Arkansas

Arkansas

Son dakika arkansas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arkansas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arkansas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arkansas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arkansas gelişmeleri de dahil olmak üzere 189 arkansas haberi bulunmuştur. Tüm arkansas haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tam güneş tutulması Türkiye'de ne zaman olacak 2024? Tam güneş tutulması en son ne zaman oldu, 2024 güneş tutulması Türkiye'den görülecek mi?
Tam güneş tutulması Türkiye'de ne zaman olacak 2024? Tam güneş tutulması en son ne zaman oldu, 2024 güneş tutulması Türkiye'den görülecek mi? 2024'te gözlemlenecek tam güneş tutulması, astronomi tutkunlarının merakla beklediği bir olay. Güney Pasifik Okyanusu üzerinde başlayacak olan bu görsel şölen, Meksika'nın Pasifik kıyılarından itibaren izlenebilecek. Ancak tam ve en etkileyici görüntü, ABD'nin 13 eyaletinden geçen rotada yaşanacak. Peki, Tam güneş tutulması Türkiye'de ne zaman olacak 2024? Tam güneş tutulması en son ne zaman oldu, 2024 güneş tutulması Türkiye'den görülecek mi?
15.03.2024 Gündem
ABD’yi kar fırtınası vurdu: 6 günde 40 kişi hayatını kaybetti
ABD’yi kar fırtınası vurdu: 6 günde 40 kişi hayatını kaybetti ABD’de etkili olan kar fırtınası ve kutup soğukları nedeniyle 12 Ocak'tan bu yana 9 eyalette en az 40 kişi yaşamını yitirdi.
18.01.2024 Dünya
ABD’de başkanlık yarışı kızışıyor! Mike Pence resmen aday oldu
ABD’de başkanlık yarışı kızışıyor! Mike Pence resmen aday oldu ABD’nin eski Başkanı Donald Trump döneminde başkan yardımcısı olan Mike Pence, 2024’te gerçekleştirilecek başkanlık seçimlerinde resmen aday oldu.
5.06.2023 Dünya
ABD'de üst üste felaketler: 22 kişi hayatını kaybetti
ABD'de üst üste felaketler: 22 kişi hayatını kaybetti ABD’nin merkezinde Arkansas, Illinois, Indiana ve Tennessee eyaletlerinde meydana gelen kasırgada 22 kişi hayatını kaybetti. Indiana ve Arkansas valileri, eyaletlerde olağanüstü hal ilan etti.
2.04.2023 Dünya
ABD'de 18 yaşındaki öğrenci belediye başkanı seçildi
ABD'de 18 yaşındaki öğrenci belediye başkanı seçildi ABD'de 18 yaşındaki üniversite öğrencisi Jaylen Smith, Arkansas eyaletindeki Earle kentinin belediye başkanı seçildi.
8.12.2022 Dünya
ABD'de silahlı saldırı: En az 10 yaralı
ABD'de silahlı saldırı: En az 10 yaralı ABD'nin Arkansas Eyalet Polisi (ASP) Sözcüsü Bill Sadler, Arkansas eyaletinde yer alan Dumas kasabasında düzenlenen bir otomobil gösterisi yakınlarında meydana gelen silahlı saldırı sonucu en az 10 kişinin yaralandığını duyurdu.
20.03.2022 Dünya
Brent Renaud kimdir, kaç yaşında ve nasıl öldü? New York Times muhabirinin Rusya ile Ukrayna savaşında öldüğü duyuruldu!
Brent Renaud kimdir, kaç yaşında ve nasıl öldü? New York Times muhabirinin Rusya ile Ukrayna savaşında öldüğü duyuruldu! Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın 18'inci gününde ödüllü gazeteci ve yapımcı Brent Renaud'un öldüğü açıklandı. Peki, Brent Renaud kimdir, kaç yaşında ve nasıl öldü?
13.03.2022 Gündem
ABD'de hortum felaketinde bilanço ağırlaşıyor
ABD'de hortum felaketinde bilanço ağırlaşıyor ABD’nin Kentucky, Illinois, Arkansas, Tennessee ve Missouri eyaletlerinde yaşanan hortum felaketinde can kaybı 93’e ulaşırken, Kentucky eyaletinde ise can kaybının en az 80 olduğu aktarıldı.
12.12.2021 Dünya
Hortum nasıl oluşur? Hortum neden olur?
