Araba Lastiği

Araba Lastiği

Son dakika araba lastiği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan araba lastiği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını araba lastiği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Araba Lastiği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan araba lastiği gelişmeleri de dahil olmak üzere 100 araba lastiği haberi bulunmuştur. Tüm araba lastiği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Araba lastiklerinde harfler yapacağınız hızı belirliyor: Lastik hız endeksinde harfler ne anlama gelir?
Araba lastiklerinde harfler yapacağınız hızı belirliyor: Lastik hız endeksinde harfler ne anlama gelir? Otomobil alırken göze çarpan ilk detaylardan birisi de araba lastiklerinde yer alan harfler oluyor. Güvenli sürüş ve araçtan istenen performansın sağlanması da büyük ölçüde lastiklerin durumuna bağlıdır. Bir lastik doğru basınç ve yük değerinde kullandıldığında ulaşabileceği maksimum hızı vardır. Buna lastik hız endeksi denir. Peki araba lastiğinde yer alan harfler ne anlama geliyor? İşte harflerin karşılığı olan hız değerleri...
7.01.2024 Yaşam
Dizel ve benzinli araba kullananları ilgilendiren uyarı! Akaryakıtta maliyeti düşürüyor
Dizel ve benzinli araba kullananları ilgilendiren uyarı! Akaryakıtta maliyeti düşürüyor Arabası olan herkesi ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Soğuk kış günleri başladı, birçok ile kar yağdı. Uzmanlar ise bu günlerde araba lastiği ve araba kullanımı ile ilgili uyarılarda bulunuyor. Araç motoru, verimli yanma için ideal çalışma sıcaklığına ulaşana kadar daha çok ve devirli çalışıyor, motor yağı katılaştığı için sürtünme artıyor ve hareketli parçalar daha çok güç harcıyor, silecekler, fanlar, ısıtmalı koltuklar, buz çözücüler çok sık kullanılıyor. Bu da daha çok yakıt harcaması anlamına geliyor. Peki soğuk havalarda yakıt tüketimini düşürmek mümkün mü? İşte akaryakıttan tasarrufun püf noktaları...
3.02.2023 Otomobil
EYT ile ilgili 'kod 8' uyarısı: Kıdem tazminatınız yanabilir! Dikkat çeken 10 gün detayı
EYT ile ilgili 'kod 8' uyarısı: Kıdem tazminatınız yanabilir! Dikkat çeken 10 gün detayı Emeklilikte Yaşa Yakılanlarla ilgili yasa teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu. 8 Eylül 1999 öncesinde sigortalı çalışmaya başlayanlar yaş dışındaki koşulları yerine getirerek emekli olabilecek. Emeklilikte ise kademeli prim günü aranacak. SGK Uzmanı Emin Yılmaz, EYT’deki kademeli prim günü uygulaması, teşvik için 10 gün detayı ve kod 8 hakkında bilgiler verdi.
1.02.2023 Ekonomi
Kimse bilmiyor ama hepsi kimlik sayılıyor! İşlem yapılmazsa tazminat hakkı doğuyor
Kimse bilmiyor ama hepsi kimlik sayılıyor! İşlem yapılmazsa tazminat hakkı doğuyor Tapu işlemlerinden noter işlemlerine, okul kayıtlarından banka işlemlerine kadar pek çok işlem, nüfus cüzdanı olmadan da hallediliyor ama kimse bu detayları bilmiyor. Resmi işlemlerde görevliler kabul edilmiyor dese de mevzuata göre üzerinde TC kimlik numarası bulunan pek çok resmi belge nüfus cüzdanı olarak kullanılabiliyor. İlgili yönetmelik ve tüzüklerde hangi belgelerin kimlik yerine geçtiğini tek tek anlatan Avukat Cansen Erdoğan, Danıştay kararını hatırlatarak, “Belirtilen belgelerden biri ile resmi işlem yapılmaması durumunda tazminat hakkı doğuyor” dedi.
29.01.2023 Gündem
Müşteriden kaçan taksici! 1-2 dakika içinde ortadan kayboldu, yolcu hayatının şokunu yaşadı
Müşteriden kaçan taksici! 1-2 dakika içinde ortadan kayboldu, yolcu hayatının şokunu yaşadı Sarı taksilerle ilgili şikayetler devam ederken, İstanbul’da yaşanan son olay bu kadar olmaz dedirtti. Bursa’ya hareket edecek otobüsüne yetişmek üzere taksi çağıran Ö.A., hayatının şokunu yaşadı. Olayla ilgili konuşan bir taksi esnafı ise bu tip vakaların defalarca yaşandığını, böyle olaylar yüzünden tüm taksi camiasının zan altında kaldığını söyledi.
