Arsa Sahibi

Arsa Sahibi

Son dakika arsa sahibi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arsa sahibi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arsa sahibi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arsa Sahibi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arsa sahibi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.206 arsa sahibi haberi bulunmuştur. Tüm arsa sahibi haberleri aşağıda listelenmiştir.
50 ilde ucuz arsa için büyük fırsat! İşte Kentsel Dönüşüm Başkanlığından ucuz arsa fiyatları ve yerleri
50 ilde ucuz arsa için büyük fırsat! İşte Kentsel Dönüşüm Başkanlığından ucuz arsa fiyatları ve yerleri Arsa almak isteyen vatandaşlar için büyük fırsat doğdu. Kentsel Dönüşüm Başkanlığı İstanbul, Ankara, İzmir dahil olmak üzere 50 ilde arsa satışı yapacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinesinde yürütülecek olan süreçte vatandaşlar kolay ödeme imkanları ile arsa sahibi olabilecek. Bu kapsamda Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından 50 ilde 1.573 arsa satışı yapılacak. İşte arsa fiyatları, yerleri ve kolay ödeme imkanları..
17.04.2024 Ekonomi
8 milyonluk dev vurgun! İstanbul'da arsasını satmaya çalıştı, başına gelmeyen kalmadı
8 milyonluk dev vurgun! İstanbul'da arsasını satmaya çalıştı, başına gelmeyen kalmadı Çatalca'da arsasını 9 milyon lira karşılığında satışa çıkaran F.Ç. isimli kadın 110 bin lira kapora aldıktan sonra Tapu Müdürlüğün'nde satış işlemlerini gerçekleştirdi. 8 milyon 890 bin lirasını alamayan F.Ç., polise giderek şikayetçi oldu. Arsa sahibi F.Ç. ile arsayı alan şüpheliler H.Ö.T., M.A. ve C.B.’nin Tapu Müdürlüğündeki görüntüleri güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
15.03.2024 Gündem
Arsa satışında bu fiyat görülmedi; KDV ve peşinat yok! 2500 TL teminatla arsa sagibi olabilirsiniz!
Arsa satışında bu fiyat görülmedi; KDV ve peşinat yok! 2500 TL teminatla arsa sagibi olabilirsiniz! Milli Emlak tarafından sunulan fırsat dolu arsa satışında rakamlar inanılmaz! KDV ve peşinat ödemeden arsa sahibi olabilme şansınız var. İlk kez arsa alacaklara tam bir yatırım fırsatı sunuyor.
18.02.2024 Ekonomi
Depremde 100 kişinin öldüğü binanın müteahhidi: Vekaletle inşaat yapıyorduk
Depremde 100 kişinin öldüğü binanın müteahhidi: Vekaletle inşaat yapıyorduk Diyarbakır’da depremde yıkılan, 100 kişinin öldüğü, 32 kişinin de yaralandığı Hisami Apartmanı ile ilgili 1’i tutuklu, 4 sanığın 'bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma' suçundan 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması yapıldı. Mahkeme heyeti diğer sanıkların da tutuklanmasına karar verirken, müteahhit Mehmet Meşe savunmasında, “Vekaletle inşaat yapıyorduk. Hisami Apartmanı’ndan önce 2 bina daha yaptık. Aynı imar, aynı çimento ve malzemeleri kullandık. Hisami Apartmanı’nda kolon kesilmeseydi bina çökmezdi. Diğerleri yıkılmadı, bu neden yıkıldı anlamadım” dedi.
18.01.2024 Gündem
Yılmaz Erbek Apartmanı davasında avukatlardan ağır ceza mahkemesi talebi
Yılmaz Erbek Apartmanı davasında avukatlardan ağır ceza mahkemesi talebi İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde 11 kişinin öldüğü, 11 kişinin yaralandığı Yılmaz Erbek Apartmanı'nda, o dönemde Bornova Belediyesi'nde görev yapan 7 sanık 'görevi kötüye kullanma' suçundan hakim karşısına çıktı. Duruşmada şikayetçi avukatları, davanın görevsizlik kararıyla ağır ceza mahkemesine gönderilmesini talebinde bulunurken, duruşma savcısı ana davaya ilişkin Yargıtay kararının beklenmesini istedi.
