Gazete Vatan Logo
Magazin Arda Turan ve Aslıhan Doğan sonunda yakalandı!

Arda Turan ve Aslıhan Doğan sonunda yakalandı!

Yılan hikayesine dönen Arda Turan-Aslıhan Doğan ilişkisi yeniden başladı. İşte ilk görüntüler...

Arda Turan ve Aslıhan Doğan sonunda yakalandı!

Arda Turan, yeniden görüşmeye başladığı Aslıhan Doğan'la kardeşi için kiraladığı yalı dairesinde buluştu.

Arda Turan ile Aslıhan Doğan’ın yılan hikayesine dönen ilişkisi yeniden başladı. Ekim 216’da Arda Turan’la yollarını ayıran Aslıhan Doğan, geçen yıl bir dergiye konuşmuş ve ayrılık nedeni olarak ünlü futbolcunun İspanya’daki ev ortamının kendisine uymamasını göstermişti. Geçen 8 ayda Arda Turan’ın adı Ebru Şallı, Yağmur Ünal ve “Kısmetse Olur” yarışmacısı Cansel Çördük’le anıldı.

İftar yemeğine katıldılar

Aslıhan Doğan buna rağmen adı başka güzellerle anılan Arda Turan’dan vazgeçmedi ve gazetecilere “Arda bu ara sakat, bizi 1 ay sonra beraber görürsünüz” dedi. Eski sevgililer, birkaç kez karşılıklı sosyal medyadan birbirlerini takibe aldı ancak daha sonra yine takibi bıraktı. Şu günlerde İstanbul’da olan Arda Turan ile Aslıhan Doğan cephesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Yıldız futbolcu, yeniden görüşmeye başladığı Aslıhan Doğan’la sık sık bir araya gelmeye başladı. Duymayan Kalmasın’ın özel haberine göre çift, barıştıktan sonra ik kez Four Seasons Otel’de düzenlenen iftar yemeğinde görüntülendi.

Haberin Devamı

Balkondan aşk itirafı

Daha sonra ise ikili Arda Turan’ın kardeşi Okan Turan için kiraladığı evde bir araya geldi. Bu buluşmayı da Aslıhan Doğan’ın, müstakbel kayınçosu Okan Turan’ın Rumelihisarı’nda yeni taşındığı yalı dairesinin balkonundan paylaştığı video ele verdi. Yüksek Sadakat’in “Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer” şarkısının fonda çaldığı Boğaz manzaralı videosunun üzerine Aslıhan Doğan, “Hiçbir yüz güzel değil senin yüzünden” diyerek Arda Turan’a olan aşkını haykırdı. Bu arada ikili sosyal medyadan yeniden takipleşmeye başladı.

Yalı dairesinin aylık kirası 15 bin TL

Aslıhan Doğan’ın balkonundan İstanbul Boğaz’ını seyrettiği yalı dairesini, Arda Turan geçen haftalarda kardeşi Okan Turan için kiralamıştı. Ünlü futbolcu, aylık kirası 15 bin TL olan rumelihisarı sırtlarındaki evin 180 bin TL tutan yıllık oturma ücretini de peşin yatırdı. Arda Turan’ın tüm tücari işlerini takip eden ve “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinde oynayan kardeşinin ulaşım sıkıntısı yaşamaması için şehrin göbeğinde ev tuttuğu gündeme gelmişti. Arda Turan’ın geçen yıllarda 5.5 milyon dolara satın aldığı bahçeköy’deki futbol sahası ve havuzlu evini de kiraya vereceği öğrenildi.

Haberin Devamı