19.01.2023 Yaşam
Ev sahibi ve kiracı ilişkilerinde yeni dönem! 'Yüzde 30’ları geçti' deyip açıkladı
Ev sahibi ve kiracı ilişkilerinde yeni dönem! 'Yüzde 30’ları geçti' deyip açıkladı Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiren düzenleme geliyor. Adalet Bakanlığı’nın hazırladığı 7. Yargı Paketi’nin detayları belli oldu. Buna göre, kira ilişkisinden kaynaklanan uyuşmazlıklar, zorunlu arabuluculuk kapsamına alınacak. Peki düzenleme hayata geçerse kiracılara ve ev sahiplerine neler getirecek? Tüketici Konfederasyonu Başkan Vekili Avukat İbrahim Güllü, “Kira ilişkilerinden kaynaklanan davalar son yıllarda inanılmaz artışlar kaydetti. Neredeyse tüm davalar içindeki oranları yüzde 30’ları geçtiğini tahmin ediyoruz. Arabuluculuk uygulaması bu açıdan faydalı olacaktır” dedi.
18.01.2023 Ekonomi
EYT'de kıdem tazminatına devlet garantisi! 'Ek paket' müjdesi
EYT'de kıdem tazminatına devlet garantisi! 'Ek paket' müjdesi Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yeni Kredi Garanti Fonu (KGF) paketinin detaylarını açıkladı. 14 destek kaleminden oluşan pakette, EYT’lilere kıdem tazminatı desteği dikkat çekti. Buna göre; işverene EYT yükü için 25 milyar lira kefaletle 34 milyar lira kredi sağlanacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Sosyal Güvenlik Uzmanı Emin Yılmaz, ek destek paketi gelebileceğini belirterek, EYT'lilere kıdem tazminat için devlet garantisinin detaylarını anlattı.
13.01.2023 Emekli
İstanbul'da akılalmaz sapıklık! 100 kadını fotoğraflayıp arşivlemiş, mesleği şoke etti
İstanbul'da akılalmaz sapıklık! 100 kadını fotoğraflayıp arşivlemiş, mesleği şoke etti İstanbul'da akılalmaz iki sapıklık haberi bir anda gündem oldu. İstanbul’da halka açık yerlerde kadınların gizlice etek altı görüntülerini çeken ilk olayda yakalanan şahıs komiser çıkmıştı. İkinci olayda yakalanan şahsın kimliği şoke etti. Hakkında iğrenç iddialar bulunan H.K.’nın 100’den fazla kadına ait fotoğraf ve videoyu arşivlediği belirlendi. İşte haberin detayları...
10.01.2023 Gündem
Araba lastiği değiştirenler dikkat! Yeni diye aldıysanız hemen kontrol ettirin
Araba lastiği değiştirenler dikkat! Yeni diye aldıysanız hemen kontrol ettirin Arabası olan herkesi ilgilendiren detay İstanbul’daki bir lastik değişim firmasında ortaya çıktı. Sürücülerin çoğu dolandırıldığının farkında bile değil, ancak lastikleri iyi tanıyan biri farkına varıyor. Yeni dolandırıcılık yöntemine şahit olan lastik dükkanı sahibi olan Eyüp Öztürk, bir müşterisinin başına geleni anlattı, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.
10.01.2023 Otomobil
Arabası olanlara son dakika uyarısı: Hemen değiştirin
Arabası olanlara son dakika uyarısı: Hemen değiştirin Arabası olan herkesi ilgilendiren son dakika uyarısı! Kayseri’de 25 yıldır lastik sökme takma ustalığı yapan Mehmet Bedel, hava sıcaklığının 7 derecenin altına inmesinin ardından kışlık lastiklerin takılabileceğini söyleyerek, “Yoğunluk ve hizmet açısından 1 Aralık beklenmeden de değişim yaptırılabilir” dedi.
25.11.2022 Otomobil
TESK Genel Başkanı Palandöken: Bu perakende yasası düzenleme, fiyatlara istikrar yasası
TESK Genel Başkanı Palandöken: Bu perakende yasası düzenleme, fiyatlara istikrar yasası Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Bu perakende yasası düzenleme, fiyatlara istikrar yasası. Bu olmazsa olmaz. Bunun yapılması, ihmal edilmeden hayata geçirilmesi lazım” dedi.
19.07.2022 Ekonomi
Arabası olan herkesi ilgilendiren uyarı! Kanunen zorunlu, yaptırmayan trafiğe çıkamıyor
Arabası olan herkesi ilgilendiren uyarı! Kanunen zorunlu, yaptırmayan trafiğe çıkamıyor Arabası olan herkesi ilgilendiren uyarı! Kanunen zorunlu, 1 Aralık ile 1 Nisan tarihleri arasında yapılması gerekiyor. Taktırmayanlar trafiğe çıkamıyor. Pek çok kişi önemsemiyor ama kazaların yüzde 92’si bundan kaynaklanıyor. İstanbul’da kar yağışı bu akşam başlıyor, uzmanlardan kış lastiği uyarısı geldi. Kış lastiği alırken dikkat edilmesi gerekenleri anlatan İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Çetin Büyükçınar, “Kışlık lastiği alırken ise 3 zirveli dağımızın sembol olarak olması gerekiyor, lastik üzerinde M+S yazısı bulunmalı. Lastiğin diş yapısına bakıldığı zaman çok derinmiş diye bakılmamalı, çünkü hamur yapısı kışlık lastik olma özelliğini taşıyor" dedi.
