞ asgari ücret komisyon üyesi Veli Solak, 'Yeni toplantı yarın da olabilir, başka zamanda. Bayramdan önce bitmesini bekliyoruz” açıklaması yaptı. Peki, Yeni asgari ücret ne zaman verilecek, asgari ücret ne zaman açıklanacak, asgari ücret 2023 Temmuz’da artacak mı?
14.06.2023 Çalışan Hakları
Yeni dönemin 2. Kabine toplantısı başladı! İşte masadaki konular
Yeni dönemin 2. Kabine toplantısı başladı! İşte masadaki konular Yeni dönemin ikinci Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplandı. Toplantıda öncelikli gündem maddesi ekonomi. Asgari ücrete yapılacak ara zam ve deprem bölgesine yönelik çalışmaların ele alınması bekleniyor.
14.06.2023 Gündem
Asgari ücrete rekor zam yolda! CNN TÜRK'te 'bayram' detayı açıklandı
Asgari ücrete rekor zam yolda! CNN TÜRK'te 'bayram' detayı açıklandı Asgari ücret zammında flaş gelişme. Gözler asgari ücrete Temmuz ayında yapılacak ara zamma çevrildi. Gazeteciler, CNN TÜRK ekranlarında Hande Fırat ile Gece Görüşü programında konuyu değerlendirdi.
13.06.2023 Ekonomi
Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısı sona erdi
Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısı sona erdi Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ilk toplantısı, işçi ve işveren temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.
13.06.2023 Ekonomi
Asgari ücrete zam gelecek mi, temmuzda artacak mı? Asgari ücret ara zan hangi ayda verilecek, net ne kadar olacak, yeni asgari ücret 2023 ne zaman açıklanacak?
Asgari ücrete zam gelecek mi, temmuzda artacak mı? Asgari ücret ara zan hangi ayda verilecek, net ne kadar olacak, yeni asgari ücret 2023 ne zaman açıklanacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki dünkü Kabine Toplantısı'nın ardından, "Asgari Ücret Tespit Komisyonumuzda çalışmalara başlıyoruz." açıklaması, asgari ücret çalışanlarını heyecanlandırdı. Doğrudan 7 milyondan fazla çalışanı, dolaylı da birçok kesimi etkileyen asgari ücret zammına yönelik araştırmalar hızlandı. Peki, temmuzda asgari ücrete ara zam gelecek mi, asgari ücrete zam gelecek mi?
8.06.2023 Memur
Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması! Asgari ücrette zam takvimi ve oran açıklandı
Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması! Asgari ücrette zam takvimi ve oran açıklandı Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Asgari ücrette zam oranı ve zam takvimi açıklandı. Yeni olası asgari ücret rakamları tek tek açıklandı. Asgari ücret ne kadar, kaç TL olacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haziran ayında Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun toplanması yönünde talimatını verdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yetkilileri asgari ücret için çalışmalarını bir sürdürüyor. Yeni Kabine'nin belli olması sonrası asgari ücrete ara zam maratonu başlayacak. 2023 seçimleri sonucu Meclis çoğunluğunun Cumhur İttifakı'nda kalması ve Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi sonrası gözler yapılacak yeni düzenlemelere çevrildi. İşte asgari ücret ile ilgili olası zam oranlarıyla birlikte yeni maaşlar...
30.05.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret zammında son dakika! Oran belli oldu, enflasyon farkı ve refah payı detayı
Asgari ücret zammında son dakika! Oran belli oldu, enflasyon farkı ve refah payı detayı Çalışan milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! Asgari ücret zammına ilişkin detayları ortaya çıktı. Tahminler peş peşe gelmeye başladı. ‘Asgari ücrete ara zam gelecek mi?’ sorusuna yeni tahminlerle cevap verildi. Uzman isim, Temmuz ayındaki asgari ücretin sadece enflasyon geçilme endeksi ve verilecek refah payıyla kalmayacağını belirtti ve son tahminini açıkladı. İşte asgari ücrete zamanla ilgili son gelişmeler...
26.05.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücrete ara zam var mı, temmuzda asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücret ne kadar olacak 2023?
Asgari ücrete ara zam var mı, temmuzda asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücret ne kadar olacak 2023? Asgari ücret ne kadar olacak 2023, asgari ücrete ara zam var mı? sorularının yanıtı belli oldu. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, milletvekili olarak seçildiği Mersin'in Erdemli ilçesinde Mersinli işadamı Hüseyin Çalışkan'ın otelinde düzenlenen "İş İnsanları ile Hasbihal Toplantısı"nda, işadamları ile bir araya geldi ve asgari ücrete ara zam konusunda açıklamalarda bulundu. Peki, asgari ücrete ara zam gelecek mi?
23.05.2023 Çalışan Hakları
Bakan Nebati'den asgari ücret zammı açıklaması
Bakan Nebati'den asgari ücret zammı açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, milletvekili olarak seçildiği Mersin'de düzenlenen "İş İnsanları ile Hasbihal Toplantısı"nda, işadamları ile bir araya gelirken, dikkat çeken asgari ücret zammı açıklaması yaptı.