Hortum nasıl oluşur? Hortum neden olur? ABD'de Arkansas, Illinois, Kentucky, Missouri ve Tennessee olmak üzere beş eyalette en az 24 kasırga bildirildi. ABD'nin Arkansas eyaletine bağlı Monette kentinde şiddetli fırtına ve yağış etkili olurken kentin farklı noktalarında hortumlar meydana geldi. ABD'nin Kentucky eyaletini vuran bir kasırganın ardından en az 50 kişinin öldüğü açıklandı. Hortumlar korku dolu anlara neden oldu. Peki, Hortum nasıl oluşur? İşte detaylar…
11.12.2021 Gündem
ABD hortum felaketi! En az 50 kişi öldü
ABD hortum felaketi! En az 50 kişi öldü ABD'nin Kentucky eyaletini vuran bir kasırganın ardından en az 50 kişinin öldüğü açıklandı. Kasırgada birçok yapı hasar gördü. Kentucky valisi Andy Beshear ölü sayısının 100'leri geçebileceğini belirtti.
11.12.2021 Dünya
Salmonella virüsü nedir, salmonella virüsü nasıl ve nereden bulaşır? Salmonella virüsü belirtileri ve tedavisi…
Salmonella virüsü nedir, salmonella virüsü nasıl ve nereden bulaşır? Salmonella virüsü belirtileri ve tedavisi… ABD'de 37 eyalette yüzlerce kişiyi hasta eden 'salmonella' salgınının arkasında Meksika'dan ithal edilen soğanlar çıktı. Yetkililer "Aldığınız soğanların nereden geldiklerini bilmiyorsanız hemen çöpe atın. Bu soğanlarla temas etmiş olabilecek tüm yüzeyleri yıkayın ve sterilize edin" uyarısında bulundu. Söz konusu uyarının ardından “Salmonella virüsü nedir, salmonella virüsü nasıl ve nereden bulaşır?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Salmonella virüsü belirtileri ve tedavisi…
21.10.2021 Gündem
Tedirgin eden açıklama: Yeryüzünden tamamen yok oldu
Tedirgin eden açıklama: Yeryüzünden tamamen yok oldu ABD'de, ülkenin değişik bölgelerinde yaşayan 23 canlı türünün soyunun tükendiği bildirildi.
29.09.2021 Dünya
Rusya'yı dehşete düşüren olay! Yüzlerce ölü kuzgun yere düştü....
Rusya'yı dehşete düşüren olay! Yüzlerce ölü kuzgun yere düştü.... Rusya'nın Novosibirsk Bölgesi, Ust-Tarka'da yollar üzerinde yüzlerce ölü kuzgun görüntülendi. Yerel basın Bezformata'ya göre, ölü kuşların gökten düştüğünü gören sakinler endişe ve dehşet içindeyken diğer kuşların ya da başka bir hayvan türünün zarar görmediği belirtildi.
28.09.2021 Dünya
Delta varyantı kabusu! Ulusal Muhafızlar sokağa iniyor
Delta varyantı kabusu! Ulusal Muhafızlar sokağa iniyor Tüm ülkeler hızla artan Delta varyantı vakalarına karşı yeni ve daha sıkı önlemlere almaya başlarken ABD'nin Oregon eyaletinde Kovid-19 vakalarıyla mücadele için hastanelere Ulusal Muhafızlar'ın konuşlandırılmasına karar verildi.
14.08.2021 Dünya
ABD'de korkutan tablo! 6 ayın en yüksek seviyesinde
ABD'de korkutan tablo! 6 ayın en yüksek seviyesinde ABD'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle günlük hastaneye yatan hasta sayısı son 6 ayın en yüksek rakamlarına ulaştı.
11.08.2021 Dünya
Maske ile ilgili flaş karar! Zorunluluk kaldırıldı
Maske ile ilgili flaş karar! Zorunluluk kaldırıldı ABD'de Başkan joe Biden koronavirüsü tedbirlerinin devamından yana tutum sergilerken, ülkenin 23 eyaletinde maske takma zorunluluğu kaldırıldı.
13.04.2021 Dünya
ABD'de Nancy  Pelosi'nin kürsüsünü çalan gösterici yakalandı
ABD'de Nancy Pelosi'nin kürsüsünü çalan gösterici yakalandı ABD'de Kongre binasına zorla giren ve suça karıştığı düşünülen göstericiler tespit edilirken, Temsilciler Meclisi Sözcüsü Nancy Pelosi'nin kürsüsünü çalan göstericinin de gözaltına alındığı bildirildi.
9.01.2021 Dünya
ABD'deki kanlı baskının ardından 15 kişi suçlu bulundu
ABD'deki kanlı baskının ardından 15 kişi suçlu bulundu ABD Washington'da gerçekleşen kanlı kongre baskını sonrası Adalet Bakanlığı Trump destekçilerinden 15 kişiyi suçlu bulurken, Temsilciler Meclis Başkanı'nın odasında fotoğraf çekilen Richard Barnett, üç ayrı federal suçlamayla suçlandı.
