Aslıhan Doğan

Aslıhan Doğan

Son dakika aslıhan doğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aslıhan doğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aslıhan doğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aslıhan Doğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aslıhan doğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 306 aslıhan doğan haberi bulunmuştur. Tüm aslıhan doğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aslıhan Doğan Turan Rolls - Royce ile bayram gezmesinde
Aslıhan Doğan Turan Rolls - Royce ile bayram gezmesinde Aslıhan Doğan Turan, 2.1 milyon Euro’luk Rolls-Royce’u ile yakın arkadaşları Selin İmer ve Mustafa Ceceli’yi bayram gezmesine çıkardı.
15.04.2024 Magazin
Aslıhan Doğan Turan, Selin İmer ve Mustafa Ceceli’yi gezmeye çıkarttı!
Aslıhan Doğan Turan, Selin İmer ve Mustafa Ceceli’yi gezmeye çıkarttı! Aslıhan Doğan Turan, eşi Arda Turan’ın 2.1 milyon Euro'luk Rolls-Royce’u ile yakın arkadaşları Selin İmer ve Mustafa Ceceli’yi bayram gezmesine çıkarttı.Turan, “Hem aile dostu hem de komşu olduk, şarkılarını ilk ben dinliyorum. Çok şanslıyım” dedi.
15.04.2024 Magazin
Aslıhan Doğan'dan terlik yanıtı: Herkes önündeki tabağa baksın!
Aslıhan Doğan'dan terlik yanıtı: Herkes önündeki tabağa baksın! Arda Turan ile Mart 2018'de dünyaevine giren Aslıhan Doğan, geçtiğimiz günlerde tüylü terlikleriyle bir davete katılmıştı. Terliklerin fiyatıyla çok konuşulan sosyetik güzel Aslıhan Doğan, kendisini eleştirenlere de sitem etti.
25.02.2024 Magazin
Adana'nın tanınmış ailelerinin mutlu günü
Adana'nın tanınmış ailelerinin mutlu günü Adana Kent Konseyi Kadın Meclisi Genel Sekreteri Sevilay Doğan’ın kızı Aslıhan Doğan ile Velipaşaoğlu ailesinin oğulları Muhammet Ali Velipaşaoğlu dünya evine girdi.
9.02.2024 Adana
Arda Turan ve eşi Aslıhan Doğan Turan'dan üzen haber! Bebeklerini kaybettiler
Arda Turan ve eşi Aslıhan Doğan Turan'dan üzen haber! Bebeklerini kaybettiler Ünlü futbolcu Arda Turan 2018 yılında Aslıhan Doğan ile hayatını birleştirmişti. Çiftin iki erkek çocuğundan sonra Aslıhan Turan yeniden hamile kaldı. Ünlü çift gittikleri rutin kontrolde aldıkları haberle yıkıldı.
28.08.2023 Magazin
Arda-Aslıhan Turan çiftinden müjdeli haber geldi!
Arda-Aslıhan Turan çiftinden müjdeli haber geldi! Ünlü futbocu Arda Turan, üçüncü kez baba olmaya hazırlanıyor. Eşi Aslıhan Turan, 6 haftalık hamile.
19.06.2023 Magazin
Aslıhan Doğan 93 bin TL'lik hırkasını gelinlerine bırakacak!
Aslıhan Doğan 93 bin TL'lik hırkasını gelinlerine bırakacak! Arda Turan ile evli olan Aslıhan Doğan’ın 93 bin TL’lik hırkası gündem olmuştu. Ünlü isim, hırkayı gelecekte iki oğlundan birinin eşine vereceğini söyledi.
10.05.2023 Magazin
Aslıhan Doğan Turan evlilikte kavganın önemli olduğunu söyledi!
Aslıhan Doğan Turan evlilikte kavganın önemli olduğunu söyledi! Geçtiğimiz günlerde bir TV programına katılan ve samimi açıklamalarda bulunan Aslıhan Doğan Turan, evlilikte kavganın önemli olduğunu söyledi. Ünlü isim hiç kavga etmediklerini söyleyen çiftlere inanmadığını da belirtti.
27.09.2022 Magazin
Arda Turan futbolu bıraktı mı? Arda Turan kimdir, kaç yaşında, nereli, futbola ne zaman başladı?
Arda Turan futbolu bıraktı mı? Arda Turan kimdir, kaç yaşında, nereli, futbola ne zaman başladı? Arda Turan futbolu bıraktı mı? 35 yaşındaki Arda Turan, futbolu bıraktığını açıkladı. Galatasaray altyapısından profesyonel olan Arda Turan, sırasıyla Manisaspor, Atletico Madrid, Barcelona, Başakşehir ve Galatasaray formalarını giymişti. Peki, Arda Turan kimdir, kaç yaşında, nereli, futbola ne zaman başladı?
12.09.2022 Şampiy10
Aslıhan Doğan ile Tom Cruise aynı karede!
Aslıhan Doğan ile Tom Cruise aynı karede! Aslıhan Doğan, eşi Arda Turan ile Wimbledon tenis turnuvasının finalini izlemek için Londra'ya gitti. Maçta Tom Cruise ile karşılaşan Doğan, ünlü aktör ile selfie çekti. Fotoğrafa filtre uygulayan Doğan'a yorum yağdı.
11.07.2022 Magazin
Aslıhan Doğan Turan estetik sonrası ilk kez görüntülendi!
Aslıhan Doğan Turan estetik sonrası ilk kez görüntülendi! Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan burun estetiği sonrası ilk kez görüntülendi. Doğan acelesi olduğunu söyleyerek jet hızıyla arabasına bindi.
