Armut

Armut

Son dakika armut haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan armut ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını armut haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Armut

haberleri sayfasında son dakika yaşanan armut gelişmeleri de dahil olmak üzere 680 armut haberi bulunmuştur. Tüm armut haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Göstergeler gayet iyi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Göstergeler gayet iyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uyguladıkları ekonomik programın sonuçlarının bu yılın ikinci yarısından itibaren görülmeye başlanacağını belirterek, "Esasen genel ekonomik göstergelerimiz gayet iyi. Milli gelirimiz, istihdamımız, üretimimiz, ihracatımız, tarihimizin en yüksek seviyesinde. Enflasyon düştükçe, ekonomideki bu olumlu tablonun getirilerini çalışanlarımıza ve emeklilerimize daha iyi yansıtma imkanı bulacağız" dedi.
20.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Ülkeye hiçbir faydanız dokunmayacak, millete hiçbir faydanız olmayacak, insanın hayatına olumlu yönde katkı yapamayacaksınız, sonra sadece yalan yanlış konuşarak, haksızca eleştirerek, siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Türkiye bugüne kadar ne çektiyse programı ve projesi olmayan zübük siyasi tiplerinden çekmiştir. Son dönemde bu habis siyaset tarzının yeniden hortlamaya başladığını görüyoruz. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz." ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Aşırı kırmızı et tüketimi kanser riskini arttırıyor
Aşırı kırmızı et tüketimi kanser riskini arttırıyor Aşırı kırmızı et tüketiminin kolon, rektum ve prostat kanseri riskini artırdığını dile getiren Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Nilüfer Avcı, kanser riskini azaltmak için sağlıklı bir hayat tarzı benimsemenin çok önemli olduğunu söyledi.
28.01.2024 Yaşam
Karbonhidrat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Karbonhidrat Barındıran Gıdalar Listesi...
Karbonhidrat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Karbonhidrat Barındıran Gıdalar Listesi... Karbonhidrat, hem canlıların yapısına katılan hem de enerji veren bileşenlerdir. Doğada bulundukları gibi vücudun ana enerji kaynağı olarak da bilinirler.
26.01.2024 Yaşam
Migren Nasıl Geçer? Migren Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Migren Nasıl Geçer? Migren Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Migren bir hastalıktır ve şiddetli baş ağrısı olarak bilinir. Migrenin geçmesi için rahatlatıcı çaylar içmek, ışıklı yerlerden uzak durmak ve dinlenmek gerekir. 
8.01.2024 Sağlık
Gaz Sancısı Nasıl Geçer? Gaz Sancısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Gaz Sancısı Nasıl Geçer? Gaz Sancısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Gaz sancısının geçmesi için papatya ya da nane çayı tüketebilirsiniz. Lifli gıdaların tüketiminden uzak durarak ve gaz yapmayan besinleri tüketerek uzun vadede gaz sancısına da engel olmak mümkündür. 
2.01.2024 Sağlık
Uzmanından yılbaşında sağlıklı beslenme önerileri
Uzmanından yılbaşında sağlıklı beslenme önerileri Sağlıklı alternatiflerle de yılbaşı sofrası hazırlamanın mümkün olduğunu ifade eden Diyetisyen Kübra Sert, “Besinleri hazırlarken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta pişirme yöntemleridir. Kızartma gibi ağır yöntemler yerine fırında, ızgara veya haşlama gibi sağlıklı pişirme yöntemlerini tercih etmek, yüksek kalori alımının önüne geçmenize yardımcı olur” dedi.
25.12.2023 Gündem
2. Sınıf Bölme İşlemi: Bölme İşlemleri Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
2. Sınıf Bölme İşlemi: Bölme İşlemleri Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Bölme, dört ana aritmetik işlevin genellikle en zoru olarak bilinir. Bölme işlemi sayıları bölmeye veya 'paylaştırmaya' yarar. Matematikte bölme, çarpma işleminin tersidir. Bölme için sembol (÷) şeklindedir. Ancak elektronik tablolarda, hesap makinelerinde veya diğer bilgisayar uygulamalarında ise sembol kimi zaman '/' (eğik çizgi) şeklinde kullanılır.
25.12.2023 Eğitim
Armut Kaç Kalori? Armut Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Armut Kaç Kalori? Armut Besin Değerleri Ve Kalorisi... Vücut için gerekli olan mineral ve vitaminleri içeren armudun 200 gramı 115 kaloriye denk gelir. Lifli bir meyve olmasından dolayı bağırsakları destekler ve hazmı kolaylaştırır. 
14.12.2023 Sağlık
Dönercide akıllara durgunluk veren plan! Saçını kopardı, yemeğine attı
Dönercide akıllara durgunluk veren plan! Saçını kopardı, yemeğine attı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde geçtiğimiz günlerde lokantada akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.
