Arayüz

Arayüz

Son dakika arayüz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arayüz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arayüz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arayüz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arayüz gelişmeleri de dahil olmak üzere 347 arayüz haberi bulunmuştur. Tüm arayüz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Togg yenilendi, yüzden tanıyacak
Togg yenilendi, yüzden tanıyacak Türkiye’nin yerli otomobili Togg’a güncelleme geldi. T10X modeline gelen yeni özellikler Togg’un sosyal medya hesabından duyuruldu.
31.03.2024 Ekonomi
Yerli ve milli kaska görüntüleme sistemi Tulgar: Kaan pilotlarının gözü olacak
Yerli ve milli kaska görüntüleme sistemi Tulgar: Kaan pilotlarının gözü olacak Türkiye'nin ilk yerli ve milli muharip uçağı Kaan'ın kaska entegre görüntüleme sistemi Tulgar, Kaan pilotlarının adeta gözü olacak. CNN Türk ekibi, sistemin üretildiği Ankara'nın Akyurt ilçesindeki ASELSAN tesislerini ziyaret etti.
27.03.2024 Ekonomi
Doktorken mühendisliğe başladı; kanser tedavisinde önemli çalışmaya imza attı
Doktorken mühendisliğe başladı; kanser tedavisinde önemli çalışmaya imza attı Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şükriye Bilge Gürsel meme kanserinde yapay zekanın kullanımına dair çalışmasıyla adından söz ettiriyor. Prof. Dr. Gürsel'i meslektaşlarından ayıran en önemli özelliği, bu çalışmayı sadece bir doktor olarak değil, aynı zamanda bilgisayar mühendisi olarak bizzat kendisinin bitirme teziyle gerçekleştirmiş olması. Gürsel, Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi'nde doçentken, üniversite sınavlarına yeniden girerek bilgisayar mühendisliğini kazandı. 3 yıl sonra mühendislikten yüksek onur derecesiyle mezun olurken, tıpta da profesörlüğe yükselmişti. Mühendislikteki bitirme tezinde ise, doktorluğunu konuşturdu; rahim ağzı ve meme kanserinde tedavi sonrası meydana gelebilecek nüksleri, yapay zeka ile yüzde 92 doğruluk oranıyla önceden belirleyebilen pilot bir çalışmaya imza attı. 
24.12.2023 Yaşam
Milli Savunma Bakanlığı: 892 terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanlığı: 892 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı tarafından basın bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında konuşan Deniz Albay Zeki Aktürk, “1 Ocak’tan itibaren Terörle Mücadele Harekatı bölgesinde 44’ü son bir haftada olmak üzere 892 terörist etkisiz hale getirilmiştir. 24 Temmuz 2015’ten bugüne kadar ise 38 bin 235 terörist etkisiz hale getirilmiştir” ifadelerini kullandı.
27.07.2023 Gündem
Togg'da geri sayım başladı! NFT açık artırması bu akşam
Togg'da geri sayım başladı! NFT açık artırması bu akşam Togg almak isteyenler için öncelikli ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırmasına sayılı saatler kaldı. Bu akşam saat 19:23'te Trumore uygulaması üzerinden NFT satışı başlayacak ve NFT alanlar ön siparişe katılma ve teslim alma sırası hakkını kazanacak.
5.02.2023 Ekonomi
TOGG ön satışlarında yeni gelişme! 3 farklı yöntemle resmen başlıyor
TOGG ön satışlarında yeni gelişme! 3 farklı yöntemle resmen başlıyor Türkiye'nin Otomobili Togg, için geri sayım başladı. Ön sipariş hakkı 3 farklı yöntemle sunulacak. Togg'dan yapılan yeni paylaşımda 5 Şubat'a işaret edildi.
1.02.2023 Ekonomi
Twitter'a üç yeni özellik geliyor!
Twitter'a üç yeni özellik geliyor! Elon Musk, Twitter için önümüzdeki günlerde gelecek üç yeni özelliği duyurdu.
10.01.2023 Bilim ve Teknoloji
Genshin Impact Türkçe dilinin eklenişini drone ışık gösterisiyle kutladı
Genshin Impact Türkçe dilinin eklenişini drone ışık gösterisiyle kutladı Dünyaca ünlü bu oyuna hemen katıl ve tamamen Türkçe'ye çevrilmiş içerikleri deneyimle!
14.12.2022 Advertorial
F-16'ların yerine geçecek! Yeni gelişme, başarıyla üretildi
F-16'ların yerine geçecek! Yeni gelişme, başarıyla üretildi Türkiye’nin 5’inci nesil savaş uçağı Milli Muharip Uçak’ta (MMU) önemli bir viraj dönüldü. MMU’nun beyni olarak nitelendirilen görev bilgisayarı TÜBİTAK BİLGEM tarafından başarıyla üretildi.
