Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar artık farklı günde yayınlanacak

Arka Sokaklar yeni sezona hızlı bir başlangıç yapacak. Bu sene 9. sezon ile izleyici karşısına çıkacak olan dizinin yayın günü ve saati değişikliğe uğradı. Arka Sokaklar artık Cuma günleri yayınlanacak. Ekibe katılan yeni isimlerle oldukça heyecanlı dakikalara tanık olunacak.

Rekorları altüst eden Arka Sokaklar dizisi 9. Sezonuna başlıyor. Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın paylaştıkları fenomen dizi bu yıl 9.sezonu ile ekrana gelecek. Dizide; Can Nergis "Onur Yalçın", Müge Boz "Ece Dündar" ve Beril Kayar da "Deniz Gençoğlu" karakterlerini canlandıracak. 337.bölümüyle yeni sezona başlayacak olan dizi, aksiyonu yüksek ve merak uyandırıcı bölümleriyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Ekibe yeni katılan karakterlerle heyecanın hiç bitmeyeceğini gördüğümüz Arka Sokaklar, yeni bölümleri ve yeni maceraları ile 12 Eylül'den itibaren Cuma akşamları saat 20.00’de ekrana gelecek! Arka Sokaklar zirvedeki yerini bırakmayacağa benziyor!..

Arka Sokaklar ailesine 5 yeni oyuncu katıldı
Kanal D’nin yeni sezonda da devam eden polisiye dizisi Arka Sokaklar’ın kadrosu yenilenmeye devam ediyor. Her sezon yapılan oyuncu değişiklikleriyle adından söz ettiren dizi bu senede Beril Kayar,Can Nergis,Müge Boz gibi isimleri kadrosuna katmıştı.

Şimdi ise onların yakınlarını ve akrabalarını oynayacak isimler kadroya dahil oluyor.

Seda Kement,Esin Karakaya,Efe Aydın,Balım Gaye Bayrak ve Tolga Yavuz dizinin yeni oyuncuları oldu.

Arka Sokaklar 12 Eylül cuma akşamı yeni sezonuyla Kanal D ekranında olacak !

Sezon finalinde neler olmuştu?

Leyla, Murat ile buluşmaya gitmektedir. Bir taksi çevirir ve biner. Taksici Furkan serserinin tekidir. Yol boyu Leyla’yı alenen taciz eder. Leyla sürekli alttan alır. Furkan kilit cümleyi ağzından kaçırır. Çıkalım eğlenelim iki de roket atarız der. Leyla roketin ne olduğunu öğrenir. Malı nereden bulduğunu öğrenip, satanları yakalamaktır amaç. Furkan, Leyla’nın polis olduğunu anlamaz. Leyla durumu mesajla Murat’a bildirir. Akşam buluşma planları suya düşer. Bir torbacının peşine takılırlar.

Mehmet, bir markette çalışmaya başlar. Dava da devam etmektedir. Ancak maden şirketinin sahiplerinin duracağı yoktur. Şirketin avukatı Faruk, adamı Nedim’e, davaya devam edenleri ister iyilikle ister zorrla geri çekmelerini sağlamasını ister. En güçlü ve direnen isim Mehmet’tir. Nedim, Mehmet’in karşısındadır. Gözü dönmüş, her şeyi yapmaya hazırdır. Mehmet ise geri adım atmaz. Nedim, Esma ve çocukların içinde olduğu sırada evlerini yaktırır. Ekip, Esma ve çocukları kurtarmanın, Nedim ve Faruk’u yakalamanın peşine düşer.

Ömer, babasına Leyla ile evlendikleri zaman onun annesi mi olacağını sorar. Murat bu duruma o kadar güzel bir açıklama yapar ki, arkada konuşmaları duyan Emel, Murat ile gurur duyar. Leyla son gelinlik provasına Muzo ve Aylin ile gider. Ekip için artık düğün zamanıdır. Mutlu olma zamanıdır.

Haberin Devamı