29.11.2023 Gündem
İnternetten temizlik işçisi çağıranlar dikkat! Aracı şirketin Hukuki sorumluluğu bulunmuyor
İnternetten temizlik işçisi çağıranlar dikkat! Aracı şirketin Hukuki sorumluluğu bulunmuyor Evine temizlik işçisi geldikten sonra değerli eşyaları kaybolan çift hemen uygulama ile iletişime geçti ama aldığı cevap karşısında şoke oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Avukat Mustafa Karakum, platformun hukuki olarak sorumluluğunun olmadığını ifade ederek önemli tavsiyelerde bulundu.
5.10.2023 Yaşam
20 günlük bebeğini katleden annenin savcılıktaki ifadesi kan dondurdu: Yere fırlattım evin duvarına çarpıp yere düştü
20 günlük bebeğini katleden annenin savcılıktaki ifadesi kan dondurdu: Yere fırlattım evin duvarına çarpıp yere düştü 22 yaşındaki genç annenin 20 günlük bebeğine yaptıkları duyanları dehşete düşürdü. Kırşehir'de meydana gelen olayda anne Züleyha Armut indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Züleyha Armut’un savcılıkta verdiği ifade ise kan dondurdu.
25.09.2023 Gündem
Fiyatı altınla yarışıyor! Doğada kendiliğinden yetişiyor
Fiyatı altınla yarışıyor! Doğada kendiliğinden yetişiyor Fiyatı altın ile yarışan ve doğada kendiliğinden oluşan Kuzugöbeği mantarı, Artvin’de meraklıları tarafından yoğun ilgi görüyor.
11.05.2023 Ekonomi
Bitkisel üretimde Cumhuriyet tarihi rekoru kırıldı
Bitkisel üretimde Cumhuriyet tarihi rekoru kırıldı Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü, Türkiye'de 2022 yılındaki bitkisel üretim miktarının 128,6 milyon tona ulaştığını ve böylece Cumhuriyet tarihinin üretim rekorunun kırıldığını duyurdu.
8.03.2023 Ekonomi
Hande Ataizi'den Farah Zeynep Abdullah'a övgü dolu yorum!
Hande Ataizi'den Farah Zeynep Abdullah'a övgü dolu yorum! Üçüncü kez çekilecek olan 'Aşk-ı Memnu'da 'Firdevs' karakterini canlandıracak olan Hande Ataizi, samimi açıklamalarda bulundu. Oyuncuya, 'Bihter' karakterine Farah Zeynep Abdullah'ın hayat vereceği filmde daha önce bu rolü Beren Saat'in canlandırdığı hatırlatılması üzerine Ataizi, Farah Zeynep Abdullah yorumu dikkat çekti.
29.01.2023 Magazin
Semt pazarlarında fiyatlar düştü, vatandaş rahat nefes aldı
Semt pazarlarında fiyatlar düştü, vatandaş rahat nefes aldı Afyonkarahisar'da semt pazarlarında meyve ve sebze fiyatlarının düşmesi vatandaşlara rahat bir nefes aldırırken bu duruma pazar esnafı da sevindi.
16.01.2023 Ekonomi
Mühendisliği bırakıp bu işe girdi! Talebe yetişemiyor
Mühendisliği bırakıp bu işe girdi! Talebe yetişemiyor Elazığ'da yaklaşık 2 ay önce yöresel köy ürünleri üzerine işletme açarak 15 çeşit meyve kurutmaya başlayan genç girişimci Ahmet Altunyuva, şimdi siparişlere yetişemiyor.
18.12.2022 Gündem
Samsun'da gençlerle buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ucuz doğal gaz müjdesi
Samsun'da gençlerle buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ucuz doğal gaz müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun'da düzenlenen Gençlik Buluşması'nda gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, Karadeniz gazıyla ilgili, "İnanıyorum ki sizler oradan doğalgaz veya petrol çıktığı zaman nasıl bir heyecan duyacaksınız, orada başarıyı adeta yaşayacaksınız. Siz o başarıyı yaşarken biz de İstanbul'da Ankara'da o heyecanı yaşıyoruz. Bütün bunlar bizi yurt dışına muhtaç olmaktan sayenizde kurtaracak. Biz bize yeter hale geleceğiz. Ama 8 sene ama 10 sene. Bunu başardıktan sonra vatandaşımıza daha ucuz doğalgaz verme imkanına ulaşacağız." ifadelerini kullandı.
11.12.2022 Siyaset
Hızla kalorileri yakıyor, sağlıklı kilo verdiriyor! Yüzde 30 artırıyor...
Hızla kalorileri yakıyor, sağlıklı kilo verdiriyor! Yüzde 30 artırıyor... Kış aylarında üşümenin kilo vermeyi hızlandırdığını belirten Diyetisyen Serenay Bender, “Kilo vermek için kış aylarının seçilmesinin nedenleri arasında ilk olarak soğuk havanın kalorilerin daha hızlı yakılmasını sağlaması yer alıyor. Kış aylarındaki meyve ve sebze liflerinin çok olması da kilo vermeyi kolaylaştırıyor” dedi. İşte o besinler...