21.01.2022 Otomobil
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Kritik uyarı, ölüm tehlikesi var
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Kritik uyarı, ölüm tehlikesi var Arabası olan milyonlarca kişiye kritik uyarı geldi. Dikkat, can tehlikesi var. Kar yağışlarının ardından yaz lastiği takılı araba sahiplerine uyarılarda bulunan sektör temsilcisi Osman Sert, zaman kaybetmeden kış lastiklerini taktırmalarını gerektiğini söyledi. Sert, “Aracınızda kış lastiğinin olması güvenli bir sürüş sağlayacak ve kazaların önüne geçecektir. Aracınızı konforlu, tasarruflu ve güvenli kullanmak istiyorsanız kış lastiklerinizi bir an önce taktırın” dedi.
23.12.2021 Gündem
Kalp hastaları koronavirüs aşısı yaptırmalı mı?
Kalp hastaları koronavirüs aşısı yaptırmalı mı? Soğuk havanın kalp yetersizliği, kalp ritmi bozuklukları, hipertansiyon atakları, kalp spazmı ve kalp krizi oranlarında belirgin bir artışa yol açtığı uyarısında bulunan Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Hakan Uçar, “Kalp krizlerinin en sık görüldüğü durumlar genellikle kar küremek, rüzgârlı ve soğuk havada yürümek, karlı havada araba lastiği değiştirmek, buzlu suya düşmek (sauna sonrası şok havuzu da dâhil) gibi sıcak ortamdan soğuğa ani geçişin olduğu durumlardır. Soğukta ortaya çıkan kalp sorunları kalp krizi olabileceği gibi, ani ölüm şeklinde de olabilir” dedi. Peki, Soğuk havaya bağlı kalpteki değişimler ne tür kalp hastalıklarına yol açar? Kalp hastaları koronavirüs aşısı yaptırmalı mı? Kalp hastaları nasıl beslenmeli? Kalp hastaları ile ilgili merak edilenleri Prof. Dr. Hakan Uçar anlattı.
8.01.2021 Sağlık
Aliekber Akgün cinayetinde sanıklar birbirlerini suçladı
Aliekber Akgün cinayetinde sanıklar birbirlerini suçladı SARIYER’de Aliekber Akgün’ün öldürülmesine ilişkin 4’ü tutuklu 5 şüpheli hakkında açılan davada sanıklar birbirlerini suçladı...
31.12.2015 Yaşam
1200 TL cezayı bozukluklarla ödemeye kalktı
1200 TL cezayı bozukluklarla ödemeye kalktı İzmir’in Güzelyalı semtinde 25 yaşındaki Emrah A...
16.12.2015 Yaşam
"20 yılın en soğuğu" uydurma çıktı!
"20 yılın en soğuğu" uydurma çıktı! ‘Son 20 yılın en soğuk kışı’ sözlerinin sahibi olduğu iddia edilen Meteoroloji Mühendisleri Odası 2. Başkanı Ahmet Köse isyan etti: “Bu sözü ben söylemedim. Ocak sonunda kış tamamen başlayacak, mart sonuna kadar sürecek”
20.01.2015 Yaşam
Bedelli Askerlik için bakın neler satılıyor
Bedelli Askerlik için bakın neler satılıyor Bedelli Askerlik için para mı lazım?
11.12.2014 Bilim ve Teknoloji
Araba lastiğinden sehpa yapın
Araba lastiğinden sehpa yapın Bu zamana kadar ev dekorasyonu için birçok çılgın fikir duymuş ve görmüşsünüzdür. Ama sizi temin ederiz ki bunun kadar çılgın ve farklısını görmediniz.
9.10.2014 Sağlık
'Başbakan dünyaya halife olarak geldi'
'Başbakan dünyaya halife olarak geldi' MUĞLA’da, içki ve sigara satışı yaptığı gerekçesiyle öğrencilerine okulun yakınındaki marketten alışverişi yasaklayan Muğla Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Şinasi Çövüt, Facebook’taki kişisel sayfasında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için ’Halife’ benzetmesinde bulunarak, kız- erkek öğrencilerin aynı evde kalmasıyla ilgili açıklamasını desteklediğini belirtti...
29.09.2021 Gündem
En önemli cinsel organınız: Beyin
En önemli cinsel organınız: Beyin Hakikaten, cinsellik ilk olarak beyinde başlıyor...
17.08.2013 Arşiv
İran'da 'lüks' yasak
İran'da 'lüks' yasak Artık bu ürünler dışardan alınamayacak
8.11.2012 Dünya
Yürek dayanmaz
Yürek dayanmaz Soğuktan titreşen çocukları ısınsın diye saç kurutma makinesini açtı, yan odada kendini astı
29.09.2021 Gündem
''Hülya Avşar'ın programına bile katıldım ama...''
29.09.2021 Gündem
Kurbanları giderek artıyor
Kurbanları giderek artıyor Zehirli maddelerle estetik operasyonları yapan sahte doktorun kurbanlarının sayısı artıyor
3.12.2011 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Araba Lastiği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki araba lastiği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.