Araba Alacaklar

Araba Alacaklar

Son dakika araba alacaklar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan araba alacaklar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını araba alacaklar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Araba Alacaklar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan araba alacaklar gelişmeleri de dahil olmak üzere 214 araba alacaklar haberi bulunmuştur. Tüm araba alacaklar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Araba alacaklar için kritik uyarı: Mutlaka 'ayıplı mal' sözleşmesi imzalayın
Araba alacaklar için kritik uyarı: Mutlaka 'ayıplı mal' sözleşmesi imzalayın Otomotiv sektöründe fiyatlar bir süredir aşağı yönlü hareket ediyor. Fiyat avantajından yararlanmak isteyenler ise; bayilerin yolunu tutuyor. Ancak uzmanlar tüketicileri uyararak sözleşme yapılmadan, ödeme yapılmaması gerektiğine dikkat çekiyor.
14.03.2024 Adana
Araba alacaklar dikkat! En ucuz sıfır otomobiller belli oldu, işte güncel liste
Araba alacaklar dikkat! En ucuz sıfır otomobiller belli oldu, işte güncel liste Araba alacakları yakından ilgilendiriyor. Satış listesi değişti. Yeni yılın gelmesiyle birlikte bayilerde sıfır araç fiyatları güncellenmeye devam ediyor. Sıfır otomobilde en düşük fiyatlı 4 model belli oldu. İşte detaylar...
10.02.2024 Ekonomi
Zam geldi! Ocak ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu
Zam geldi! Ocak ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Ocak ayında markette fiyatı en fazla artan ürün yüzde 34,7 ile yeşil fasulye oldu. Yeşil fasulyedeki artışı yüzde 29,8 ile salatalık, yüzde 28,4 ile ıspanak, yüzde 22,9 ile pırasa takip etti” dedi.
1.02.2024 Ekonomi
Ekmek fiyatlarına zam geldi! Bugünden itibaren geçerli
Ekmek fiyatlarına zam geldi! Bugünden itibaren geçerli İzmir Ticaret Odası (İZTO) üyesi fırınlarda 200 gram ekmeğin 220 grama, 7 lira olan fiyatının da 9 liraya çıkarılmasına karar verildi. Yeni tarife, bugünden itibaren İZTO üyesi fırınlarda geçerli olacak.
1.02.2024 Ekonomi
İkinci el araba alacaklar dikkat! Dolandırıcıların yeni yöntemi: ‘IBAN’ oyunu
İkinci el araba alacaklar dikkat! Dolandırıcıların yeni yöntemi: ‘IBAN’ oyunu Araba alma planı yapan pek çok kişi fiyat avantajı nedeni ile daha ulaşılabilir olması açısından ikinci el araçlara yöneliyor. Özellikle fiyatların piyasanın altında kalması, 'acil ihtiyaçtan satılık' gibi detayların ilana eklenmesi tüketicileri etkiliyor. Ancak son günlerde noterler ‘sazan sarmalı’ ve ‘change’ olarak bilinen yöntemlerin dışında yeni bir dolandırıcılık yöntemine daha şahit olmaya başladı. ‘IBAN dolandırıcılığı’ olarak tabir edilen bu yönteme göre aracı satın alacağını söyleyen kişi, “Kuzenimin bana borcu var. Parayı sana o gönderecek” diyor. Sonrasında ise, dolandırıcının akrabası diye tanıttığı kişi, yaptığı ödeme karşılığında hiçbir şey almadığını belirterek şikâyetçi oluyor ve bu yolla parasını geri alıyor.
1.02.2024 Ekonomi
Tazminat ile ilgili milyonlarca çalışanı ilgilendiren detay
Tazminat ile ilgili milyonlarca çalışanı ilgilendiren detay Çalışanın ücreti, çalışma süresi, izni, sosyal hakları iş sözleşmeleriyle düzenlenirken, hem çalışan hem de işveren hakları İş Kanunu ile koruma altında bulunuyor. Geçerli mazeret olmadan işe geç kalınması, devamsızlık iş sözleşmesinin feshine imkân tanırken, İstanbul gibi büyükşehirlerde yaşanan trafik sorunu nedeniyle geç kalınması Yüksek yargı tarafından bu kapsamda değerlendirilmiyor. İşyerinde çalışanın dedikodu yapması haklı fesih nedeni kabul ediliyor.
11.12.2023 Ekonomi
Araba alacaklar dikkat! İndirim ve sıfır faizli kredi imkanı, son 20 gün
Araba alacaklar dikkat! İndirim ve sıfır faizli kredi imkanı, son 20 gün Araç alacak herkesi yakından ilgilendiriyor. Ticaret Bakanlığı ikinci el araç satışlarına getirilen 6 ay ve 6 bin kilometre şartı ile ikinci el araçların sıfır araç fiyatı üzerinde satılamaması uygulamalarının süresini 6 ay uzattı. Özellikle ikinci el araçların sıfır araçların üstünde satılamamasına yönelik getirilen karar sonrası piyasada araç fiyatlarında büyük düşüşler olmuştu. Peki yeni dönemde piyasayı ne bekliyor, fiyatlar daha da düşer mi? İşte araba fiyatları ile ilgili gelişmelerin detayları...