24.11.2022 Sağlık
İnternetten temizlik işçisi çağıran herkesi ilgilendiriyor! Hukuki sorumluluk yok
İnternetten temizlik işçisi çağıran herkesi ilgilendiriyor! Hukuki sorumluluk yok Evine temizlik işçisi geldikten sonra değerli eşyaları kaybolan çift hemen uygulama ile iletişime geçti ama aldığı cevap karşısında şoke oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Avukat Mustafa Karakum, platformun hukuki olarak sorumluluğunun olmadığını ifade ederek önemli tavsiyelerde bulundu.
22.11.2022 Yaşam
Necati Şaşmaz'ı Sarallar grubundan polis kurtardı! Detaylar ortaya çıktı
Necati Şaşmaz'ı Sarallar grubundan polis kurtardı! Detaylar ortaya çıktı Sarallar grubuna yönelik “Demir Yumruk” operasyonunun iddianamesi tamamlandı. İddianameye göre Necati Şaşmaz boşanma aşamasında olduğu eşini tehdit edince kayınpederi Ahmet Kaşıkçı, hemşerisi ve yakın tanıdığı Alaattin Saral’a ulaşıp yardım istedi. Saral da onu Erdal Acar’a yönlendirdi. Saral’ın adamlarının bu konudaki telefon konuşmaları dinlemeye takıldı. Sarallar harekete geçmeden önce operasyon yapılınca Şaşmaz kurtuldu.
12.11.2022 Gündem
Yanlışlıkla ilçeyi cennet hurmasıyla tanıştırdı
Yanlışlıkla ilçeyi cennet hurmasıyla tanıştırdı Hakkari'nin Derecik ilçesinde yaşayan Beşir Yılmaz, 4 yıl önce armut diye aldığı fidanlardan ikisinin Trabzon hurması çıkmasıyla bu meyvenin de yetiştiriciliğini yapmaya başladı.
3.11.2022 Gündem
Kasım ayında ne yenir? Kasım ayı meyve ve sebzeleri neler? İşte kasım ayında tadı en iyi yiyecekler!
Kasım ayında ne yenir? Kasım ayı meyve ve sebzeleri neler? İşte kasım ayında tadı en iyi yiyecekler! Kasım ayı geldi. Havaların soğumaya başladığı ve etkisini iyididen iyiye gösterdiği kasım ayı kışa geçişin ve hazırlıkların yapıldığı aydır. Kasım ayı ile birlikte sağlıklı kalmak ve kış ayına geçişte hastalanmamak için uzmanların bazı önerilerine kulak vermek gerekiyor. Başta bağışıklığı güçlendirmek için mevsiminde meyve ve sebzeleri tüketmek gerekiyor. Kasım ayının ilk gününde pek çok kişi hem tasarruf etmek hem de lezzetinde yüyecekleri tüketmek için kasım ayı meyve ve sebzelerini araştırıyor. Peki, Kasım ayında ne yenir? Kasım ayı meyve ve sebzeleri neler? İşte kasım ayında tadı en iyi yiyecekler!
1.11.2022 Sağlık
Sindirim dostu, kabızlığa iyi geliyor! Onlar vitamin deposu, faydaları saymakla bitmiyor!
Sindirim dostu, kabızlığa iyi geliyor! Onlar vitamin deposu, faydaları saymakla bitmiyor! Hepsi vitamin ve lif bakımından çok zengin, sindirim sisteminin dostu olarak biliniyor. Faydaları saymakla bitmiyor, vücudu yüksek antioksidan potansiyeller ile serbest radikallere karşı koruyor. Böbreklerin düzenli çalışmasını sağlıyor, idrarı bollaştırarak böbrek kum ve taşlarının dökülmesine yardım ediyor. Yüksek tansiyonu düşürüyor, kanı temizliyor, kansızlığı gideriyor. Kabızlığa da iyi gelen bu besinler, sinirleri yatıştırıyor, zihin yorgunluğu gideriyor. Hamileler için de şifa oluyor, kusmaları azaltıyor. Karaciğer, kalp ve böbrekler için çok faydalı, güçlü antioksidanları ile kalp hastalıklarına yakalanma riskini azaltıyor. Kan şekerini düşürüyor, kansere karşı koruyor ve cildin yaşlanmasını önlüyor. B1, B2, A ve C vitaminleri ile potasyum, kalsiyum, demir ve magnezyumdan çok zengin, sindirimi düzenliyor, stresi azaltıyor, ateşi düşürüyor, romatizmaya iyi geliyor...
17.10.2022 Sağlık
Şehirden köye göç başlattı, işsizliği bitirdi! Türkiye’nin en büyüğü
Şehirden köye göç başlattı, işsizliği bitirdi! Türkiye’nin en büyüğü Yozgat’ın Kadışehri ilçesine bağlı Kabalı köyünde 12 yıl önce köylülerin sınırları kaldırıp tarlalarını birleştirmesi ile oluşturulan Türkiye’nin en büyük ikinci meyve bahçesi, kentten köye geri göçü başlattı ve köyde işsizliği bitirdi.
5.10.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Armut ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki armut haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.