Okan Turan

Okan Turan

Son dakika Okan Turan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Okan Turan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Okan Turan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Okan Turan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan okan turan gelişmeleri de dahil olmak üzere 312 okan turan haberi bulunmuştur. Tüm okan turan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Ünlü isimler mahkemede nasıl dolandırıldıklarını anlatacak
Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Ünlü isimler mahkemede nasıl dolandırıldıklarını anlatacak Aralarında spor dünyasının ünlü isimlerinin de olduğu çok sayıda kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan, yarın tekrar hâkim karşısına çıkacak. Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Fernando Muslera nasıl dolandırıldıklarını mahkemede anlatacak.
7.03.2024 Gündem
Seçil Erzan davasında Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Muslera ve Arda Turan için flaş karar
Seçil Erzan davasında Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Muslera ve Arda Turan için flaş karar Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla fon vurgunu davasında, tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük'ün tutukluluklarının devamına karar verildi. Mahkeme, müştekiler Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Fernando Muslera ve Arda Turan'ın bir sonraki celse hazır edilmeleri için son kez süre verilmesine aksi takdirde haklarında zorla getirilme kararı çıkarılmasını karara bağladı. Heyet, Seçil Erzan'ın bankadaki hesap hareketlerinin, Erzan'ın cep telefonundaki banka çalışanlarıyla konuşmalarının ve Ali Yörük ile Semih Kaya arasındaki banka hesap hareketlerinin istenmesine karar vererek duruşmayı 8 Mart'a erteledi.
15.01.2024 Gündem
İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Aksu'dan zam talebi... 'İndi-bindi 120 TL olmalı'
İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Aksu'dan zam talebi... 'İndi-bindi 120 TL olmalı' İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, 8 Ocak'ta gerçekleştirilmesi planlanan UKOME Toplantısı öncesinde "Bu mesleği sürdürebilmek, İstanbul halkına ve turistlerimize konforlu, güvenli bir seyahat sunmamız için en az yüzde 65 oranında bir zam istedik. Tabii biz de vatandaşımızı düşünüyoruz, kaliteyi artırmamız lazım. Onun için en az yüzde 65 oranında zam almamız lazım" diye açıklamalarda bulundu. Aksu, 'İndi-bindi ücreti en az 120 lira olmalı' ifadelerini kullandı.
4.01.2024 Gündem
İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Aksu: İndi-bindi 120 lira olmalı
İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Aksu: İndi-bindi 120 lira olmalı İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, 8 Ocak'ta gerçekleştirilmesi planlanan UKOME Toplantısı öncesinde İstanbul'da taksicilerin zam talebi hakkında açıklamalarda bulundu. İBB Ulaşım Daire Başkanlığı'na yüzde 65'lik zam talebi iletildiğini ifade eden Aksu, "Bu mesleği sürdürebilmek, İstanbul halkına ve turistlerimize konforlu, güvenli bir seyahat sunmamız için en az yüzde 65 oranında bir zam istedik. Tabii biz de vatandaşımızı düşünüyoruz, kaliteyi artırmamız lazım. Onun için en az yüzde 65 oranında zam almamız lazım" dedi. Aksu, 'İndi-bindi ücreti en az 120 lira olmalı' ifadelerini kullandı.
4.01.2024 Ekonomi
Arda Turan'ın Seçil Erzan ile yeni ses kaydı ortaya çıktı! 'Çok gergin, ölmek istiyorum'
Arda Turan'ın Seçil Erzan ile yeni ses kaydı ortaya çıktı! 'Çok gergin, ölmek istiyorum' Ünlü isimleri dolandıran Seçil Erzan'a en fazla para kaptıran isim olan Galatasaraylı eski futbolcu Arda Turan'ın yeni ses kaydı ortaya çıktı. Arda Turan'ın verdiği paraları geri alamaması üzerine Erzan'la arasında aracılık yapan kardeşi Okan Turan'a gönderilen ses kaydında "Ben bu hallere düşecek adam değildim" diyerek sitem eden Arda, "Bize yazılı olarak ISIN kodu mudur nedir onların hepsini, imzalı kağıtları versin. Benim elimde bundan sonra belge olacak. Ben ona ne yapacağımı göstereceğim" ifadelerini kullanıyor. Okan Turan, ağabeyinin sesli mesajını Erzan'a iletmesi üzerine Erzan ise, "Ne yapacağız Okan. Çok üzülüyorum. Ölmek istiyorum. Ağabeyin çok gergin" dediği görüldü.
4.12.2023 Gündem
Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya düğünde! "Çağla Acun'u değiştirmiş"
Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya düğünde! "Çağla Acun'u değiştirmiş" Galatasara'yın futbolcusu Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan, Katre Yırtıcı ile geçtiğimiz akşam dünya evine girdi. Okan Turan ve Katre Yırtıcı'nın düğününe sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile katılan Acun Ilıcalı'nın tarzı sosyal medyada gündem oldu. Acun Ilıcalı'nın düğünde takım giydiğini görenler "Çağla Acun'u değiştirmiş" yorumları yaptı.
19.06.2022 Magazin
Başı dertte! Arda Turan’a ekstra fatura
Başı dertte! Arda Turan’a ekstra fatura Futbolcu Arda Turan’ın Beşiktaş’ta satın aldığı dairenin hacizli olduğu ortaya çıktı. Futbolcuya, faiziyle birlikte 103 bin liralık borcu ödemesi için tebligat gönderildi
23.10.2020 Magazin
Arda Turan'a şok! Tribünden izledi ama...
