Araç Sahipleri

Araç Sahipleri

Son dakika araç sahipleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan araç sahipleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını araç sahipleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Araç Sahipleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan araç sahipleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.298 araç sahipleri haberi bulunmuştur. Tüm araç sahipleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çamur yağmuru ne zaman yağacak? Çamur yağmuru nedir, neden yağar?
Çamur yağmuru ne zaman yağacak? Çamur yağmuru nedir, neden yağar? Meteorolojiden çamur yağmuru uyarısı geldi. Afrika’daki toz bulutlarının Türkiye’ye yönelmesi sonucunda oluşan çamur yağmuru konusunda özellikle araç sahipleri uyarıldı. Peki, Çamur yağmuru 2024 ne zaman, hangi gün yağacak?
2.03.2024 Gündem
Araç sahipleri dikkat! Fiyatlar arttı, tamamen geçersiz sayılıyor
Araç sahipleri dikkat! Fiyatlar arttı, tamamen geçersiz sayılıyor Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren trafik sigortalarında fiyat artışları ocak ayı itibarıyla başladı. Fiyat belirlemede mayıs ayından itibaren ise yeni bir düzenlemeye gidildi. Peki şu anda en düşük ve en yüksek tutarlar ne kadar oldu? Konuyla ilgili uzman isim dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
23.02.2024 Ekonomi
Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? 9 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları
Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? 9 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları Benzine, motorine ve otogaza indirim ya da zam var mı, akaryakıta zam gelecek mi? İstanbul, Ankara ve İzmir akaryakıt fiyatları araç sahipleri tarafından sorgulanıyor. Geçtiğimiz haftalarda akaryakıta üst üste zam gelmişti. Brent petroldeki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarına da etkiliyor. Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları da bu dalgalanmadan etkileniyor. İşte Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? Sorularının yanıtı…
9.02.2024 Ekonomi
Sarı Plaka Nedir, Ne İşe Yarar? Sarı Plakayı Kimle Kullanabilir?
Sarı Plaka Nedir, Ne İşe Yarar? Sarı Plakayı Kimle Kullanabilir? Türkiye'de ve dünyanın her yerinde plaka kullanma zorunluluğu olan araçlar vardır. Çünkü araçların plakalı olmaları resmi bir durumu ortaya çıkarır. Aksi halde plakasız şekilde trafiğe çıkan kişi ceza alır. Bunun için plakalar son derece önemli görülürler.
1.02.2024 Gündem
İstanbul'un trafik sorununa ücretli çözüm! Eminönü ve Kadıköy için trafik sıkışıklığı fiyatlandırması...
İstanbul'un trafik sorununa ücretli çözüm! Eminönü ve Kadıköy için trafik sıkışıklığı fiyatlandırması... İstanbul'un trafik sorununu 'para' çözecek. Dünyada bazı şehirlerde trafiğin yoğun olduğu bölgelere giren taşıtlardan ücret alınıyor. Prof. Dr. Ayşe Uyduranoğlu’na göre, İstanbul’da ilk etapta Eminönü ve Kadıköy için planlanan bu uygulama hem trafiğe hem hava kirliliğine karşı fayda sağlayabilir.
24.01.2024 Gündem
Taksilere zam sonrası 'Güncelleme' mesaisi
Taksilere zam sonrası 'Güncelleme' mesaisi İstanbul'da toplu ulaşım ücret tarifelerinin değişimiyle, taksi ücretlerine yüzde 28.09 oranında zam geldi. 13 Ocak’tan itibaren geçerli olacak yeni tarife için taksiciler taksimetrelerini güncellemeye başladı. Kimi taksiciler zam oranından memnun olurken, kimi taksiciler ise, yeni zammın müşterilerde azalmaya neden olacağı görüşünde.
10.01.2024 Gündem
Araç sahipleri dikkat! Trafikte hesap değişti, artık en ucuzu 3 bin  706 TL
Araç sahipleri dikkat! Trafikte hesap değişti, artık en ucuzu 3 bin 706 TL Zorunlu trafik sigortasında son yapılan değişiklikten sonra 1 Ocak’tan itibaren geçerli tavan tarifeler merak ediliyordu. Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi güncel tabloyu yayınladı. Buna göre; yeni sigorta bedellerinde aralık ayına göre yüzde 10 artış yapıldı. İstanbul’da en ucuz trafik sigortası 3 bin 706 liraya çıktı.
6.01.2024 Ekonomi
Hakkari'de peş peşe korkutan depremler
Hakkari'de peş peşe korkutan depremler Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Hakkari’de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Bu depremlerin ardından peş peşe iki sarsıntı daha yaşandı. Depremlerin şiddeti 3.5 ve 4.5 olarak ölçüldü.
31.12.2023 Gündem
Van- Bahçesaray kara yolunda çığ altında kalan 2 araçtan biri çıkarıldı
Van- Bahçesaray kara yolunda çığ altında kalan 2 araçtan biri çıkarıldı  Van'da 5 gün önce etkili olan kar ve tipi nedeniyle Van- Bahçesaray kara yolunda mahsur kalan 10 kişinin terk ettikten sonra çığ altında kalan 2 araçtan biri çıkarıldı.