17.01.2024 Gündem
Anketlerde son durum! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tereddüte mahal vermeyecek şekilde öndeyiz
Anketlerde son durum! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tereddüte mahal vermeyecek şekilde öndeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri, Gabar'da bulunan petrol rezervi, Karadeniz gazı, ekonomi, dış politika ve gündeme ilişkin önemli konularla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Tekniğine uygun yapılan her anket bizim önde olduğumuza işaret ediyor. Hem cumhurbaşkanlığında, hem meclis seçimde tereddüte mahal vermeyecek şekilde öndeyiz." dedi.
5.05.2023 Gündem
Tapu sahibi milyonları ilgilendiriyor! Sizin de başınıza gelebilir, hemen kontrol edin
Tapu sahibi milyonları ilgilendiriyor! Sizin de başınıza gelebilir, hemen kontrol edin Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşanan olay ev ve arsa sahibi milyonları ilgilendiriyor. Başkasına ait arsayı bir internet sitesinde satılığa çıkaran dolandırıcıların, sahte tapu oyunu ortaya çıktı. İşte internette kendi mülkünün satılık olduğunu gören vatandaşın yaşadıkları.
7.04.2023 Yaşam
Konut ve arsa tapusu olan milyonları ilgilendiren 'önalım' uyarısı! 'Yetkisi yok, süresi  3 ay'
Konut ve arsa tapusu olan milyonları ilgilendiren 'önalım' uyarısı! 'Yetkisi yok, süresi 3 ay' Hisseli tapu sahiplerine, tapuda önalım hakkı için 90 gün süre tanındığı, yasal süre içerisinde başvuru yapmayanların haklarını kaybedeceği iddiaları sonrası art arda açıklama yapıldı. Konuyla ilgili haberler Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından yalanlanırken, avukatlardan paydaş ve hisse uyarısı geldi.
16.03.2023 Gündem
Binanız riskli çıkarsa ev satış bedelini geri alabilirsiniz! Zaman aşımı yok
Binanız riskli çıkarsa ev satış bedelini geri alabilirsiniz! Zaman aşımı yok Ev sahiplerinin binaları ve daireleri için deprem korkusu dolayısıyla almayı düşündükleri yapı denetim raporunda eğer sonuç ‘depreme uygun değil’ olarak çıkarsa, satın aldıkları yüklenici kurumlara ve müteahhitlere karşı tüketici kanunu çerçevesinde ayıplı mal hükmünden faydalanılarak tazminat davasından ev satış bedelini almaya kadar korunan hakları mevcut.
15.02.2023 Ekonomi
Ev sahiplerine gece yarısı tahliye! Onlarca aile kapı önüne konuldu
Ev sahiplerine gece yarısı tahliye! Onlarca aile kapı önüne konuldu Ev sahibi olmak isteyen onlarca aileyi mağdur eden olay İzmir Buca’da yaşandı. Müteahhit ile mal sahibi arasında kalan vatandaşlar evlerinden oldu. 79 aile dört yıldır ikamet ettikleri evlerini boşaltmak zorunda kaldı. Site sakinleri evlerinden polis nezaretinde çıkarılırken, arsa sahibinden şaşırtan bir açıklama geldi.
13.12.2022 Yaşam
Sosyal konut projesinde kritik detay! Bakan Kurum duyurdu
Sosyal konut projesinde kritik detay! Bakan Kurum duyurdu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Müşterek arsalarda vatandaşlarımız isterlerse, TOKİ Başkanlığımız yapım desteği verecek. Müşterek ve müstakil parsellerde hem teknik hem hukuki desteği vereceğiz, isterlerse eğer proje desteği sağlayacağız. Müşterek parseller sosyal konutları yapacağımız yerlere yakın veya içerisindeki alanlar olacak” dedi.
25.10.2022 Ekonomi
Mahalle arasında mühürlü hayvanat bahçesine kaçak giriş
Mahalle arasında mühürlü hayvanat bahçesine kaçak giriş Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde, mahalle arasında faaliyet gösteren hayvanat bahçesi, aslan ve kaplanların kükreme sesi ile gürültülerinin bölgede yaşayanların psikolojisini bozacak derecede etkili olduğu gerekçesiyle mahkeme kararıyla ikinci kez mühürlenip, ruhsatı iptal edildi. Salı günü yapılan mühürleme işleminin ardından hayvanat bahçesinin kaçak olarak faaliyetini sürdürdüğü, ziyaretçilerin farklı kapıdan içeriye alındığı ortaya çıktı.
