Arka Sokaklar Dizi

Arka Sokaklar Dizi

Son dakika Arka Sokaklar dizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Arka Sokaklar dizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Arka Sokaklar dizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arka Sokaklar Dizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arka sokaklar dizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 531 arka sokaklar dizi haberi bulunmuştur. Tüm arka sokaklar dizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Arka Sokaklar' setinde efsane yönetmene doğum günü kutlaması
'Arka Sokaklar' setinde efsane yönetmene doğum günü kutlaması Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokakla'ın yönetmen koltuğunda oturan Orhan Oğuz’un 76'ncı yaşı sette sürpriz pastayla kutlandı.
27.03.2024 Magazin
Cumanın galibi Arka Sokaklar
Cumanın galibi Arka Sokaklar Yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, Kanal D’nin 16 sezondur ekranda olan fenomen dizisi 'Arka Sokaklar', 4 Mart Cuma akşamı yayınlanan bölümü yine zirvede yer aldı.
5.03.2022 Televizyon
'Arka Sokaklar' zirvedeki yerini koruyor
'Arka Sokaklar' zirvedeki yerini koruyor Kanal D’de 16 sezondur yayınlanan 'Arka Sokaklar', 19 Kasım Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi. Fenomen dizinin son bölümü de yine zirvede yer aldı.
20.11.2021 Televizyon
Bir başka Arka Sokaklar!
Bir başka Arka Sokaklar! Ekranlara sığmayıp, evimizin Arka Sokaklar'ı olmayı başaran dizinin sevilen karakterleri ve hikayelerini serilerde izlemeye ne dersin?
28.06.2021 Televizyon
Arka Sokaklar sezonu zirvede bitirdi
Arka Sokaklar sezonu zirvede bitirdi Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan 'Arka Sokaklar' cuma akşamı sezon finali bölümü ile ekrana geldi.
19.06.2021 Televizyon
'Arka Sokaklar' zirvede
'Arka Sokaklar' zirvede Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar', 23 Ekim Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi.
24.10.2020 Televizyon
Arka Sokaklar 531. bölüm fragmanı
Arka Sokaklar 531. bölüm fragmanı Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. İşte merak edilen tüm detaylar...
13.11.2019 Televizyon
Uğur Pektaş kimdir? Nerelidir? Gamze Özçelik ile hâlâ evli mi?
Uğur Pektaş kimdir? Nerelidir? Gamze Özçelik ile hâlâ evli mi? Survivor Türkiye yarışmasından birinci olduktan sonra çeşitli TV dizilerinde rol almaya başlayan Uğur Pektaş, asıl ününü Arka Sokaklar dizi ile yakaladı. Acun Ilıca'nın bu seneki Survivor da Pektaş'ın katılacağını açıklamasından sonra arama motorlarında Uğur Pektaş araması yükseldi. Peki, Uğur Pektaş kimdir?
8.11.2019 Magazin
Arka Sokaklar 520. bölüm fragmanı
Arka Sokaklar 520. bölüm fragmanı Merakla takip edilen Arka Sokaklar dizisinin 520. bölüm fragmanı yayınlandı.
28.05.2019 Televizyon
Berk Oktay kimdir?
Berk Oktay kimdir? Berk Oktay kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Yakışıklılığı ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Berk Oktay'ın hayatına dair bilgiler merak edilerek araştırılmaya başlandı. İşte Berk Oktay ile ilgili bilgiler...
30.04.2018 Gündem
Berk Oktay ve eşi Merve Şarapçıoğlu kimdir?
Berk Oktay ve eşi Merve Şarapçıoğlu kimdir? Berk Oktay ve eşi Merve Şarapçıoğlu kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Başarılı ve yakışıklı oyuncu Berk Oktay ve güzel eşi Merve Şarapçıoğlu'nun hayatı merak ediliyor. İşte Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu ile ilgili bilgiler...
21.03.2018 Gündem
'Arka Sokaklar' rekor kırdı!
'Arka Sokaklar' rekor kırdı! Zafer Ergin, Özgür Ozan ve Şevket Çoruh'un başrolde yer aldığı 'Arka Sokaklar' dizisi, geçtiğimiz hafta 468'inci bölümü ile ekrana geldi. 10 yıldır ekranda olan yapımı, 109'uncu bölümü geride bırakan 'Kırgın Çiçekler' takip ediyor.
14.02.2018 Televizyon
Hüsnü Komiser'e tepki yağıyor!
Hüsnü Komiser'e tepki yağıyor! Bu hafta yayınlanacak yeni bölümde Gonca Hanım'a evlilik teklifi eden Hüsnü Komiser'e, kazada ölen karısı Suat'ı çabuk unuttuğu için tepki yağıyor.
15.12.2017 Televizyon
'Arka Sokaklar' dizisinden büyük sürpriz!
'Arka Sokaklar' dizisinden büyük sürpriz! Kanal D'nin fenomen dizisi, yeni sezon öncesi sürpriz bir transferle geliyor...
