Araba Kazası

Araba Kazası

Son dakika araba kazası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan araba kazası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını araba kazası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Araba Kazası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan araba kazası gelişmeleri de dahil olmak üzere 230 araba kazası haberi bulunmuştur. Tüm araba kazası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rüyada Kabak Çekirdeği Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kabak Çekirdeği Yemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Kabak Çekirdeği Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kabak Çekirdeği Yemek Nasıl Yorumlanır? Rüyada kabak çekirdeği görmek genelde mal ve mülk üzerinden anlamlandırılan bir rüya olmaktadır. Rüya sahibi iş hayatında önemli başarılara imza atacak ve maddi kazancını da mala ve mülke çevirecektir.
12.01.2024 Eğitim
Kaldırıma çarpıp havalanan otomobil, binada asılı kaldı
Kaldırıma çarpıp havalanan otomobil, binada asılı kaldı Ankara'nın Altındağ ilçesinde, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, kaldırıma çarpıp havalanarak binanın giriş katına çarptı. Camı kırıp bir bölümü içeri giren otomobil, duvarda asılı kaldı.
14.06.2023 Yaşam
Mirabel Kardeşler kimdir? Mirabel kardeşlerin sözleri ve isimleri…
Mirabel Kardeşler kimdir? Mirabel kardeşlerin sözleri ve isimleri… Mirabal Kardeşler diktatörlüğe karşı mücadele ettikleri için 25 Kasım 1960’da vahşice öldürüldü. 1981’de yapılan Birinci Latin Amerika ve Karayip Kadınlar Kurultayı’nda 25 Kasım "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele ve Uluslararası Dayanışma Günü" olarak kabul edildi. O günden bu yana 25 Kasım’da tüm kadınlar sokaklarda kadına yönelik şiddeti protesto ediyor. Peki, Mirabel Kardeşler kimdir?
25.11.2022 Gündem
Arabası olan milyonları ilgilendiren karar! Kaza anında sakın bunu yapmayın
Arabası olan milyonları ilgilendiren karar! Kaza anında sakın bunu yapmayın Arabası olan milyonları ilgilendiren gelişme. Kaza sırasında sakın bunu yapmayın! Alkollü iken kaza yapan sürücünün yerine aracı kullandığını beyan eden sürücü hayatının şokunu yaşadı. Yargıtay Ceza Genel Kurulu, bu tür suçları üstelenen kişilerin 2 yıla kadar hapis cezasını öngören 'Suç üstlenme' suçu yerine 5 yıla kadar hapis cezası öngören 'Suçluyu kayırmak' suçundan hüküm giymesi gerektiğine hükmetti. İşte flaş kararın detayları...
21.08.2022 Yaşam
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Artık değişti, tek tek belirlendi, sigorta ödüyor! 30 gün detayına dikkat...
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Artık değişti, tek tek belirlendi, sigorta ödüyor! 30 gün detayına dikkat... Arabası olan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor, kimse bilmiyor ama kayıplar en aza iniyor. Resmi Gazete’de yayımlandı, zararı trafik sigortası ödüyor, 30 gün detayına dikkat! Tamamen değişti, artık onlara da tazminat hakkı doğuyor. Otomobilinden traktörüne, motosikletinden tankerine, iş makinesinden minibüsüne, taksisinden otobüsüne, kamyonundan kamyonetine kadar tüm araç grupları için başvuru yapılabiliyor. Başvuruda sınır yok ama iki yıl içinde müracaat edilmesi gerekiyor. Birçok araba sahibi bundan haberdar değil ya da ‘bürokratik işlem’ diye de peşine düşmüyor. Peki kimlere, nasıl tazminat hakkı doğuyor! İşte tüm detaylar...
29.05.2022 Ekonomi
Beykoz'da korkunç olay! Ezilerek can verdi
Beykoz'da korkunç olay! Ezilerek can verdi Beykoz'da geriye doğru kayan otomobil iki kişiyi ezdi. Duvarla otomobil arasında kalan iki kişiden biri hayatını kaybederken diğeri ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 
28.04.2022 Gündem
Arabası olan herkesi yakından ilgilendiren uyarı! Yüzde 95’inden fazlası...