15.10.2022 Yaşam
TOKİ 2022 başvuru ücreti ne kadar, geri alınıyor mu? TOKİ başvuru ücreti nasıl yatırılır, peşinat ne kadar, kaç vade yapılıyor? Sosyal konut başvuru ücreti iadesi ve yatırma!
TOKİ 2022 başvuru ücreti ne kadar, geri alınıyor mu? TOKİ başvuru ücreti nasıl yatırılır, peşinat ne kadar, kaç vade yapılıyor? Sosyal konut başvuru ücreti iadesi ve yatırma! Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında vatandaşlar, konut, iş yeri ve arsa sahibi olabilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başvuruların 14 Eylül’de başlayacağını ve ekim ayı sona kadar sürecini aktardı. 81 ilde 608 bin TL'ye sahip 2+1 fiyatlı konutlara aylık 2 bin 280 TL taksitle 240 ay vadeyle sahip olunabilecekken, 3+1 konut fiyatı 850 bin lirada 3 bin 187 TL taksitle 240 ay vadeyle sahip olunabilecek. Peki, TOKİ başvuru ücreti ne kadar, geri alınıyor mu? TOKİ başvuru ücreti nasıl yatırılır?
16.09.2022 Ekonomi
TOKİ’den ev almak caiz mi? TOKİ hakkında Diyanet fetvası var mı?
TOKİ’den ev almak caiz mi? TOKİ hakkında Diyanet fetvası var mı? TOKİ’den evde almak caiz mi? Türkiye’nin 81 ilinde inşa edilecek sosyal konut başvuruları 14 Eylül’de başladı, 31 Ekim’de sona erecek. Dar gelirli vatandaşlar için büyük bir fırsat olan proje kapsamında 250 bin konut ve 100 bin arsa satışı yapılacak. Başvurulara ilişkin detaylar sorgulanırken vatandaşlar “TOKİ’den ev almak caiz mi?” sorusuna da yanıt verdi. İşte Diyanet’in TOKİ’den ev alma konusunda daha önce yaptığı açıklama…
16.09.2022 Gündem
TOKİ peşinat ne kadar 2022? TOKİ ödeme şartları nasıl, sabit mi, sosyal konut ödemeleri ne zaman başlıyor, sözleşme ne zaman imzalanır? Ödeme planı detayları…
TOKİ peşinat ne kadar 2022? TOKİ ödeme şartları nasıl, sabit mi, sosyal konut ödemeleri ne zaman başlıyor, sözleşme ne zaman imzalanır? Ödeme planı detayları… TOKİ başvuruları 14 Eylül -31 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Cumhurbaşkanı TOKİ sosyal konut projesine yönelik yaptığı açıklamada "608 bin lira fiyata sahip 2 art 1 konutlarımıza, aylık 2 bin 280 liradan başlayan taksitlerle ve 240 ay vadeyle sahip olabileceklerdir." dedi. Projede gençler ve emeklilere yüzde 20, şehit yakınları ve gazilere yüzde 5, engellilere yüzde 5 ve diğer vatandaşlara da yüzde 50 kontenjan ayrılacak. Peki, TOKİ peşinat ne kadar? TOKİ ödeme şartları nasıl, TOKİ ödemeleri sabit mi, ne zaman başlıyor, sosyal konutlar sözleşme ne zaman imzalanır? İşte TOKİ ödeme planı detayları…
15.09.2022 Ekonomi
TOKİ başvuru ücreti ne kadar, şartlar neler? 2022 TOKİ sosyal konut projesi başvuruları ne zaman başlıyor? Kimler nasıl başvuru yapabilir, ne zaman?
TOKİ başvuru ücreti ne kadar, şartlar neler? 2022 TOKİ sosyal konut projesi başvuruları ne zaman başlıyor? Kimler nasıl başvuru yapabilir, ne zaman? TOKİ sosyal konut projesi başvuru tarihleri ve şartları merak ediliyor. Ev ve arsa sahibi olmak isteyen vatandaşlar TOKİ ucuz konut projesinin detaylarının belli olacağı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılacak açıklamayı bekliyor. Sosyal konut projesi kapsamında evler 81 ilde, arsa 7 bölgede olacak. En fazla konut İstanbul’a yapılacak. Peki, TOKİ başvuru şartları belli oldu mu, TOKİ sosyal konut projesi başvuruları ne zaman başlıyor? Kimler nasıl başvuru yapabilir, ne zaman?
