Arda Turan Sevgili

Arda Turan Sevgili

Son dakika Arda Turan sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Arda Turan sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Arda Turan sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arda Turan Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arda turan sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 arda turan sevgili haberi bulunmuştur. Tüm arda turan sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yılın aşk bombası! Arda Turan ile Özge Ulusoy...
Yılın aşk bombası! Arda Turan ile Özge Ulusoy... 2.5 yıldır birlikte olduğu Aslıhan Doğan'dan ayrılan Arda Turan'ın yalnızlığı uzun sürmedi.
25.09.2017 Magazin
Bodrum’da kıskançlık kavgası!
Bodrum’da kıskançlık kavgası! Futbolcu Arda Turan ile sevgilisi Aslıhan Doğan arasında sular durulmuyor.
9.07.2017 Magazin
Arda Turan ve Aslıhan Doğan sonunda yakalandı!
Arda Turan ve Aslıhan Doğan sonunda yakalandı! Yılan hikayesine dönen Arda Turan-Aslıhan Doğan ilişkisi yeniden başladı. İşte ilk görüntüler...
2.06.2017 Magazin
Aslıhan'dan Arda'ya şok tepki!
Aslıhan'dan Arda'ya şok tepki! Barcelona'nın yıldız futbolcusu Arda Turan ve Aslıhan Doğan arasındaki sular bir türlü durulmuyor. Barışan çiftten Aslıhan Doğan, öyle bir şey yaptı ki...
29.05.2017 Magazin
Burcu Esmersoy'dan şaşırtan Arda Turan açıklaması!
Burcu Esmersoy'dan şaşırtan Arda Turan açıklaması! Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, kavgalı olduğu söylenen Arda Turan hakkında sürpriz bir açıklamada bulundu. İşte Burcu Esmersoy'un Arda Turan hakkındaki açıklamaları...
4.05.2017 Magazin
Olaylar sonrası Arda Turan açıkladı: Gözünden ciddi şekilde yaralandı
Olaylar sonrası Arda Turan açıkladı: Gözünden ciddi şekilde yaralandı Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Bodrum FK-Eyüpspor maçında çıkan olayların ardından teknik direktör Arda Turan, kulübün resmi sitesinde açıklamalarda bulundu. Turan, Uğur Demirok'un gözünden ciddi şekilde yaralandığını ifade etti.
4.03.2024 TFF 1.Lig
Sevim Emre'nin filtresinden Arda Turan da nasibini aldı!
Sevim Emre'nin filtresinden Arda Turan da nasibini aldı! Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre’nin filtresinden Arda Turan da nasibini aldı. Filtre yüzünden gözünde far olan Arda Turan dalga konusu oldu. Paylaşımı gören Aynur Aydın kendini tutamazken Sevim Emre ise sinirlendi.
9.10.2022 Magazin
Şansal Büyüka'dan Arda Turan hakkında olay yorum!
Şansal Büyüka'dan Arda Turan hakkında olay yorum! Ünlü futbol yorumcusu Şansal Büyüka yeni yayıncı kuruluşun ismini açıkladı Arda Turan olayıyla ilgili ise "Arda, Galatasaray takımının kaptanı olarak, şu travmatik günlerde dostluk ve dayanışma örneği verme adına, bu takımın kaptanı olarak keşke yeni hocası Torrent ile de böyle bir fotoğraf çektirmeyi aklına getirebilseydi." ifadelerini kullandı.
23.02.2022 Futbol
Arda Turan gece yarısı öyle bir mesaj yayınladı ki...
Arda Turan gece yarısı öyle bir mesaj yayınladı ki... Galatasaray'ın tecrübeli kaptanı Arda Turan 4-2 biten St Johnstone maçından sonra sosyal medya hesabından uzun bir mesaj yayınladı.
13.08.2021 Galatasaray
Arda Turan Fatih Terim'e hayran! 'Bir gülüşü dünyalara bedel'
Arda Turan Fatih Terim'e hayran! 'Bir gülüşü dünyalara bedel' Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Arda Turan, hocası Fatih Terim hakkında "Her anda eksikliği hissedilir. Hocamızın bir bakışı, bir gülüşü, sohbeti, verdiği bir taktik bizim için dünyalara bedel" dedi.
22.12.2020 Galatasaray
Arda Turan'dan Galatasaray açıklaması!
Arda Turan'dan Galatasaray açıklaması! Galatasaray'a transferi yılan hikayesine dönen Arda Turan, Mustafa Cengiz ve yönetiminin duruşu ile Fatih Terim'in kendisine yönelik ısrarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
28.01.2020 Futbol
Kıvanç Tatlıtuğ ayda ne kadar kazanıyor?