Arda Turan'a şok! Tribünden izledi ama... Medipol Başakşehir’in milli futbolcusu Arda Turan, kardeşi Okan Turan’ın başkanlığını yaptığı Altıntepsispor’un lig maçını tribünden takip etti.
1.10.2019 Başakşehir
Okan Turan: Biraz ara verdim
Okan Turan: Biraz ara verdim Futbolcu Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan, geçtiğimiz gün İstMarina AVM'de objektiflere yansıdı.
19.12.2018 Magazin
Arda Turan'ın anneannesi vefat etti
Arda Turan'ın anneannesi vefat etti Medipol Başakşehir'de forma giyen Arda Turan'ın anneannesi Sebahat hanım hayatını kaybetti.
25.11.2018 Başakşehir
Arda’ya bir darbe de Ertürk Apartmanı’ndan
Arda’ya bir darbe de Ertürk Apartmanı’ndan Sütlüce’de Arda Turan’ın yaptırdığı otel inşaatının temel kazma çalışması nedeniyle binaları çöken Ertürk Apartmanı sakinleri, zararları karşılanmadığı için Turan ve kardeşi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu
17.10.2018 Gündem
Arda Turan Berkay kavgasının görüntüleri ortaya çıktı
Arda Turan Berkay kavgasının görüntüleri ortaya çıktı Gündemi sarsan o anların görüntülerine sadece Kanal D haber ulaştı.
12.10.2018 Süper Lig
Eşkıya'da deprem! 3 isim veda etti
Eşkıya'da deprem! 3 isim veda etti İlgiyle izlenen Eşkıya Hükümdar Olmaz'da Ekrem, Reha ve Gönül karakterleri diziye veda etti.
16.05.2018 Magazin
İki şok ayrılık daha! Ünlü oyuncu veda etti
İki şok ayrılık daha! Ünlü oyuncu veda etti Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 15 Mayıs Salı yayınlanan 103. bölümünde iki şok ayrılık birden yaşandı.
16.05.2018 Televizyon
Oya Unustası kimdir?
Oya Unustası kimdir? Oya Unustası kimdir? Sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Diriliş Ertuğrul dizisine kadın başrol oyuncusu olarak katılan Oya Unustası'nın hayatını haberimizde derledik. İşte güzel ve başarılı oyuncu Oya Unustası ile ilgili tüm bilgiler...
9.05.2018 Gündem
Aile kutlaması
Aile kutlaması Arda Turan, kardeşi Okan Turan’ın doğum gününü Tarabya’da bir balıkçıda düzenlediği yemekle kutladı.
9.03.2018 Magazin
Savaş varken düğün olmaz
Savaş varken düğün olmaz Sevgilisi Aslıhan Doğan’a evlenme teklif eden ve yakında düğün yapması beklenen Arda Turan, nikah tarihi sorulunca “Bu durumda eğlence yapamayız. Savaş varken düğün olmaz. Zamanı gelince her şey olur” dedi
8.03.2018 Magazin
Ayrı ayrı çıktılar
Ayrı ayrı çıktılar Futbolcu Arda Turan, sevgilisi Aslıhan Doğan ve kardeşi Okan Turan’la Sirkeci’de bulunan Balıkçı Sabahattin’te arkadaşı Göktan Cilalı’nın doğum gününe katıldı.
2.03.2018 Magazin
Sinemada ağladı
Sinemada ağladı EVLİLİK hazırlıkları yapan Arda Turan ve Aslıhan Doğan önceki gün İstinyePark AVM’deydi.
20.02.2018 Magazin
Okan Turan’dan Galatasaray taraftarını kızdıran paylaşım!
Okan Turan’dan Galatasaray taraftarını kızdıran paylaşım! Başakşehir'in sahasında Karabükspor'u 5-0 yendiği maçta tribündeki bir ismin açtığı atkı dikkat çekti.
30.01.2018 Galatasaray
Arda Turan'dan flaş karar: 5 buçuk milyon dolar...
Arda Turan'dan flaş karar: 5 buçuk milyon dolar... Barcelona'da sakatlıklardan dolayı forma şansı bulamayan ve ara dönemde transfer olacağı söylenen Arda Turan villasını satılığa çıkardı
8.12.2017 Spor Magazin
Hanımla yemek yedik
Hanımla yemek yedik Barcelona’lı milli futbolcu Arda Turan’ın ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde oynayan oyuncu kardeşi Okan Turan önceki akşam sevgilisi Katre Yırtıcı ile Etiler’deydi.
23.09.2017 Magazin
Arda Turan: Benim değil kardeşimin!
Arda Turan: Benim değil kardeşimin! Arda Turan, James Bond’un otomobili olarak bilinen Aston Martin DB11 marka lüks otomobilde görüntülendi.
18.06.2017 Spor Magazin
Yalıda barış yemeği
Yalıda barış yemeği Arda Turan ile Aslıhan Doğan’ın yılan hikayesine dönen ilişkisi yeniden başladı.
2.06.2017 Magazin
Arda Turan ve Aslıhan Doğan sonunda yakalandı!
Arda Turan ve Aslıhan Doğan sonunda yakalandı! Yılan hikayesine dönen Arda Turan-Aslıhan Doğan ilişkisi yeniden başladı. İşte ilk görüntüler...
2.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Okan Turan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki okan turan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.