23.05.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammına ilişkin son dakika açıklaması! Uzman isim tek tek anlattı
Asgari ücret zammına ilişkin son dakika açıklaması! Uzman isim tek tek anlattı Asgari ücretli milyonlarca çalışanı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Asgari ücretliye zam oranları netleşiyor. Tahminler peş peşe gelmeye başladı. “Asgari ücrete ara zam gelecek mi?” sorusuna yeni tahminlerle cevap verildi. İşte asgari ücrete zamanla ilgili son dakika açıklamasının detayları...
7.05.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücrette 'ara zam' olacak mı? Uzman isim detayları aktardı
Asgari ücrette 'ara zam' olacak mı? Uzman isim detayları aktardı Gündemin sıcak başlıklarından biri olan “Asgari ücrete ara zam gelecek mi?” sorusu hakkında kulislerde ne konuşuluyor ve olasılıklar ne? CNN TÜRK muhabiri Emel Telli, SGK Dernek Başkanı Emin Yılmaz ile değerlendirdi.
7.05.2023 Haber
Asgari ücret zammı ile ilgili flaş açıklama! Asgari ücret zammı kesinleşti, oran verildi
Asgari ücret zammı ile ilgili flaş açıklama! Asgari ücret zammı kesinleşti, oran verildi Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Asgari ücret için olası zam tahminleri tek tek açıklandı. Asgari ücrete ara zam kesinleşti. Recep Tayyip Erdoğan, milyonların yüzünü güldürecek düzenlemeler için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı'na talimatını verdi. Asgari ücret 2023 Temmuz ayında yeniden belirlenecek. Asgari Ücret Tespit Komisyonu Haziran ayında toplanacak. 6 aylık enflasyon rakamları yeni asgari ücret için belirleyici olacakken, ihracat yönlü büyüme stratejisinin milli gelir üzerindeki artışları, çalışanların maaşları üzerindeki vergi düzenlemesi, asgari ücret ve sosyal transfer harcamaları ile tabana yayılması sağlanacak. 'Brüt-net asgari ücret ne kadar olacak' sorusu merak konusu olurken, masada 3 farklı hesap bulunuyor. En güçlü formül ise netleşti. İşte asgari ücret zammı ile ilgili tüm detaylar...
27.04.2023 Ekonomi
Asgari ücret için 'fark' formülü! 2023 asgari ücret ara zammını açıkladı, işte net ve brüt maaşlar
Asgari ücret için 'fark' formülü! 2023 asgari ücret ara zammını açıkladı, işte net ve brüt maaşlar Milyonlarca çalışan merakla bekliyor. Asgari ücrete ara zam ile ilgili son dakika haberleri gündemdeki sıcaklığını koruyor. Milyonların gelirini belirlemek üzere Asgari Ücret Tespit Komisyonu Haziran ayında yeniden toplanacak ve asgari ücret 2023 için ara zam rakamı belli olacak. . Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emekli zammı sonrası Temmuz ayında maaşların arttırılması için talimat verirken milyonların aklında ‘Brüt-Net asgari ücret 2023 ne kadar olacak?” sorusu şimdiden merak edilmeye başlandı. Öte yandan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "asgari ücretliyi koruyacak düzenlemeyi Temmuz'da yaparız" dedi ve açıkladı. İşte yeni asgari ücret için öne çıkan o rakam ve zam kriteri…
Asgari ücrete ara zam, EYT'liere ilk maaş ve ikramiye! Bakan Bilgin açıkladı...
Asgari ücrete ara zam, EYT'liere ilk maaş ve ikramiye! Bakan Bilgin açıkladı... EYT'lilere ilk maaş, ikramiye ve asgari ücrete ara zam. Çalışan milyonların merak ettiği soruları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin canlı yayında açıkladı. Bakan Bilgin, mart ayı içinde EYT'ye başvuran ve hak kazanan herkesin nisan ayı içinde maaşını alacağını belirtti.
31.03.2023 Emekli
Temmuzda asgari ücrete zam var mı, asgari ücrete ara zam olacak mı? Asgari ücrete ek zam gelecek mi?
Temmuzda asgari ücrete zam var mı, asgari ücrete ara zam olacak mı? Asgari ücrete ek zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nın ardından gazetecilerin asgari ücretle ilgili sorusunu cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, temmuz ayında asgari ücrete ara zam konusuna da değindi. Peki, Asgari ücrete ara zam gelecek mi, temmuzda ara zam olacak mı? Asgari ücrete ek zam var mı?
30.03.2023 Çalışan Hakları
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Destici görüştü! EYT'de çırak-staj mağdurları gündeme geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Destici görüştü! EYT'de çırak-staj mağdurları gündeme geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BBP Genel Merkezi'nde Mustafa Destici'yi ziyaret etti. Mustafa Destici, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, "Meclis çalışmalarını tamamlayacak. Çırak-staj mağdurları olsun, taşeronlar olsun, 3600 ek gösterge bekleyen kamu şeflerimiz, ücretli öğretmenlerimiz olsun, tarım danışmanlarımız olsun, yani bütün bu kesimlerin bize ulaşan taleplerini de Sayın Cumhurbaşkanımızla paylaşma imkanını da tekrar değerlendirdiğimizi ifade etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.
29.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Asgari Ücrete Ara Zam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asgari ücrete ara zam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.