Değer Kaybı

Değer Kaybı

Son dakika değer kaybı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan değer kaybı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını değer kaybı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Değer Kaybı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan değer kaybı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.591 değer kaybı haberi bulunmuştur. Tüm değer kaybı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kriptonun karnesi belli oldu! Dikkat çeken gelişmeler var
Kriptonun karnesi belli oldu! Dikkat çeken gelişmeler var Yılın ilk çeyreğinin geride kalmasıyla geleneksel ve dijital varlıkların ilk çeyrek karnesi de belli oldu. Bitcoin'in yılın başından 28 Mart'a kadar yüzde 65 değer kazandığını gösterdi. İlk çeyrek performansına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Küresel Büyüme Direktörü Kafkas Sönmez,"Kripto para biriminin bu yılki karnesinin oldukça iyi" dedi.
5.04.2024 Ekonomi
Arabası olan herkesi yakından ilgilendiriyor!  Başvuranın hesabına yatırılıyor
Arabası olan herkesi yakından ilgilendiriyor! Başvuranın hesabına yatırılıyor Trafikte yaşanan kazalar sonucu oluşan maddi hasarların onarılmasının ardından kusursuz olan taraf aracı için değer kaybı tazminatı alabiliyor. Bazı kişiler bunu iş olarak yapmaya kalkıp komisyon talep etse de sigorta şirketleri üzerinden çok kolay şekilde aracısız-komisyonsuz değer kayıpları tahsil ediliyor.
26.02.2024 Ekonomi
Altında düşüş Şubat sonuna kadar: 15 Şubat güncel altın fiyatları
Altında düşüş Şubat sonuna kadar: 15 Şubat güncel altın fiyatları Altın fiyatları, alım ve satım yapanlar tarafından dikkatle takip ediliyor. Ons altın fiyatı yüzde 1,4 değer kaybı yaşadı. Gram ve çeyrek altın ise yatay seyrini korudu. Yatırım uzmanları bu düşüşün Şubat sonuna kadar devam edebileceğini öngörüyor. İşte 15 Şubat 2024 Perşembe güncel altın fiyatları....
15.02.2024 Ekonomi
2. el arabada kan kaybı! Değer kaybı yüzde 23'ü buluyor
2. el arabada kan kaybı! Değer kaybı yüzde 23'ü buluyor Avrupa’da satılan elektrikli otomobiller ikinci elde önemli oranda değer kaybetti. Yapılan son araştırmalar, 2023’te elektrikli otomobillerin ikinci elde yüzde 23 değer kaybettiğini ortaya koydu. Oran olarak aynı olmasa da Türkiye’deki elektrikli otomobillerin ikinci el değerinde de düşüş trendi var. Yaptığımız aratırmaya göre, son bir yılda Türkiye’deki elektrikli otomobillerin ikinci eldeki değer kaybı yüzde 4.14 olurken, 4-5 yaşındaki modellerde bir yıllık kayıp yüzde 13’lerin üzerine çıktı.
5.02.2024 Ekonomi
Maaşlarda yeni dönem nasıl olacak? Detaylar açıklandı
Maaşlarda yeni dönem nasıl olacak? Detaylar açıklandı Dün ekonomi yönetimi çarşamba günü açıklanan OVP’ye ilişkin konuştu. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ‘Bundan sonra ücret düzenlemeleri hedef enflasyona göre yapılacak’ dedi. Peki bu maaşlara nasıl yansıyacak? Memur ve emekli zammında artış olur mu? İşte detaylar...
8.09.2023 Ekonomi
Dolar neden düştü? MB faiz kararı sonrası dolar düşmeye devam edecek mi, bugün dolar ne kadar?
Dolar neden düştü? MB faiz kararı sonrası dolar düşmeye devam edecek mi, bugün dolar ne kadar? Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu (PPK), Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan başkanlığında yılın 8'inci faiz kararını vermek üzere toplandı. Banka, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 750 baz puan artırarak yüzde 25'e çıkardı. Kararın ardından döviz piyasalarında sert düşüş gerçekleşti. Peki, Dolar neden düştü? MB faiz kararı sonrası dolar düşmeye devam edecek mi, bugün dolar ne kadar?