11.12.2023 Ekonomi
Araba alacaklar dikkat! Elinizi çabuk tutun, indirim bitiyor, fiyatlar artışa geçecek
Araba alacaklar dikkat! Elinizi çabuk tutun, indirim bitiyor, fiyatlar artışa geçecek Araç alacak herkesi yakından ilgilendiriyor. Ticaret Bakanlığı ikinci el araç satışlarına getirilen 6 ay ve 6 bin kilometre şartı ile ikinci el araçların sıfır araç fiyatı üzerinde satılamaması uygulamalarının süresini 6 ay uzattı. Özellikle ikinci el araçların sıfır araçların üstünde satılamamasına yönelik getirilen karar sonrası piyasada araç fiyatlarında büyük düşüşler olmuştu. Peki yeni dönemde piyasayı ne bekliyor, fiyatlar daha da düşer mi? İşte detaylar...
9.12.2023 Ekonomi
Araba alacaklar dikkat! ÖTV matrahı güncellendi
Araba alacaklar dikkat! ÖTV matrahı güncellendi Otomotiv sektörünün geleceği olarak görülen elektrikli otomobiller, her geçen gün daha da popüler hale geliyor. Elektrikli araçların Özel Tüketim Vergisi matrahlarında değişikliğe gidildi. Resmi Gazete'de yayımlanan kararda vergi oranları değişmedi.
19.11.2023 Ekonomi
Araba alacaklar için büyük fırsat! Fiyatlar düştü, en avantajlı dönem
Araba alacaklar için büyük fırsat! Fiyatlar düştü, en avantajlı dönem Araba fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti. Araba almak isteyen vatandaşlara sıfır modellerde firmalar tarafından büyük indirimler sunuluyor. İndirim oranların yüzde 15 seviyesine kadar geldi. Vatandaşlar ise fiyatların daha da düşmesi gerektiğine vurgu yapıyor. Peki araba fiyatlarında düşüş devam eder mi? Bu dönemde araba almak mantıklı mı? İşte detaylar
20.10.2023 Ekonomi
İkinci el araba fiyatlarında indirim furyası başladı! Bayiler fiyatları düşürdükçe düşürüyor
İkinci el araba fiyatlarında indirim furyası başladı! Bayiler fiyatları düşürdükçe düşürüyor Araba alacaklar için güzel haber geldi. Tercihini ikinci el araçtan yana kullananlar kazançlı çıkıyor. 2. el arabada indirim trendi başladı. Bakan Bolat indirim ile ilgili detayları paylaştı. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Otomotiv piyasasında 2’nci el fiyatlarında yüzde 10-15 düşüşler var. 1'inci elde artık stoklar ortaya çıkartılmak zorunda kalındı, 'araç yok' kelimesi artık gündemden büyük ölçekte düştü. Sıfır otomotivde de kolay kolay zam yapılamayan bir süreci yaşıyoruz" dedi.
27.09.2023 Ekonomi
Araba alacaklara güzel haber! Fiyat artışı bıçak gibi kesildi, bayiler indirimli fiyat teklif ediyor
Araba alacaklara güzel haber! Fiyat artışı bıçak gibi kesildi, bayiler indirimli fiyat teklif ediyor Araba alacaklar uzun süredir bu haberi bekliyordu. Otomotiv sektörü astronomik fiyat artışları ile gündemdeydi. Sıfır ya da ikinci el arama alma planı yapanlar ise beklemeye geçmişti. Geçtiğimiz aylardan ortalama 100 binli satışlarla rekorlar kıran otomotiv pazarı, resmen frene bastı. Hal böyle olunca fiyat artışları kesildi, bayiler indirimli fiyat teklif ediyor.
26.09.2023 Ekonomi
İngiliz gazeteden BM zirvesi öncesi dikkat çeken Türkiye analizi
İngiliz gazeteden BM zirvesi öncesi dikkat çeken Türkiye analizi Kritik BM zirvesi için nefesler tutuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yapacağı ve pek çok diplomatik temasta bulunacağı zirve öncesi İngiliz basınından dikkat çeken bir haber geldi. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın devreye girdiğini belirten Financial Times Türkiye'nin planını yazdı.
17.09.2023 Gündem
Kredili ev ve araba alacaklar dikkat! Bankalar faiz oranlarında değişikliğe gitti
Kredili ev ve araba alacaklar dikkat! Bankalar faiz oranlarında değişikliğe gitti Konut ve araç kredileri ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Bankalar harekete geçti. Kredi faiz oranları değişti. Peki ihtiyaç, konut ve araç kredilerinde son durum ne? İşte detaylar...
17.09.2023 Ekonomi
Araba alacaklara güzel haber! Satışlar resmen durdu, fiyatlara yansıyacak
Araba alacaklara güzel haber! Satışlar resmen durdu, fiyatlara yansıyacak Araba alma planı yapanları yakından ilgilendiriyor. İlk altı ayı ‘0’ stokla kapatan bayilerin elinde sıfır araçlar ilk kez kalmaya başladı. Uzmanlar sıfır araçta asıl durağanlığın bu ay itibarıyla başlayacağını söyledi. İkinci elde ise alınan önlemler satışları yavaşlattı.
