Arşiv

Arşiv

Son dakika arşiv haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arşiv ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arşiv haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arşiv

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arşiv gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.830 arşiv haberi bulunmuştur. Tüm arşiv haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024?
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024? Mayıs ayına kısa bir süre kala Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bekçi alımı başvurularına yönelik detaylar da gündeme gelmeye başladı. Çarşı ve mahalle bekçisi istihdamı başvurularına yönelik aramalar artarken Çarşı ve mahalle bekçiliği başvuru ekranı açıldı mı, bekçi alımı başvuru şartları neler olacak? Sorularına da yanıt aranıyor.
20.04.2024 Yaşam
'Sahte mimar' davasında karar ortaya çıktı!
'Sahte mimar' davasında karar ortaya çıktı! Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 1980 yılı mezunu olarak tanıtan Avni Tekinaslan, sahte mezuniyet geçici belgesi hazırlayıp kendisini 42 yıldır mimar olarak tanıttı. Yargılandığı davada 1 yıl 8 ay hapis cezası aldı.Mahkeme heyeti, Tekinaslan’ın sabıkasız oluşunu dikkate alarak hükmün açıklanmasını 5 yıl geriye bıraktığı açıklandı.
8.04.2024 Gündem
İçişleri Bakanlığı bin 608 personel alacak
İçişleri Bakanlığı bin 608 personel alacak İçişleri Bakanlığı, Merkez ve Taşra Teşkilatı'nda çalıştırmak üzere bin 608 personel alımı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
2.04.2024 Çalışma Hayatı
“Özgürlük Notaları - Milli Marşın Öyküsü”, 100. yıla özel baskısıyla kitapçılarda
“Özgürlük Notaları - Milli Marşın Öyküsü”, 100. yıla özel baskısıyla kitapçılarda Yazar Mehmet Altun’un yaptığı araştırmalar sonucu ilk kez 2008 yılında basılan “Özgürlük Notaları - Milli Marşın Öyküsü” adlı kitap, cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak yeniden basıldı. Sadece bin adet basılan bu özel baskı, ulaşılan yeni arşiv belgelerle daha da zenginleşen içeriğiyle milli marş bestesi olmaya aday eserlerin, bestecilerinin ve seçim sürecinin hikâyesine ışık tutuyor.
12.03.2024 Gündem
Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları! Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları nasıl sorgulanır? İŞKUR Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı sonuçları
Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları! Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları nasıl sorgulanır? İŞKUR Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı sonuçları Tarım ve Orman Bakanlığı alımı kura sonuçları 27 Şubat 2024 Salı ile birlikte sorgulanıyor. Tarım Bakanlığı Personel alımı sonuçları https://www.youtube.com/tarimtv​ adresinden canlı yayında takip edilebilecek.​ Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı kura sonuçları Bakanlığın ve İşçi Genel Müdürlüğünün internet adresinde ilan edilecek. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları nasıl sorgulanır? İşte Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları…
28.02.2024 Çalışma Hayatı
Diş hekimi atamaları 2024! Diş hekimi atamaları ne zaman olacak? Sağlık Bakanlığı diş hekimi atama 2024
Diş hekimi atamaları 2024! Diş hekimi atamaları ne zaman olacak? Sağlık Bakanlığı diş hekimi atama 2024 Sağlık Bakanlığı, tabip, diş hekimi, eczacılar için 2024 yılı ilk defa ve yeniden atama kurası ilanına çıktı. Kura başvuruları, "https://ekip.saglik.gov.tr" adresinden erişim sağlanan Entegre Kurumsal İşlem Platformu (EKİP) üzerinden giriş yapılarak kura takviminde belirtilen süreler içinde yapılacak. Peki, Diş hekimi atamaları ne zaman olacak? İşte Sağlık Bakanlığı diş hekimi atama 2024…
28.02.2024 Çalışma Hayatı
Kadir Ezildi dedesi yaşıyor mu, Kadir’in dedesi neden öldü? İsmet Kaplan kimdir, Kadir'in dedesine ne oldu?
Kadir Ezildi dedesi yaşıyor mu, Kadir’in dedesi neden öldü? İsmet Kaplan kimdir, Kadir'in dedesine ne oldu? Kadir Ezildi'nin dedesi İsmet Kaplan öldü mü, neden öldü? Fox Tv ekranlarının sevilen yarışmacısı En Hamarat Benim programının sunucusu Kadir Ezildi sosyal medya hesabından dedesinin vefat etttiğini duyurdu. Özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışan Ezildi çıktığı programla talihini döndürdü. Peki, Kadir Ezildi'nin dedesi öldü mü? İsmet Kaplan kimdir, Kadir'i dedesi neden öldü?