28.07.2017 Televizyon
Arka Sokaklar dizisine üç yeni yeni oyuncu!
Arka Sokaklar dizisine üç yeni yeni oyuncu! Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'ın kadrosuna üç sürpriz isim dahil oldu.
8.05.2017 Televizyon
Arka Sokaklar 434. bölümünde Mesut ve Hüsnü ölecek mi?
Arka Sokaklar 434. bölümünde Mesut ve Hüsnü ölecek mi? Kanal D'nin uzun seneler boyunca izlenen fenomen dizisi Arka Sokaklar'da bugün heyecanlı bir bölüm yayınlanacak. Arka Sokaklar'da Mesut'un dağlara çıkarak oğlunu kurtarmaya çalışması ve sonucunda vurulması duygusal anlar yaşatacak. Öte yandan kızının gizlice evlendiğini gören Hüsnü kalp krizi geçirecek. Arka Sokaklar'ın Mesut ve Hüsnü'sü hayatını mı kaybedecek?
29.09.2021 Gündem
TRT'den Arka Sokaklar'a kötü haber!
TRT'den Arka Sokaklar'a kötü haber! Ekranların fenomen dizilerinden "Arka Sokaklar"a TRT yayına koymaya hazırlandığı "Lise Devriyesi" dizisiyle rakip olacak.
14.03.2017 Televizyon
Sabaha kadar eğlence
Sabaha kadar eğlence ‘Arka Sokaklar’ dizi ekibinden Alp Korkmaz ve Şevket Çoruh, Cihangir’de felekten bir gece yaşadı...
23.03.2016 Magazin
Arka Sokaklar artık farklı günde yayınlanacak
Arka Sokaklar artık farklı günde yayınlanacak Arka Sokaklar yeni sezona hızlı bir başlangıç yapacak. Bu sene 9. sezon ile izleyici karşısına çıkacak olan dizinin yayın günü ve saati değişikliğe uğradı. Arka Sokaklar artık Cuma günleri yayınlanacak. Ekibe katılan yeni isimlerle oldukça heyecanlı dakikalara tanık olunacak.
8.09.2014 Arşiv
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da 18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu büyüyor. Her bölümüyle izleyicilerin beğenisini toplayan diziye Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal dahil oldu.
29.03.2024 Magazin
Arka Sokaklar oyuncularından deprem bölgesi Antakya'ya moral ziyareti
Arka Sokaklar oyuncularından deprem bölgesi Antakya'ya moral ziyareti Kanal D ekranında 18 yıldır yayınlanan polisiye dizi Arka Sokaklar, Kahramanmaraş merkezli art arda yaşanan depremlerin birinci yılına özel olarak bir bölüm çekti. Dizi ekibi, Hatay’da enkazların arasında yapılan çekimler esnasında duygusal anlar yaşadı.
4.02.2024 Magazin
Arka Sokaklar bugün neden var? Arka Sokaklar Pazartesi'ye mi alındı, gün mü değişti? Kanal D yayın akışı...
Arka Sokaklar bugün neden var? Arka Sokaklar Pazartesi'ye mi alındı, gün mü değişti? Kanal D yayın akışı... Uzun yıllardır Cuma günleri yayınlanan Arka Sokaklar taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı. Arka Sokaklar'ın bilinen yayın gününün değişmesi hakkında seyirci de şaşırdı. Ancak alınan kararın arkasında başka bir gerçek var. Dizinin yeni bölümünün bu akşam ekrana gelmesi sonrası "Arka Sokaklar yayın günü değişti mi?" sorusu gündem oldu. Sevilen dizi bu haftaya özek iki bölümle yayınlanacak. Peki 18 Aralık Arka Sokaklar yeni bölüm var mı? İşte Kanal D yayın akışı...
18.12.2023 Televizyon
Arka Sokaklar'a  Pamir Pekin’den sonra yeni oyuncu!
Arka Sokaklar'a Pamir Pekin’den sonra yeni oyuncu! Türkiye’nin efsane dizisi Arka Sokaklar, kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Yeni sezona yeni isimlerle merhaba diyen diziye Pamir Pekin’den sonra güzel oyuncu Burcu Kara dahil oldu.
25.11.2023 Magazin
Zeynep Beşerler - Emir İçgören boşanıyor mu? Ünlü oyuncudan ihanet iddialarına imalı yanıt
Zeynep Beşerler - Emir İçgören boşanıyor mu? Ünlü oyuncudan ihanet iddialarına imalı yanıt Emir İçgören ile 2013 yılında nikâh masasına oturan Zeynep Beşerler, 'boşanma' haberleriyle gündemde. Yedi yaşında bir oğlu olan oyuncunun, ihanete uğradığı ve bir süredir eşiyle ayrı yaşadığı konuşuluyor. Asmalımescit'te görüntülenen Zeynep Beşerler, ihanet iddiasına yanıt verdi.
5.11.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Arka Sokaklar Dizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arka sokaklar dizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.