8.01.2021 Dünya
ABD seçimlerinde kim önde, Joe Biden mı Trump mı? Kim kaç eyalet kazandı? ABD Başkanlık seçimi son durum…
ABD seçimlerinde kim önde, Joe Biden mı Trump mı? Kim kaç eyalet kazandı? ABD Başkanlık seçimi son durum… ABD seçimlerinde kim önde? ABD Başkanlık seçimi sonuçları açıklanmaya başlandı. Demokrat rakibi Biden ile Başkan Trump’ın kazandığı eyaletler netleşirken, kilit eyaletlerdeki yarış devam ediyor. Uluslararası basının yakından takip ettiği seçim sonuçları, büyük bir heyecanla duyuruluyor. Biden seçim devam ederken yaptığı açıklamada, "Seçimi kazanacağız, inancını kaybetmeyin" ifadelerini kullanırken, Trump da "Büyük yükseliş yaptık ancak seçimi çalmaya çalışıyorlar" dedi. İşte ABD seçim sonuçları…
4.11.2020 Gündem
ABD başkanlık seçimi! ABD Başkanı Trump mı, Biden mı olacak? Sürpriz sonuçlar peş peşe geliyor...
ABD başkanlık seçimi! ABD Başkanı Trump mı, Biden mı olacak? Sürpriz sonuçlar peş peşe geliyor... ABD'de milyonlarca kişi yeni başkanı belirlemek için sandık başına gitti. Koronavirüs salgınının gölgesinde yapılan seçimlerde 102 milyon kişi posta yoluyla oy kullanırken, seçimlerde katılım rekoru kırılması bekleniyor. Cumhuriyetçilerin adayı mevcut başkan Donald Trump ile Demokratların adayı Joe Biden arasında başkanlık yarışında sürpriz sonuçlar var. Henüz resmi olmayan sonuçlara göre, Cumhuriyetçi aday Donald Trump 213, Demokrat aday Joe Biden 238 delegeye ulaştı. Ama kazanan daha belli olmadı... Seçim sonuçlarını belirleyen salıncak eyaletlerde Trump önde gidiyor. Anketlerde Biden'in seçimi açık ara kazanacağı tahmin ediliyordu. Çıkan sonuçlarla resmen patladılar. ABD Başkanı Trump yaptığı açıklamada, "Bu gece aldığımız oylar muazzam. Biz bu gece kazandık. Bizi yakalamaları imkansız, ama oy sayımı bir anda durdu. Mahkemeye taşıyacağız" dedi... Her iki taraf da kazandığını ilan etti. İşte saat saat ABD seçimi...
4.11.2020 Dünya
Park ziyaretinde 9 karatlık elmas buldu
Park ziyaretinde 9 karatlık elmas buldu ABD’nin Arkansan eyaletindeki Crater of Diamonds (Elmas Krateri) Eyalet Parkı’nı arkadaşlarıyla birlikte ziyaret eden Kevin Kinard (33), 9 karatlık elmas buldu. Elmasın parkta bulunan en büyük ikinci elmas olduğu ifade edildi.
29.09.2020 Dünya
ABD’de kasırga faciası! 6 öldü, 500 bin kişi tahliye edildi
ABD’de kasırga faciası! 6 öldü, 500 bin kişi tahliye edildi ABD'nin Louisiana eyaletini vuran Laura Kasırgası en az 6 kişinin hayatına mal olurken,500 bin kişinin tahliye edildiği ifade edildi.
28.08.2020 Dünya
ABD alarma geçti! 21 'kırmızı bölge'ye talimat verildi
ABD alarma geçti! 21 'kırmızı bölge'ye talimat verildi ABD'de, yeni tip corona virüs (covid-19) vakalarındaki artış nedeniyle ''kırmızı bölge'' ilan edilen ve sayıları 21'e çıkan eyaletlerden salgınla mücadele kapsamında kısıtlamaları artırmaları istendi.
28.07.2020 Dünya
ABD'de ikinci infaz! 17 yıl aradan sonra...
ABD'de ikinci infaz! 17 yıl aradan sonra... ABD'de 17 yıl aradan sonra önceki gün ilk kez bir federal mahkumun idam edilmesinin ardından bugün de ikinci bir federal mahkumun idamı gerçekleştirildi.
16.07.2020 Dünya
Yüzyılın cerrahı 95’inci yaşını 10 bin cerrahla kutladı
Yüzyılın cerrahı 95’inci yaşını 10 bin cerrahla kutladı Yüzlerce bilim insanının yetişmesini sağlayan ve binlerce hastaya hayat veren modern beyin ve sinir cerrahisinin (nöroşirurji) kurucusu Prof. Dr. M. Gazi Yaşargil, 95’inci yaş günü tüm dünyadan 10 binin üzerinde beyin ve sinir cerrahının katıldığı bilimsel bir toplantıyla kutlandı.
7.07.2020 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Arkansas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arkansas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.