24.01.2024 Televizyon
60 kişinin öldüğü Yoldaş Apartmanı’nın müteahhidine 22,5 yıla kadar hapis istemi
60 kişinin öldüğü Yoldaş Apartmanı’nın müteahhidine 22,5 yıla kadar hapis istemi Diyarbakır’da kaçak olarak inşa edilen 6 Şubat depremlerinde yıkılan Yoldaş Apartmanı’nın müteahhidi tutuksuz sanık Sadullah Yoldaş hakkında, ‘Bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümü ve yaralanmasına neden olma’ suçundan 22 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.
3.01.2024 Gündem
Adana'da eski göğüs hastalıkları hastanesinde çıkan yangın söndürüldü
Adana'da eski göğüs hastalıkları hastanesinde çıkan yangın söndürüldü Adana'da, eski göğüs hastalıkları hastanesinin arşiv bölümünde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Kullanımda olmayan ve birkaç yıl önce dizi çekiminin yapıldığı hastane binasında 2019 yılında da yangın çıkmıştı.
22.12.2023 Gündem
Sertab Erener'in arşivinden! Uzay ile beraber ilk kez seslendiriyoruz, çok tarihi bir andır!
Sertab Erener'in arşivinden! Uzay ile beraber ilk kez seslendiriyoruz, çok tarihi bir andır! 'Yanarım', 'Aldırma Deli Gönlüm' ve 'Mecbursun' gibi şarkılarla uzun yıllardır dinlenen şarkıcı Sertab Erener, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla takipçilerini hem geçmişe götürdü hem de hüzünlendirdi. Erener, Sezen Aksu'nun yazdığı ve Uzay Heparı'nın bestelediği 'Sakin Ol' şarkısının arşiv görüntülerini paylaştı.
19.12.2023 Magazin
THY yetiştirilmek üzere pilot alımı 2023! Yetiştirilmek üzere pilot alımı 2023 şartları nelerdir, yaş sınırı kaç? Yetiştirilmek üzere 2. pilot aday adayı ilanı
THY yetiştirilmek üzere pilot alımı 2023! Yetiştirilmek üzere pilot alımı 2023 şartları nelerdir, yaş sınırı kaç? Yetiştirilmek üzere 2. pilot aday adayı ilanı Türk Hava Yolları (THY), resmi internet sitesi üzerinden yetiştirilmek üzere II. Pilot adayları aradığını duyurdu. Peki, Yetiştirilmek üzere pilot alımı 2023 şartları nelerdir? İşte Yetiştirilmek üzere 2. pilot aday adayı ilanı…
5.12.2023 Personel Alımı
Atatürk vefatının 85'inci yılında Demirören Medya Center'da anıldı
Atatürk vefatının 85'inci yılında Demirören Medya Center'da anıldı Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yılında Demirören Medya Center'da yapılan programla anıldı. Programda 10 Kasım'a özel hazırlanan Hürriyet, Milliyet, Posta ve Fanatik gazetelerinin arşivindeki kapaklardan oluşan sergi ile Atatürk'ün Trablusgarp, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı dönemlerine ait kıyafetleriyle hazırlanan canlandırma sergisi yoğun ilgi gördü.
10.11.2023 Gündem
Çanakkale Kumkale'de Türk mezarlığındaki Fransız Anıtı sahte çıktı
Çanakkale Kumkale'de Türk mezarlığındaki Fransız Anıtı sahte çıktı Çanakkale Kara Savaşları sırasında Fransızların çıkarma yaptığı Kumkale bölgesindeki Türk mezarlığına yapılan Fransız Anıtı'nın sahte olduğu ortaya çıktı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İnsani ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Mithat Atabay, "Fransız askerlerinin anısına 25-26 Nisan 1915 tarihi" şeklinde Fransızca bir açıklama yazılan anıtın 1920 yılında Yunanlılar tarafından yaptırıldığını ve anıtın sahte olduğunu söyledi. Atabay, buraya bir Fransız Anıtı yapılmasının uluslararası hukuk açısından da yanlış bir davranış olduğunu ifade etti.