28.12.2023 Gündem
Van-Bahçesaray kara yolunda çığ altında kalan 2 araçtan biri çıkarıldı
Van-Bahçesaray kara yolunda çığ altında kalan 2 araçtan biri çıkarıldı Van'da 5 gün önce etkili olan kar ve tipi nedeniyle Van- Bahçesaray kara yolunda mahsur kalan 10 kişinin terk ettikten sonra çığ altında kalan 2 araçtan biri çıkarıldı.
28.12.2023 Gündem
Motorine indirim geldi mi, mazot fiyatlarına indirim var mı? Brent petrolde düşüş devam ediyor: 9 Aralık 2023 güncel mazot fiyatı
Motorine indirim geldi mi, mazot fiyatlarına indirim var mı? Brent petrolde düşüş devam ediyor: 9 Aralık 2023 güncel mazot fiyatı Motorine (mazota) indirim geldi mi, motorin fiyatlarına indirim var mı? Brent petrol 2018'den bu yana en uzun haftalık kayıp serisine doğru ilerliyor. Araç sahipleri brent petroldeki kaybın pompaya yansıyıp yansımadığını merak ediyor. Motorin fiyatları ard arda gelen indirimlerle gerileyerek 35 TL seviyelerine inerken, benzin fiyatı için de indirim geldi. Peki, 9 Aralık 2023 güncel mazot fiyatı ne kadar, motorin fiyatı kaç TL?
9.12.2023 Ekonomi
Bakan Kacır: Katar'la 12 anlaşmaya imza attık
Bakan Kacır: Katar'la 12 anlaşmaya imza attık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Thani huzurlarında, iki ülke arasında 12 anlaşma imzalandı.
7.12.2023 Ekonomi
Lastikçilerde son gün yoğunluğu! Sanayinin yolunu tuttular
Lastikçilerde son gün yoğunluğu! Sanayinin yolunu tuttular Türkiye genelinde 1 Aralık'ta başlayacak olan kış lastiği uygulaması öncesinde Edirne’de lastikçilerde lastik değiştirme yoğunluğu yaşandı.
30.11.2023 Gündem
Arabası olana kritik uyarı yapıldı! Gecikme faizi ödenecek, ek MTV'de son uyarı
Arabası olana kritik uyarı yapıldı! Gecikme faizi ödenecek, ek MTV'de son uyarı Arabası olan milyon onlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Ek MTV ikinci taksiti için ödeme süresi bugün sona eriyor. Zamanında ödemeyen araç sahipleri aylık yüzde 3,5 gecikme faizi ödeyecek. İşte ek MTV ile ilgili bilinmeyen tüm detaylar...
30.11.2023 Gündem
Lastikçilerde '25 Kasım kış lastiği' yoğunluğu
Lastikçilerde '25 Kasım kış lastiği' yoğunluğu İstanbul'da ticari araçlarda 1 Aralık-1 Nisan tarihleri arasında uygulanan kış lastiği zorunluluğu İstanbul Valiliği tarafından alınan kararla 25 Kasım'a çekildi. Meteorolojik verilere dayanılarak alındığı bildirilen karar sonrasında oto lastikçilerinde yoğunluk oluştu. 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda otobüs şoförlerinin kış lastiğine geçiş için sıra beklediği görüldü.
22.11.2023 Gündem
İstanbul'un 5 ilçesinde skuter kararı
İstanbul'un 5 ilçesinde skuter kararı Skuter sürücüleri Kadıköy, Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu ve Fatih'te yaya yoğunluğu fazla olan bölgelerinde en fazla saatte 12.5 kilometre hız yapabilecek.
18.11.2023 Gündem
Araç sahipleri dikkat! Sayılı günler kaldı, herkes oraya akın etti
Araç sahipleri dikkat! Sayılı günler kaldı, herkes oraya akın etti Zorunlu kış lastiği uygulaması öncesinde Bolu’da geçtiğimiz günlerde mevsimin ilk karının yağmasıyla birlikte lastikçilerde kış lastiği mesaisi başladı. Kış lastiğinin değiştirilmesi gerektiğini belirten lastik onarım ve değişim ustabaşı Ünsal Bayrak, “Kış lastiği taktırmazsak, araç kayabilir, kazaya sebebiyet verebilir” dedi.
18.11.2023 Gündem
18 aracın lastiklerini kesen şüpheliden şok ifade
18 aracın lastiklerini kesen şüpheliden şok ifade Eskişehir'de park halindeki 18 aracın lastiklerini bıçakla kesip, kaçan Celalettin A., yakalandı. Şüpheli, ifadesinde, sarhoş olduğunu ve olayı hatırlamadığını öne sürdü.
