Araç değer kaybında yeni dönem!
Araç değer kaybında yeni dönem! 1 Temmuz 2022 tarihi itibarıyla hayata geçen platform, Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi bünyesinde uygulamaya girmeye başladı.
8.07.2022 Otomobil
Araba sahiplerine kötü haber! Artık para ödenmeyecek, değişti
Araba sahiplerine kötü haber! Artık para ödenmeyecek, değişti Araç sahibi milyonlarca kişiyi ilgilendiren değişiklik! Artık ödeme yapılmayacak. Yeni kurallar getirildi. Sürücülere 2 bin TL veya 3 bin TL'lik tazminatlar ödeniyordu. Araçtaki küçük hasarlar için ödenen araç değer kaybı tazminatı artık ödenmeyecek. Araç sahipleri, kaza sırasında oluşan çiziklerden dolayı lokal boya yapıldıktan sonra sigorta şirketlerinden para alıyordu. Değişiklik yapıldı ve sigorta şirketleri artık tazminat ödemeyecek.
23.06.2021 Ekonomi
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Düşük fiyat ödeniyor, süresi 2 yıl...
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Düşük fiyat ödeniyor, süresi 2 yıl... Arabası olanları çok yakından ilgilendiriyor. Düşük fiyat ödeniyor. 2 yıl süresi var. Çoğu kişi bundan haberdar değil. Çok önemli tazminat detayı bulunuyor. Zamanaşımı olduğu için dikkat edilmesi gerekiyor. Araç değer kaybı ile ilgili açıklama yapıldı. Kaza olduğunda araçta değer kaybı meydana geliyor. Arabayı almak isteyen kişiler de bu nedenle düşük fiyat ödemek istiyor ve araç sahibi zarar ediyor. Bu zararın önüne geçmek veya talep edilen tazminatla zararı en aza indirmek mümkün.
5.06.2021 Ekonomi