13.09.2022 Ekonomi
Sosyal konut projesi başvuru! Şartları neler, ne zaman başvuru yapılacak, başvuru tarihi açıklandı mı, yarın başlıyor mu? TOKİ sosyal konut projesine kimler başvurabilir?
Sosyal konut projesi başvuru! Şartları neler, ne zaman başvuru yapılacak, başvuru tarihi açıklandı mı, yarın başlıyor mu? TOKİ sosyal konut projesine kimler başvurabilir? Sosyal konut projesi kapsamında 250 bin toplu konut, 100 bin imara açık arsa yapılacak. Ev ya da arsa sahibi olmak isteyenler TOKİ sosyal konut projesi hakkında yaptıkları araştırmaları hızlandırdı. Son 20 yılda TOKİ ile 1 milyon 170 bin sosyal konut üretildi. İlk kez, tek seferde 250 bin konut yapılacak. 100 bin altyapılı arsayla konut yapma imkanı sağlanacak ve 10 bin sanayi sitesiyle vatandaşımıza kendi işini kurma imkanı verilecek. Peki Sosyal konut projesi başvuru şartları neler, 2022 Sosyal konut projesine başvurusu nasıl yapılır, proje ne zaman ve nerede yapılacak?
12.09.2022 Ekonomi
İzmir depreminde 11 kişiye mezar olmuştu! Yılmaz Erbek davasında karar açıklandı
İzmir depreminde 11 kişiye mezar olmuştu! Yılmaz Erbek davasında karar açıklandı Son dakika haberine göre, İzmir'de 30 Ekim 2020'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde 11 kişinin yaşamını yitirdiği, 11 kişinin de yaralandığı Yılmaz Erbek Apartmanı ile ilgili açılan davada karar açıklandı. Mahkeme heyeti, tutuklu sanık arsa sahibi Mustafa Yılmaz’a 15 yıl hapis cezası verirken, tutuksuz sanıklar statik proje müellifi Ali Özsoy’a 10 yıl, yapı denetim şirketi yetkilileri Binay Bükey ve Eşref Perviz Toğulga ile fenni mesul Nurettin Bozdoğan’a 7 yıl 6 ay hapis cezası verdi. 6 sanık ise beraat etti.
15.06.2022 Gündem
Tapu ve KDV masrafı ödenmiyor! Ev-arsa alacakları yakından ilgilendiriyor! Yüzde 25 peşinat, faiz oranı...
Tapu ve KDV masrafı ödenmiyor! Ev-arsa alacakları yakından ilgilendiriyor! Yüzde 25 peşinat, faiz oranı... Ev ve arsa satışıyla ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Tapu ve KDV masrafı ödemeden konut, arsa sahini olmak mümkün. Detaylar açıklandı. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü, 32 ilde 385 arsayı 14-15 Haziran tarihinde açık artırma ile satışa çıkardı. İzmir’de satışa çıkan 162 arsaya yoğun ilgi gösterildi.
9.06.2022 Ekonomi
Ev alacak milyonları ilgilendiren açıklama! Konutta yeni mülkiyet sistemi...
Ev alacak milyonları ilgilendiren açıklama! Konutta yeni mülkiyet sistemi... Ev almayı düşünene milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! Kira ve ev fiyatlarındaki fahiş artışlar sonrası hükümet harekete geçmişti, hem ev sahiplerinin hem de kiracının hukukunu koruyacak bir düzenlemenin yapılacağı duyurulmuştu. Kritik bir öneri daha geldi. Avrupa’da uygulanıyor, konuttaki fahiş fiyat sorununa hızlı çözüm olacak. Bu modelde, kişiler sadece konutun yapı ömrü boyunca kullanım hakkını satın alıyor, arsa mülkiyeti yine hak sahibinde kalıyor. Evin yapı ömrü kadar kira ödüyor, çocuklarına miras bırakabiliyor. İşte detaylar....