1.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkmenistan ile iş birliği vurgusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkmenistan ile iş birliği vurgusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan Devlet Başkanı Berdimuhammedov ile ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan, "Dünyada ve özellikle bölgemizde şu anda yaşanan gelişmeler, Türk Devletleri Teşkilatı çatısı altında birleşmemizin önemini ortaya koymuştur. Türk Devletleri Teşkilatı’na gözlemci üye olan Türkmenistan’ı artık aile meclisimizde tam üye olarak görmek istediğimizi vurgulamak istiyorum” dedi. Ayrıca Türkmenistan ile 13 anlaşma imzalandı.
26.10.2023 Gündem
TTK kura listesi || TTK kura sonuçları isim listesi sorgulama; Zonguldak TTK kura çekimi sonuçları sonuçları belli oldu mu?
TTK kura listesi || TTK kura sonuçları isim listesi sorgulama; Zonguldak TTK kura çekimi sonuçları sonuçları belli oldu mu? TTK işçi alımı kura sonuçları sorgulaması, başvuru yapan adaylar tarafından başladı. 25-30 Eylül tarihleri arasında Zonguldak, Bartın ve Karabük merkezli TTK işçi alımı başvuruları sonrası sıra kura çekimine geldi. Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alımının 1500’ü Zonguldak için yapılacak. Peki, TTK işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta? Zonguldak TTK işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TTK işçi alımı asil ve yedek listesi sorgulama ile TTK Zonguldak kura listesi 2023 sürecine dair merak edilenler…
13.10.2023 Çalışma Hayatı
TTK KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE (CANLI YAYIN) TTK kura çekimi saat kaçta? TTK işçi alımı kura sonuçları yedek listesi sorgulama; Zonguldak TTK işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı?
TTK KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE (CANLI YAYIN) TTK kura çekimi saat kaçta? TTK işçi alımı kura sonuçları yedek listesi sorgulama; Zonguldak TTK işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? TTK işçi alımı canlı yayını ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alımı başvuruları eylül ayı içerisinde sona erdi. 3 farklı ilde yapılacak TTK işçi alımının Zonguldak kura çekimi Zonguldak Site (Bahçelievler) Spor Salonu’nda düzenlenecek. Zonguldak TTK 1500 işçi alımı için kura çekimi adaylar tarafından sorgulanıyor. Kurada çıktıktan sonra adaylar sağlık muayenesi ve arşiv araştırmalarından geçip işbaşı yapacak. Bartın ve Karabük işçi alımı kuraları ise önümüzdeki günlerde yapılacak. Peki, TTK işçi alımı kura çekimi canlı izlenebilecek mi, nasıl izlenir? TTK 2 bin işçi alımı kura sonuçları ve kazananlar açıklandı mı? TTK işçi alımı canlı yayını izleme ekranı ile TTK işçi alımı sonuçları sorgulama…
13.10.2023 Personel Alımı
Polis Akademisi başvuru şartları 2023 neler, Polis alımı ne zaman 2023? PAEM başvuru tarihi: PAEM 500 polis alımı başvurusu nasıl yapılır?
Polis Akademisi başvuru şartları 2023 neler, Polis alımı ne zaman 2023? PAEM başvuru tarihi: PAEM 500 polis alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitim Merkezi'ne bu yıl 500 öğrenci alınacak. Karar Resmi Gazete'de yayımlanırken, adaylarda aranan şartlar ise belli oldu. Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitim Merkezi'ne (PAEM) 400'ü erkek, 100'ü kadın olmak üzere 500 öğrenci alımına yönelik şartlar ve diğer detaylar sorgulanmaya başlandı. Peki, Polis Akademisi başvuru şartları 2023 neler, Polis alımı ne zaman 2023? PAEM başvuru tarihi: PAEM 500 polis alımı başvurusu nasıl yapılır?
16.09.2023 Personel Alımı
MİT'ten Gara'da nokta operasyon! Terörist Celal Birdal etkisiz hale getirildi
MİT'ten Gara'da nokta operasyon! Terörist Celal Birdal etkisiz hale getirildi Millî İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK’nın basın ve arşiv sorumlularından Sidar Serhat kod adlı Celal Birdal’ı, Irak’ın Gare bölgesinde gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi.
16.08.2023 Gündem
KVKK’dan geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden eski Başkanlık Müşaviri Duru’ya vefa
KVKK’dan geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden eski Başkanlık Müşaviri Duru’ya vefa Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK), geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden eski Başkanlık Müşaviri Aydın Metin Duru’ya vefa göstermek için Duru’nun ismini kütüphaneye verdi.