25.08.2023 Ekonomi
Borsa rekora doymuyor! 1 ayda 1.1 milyar dolarlık yatırım
Borsa rekora doymuyor! 1 ayda 1.1 milyar dolarlık yatırım Borsa İstanbul, bayram tatili sonrasındaki ilk işlem haftasını yeni rekor ve zirve denemeleriyle geçirdi. Geçtiğimiz bir ayda yabancı yatırımcıların aldıkları hisse senedi toplamı 1.1 milyar dolar oldu. Öte yandan Borsa İstanbul’da olumlu gelişmelerin belli ölçüde fiyatlandığı, önemli direnç noktalarına yaklaşıldığı uyarısını da yapmak gerekecek. Bununla birlikte BIST100 Endeksi hisseleri fiyat kazanç oranı 6.3-6.4 civarında seyrediyor.
9.07.2023 Ekonomi
Metaverse arsaları çöküşe geçti, yatırıcımlar şokta! 'Kripto paralardaki dalgalanmalara dikkat'
Metaverse arsaları çöküşe geçti, yatırıcımlar şokta! 'Kripto paralardaki dalgalanmalara dikkat' Büyük kazançlar getireceğine inanılan ve geçen yıl adeta kendi alanında piyasa oluşturan Metaverse arsaları, yatırımcılara hüsran yaşattı. Metaverse evrenindeki kan kaybını değerlendiren Dr. Ayça Maden, kripto paradaki dalgalanmaların dahi Metaverse arsalarındaki fiyatları altüst edebileceğine dikkati çekerek, bu çöküşün olası nedenlerini bir bir anlattı.
29.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Tepetaklak oldu, piyasalar krize odaklandı
Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Tepetaklak oldu, piyasalar krize odaklandı Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları, ABD'den gelen güçlü ekonomik verilerin Fed'in faizi daha da yükseltmesi ihtimalini artırması sonucu değer kaybı gördü. Ons altında piyasa beklentileri Haziran'da başka bir faiz artırımına yönelirken ve borç tavanı anlaşmasının Kongre oylamasına hazırlanması sonucu fiyatlar 1.950 doların altında nefes aldı. Kritik hafta sonundan sonra altın piyasası, 2 ayın en düşük seviyelerinde işlem görüyor. Elinde altın bulunduran vatandaşlara uyarılar peş peşe geldi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
30.05.2023 Ekonomi
Altını olanlara kötü haber geldi! Altında yeni kabus başlıyor, tarih verildi
Altını olanlara kötü haber geldi! Altında yeni kabus başlıyor, tarih verildi Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatlarında yeni kabus başlıyor. Altın fiyatları, ABD'den gelen güçlü ekonomik verilerin Fed'in faizi daha da yükseltmesi ihtimalini artırması sonucu değer kaybı gördü. Piyasa, yaklaşık dört ayın en büyük haftalık düşüşünde iken dün son anda hafif yükseliş geldi. Öte yandan elinde altın bulunduran vatandaşlara uyarılar peş peşe geldi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
29.05.2023 Ekonomi
Asgari ücrete zam açıklaması! Bakan Bilgin: 500 doların altında olmamalı
Asgari ücrete zam açıklaması! Bakan Bilgin: 500 doların altında olmamalı Asgari ücret, emeklilik, maaş zamları ve gündeme ilişkin önemli konularla ilgili CNN Türk canlı yayında açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Dolar bazında baktığımızda ilk defa AK Parti döneminde en üst düzeye çıktı. Ben görevim gereği bunları sayın cumhurbaşkanımıza götürdüğümde anlattığımda kabul etti. Asgari ücret 500 doların altında olmamalı." dedi
10.05.2023 Çalışan Hakları
Giyilmiş, sahte ürün tuzağı! İnternetten 'orijinal’ etiketiyle satılıyor
Giyilmiş, sahte ürün tuzağı! İnternetten 'orijinal’ etiketiyle satılıyor Son dönemde artan basit e-ticaret siteleri sahte ve kopya ayakkabı ticaretine boyut atlattı. Yerli üreticinin kâbusu olan kopya üretim hız kazandı. Normalde 4-5 bin lira olan ayakkabılar ‘ithal ve orijinal’ etiketiyle, sahte görsel kullanılarak 800-900 TL’den satılıyor. Oysa tüketiciye sahte, bozuk, yanlış hatta giyilmiş ayakkabı teslim ediliyor. Üstelik iade etmek istediğinizde site sizi her yerden engelliyor.