8.06.2022 Ekonomi
Ucuz kredi müjdesi! Kamu bankaları da paylaştı ve belli oldu! 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi detayları...
Ucuz kredi müjdesi! Kamu bankaları da paylaştı ve belli oldu! 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi detayları... Konut kredisi müjdesi! Ev sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Yüzde 0,99 ve 0,89 faiz oranları ile konut kredisi sağlanacak. Ev almak isteyen kişiler 'İlk Evim Konut Finansman Paketi' ile 'Genişletilmiş Konut Finansman Paketi'nin detaylarını araştırmaya başladı. Ayrıntılar ortaya çıkarken, kamu bankaları da banka personeli ile kredi ürünlerinin nasıl kullandırılacağına ilişkin detayları paylaştı. Hisseli sahipliklere ilişkin de bilgi aktarıldı. Vatandaşların en çok merak ettiği, 'konut kredisi kampanyaları cebe nasıl yansıyacak' sorusu da yanıt buldu. Çekilecek kredi miktarına göre aylık ve toplam geri ödeme hesabı yapıldı. 0.89 ve 0.99 faiz oranları ile 10 yıl vadede kredi tutarına göre aylık taksit ve toplam ödeme ne kadar olacak? İşte yeni konut kredisi rehberi...
12.05.2022 Ekonomi
Milyonluk araziyi satmaya çalıştılar! Böylesi ilk kez oluyor!
Milyonluk araziyi satmaya çalıştılar! Böylesi ilk kez oluyor! Beylikdüzü’nde bulunan bir arsayı İzmir’de satmaya çalışan dolandırıcıların yeni yöntemi görenlere pes dedirtti. Gerçek arsa sahibinin kılığına giren dolandırıcılar, “Eşim çok hasta” diyerek 7 milyon liralık arsayı 700 bin TL’ye satmaya çalıştı. Son anda dolandırıldığının farkına varan Ferdi Dağcı ise durumu polis ekiplerine haber vererek şahsı suçüstü yakalatırken, yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
25.04.2022 Gündem
Ucuz arsalar satışa çıkıyor! İstanbul'da yatırım yapmak isteyenler dikkat! 127 bin TL'den başlıyor...
Ucuz arsalar satışa çıkıyor! İstanbul'da yatırım yapmak isteyenler dikkat! 127 bin TL'den başlıyor... Uygun fiyatlı arsalar satışa çıkarılıyor! Konut ve arsa sahibi olmak isteyen herkes için geri sayım başladı. Arsaların fiyatları 127 bin 755 liradan başlıyor. İstanbul'daki 5-6 Nisan tarihleri arasında açık artırma yolu ile satılacak 169 arsa, peşin ya da yüzde 25 peşinat ve 24 ay vade imkanıyla alınabilecek. Ev veya yatırım yapmak isteyen İstanbullular, arsaları gezip görmeye başladı.
30.03.2022 Ekonomi
Thodex ile ilgili yeni gelişme! Siber uzmanlar veri tabanını ele geçirdi, müşteri hesaplarına...
Thodex ile ilgili yeni gelişme! Siber uzmanlar veri tabanını ele geçirdi, müşteri hesaplarına... 140 bin kişiyi 400 milyon lira dolandıran kripto para platformu Thodex ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Siber uzmanlar Thodex dolandırıcılarının kullandığı sistemin veri tabanını ele geçirdi. Mali Suçları Araştırma Kurulu da dolandırıcılığın nasıl yapıldığını ortaya çıkardı.
4.03.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu'ndan 'Kanal İstanbul' açıklaması: 'Önümüzdeki yüzyıllara damga vuracak'
Bakan Karaismailoğlu'ndan 'Kanal İstanbul' açıklaması: 'Önümüzdeki yüzyıllara damga vuracak' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2050'de boğazdan 78 bin gemi geçeceğini söyleyerek, "Bir alternatif su yolu, küresel hareketliliğe çözüm bulmak, ticari koridorda pay sahibi olmak için Kanal İstanbul'u projelendirdik. Kanal İstanbul önümüzdeki yüzyıllara damga vuracak ve küresel lojistik hareketlere yön verecek bir devlet projesidir" dedi.
4.03.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Arsa Sahibi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arsa sahibi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.