12.08.2023 Gündem
Türk Tarih Kurumu Başkanlığına Yüksel Özgen atandı
Türk Tarih Kurumu Başkanlığına Yüksel Özgen atandı Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararına göre Türk Tarih Kurumu Başkanlığına Yüksel Özgen getirildi.
3.08.2023 Gündem
Polis Akademisi 2500 öğrenci alımı yapacak! PMYO (Polis alımı) başvuruları ne zaman, PMYO taban puanı, başvuru tarihleri ve şartları…
Polis Akademisi 2500 öğrenci alımı yapacak! PMYO (Polis alımı) başvuruları ne zaman, PMYO taban puanı, başvuru tarihleri ve şartları… Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Yüksekokullarına 2023-2024 eğitim öğretim yılında 2.000 erkek 500 kadın olmak üzere toplam 2500 öğrenci alımı gerçekleştirilecek. Öğrenci alımına ilişkin başvuru şartları ve tarihler belli oldu. Adaylar müracaatlarını internet üzerinden gerçekleştirecek. Peki, Peki 2023-2024 PMYO alımı ne zaman, Polis Akademisi 2500 öğrenci alımı şartları neler? İşte, PMYO taban puanları ve şartları…
1.08.2023 Personel Alımı
Bakan Ersoy açıkladı! Zeugma'ya ait stel yurda geri dönüyor
Bakan Ersoy açıkladı! Zeugma'ya ait stel yurda geri dönüyor Kültür ve Turizm Bakanlığı, ülkemizden yurt dışına götürülen eserlerden birinin daha Türkiye'ye getirilmesi için çalışma başlattı. Son olarak Zeugma'ya ait stel yurda getiriliyor. Bakan Mehmet Nuri Ersoy, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Ersoy, konuşmasında çalışmalarla ilgili bilgili verdi ve " Anlaşma imzaladığımız ülke sayısı 12'ye yükseldi. Söz konusu anlaşmalar bu çalışmaları eserlerimizi yağmalanmasını önlemede önemli rol oynamakta." dedi.
13.07.2023 Gündem
Maseratili polisin avukatı: Herhangi bir suç kaydı, kesinleşmiş bir hapis cezası yok
Maseratili polisin avukatı: Herhangi bir suç kaydı, kesinleşmiş bir hapis cezası yok İzmir- İstanbul Otoyolu'nda eşine ait Maserati otomobille giderken trafikte tartıştığı Avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül'ün (39) avukatı Mehmet Yiğit Manav, müvekkili hakkında göçmen kaçakçılığı ile ilgili soruşturma yürütüldüğü iddiasının gerçek dışı olduğunu belirterek, "Adli sicil ve arşiv kaydında herhangi bir suç kaydı ve kesinleşmiş bir hapis cezası bulunmuyor" dedi.
29.06.2023 Gündem
Titanik laneti! Günler önce gündeme gelen aktör öldü, şaşkınlık yarattı
Titanik laneti! Günler önce gündeme gelen aktör öldü, şaşkınlık yarattı Titanik enkazını görmeye giden Titan denizaltısının okyanusun altında infilak etmesi ve 5 kişinin ölmesi, tüm dünyada yankı uyandırmıştı. Ölen kişiler arasındaki Titan kaptanı Stockton Rush karısının Titanik'le olan bağlantısı dikkatleri çekmişti. Daha günler önce gündeme gelen ve James Cameron'ın Titanic filminde Rush'ın karısının akrabasını canlandıran aktörün ölümü ise bir kez daha şaşkınlık yarattı.
27.06.2023 Dünya
Faturalarda yeni dönem! Sona eriyor, tarih belli oldu
Faturalarda yeni dönem! Sona eriyor, tarih belli oldu 2022 veya müteakip hesap dönemlerine ait brüt satış hasılatı için 3 milyon ve üzeri olan mükelleflerin e-fatura'ya geçişinde son tarih 1 Temmuz oldu. Gelir İdaresi Başkanlığı'nın ilgili kanunu gereği brüt satış hasılatı tutarına göre e-fatura ve e-arşiv fatura sistemine geçecek işletmeler için başlangıç tarihi 1 Temmuz 2023, aynı firmaların e-defter uygulamasına geçiş tarihi ise 1 Ocak 2024 olarak belirlendi.
11.06.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Arşiv ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arşiv haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.