Arabası olan herkesi yakından ilgilendiren uyarı! Yüzde 95’inden fazlası... Arabası olan herkesi yakından ilgilendiren açıklama! Yüzde 95’inden fazlasının sürücü kusurlarından olduğu ortaya çıktı, flaş uyarı geldi. Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, yarıyıl tatilinin sonuna gelinmesi dolayısıyla uzun yol yapacak sürücüleri uyardı. Türkiye’de meydana gelen kazaların yüzde 95’inden fazlasının sürücü kusurlarından kaynaklandığını ifade eden Özmeriç, “Direksiyon başında iken dikkatiniz dağılıyor ve son dakikaları hatırlamıyorsanız hemen sağa çekip dinlenin” dedi.
4.02.2022 Gündem
Korkunç kaza! Araba çarpan yaşlı kadın metrelerce savruldu
Korkunç kaza! Araba çarpan yaşlı kadın metrelerce savruldu Sarıyer'de korkunç bir kaza yaşandı. Yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı kadına otomobil çarptı. Yola savrulan kadının yardımına koşan vatandaşlarda biri, sağlık ekipleri gelene kadar kalp masajı yaptı.
5.09.2021 Gündem
10 soruda mide balonu yöntemi hakkında bilmeniz gerekenler!
10 soruda mide balonu yöntemi hakkında bilmeniz gerekenler! Fazla kiloları nedeniyle zayıflaması gereken ancak ameliyat olmaktan çekinenler için “mide balonu”, en etkili yöntemlerden biri olarak öne çıkıyor. Endoskopla mideye girilerek sıvıyla şişirilmiş balonun yerleştirildiği yöntem, altı ayda 15 - 20 kilo verilmesini sağlıyor. Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Erol Avşar mide balonuyla ilgili en çok merak edilen soruları yanıtladı.
24.03.2021 Sağlık
Nicki Minaj'a kötü haber! Çarpıp kaçtı...
Nicki Minaj'a kötü haber! Çarpıp kaçtı... Ünlü şarkıcı Nicki Minaj'ın babası, yürürken bir arabanın çarpıp kaçması sonucunda yaşamını yitirdi.
15.02.2021 Magazin
"Pitbull saldırıyorsa kabahat sahibindedir"
"Pitbull saldırıyorsa kabahat sahibindedir" İnsanların evcil hayvanları yetiştirme tarzı veya hatalı davranışlarının bazı hayvanları olduğu gibi köpekleri de saldırganlaştırdığı belirtildi. Ülkemizde Fila Brasileiro, Dogo Argentino, Tosa Inu ve Pitbull cinsi köpek ırkının kanunla yasaklandığını söyleyen Veteriner Psikolog Prof. Dr. Tamer Dodurka, “Türkiye’de üretimi, sahiplenilmesi ve satışı yasak olan bu ırklardan Pitbull cinsi köpekler, sahibine saldıracak en son hayvanlardan biri. Bu nedenle eğer köpek sahibine saldırdıysa orada kabahatli olan sahibidir” dedi.
18.08.2019 Sağlık
'Kemik kırarak dolandırıcılık!' Ülkede çok sayıda gözaltı...
'Kemik kırarak dolandırıcılık!' Ülkede çok sayıda gözaltı... İtalya'da kolluk kuvvetleri, insanların kemiklerini doktor kontrolünde kırdıktan sonra araba kazası numarası geçirdiklerini söyleyerek sigorta şirketlerinden milyonlarca euro tazminat almakla suçlanan 34 kişiyi gözaltına aldı.
16.04.2019 Dünya
İkizler Memo - Can 9. bölüm fragmanı!
İkizler Memo - Can 9. bölüm fragmanı! İkizler Memo - Can 9. bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi İkizler Memo - Can yeni bölümünde, araba kazası Memo ve Can’ın hayatlarını değiştirecek.
21.12.2018 Televizyon
Türkiye de destek veriyor! Omurilik felçliler ilk adımını attı
Türkiye de destek veriyor! Omurilik felçliler ilk adımını attı Omurilik felcinin tedavisinde sona çok yaklaşıldı, Prof. Gregoire Courtine ve Jocelyne Bloch omurilik içerisinde hasarlı bölgeyi elektrik sinyalleri kullanarak yeniden işlev kazandıran bir tedavi geliştirdi. Tedavi sayesinde omurilik felçli üç hasta ilk adımları atmaya başladı.