11.05.2022 Magazin
Aslıhan Doğan Turan'dan üçüncü çocuk açıklaması!
Aslıhan Doğan Turan'dan üçüncü çocuk açıklaması! Galatasaray'da forma giyen futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan, YouTube’daki 'Bize Kaldı' programına katıldı. Fezi Altun ve Seçkin Süngüç’ün sorularını yanıtlayan Turan, yeniden çocuk sahibi olmak istediğini söyledi.
1.02.2022 Magazin
Aslıhan Doğan'ın 'siyah tuvalet kağıdı' sevdası! Yurt dışından getirtiyormuş, fiyatı...
Aslıhan Doğan'ın 'siyah tuvalet kağıdı' sevdası! Yurt dışından getirtiyormuş, fiyatı... Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan'ın reklam paylaşımları tepki çekmişti. Aslıhan Doğan gelen tepkilerden sonra canlı yayına bağlanıp tepkilere ilginç bir yanıt verdi. Öte yandan Aslıhan Doğan'ın evine giden yakın arkadaşı Ala Tokel, Turan Ailesi'nin tuvaletinden fotoğraf paylaşınca, 'siyah tuvalet kağıdı' gündem oldu. Türkiye'de bulunmadığını ve yurt dışından getirttiğini belirten Doğan, çok zor bulunduğu için artık her tuvalete koymadığını söyledi. İşte Aslıhan Doğan'ın açıklamaları...
24.12.2021 Magazin
Eda Ece: Herkese pozitif ve güler yüzle yaklaşıyorum
Eda Ece: Herkese pozitif ve güler yüzle yaklaşıyorum Uzun yıllardır 'Yasak Elma' dizisinde başrol oynayan Eda Ece, oyunculuk performansı kadar sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla da adından söz ettiryor. Güzel oyuncu, son olarak Aslıhan Doğan Turan'ın YouTube kanalına konuk oldu. Çocukları çok sevdiğini anlatan Ece, "Bir çocuk doğurursam adının sonuna 'Han' eklerim" dedi.
16.12.2021 Magazin
Aslıhan Doğan Turan 36 yaşına girdi!
Aslıhan Doğan Turan 36 yaşına girdi! Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, önceki gün 36 yaşına girdi. Evlerinde parti düzenleyen çift, aralarında Mustafa Ceceli-Selin İmer çiftinin bulunduğu arkadaş grubuyla eğlendi
7.12.2021 Magazin
Rachel Araz 'estetik' iddiaları ile ilgili ilk kez konuştu!
Rachel Araz 'estetik' iddiaları ile ilgili ilk kez konuştu! Sunuculuğunu Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner’in yaptığı, hafta içi her gün saat 11.00’de canlı yayınla ekrana gelen 'teve2 Magazin Masası' programına bugün, Rachel Araz’ın açıklamaları damga vurdu.
26.11.2021 Magazin
Özge Özpirinçci gün sayıyor
Özge Özpirinçci gün sayıyor Oyuncu Özge Özpirinçci, Salih Bademci ile başrolü üstlendiği 'İlk ve Son' dizisinin çekimleri sırasında hamile olduğunu öğrenmişti.
1.11.2021 Magazin
Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan kendisini tanıyan olmayınca şok oldu
Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan kendisini tanıyan olmayınca şok oldu Aslıhan Doğan Turan, YouTube kanalı için, Galatasaray forması giyen eşi Arda Turan’ın doğup büyüdüğü İstanbul'un Bayrampaşa ilçesine çekim yapmaya gitti. Burada kendisini tanıtan birini arayan sosyetik güzel, Bayrampaşa videosu ile gündem oldu.
14.10.2021 Magazin
Derin Talu hakkında çarpıcı iddia!
Derin Talu hakkında çarpıcı iddia! Defne Samyeli’nin küçük kızı Derin Talu hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde ablası Deren Talu ile birlikte bir defileye katılan 18 yaşındaki genç kızın Emre Işık ile yakınlaştığı öne sürüldü.
23.09.2021 Magazin
Ayhan Sicimoğlu: Bağıran şefin yemeği yenmez
Ayhan Sicimoğlu: Bağıran şefin yemeği yenmez Ayhan Sicimoğlu, Aslıhan Doğan Turan’ın YouTube kanalına konuk oldu. 'Şef Akademi' programında jüri koltuğuna oturan Sicimoğlu, teklifi bir şartla kabul ettiğini açıkladı.
27.08.2021 Magazin
Aslıhan Doğan Turan hamile mi?
Aslıhan Doğan Turan hamile mi? Aslıhan Doğan-Arda Turan çifti önceki akşam bir düğüne katıldı. Fotoğraf paylaşan Aslıhan Doğan Turan’ın göbeği, hamilelik dedikodularına yol açtı.
5.07.2021 Magazin
Aslıhan Doğan formunun sırrını açıkladı
Aslıhan Doğan formunun sırrını açıkladı Aslıhan Doğan Turan, YouTube'daki kanalında formunun sırrını anlattı.
3.06.2021 Magazin
Arda Turan'dan açıklama! 'Fenerbahçe'ye 4 sene kaybettirdik'
Arda Turan'dan açıklama! 'Fenerbahçe'ye 4 sene kaybettirdik' Eşi Aslıhan Turan'ın Youtube kanalına konuk olan Arda Turan 2008 yılındaki şampiyonluğa değinerek 'Fenerbahçe'ye 4 yıl kaybettirdik' dedi.
12.05.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Aslıhan Doğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aslıhan doğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.