23.11.2022 Ekonomi
Evde Wi-Fi Şifresi Nasıl Değiştirilir? Modem Şifresi Değiştirme Yöntemleri...
Evde Wi-Fi Şifresi Nasıl Değiştirilir? Modem Şifresi Değiştirme Yöntemleri... Evde internet kullanan kişilerin kablosuz bağlantıyla cihazlarını internete bağlamak istemeleri durumunda Wi-Fi ile bağlanmaları gerekmektedir. Wi-Fi şifresi, internet bağlantınıza sizin izninizin dışında gerçekleştirilebilecek olan bağlanmaların önüne geçmektedir.
10.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Türkiye Yüzyılı'nın ilk eseri Togg! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ön satışı şubatta, ilk siparişi ben veriyorum
Türkiye Yüzyılı'nın ilk eseri Togg! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ön satışı şubatta, ilk siparişi ben veriyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Togg Gemlik Kampüsü Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.Cumhurbaşkanı Erdoğan togg için ön siparişlerin Şubat ayında başlayacağını duyururken otomobilin fiyatına ilişkin ise "Önümüzdeki senenin mart ayı sonunda pazara çıkacak ürünün fiyatının bugünden ilanı hem doğru hem de mümkün değildir. Ön satışın başlayacağı Şubat ayında Togg’un fiyatı da açıklanacaktır. Telaşa gerek yok" ifadelerini kullandı.
29.10.2022 Gündem
Pazarlama Duayeni Philip Kotler, Global Marketing Summit 2022’de konuştu
Pazarlama Duayeni Philip Kotler, Global Marketing Summit 2022’de konuştu 18 Ekim’de başlayan ve 4 gün sürecek olan Global Marketing Summit’in açılış konuşmasını dünyanın en önemli pazarlama gurularından Philip Kotler yaptı.
20.10.2022 Ekonomi
Araç kiralama sitelerini kopyalayıp, 1 milyon TL dolandırıcılık yapmışlar
Araç kiralama sitelerini kopyalayıp, 1 milyon TL dolandırıcılık yapmışlar Konya'da, kurumsal araç kiralama şirketlerinin internet sitelerinin kopyalarını oluşturup, araç kiralamak isteyen 208 kişinin 1 milyon 850 bin lirasını dolandıran 19 kişi, Konya merkezli 4 ildeki operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.
8.10.2022 Yaşam
TEKNOFEST Girişim Programı finalistleri belirlendi
TEKNOFEST Girişim Programı finalistleri belirlendi TEKNOFEST’te bu yıl da finalist olan ve çalışmalarını girişime dönüştüren yarışmacılar Ön Kuluçka ve Hızlandırma Programına başvurmaya hak kazandı. TEKNOFEST Girişim Programı ile eğitim, ofis, bulut/sunucu, tanıtım gibi çeşitli desteklerin yanında her girişime Ön Kuluçka Programı ile 100.000 TL, Hızlandırma Programı ile 200.000 TL hibe desteği sağlanacak.
13.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Mühendislik harikası Airbus A-380 paramparça olacak!
Mühendislik harikası Airbus A-380 paramparça olacak! Dünyanın en büyük yolcu uçaklarından Airbus A-380 paramparça edilecek. Avrupalı uçak üreticisi Airbus, yakın zamanda üretim hattını kapattığı efsane uçağı A-380'lerden birini parçalama kararı aldı. Kararın arkasında ilginç bir neden yatarken, havacılık meraklıları alınan karar sebebiyle oldukça heyecanlı günler yaşıyor. Uçak mühendisi ve havacılık uzmanı Muhammed Yılmaz, şirketin bu kararıyla ilgili çarpıcı detaylar paylaştı.
7.06.2022 Dünya
TURKSAT 6A’ya Türk mühendisleri ve teknisyenleri damga vurdu
TURKSAT 6A’ya Türk mühendisleri ve teknisyenleri damga vurdu Türkiye’nin ilk yerli ve milli haberleşme uydusu TURKSAT 6A, Türk mühendisleri ve teknisyenleri tarafından üretilen komponentleriyle dikkat çekiyor.
1.05.2022 Bilim ve Teknoloji
Bankacılıkta yeni dönem! Tamamen değişiyor, 1 Ocak'ta başlıyor, kredi, kredi kartı, mevduat, elektronik para...
Bankacılıkta yeni dönem! Tamamen değişiyor, 1 Ocak'ta başlıyor, kredi, kredi kartı, mevduat, elektronik para... Bankacılıkta bir dönem sonra erdi. Bugün Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Dijital bankacılıkta yeni dönem resmen başladı. Banka müşterilerini yakından ilgilendiren gelişmeyi Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tek tek açıkladı. Şubesiz bankacılıkta büyük değişiklik olacak. 1 Ocak tarihi itibarı ile dijital bankalar, mevduat ya da katılım bankası olmalarına göre kredi kuruluşlarının gerçekleştirebileceği tüm faaliyetleri yerine getirebilecek. Dijital bankaların kredi müşterileri, yalnızca finansal tüketicilerden ve KOBİ'lerden oluşabilecek.