22.11.2018 Dünya
Otomobil okul bahçesine girdi: 4 yaralı
Otomobil okul bahçesine girdi: 4 yaralı Siirt'te seyir halindeyken aracın kontrolünü kaybeden sürücü bir okulun bahçesine daldı.
17.09.2018 Yaşam
Müslüm’ün burnu  o kadar büyük değil
Müslüm’ün burnu o kadar büyük değil Müslüm Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur, önceki gün “Plak ve Ben” söyleşilerine katıldı. Nur, Müslüm filmi ile ilgili “Tek hata Müslüm’ün burnu o kadar büyük değil. Beni canlandıran Zerrin Tekindor’u izlerken kendimi gördüm” dedi
8.09.2018 Magazin
Sevgilisinin felç kalmasına neden olup ülkeden kaçtı ve...
Sevgilisinin felç kalmasına neden olup ülkeden kaçtı ve... İngiltere'de erkek arkadaşının sürdüğü araçta geçirdiği korkunç kazadan sonra felç kalan genç kadın, ikinci darbeyi de kendisini terk edip evlenen erkek arkadaşından yedi.
10.07.2018 Dünya
Yıldızlar gecesi!
Yıldızlar gecesi! Amerikan Müzik Ödülleri 2017, Los Angeles’taki Microsoft Tiyatrosu’nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Birbirinden ünlü isimlerin ödüllerine kavuştuğu geceye yıldız yağdı
20.11.2017 Magazin
Bitkisel hayattaki hasta 15 yıl sonra uyandı!
Bitkisel hayattaki hasta 15 yıl sonra uyandı! Fransa’da 15 yıl boyunca bitkisel hayatta kalan hasta, boynundaki bir sinir tetiklendiğinde bilincini yeniden kazandı.
27.09.2017 Sağlık
Basın toplantısında gözyaşlarına boğuldu
Basın toplantısında gözyaşlarına boğuldu Dünyaca ünlü eski Wimbledon şampiyonu tenisçi Venus Williams, basın toplantısında gözyaşlarına boğularak salonu terketti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Para onda!
Para onda! Dj Calvin Harris, 63 milyon dolarlık (185 milyon TL) kazancıyla üçüncü kez ‘Dünyanın En Zengin DJ’i oldu.
17.08.2016 Magazin
Lezbiyen çift 2 yaşındaki bebeği öldürdü!
Lezbiyen çift 2 yaşındaki bebeği öldürdü! İskoçya'da yaşanan bu iğrenç olay tüm Birleşik Krallık'ı karıştırdı! 31 yaşındaki Rachel Fee ile 29 yaşındaki lezbiyen sevgilisi Nyomi Fee, Rachel'in 2 yaşındaki oğlu Liam'ı öldürdükleri gerekçesiyle müebbet hapis cezasına çarptırıldılar...
17.06.2021 Dünya
İstanbul Sokakları 9. bölüm fragmanı yayınlandı!
İstanbul Sokakları 9. bölüm fragmanı yayınlandı! Show Tv ekranlarının beğeniyle takip edilen dizisi İstanbul Sokakları bomba gibi bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 9. bölüm fragmanı yayınlanan İstanbul Sokakları'nda neler yaşanacak? İstanbul Sokakları dizisinin 9. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde yer alıyor...
7.06.2016 Magazin
İstanbul Sokakları 8. bölüm fragmanında ortalık karışıyor!
İstanbul Sokakları 8. bölüm fragmanında ortalık karışıyor! Show Tv ekranlarında yayınlanan İstanbul Sokakları 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Şok gelişmelerin yaşanacağı İstanbul Sokakları 8. bölümde heyecan bir an olsun eksik olmuyor. İşte İstanbul Sokakları son yayınlanan 8. bölüm fragmanı ve ayrıntıları...
6.06.2016 Magazin
İstanbul Sokakları 8. bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle
İstanbul Sokakları 8. bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle Show Tv ekranlarında yayınlanan İstanbul Sokakları dizisinin 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Şok gelişmelerin yaşanacağı İstanbul Sokakları 8. bölüm fragmanında neler olacak? İşte son yayınlanan 8. yeni bölüm fragmanı ve detaylarıyla İstanbul Sokakları...
31.05.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Araba Kazası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki araba kazası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.