Kıvanç Tatlıtuğ ayda ne kadar kazanıyor? Kıvanç Tatlıtuğ, İstanbul Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya avukatı ile birlikte katıldı. Oyuncunun, aylık kazancı ile ilgili açıklaması dikkat çekti.
20.09.2019 Magazin
Arda Turan - Berkay davasında karar!
Arda Turan - Berkay davasında karar! Futbolcu Arda Turan, şarkıcı Berkay Şahin ile kavga etmesiyle ilgili 3 ayrı suçtan toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası aldı, verilen hükmün açıklanması ise geri bırakıldı. Mahkeme sanık Berkay Şahin hakkında ise ''hakaret'' suçundan ceza verilmesine yer olmadığına karar verdi. Turan cinsel taciz suçlamasından ise beraat etti.
11.09.2019 Magazin
Yok artık! Arda Turan ile Aslıhan...
Yok artık! Arda Turan ile Aslıhan... Aslıhan Doğan ile Arda Turan ilişkisi kabak tadı verdi! Geçen ay sosyetik aşkıyla ayrıldığını açıklayan Arda, önceki hafta yeniden barıştığı Doğan’la İspanya’da buluştu.
18.10.2017 Magazin
Aslıhan Doğan Arda'yı çabuk unuttu! İşte yeni sevgilisi...
Aslıhan Doğan Arda'yı çabuk unuttu! İşte yeni sevgilisi... Yıldız futbolcu Arda Turan ile ayrılık kararı alan Aslıhan Doğan, daha önce 2.5 yıl aşk yaşadığı Celio Saab ile sosyal medyadan yeniden takipleşmeye başladı.
2.10.2017 Magazin
Özge Ulusoy'dan flaş Arda Turan açıklaması!
Özge Ulusoy'dan flaş Arda Turan açıklaması! Ünlü mankenin Arda Turan'la aşk yaşadığı iddia ediliyor. Özge Ulusoy, son noktayı koydu.
27.09.2017 Magazin
Özge Ulusoy inkar etmedi!
Özge Ulusoy inkar etmedi! Arda Turan ile aşk yaşadığı haberleri gündeme bomba gibi düşen Özge Ulusoy, sorular karşısında aşkı inkar etmeyip "Konuşmayacağım" deyince haberleri bir nevi doğrulamış oldu.
26.09.2017 Magazin
Arda Turan arkadaşının eski aşkıyla birlikte!
Arda Turan arkadaşının eski aşkıyla birlikte! Arda Turan-Özge Ulusoy birlikteliği ilginç bir tesadüfü ortaya çıkardı.
26.09.2017 Magazin
Arda Turan’ın hediyesini kolundan çıkartmıyor!
Arda Turan’ın hediyesini kolundan çıkartmıyor! Burcu Esmersoy'un eski dostu Arda Turan'ın saatini geri vermeye niyeti yok!
7.08.2017 Magazin
Ebru Şancı: Üç-beş gecelik aldatma için...
Ebru Şancı: Üç-beş gecelik aldatma için... Türkiye'nin en güzel modellerinden olan Ebru Şancı, gündemi sarsacak çok samimi açıklamalarda bulundu. Şancı, 'Üç-Beş gecelik aldatma için kocamı kapının önüne koymam.' dedi.
17.09.2017 Magazin
Fatih Terim: Gelsin yüzüme söylesin!
Fatih Terim: Gelsin yüzüme söylesin! Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kosova galibiyetinin ardından önemli açıklamalarda bulundu.
12.06.2017 Arşiv
Aslıhan Doğan dudaklarına dolgu yaptırdı!
Aslıhan Doğan dudaklarına dolgu yaptırdı! Aslıhan Doğan sevgilisi Arda Turan dudaklarına dolgu yaptırdı. Ayrıca sıkı diyete girip zayıfladı.
11.06.2017 Magazin
Fatih Terim, Arda'nın adını ağzına bile almadı!
Fatih Terim, Arda'nın adını ağzına bile almadı! Kosova maçı öncesinde Fatih Terim ve futbolcular Berke Özer, Yusuf Yazıcı ve Emre Akbaba basın toplantısı düzenledi.
10.06.2017 Futbol
Fransa'da ne oldu?
Fransa'da ne oldu? Bir yıldır gündemden düşmeyen Milli Takım-prim tartışmasına, o günlerin en yakın tanığı Milliyet Gazetesi yazarı Şansal Büyüka açıklık getirdi.
10.06.2017 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Arda Turan Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arda turan sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.