1.04.2023 Gündem
Yargıtay'dan sıfır araç sahiplerini yakından ilgilendiren emsal karar
Yargıtay'dan sıfır araç sahiplerini yakından ilgilendiren emsal karar Yargıtay, sıfır araç alıp sorun yaşayan tüketicileri sevindiren emsal bir karara imza attı. Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, sıfır aracın dört kapısının sökülüp takılmasının ekonomik değeri düşüren gizli ayıp olduğunu, aracın ayıpsız benzeri ile değiştirilmesi gerektiğine hükmetti.
10.03.2023 Gündem
Depremde hasar gören araçlara değer kaybı ödenmeyecek
Depremde hasar gören araçlara değer kaybı ödenmeyecek Gaziantep Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı İhsan Yiğit, "Değer kayıpları, çiftli kazalarda kusurlu olan tarafın kusursuz olan tarafa vermiş olduğu hasardaki tutarın ödendiği durumdur. Dolayısıyla burada bir kusurlu olmadığı için herhangi değer kaybı ödemesi yapılmıyor" dedi.
25.02.2023 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını bugün açıklıyor! İşte uzmanların tahminleri...
Merkez Bankası faiz kararını bugün açıklıyor! İşte uzmanların tahminleri... Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu yılın ilk faiz kararını bugün açıklayacak. Banka bir önceki toplantıda politika faizini yüzde 9 seviyesinde sabit tutmuştu. Peki bir faiz indirimi olur mu? Altın ve dövizde karar sonrası bir hareket olur mu? Merak edilen soruları Ekonomist Hikmet Baydar ve Dinamik Yatırım Menkul Değerler Araştırma Uzmanı Ceyhun Yavaş cevapladı. İşte detaylar..
23.02.2023 Ekonomi
Sasa neden düştü? SASA hisse senedinin piyasa değeri ne oldu?
Sasa neden düştü? SASA hisse senedinin piyasa değeri ne oldu? Borsa İstanbul’da günün ilk saatinde endeks %5’i bulan düşüşle 4.446 puana kadar geriledi. Düşüşün etkisiyle birçok hisse için devre kesici uygulandı. Peki, SASA düştü mü, neden düştü?
18.11.2022 Ekonomi
Arabası olan herkesi kapsıyor! Ekstra para istiyorlar, yeni ortaya çıktı
Arabası olan herkesi kapsıyor! Ekstra para istiyorlar, yeni ortaya çıktı Arabası olan ve trafik kazası yapan herkesi yakından ilgilendiriyor. Yeni bir dolandırıcılık yöntemi ortaya çıktı. Bu kez de avukatların ismini ve sicil numarasını kullandılar. Dolandırıcılar, yeni yöntemle trafik kazası yapan insanlara ulaşıp sigorta borcu ve araçta değer kaybı olduğu iddiasıyla para istiyor. Avukat Sezer Irmak, "Biz burada sigorta şirketleri veya tamir yapan yerlerle ortak çalışıldığını düşünüyoruz. Çünkü ellerindeki bilgiler gerçek." dedi. İşte detaylar...
20.10.2022 Gündem
Petrol fiyatlarında büyük düşüş! Akaryakıtta indirim beklentisi
Petrol fiyatlarında büyük düşüş! Akaryakıtta indirim beklentisi Geçtiğimiz hafta dünyanın önemli petrol üreticisi olan ülkelerin 2 yılın en büyük üretim kesintisine gitme kararı sonrası petrol fiyatlarında sert yükselişler görülmüştü. Bu hafta itibarıyla ise piyasada rüzgar tersine döndü. Brent petrol bu hafta yüzde 7.2 oranında geriledi. Böylece akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluştu. Peki düşüşün sebebi ne? İşte detaylar...
16.10.2022 Ekonomi
Tapu kayıtlarındaki kimlik bilgileri ile ilgili önemli detay! Dava açılamıyor
Tapu kayıtlarındaki kimlik bilgileri ile ilgili önemli detay! Dava açılamıyor Tapu kaydına yanlış yazılan kimlik bilgilerinin düzeltilmesine ilişkin Yargıtay kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Çok sayıda kişi bu konu nedeniyle mağduriyet yaşıyor. Nüfusa kaydedilmeden ölmüş ya da herhangi bir sebeple nüfusta kaydı bulunmayan kişilerin tapu kaydındaki kimlik bilgilerinin düzeltilmesi mümkün olmuyor. Karara ilişkin yapılan değerlendirmede önemli detaylar yer aldı. Bir kişinin nüfusta kaydı bulunmuyor ise o kişinin mirasçıları ya da tapu maliki, sahibi olduklarını iddia ettikleri bir gayrimenkul için ne yapmaları gerekir? Kimlik bilgisi nasıl değiştirilebilir? İşte detaylar…
26.09.2022 Gündem
Arabası olan milyonları ilgilendiren gelişme! Dikkat çeken ikinci el ve değer kaybı kararı
Arabası olan milyonları ilgilendiren gelişme! Dikkat çeken ikinci el ve değer kaybı kararı Arabası olan herkesi ilgilendiren son dakika gelişmesi! Kazaya karışan araçlarla ilgili dikkat çeken karar geldi. İkinci el satışı yapanlar dikkat, tamamen değişti. Yargıtay’ın değerlendirmesine göre; araçtaki değer kaybı belirlenirken, kaza tarihinden önceki 2. el satış değerinin tespiti ile aracın tamir edildikten sonra ikinci el satış değerinin tespiti ve arasındaki fark göz önüne alınacak. İşte kritik kararın detayları...