29.12.2021 Ekonomi
TCDD'den kumanda merkezine yönelik habere ilişkin açıklama
TCDD'den kumanda merkezine yönelik habere ilişkin açıklama Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürlüğünce, kumanda merkezinin "trenlerin seyir güvenliğini etkileyen" yüksek hızlı tren (YHT) trafiğinin yönetildiği sinyalizasyon sistemi olmadığı bildirildi.
20.11.2021 Gündem
Kredi ve banka kartıyla yapılıyor! İnternet alışverişinde yeni dönem! Yasaklandı
Kredi ve banka kartıyla yapılıyor! İnternet alışverişinde yeni dönem! Yasaklandı Banka ve kredi kartı aracılığıyla gerçekleştirilen internet alışverişinde yöne dönem başlıyor. Ticaret Bakanlığı e-ticaret ve internet reklamları için yönetmelik çıkarıyor. Buna göre, kişisel veri analiziyle “özel fiyat” sunulabilecek, tüketici yorumu bir yıl silinemeyecek, internetten bilet karaborsacılığı yasak olacak.
6.11.2021 Ekonomi
Kuduz her yıl on binleri öldürüyor!
Kuduz her yıl on binleri öldürüyor! Türkiye dahil tüm dünyada 150’den fazla ülke ve bölgede görülen kuduz hem hayvan hem de insan sağlığını tehdit ediyor. Aşı ile önlenebilecek bir viral hastalık olan kuduz sebebiyle dünyada her yıl tahminen 59 bin insanın hayatını kaybettiğini söyleyen MSD Hayvan Sağlığı Türkiye Genel Müdürü Burhan Hacı, “Tüm dünyada yaklaşık olarak yıllık 8,6 milyar dolar tutarında bir maliyete neden olan kuduz, koruyucu aşılamanın yeterli seviyede yapılmadığı ve bulaşma sonrası tedavinin yaygın uygulanmadığı Asya ve Afrika ülkelerinde daha sık görülüyor ve kuduz nedeniyle gerçekleşen ölümlerin yüzde 95’i de yine bu bölgelerden raporlanıyor” dedi.
27.09.2021 Sağlık
Bankalarda yeni dönem! Tamamen değişiyor,  şube yok, ATM'ler...
Bankalarda yeni dönem! Tamamen değişiyor, şube yok, ATM'ler... Bankacılık sektöründe yeni bir dönem başlıyor. Harekete geçildi. Tamamen değişiyor. Şubesiz olacak. ATM ile hizmet sağlanacak. Yeni yılda en az 10 dijital banka başvurusu yapılması bekleniyor. Dijital bankalar kendi dijital ağını kurabilecek, banka mevduatı kabul edebilecek
30.08.2021 Ekonomi
Ferrari 296 GTB yola çıkmaya hazırlanıyor!
Ferrari 296 GTB yola çıkmaya hazırlanıyor! Ferrari 296 GTB, markanın dünya lansman programı dahilinde Türkiye’de tanıtıldı.
27.08.2021 Otomobil
Bayramda diş sağlığına dikkat
Bayramda diş sağlığına dikkat Kurban Bayramı’nda et ve tatlı tüketimin artması ağız sağlığı konusunda problemlerin yaşanmasına yol açabiliyor. Bu nedenle bayramda beslenme düzenine ve diş bakımına daha çok dikkat etmek gerekiyor.
19.07.2021 Sağlık
'Bilim-2' deniz salyalarını takip için Marmara Denizi'nde
'Bilim-2' deniz salyalarını takip için Marmara Denizi'nde Deniz Bilimleri Enstitüsü Öğretim Üyesi ve Enstitü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Yücel, "Gemimizden anlık ulaşan bilgiler, müsilajın sadece yüzeyde değil, denizin içinin de jel gibi olduğu ve denizdeki oksijenin de çok azaldığı yönünde." dedi.
2.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Diş fırçası alırken diş eti hassasiyeti ve yaş grubuna dikkat
Diş fırçası alırken diş eti hassasiyeti ve yaş grubuna dikkat Ağız ve diş sağlığını korumak için tavsiyelerde bulunan diş eti hastalıkları uzmanı Dr. Gülin Tulu Katı, diş fırçası alırken diş eti hassasiyetinin ve özellikle çocuklarda yaş grubunun göz önünde bulundurulması gerektiğini belirtti. Katı, özellikle sık ve dikkatsiz kürdan kullanımının da zararlı olduğuna dikkat çekti.
28.04.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Arayüz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arayüz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.