16.11.2023 Gündem
Hesaplarınızı boşaltabilirler! İstanbullular dikkat: Birebir aynısını yaptılar
Hesaplarınızı boşaltabilirler! İstanbullular dikkat: Birebir aynısını yaptılar İstanbul'da bir çok noktada park halindeki araçların üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İSPARK logoları bulunan 'Park borcunuzu ödemek için QR kodu taratınız' yazılı ve 24 saat içerisinde borcun ödenmesi gerektiğini belirten etiketler yapıştırıldı. QR kodu taratanlar ödeme sayfasına yönlendirilirken tuzağa düşenlerin kredi kartından para çekildiği öğrenildi. İSPARK'ın böyle bir uygulaması olmadığı öğrenilirken uyarıda bulunuldu. Adli Bilişim Uzmanı İsa Altun ise QR kodların dolandırıcıların yeni yöntemi olduğunu belirterek dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.
22.10.2023 Yaşam
Araç sahipleri dikkat: Kasko fiyatları değişti, işte en düşük bedel
Araç sahipleri dikkat: Kasko fiyatları değişti, işte en düşük bedel Araç sahiplerini yakından ilgilendiriyor. Araç parçalarının çok fazla yükselmesi vatandaşı kaskoya ilgisini son dönemde daha da artırdı. Kaskoda fiyat dengesi değişti. İşte en düşük ve en yüksek kasko bedeli...
7.10.2023 Ekonomi
Benzine indirim geldi mi? 6 Ekim’de benzine indirim var mı, benzine indirim ne zaman gelecek?
Benzine indirim geldi mi? 6 Ekim’de benzine indirim var mı, benzine indirim ne zaman gelecek? Araç sahipleri bezin indirimi haberlerini yakından takip ediyor. Brent Petrol fiyatları benzin ve motorin fiyatlarında artışa ya da azalışa neden oluyor. Benzine 00:00'dan itibaren geçerli olmak üzere 2 lira 10 kuruşluk indirim yapıldı. Benzine yapılan indirim sonrası, yeni bir indirimin olup olmayacağı sorguluyor. Peki benzine indirim var mı, benzine indirim ne zaman gelecek?
5.10.2023 Ekonomi
47/1 B Trafik Cezası Kodu Nedir? 47/1 B Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir?
47/1 B Trafik Cezası Kodu Nedir? 47/1 B Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir? Trafik ışıklarına uymamak ihlali ile beraber 47/1-b trafik cezası uygulanır. Her ne kadar halk arasında kırmızı ışık cezası olarak bilinmesine rağmen, sadece kırmızı Işıkla ilgili değildir. Bu sebepten dolayı karayolları trafik kanunu dahilinde Trafik ışıklarına uymama cezası olarak ifade edilir. İdari para cezası şeklinde öne çıkar ve yıl itibariyle belirlenmiş güncel miktar doğrultusunda uygulanır. Trafik yönetmeliğinde ise ‘Işıklı ve sesli trafik işaretlerine uyma’ zorunluluğu biçiminde öne çıkar. Buna uyulmadığı takdirde ise sürücü ya da araç sahipleri idari para cezasına maruz kalır.
22.09.2023 Gündem
81 Plaka Neresi? 81 Hangi Şehrin Plakası? 81 Hangi İlin Plaka Kodu?
81 Plaka Neresi? 81 Hangi Şehrin Plakası? 81 Hangi İlin Plaka Kodu? 81 numaralı plaka sonradan şehir olmuş bir yer adına öne çıkmaktadır. Bu sebepten dolayı alfabetik sıralama yerine düzensiz elde edilen bir plaka numarasıdır. Genelde Türkiye'de şehirde alfabetik sıraya bağlı olarak plaka koduna sahiptir. Ancak bu kapsamda 81 ise sonradan şehir olmuş Düzce'ye aittir.
31.08.2023 Yaşam
46/2-F Trafik Cezası Kodu Nedir? 46/2-F Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir?
46/2-F Trafik Cezası Kodu Nedir? 46/2-F Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir? Trafik kazası, acil yardım ya da kurtarma ve benzeri gibi durumların dışında, emniyet şeritlerini kullanmak yasaktır. Bu durumu gerçekleştiren sürücülerde araç sahipleri idari para cezasına tabi olur. Özellikle güvenlik ve asayişin sağlanması, trafik kazası ve benzeri unsurlara müdahale dışında bu bölgenin kullanması yasaktır. Sadece karayolları trafik kanunu ile ilgili memurlar bu bölgeyi kullanabilir. Sivil olan bireyler ise araç plakası ve bireysel olarak idari para cezası ile karşı karşıya kalabilir. Karayolları trafik kanunu içerisinde ise ilgili madde doğrultusunda 46/2 F trafik cezası olarak ifade edilebilir.
30.08.2023 Gündem
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! MTV için gözler AYM’nin kararında
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! MTV için gözler AYM’nin kararında Arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor.2023 Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin (MTV) ilk taksitine birkaç gün kaldı. Araç sahipleri 06 Eylül'de taksitin ilk bölümünü ödedikten sonra ikinci kısmı kasımda yatıracak. Şimdi gözler getirilen Ek MTV için Anayasa Mahkemesi’nin vereceği kararda. İşte milyonları ilgilendiren Ek MTV hakkında en çok merak edilenler...
29.08.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Araç Sahipleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki araç sahipleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.