24.09.2022 Gündem
Borsa ilk yarıda yükseldi
Borsa ilk yarıda yükseldi Borsa İstanbul, günün ilk yarısında yüzde 0,25’lik değer kazandı.
20.09.2022 Ekonomi
Borsa neden düşüyor? Borsa neden devre kesti? Borsadaki düşüşler için zirve toplantısı!
Borsa neden düşüyor? Borsa neden devre kesti? Borsadaki düşüşler için zirve toplantısı! Son haftalarda borsada yaşanan sert düşüşler ve değer kaybı yatırımcının gündeminde yer alıyor. Borsa İstanbul'da endekse bağlı devre kesici sistemi devreye girdi. Borsada son günlerde art arda yaşanan düşüşler sonrası Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşlar Birliği'nde toplantı düzenlendi. Zirve toplantısı olarak değerlendirilen bu toplantının yanı sıra henüz açıklama yapılmasa da SPK’da da toplantıların yapıldığı gelen bilgiler arasında. Peki, Borsa neden düşüyor? Borsa neden devre kesti? İşte detaylar…
20.09.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Çifte indirim beklentisi, işte benzin, motorin LPG'den son fiyatlar
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Çifte indirim beklentisi, işte benzin, motorin LPG'den son fiyatlar Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Akaryakıt fiyatlarına indirim gelmesi bekleniyor. Petrol fiyatlarının düşmesiyle birlikte akaryakıt fiytalrında indirim beklentisi oluştu. Rusya-Ukrayna savaşıyla tarihi zirveleri gören Brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürüyor. Son dönemde düşüş trendine giren Brent petrolün varil fiyatı 94 dolara kadar geriledi. Brent petrolde yaşanan bu dalgalı seyir akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluşturdu. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre, yarın akşam saatlerinden itibaren geçerli olmak üzere benzin ve motorin fiyatlarında büyük indirimlere gidilecek. İşte Brent petrolde son durum ve 1 Eylül güncel benzin, motorin fiyatları...
1.09.2022 Ekonomi
Kripto paralarda gerileme depremi! Bitcoin, Ethereum...
Kripto paralarda gerileme depremi! Bitcoin, Ethereum... Kripto paralarla ilgili son dakika gelişmesi. Kripto paralarda gerileme depremi. Kripto para birimleri son günlerde yeniden aşağı yönlü bir seyir izliyor. Geçtiğimiz hafta sonu 25 bin dolar olan kritik eşiğin üzerine çıkan Bitcoin burada kalıcılığını sağlayamadı ve düşüşünü hızlandırdı. Güne 23 bin dolar seviyesinin üzerinde başlayan Bitcoin, 21 bin 447 dolara kadar geriledi. Bitcoin’de son 5 günde değer kaybı yüzde 15'e dayandı. Hafta sonu piyasanın toparlanma kaydetmesiyle birlikte 2 bin dolar olan kritik eşiğin üzerine çıkan en yüksek hacimli altcoin Ethereum bu seviyenin üzerinde tutunamadı. Hafta sonundan bu yana düşüş serisine giren Ethereum bugün bin 721 dolara kadar geriledi.
19.08.2022 Ekonomi
Merkez Bankası kararı sonrası uzmanlardan ilk açıklama geldi
Merkez Bankası kararı sonrası uzmanlardan ilk açıklama geldi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) yüzde 14'ten yüzde 13'e indirdi. Peki bu faiz indirimi kararına uzman isimler ne dedi? İşte detaylar...
18.08.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Değer Kaybı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki değer kaybı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.