12.09.2023 Ekonomi
Araba alacaklar için kritik uyarı! İkinci elde balon resmen patladı, fiyatlar düşmeye başladı
Araba alacaklar için kritik uyarı! İkinci elde balon resmen patladı, fiyatlar düşmeye başladı İkinci el araba satışında yeni oyun ortaya çıktı. Sıfır araç fiyatlarına paralel olarak artan ikinci el araba fiyatları öyle bir noktaya geldi ki bazı modeller için sıfırından daha yüksek fiyatlar istenmeye başladı. Bu noktada ikinci el araç satış fiyatının sıfır araç satış fiyatının üzerinde olamayacağına dair karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Ancak araç satıcıları gizli fiyat oyunu ile bu kararı delmeye çalışıyor. İşte araba alma planı yapanları yakından ilgilendiren konunun detayları...
29.08.2023 Ekonomi
Gençlerin yeni belası: Metamfetamin! Türkiye’de hızla yayılıyor, kullananı zombiye çeviriyor
Gençlerin yeni belası: Metamfetamin! Türkiye’de hızla yayılıyor, kullananı zombiye çeviriyor Kağıthane’de bir polisin şehit olduğu, bir polisin de ağır yaralandığı operasyon son zamanlarda giderek yaygınlaşan metamfetamin adlı uyuşturucunun ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Tüm dünyanın başına bela olan bu zehir, ülkemizde de yayılmaya başladı. Kullananları adeta bir zombiye dönüştüren metamfetamin paranoya ve şizofreni gibi ruhsal çöküntünün yanı sıra dişleri çürütüp döküyor, kısa sürede ölüme götürüyor. İlk kez 1919’da Japon kimyacının ürettiği, Hitler’in askerlerini müptela ettiği uyuşturucu şimdi Türk polisinin bir numaralı hedefi.
27.08.2023 Gündem
Çanakkale yangını 20 yıllık emeklerini küle çevirdi döndü göz yaşları sel oldu: Canımızı zor kurtardık
Çanakkale yangını 20 yıllık emeklerini küle çevirdi döndü göz yaşları sel oldu: Canımızı zor kurtardık Salı günü öğlen saatlerinde Çanakkale’de çıkan orman yangını çok sayıda yerleşim alanını kullanılamaz hale getirdi. Yangının arasında canını zor kurtaran adamın hem iş yeri hem de hayvanları küle döndü. Onlarca hayvandan geriye acı tablo kalırken, yangın yerine gelen adam gördüğü tablo karşısında gözyaşlarına boğuldu. Basri Tezel bir hafta sonra kızının düğününü yapmaya hazırlanırken, tüm mal varlığının yangında kül olduğunu ifade etti.
24.08.2023 Gündem
Rus çiftin sosyal medyada 'ucuz eczane' tanıtımına soruşturma! Büyük tepki çekti
Rus çiftin sosyal medyada 'ucuz eczane' tanıtımına soruşturma! Büyük tepki çekti Antalya'nın Kemer ilçesinde, Rus ailenin, Youtube kanalından tanıtımını yaptıkları eczanede ilaçların daha ucuz olduğunu anlatıp, diğer eczanelerle ilgili olumsuz cümleler kurması üzerine soruşturma başlatıldı. Antalya Eczacı Odası Başkanı İsmail Erçin, mevzuata göre eczanelerin reklam yapmasının yasak olduğunu belirterek, Haysiyet Divanı'nın eczaneyle ilgili kararı vereceğini söyledi.
24.08.2023 Yaşam
Kiralardaki fahiş rakamlar yurt ücretlerine de yansıdı! '10 ay için 145 bin lira ödedim'
Kiralardaki fahiş rakamlar yurt ücretlerine de yansıdı! '10 ay için 145 bin lira ödedim' YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrencileri yurt arayışları başladı. Şişli'de bulunan özel bir yurtta ücretlerin 8 bin 500 lira ile 17 bin lira, Kağıthane'de bulunan bir öğrenci yurdunda ise 8 bin 500 lira ile 12 bin lira arasında değiştiği görülüyor. Kağıthane'de özel bir yurdun yöneticisi Fevziye Çelen, "Geçtiğimiz sene bu fiyatlar bugünkü fiyatların yarısından azdı. Şu an için gelen var, her zaman için fiyat konuşuluyor. Bizim koşullarımız bu deyip giden de oluyor, koşullarını çok zorlayıp kayıt yaptıran da var." diye konuştu. Öğrenci Efe Aydemir ise, "İki kişilik bir odaya 10 ay için 145 bin lira ödedim" dedi.
24.08.2023 Gündem
Kendini sürekli akrebe sokturan adama şoke etti
Kendini sürekli akrebe sokturan adama şoke etti Antalya'nın Serik ilçesinde ormanda kesim işiyle uğraşan adam dağlarda bulduğu akreplere kendini sokturup, kendini tedavi ettiğini iddia etti. Nasıl tedavi ettiğini sır olduğunu ileri süren adam, “Bunun sırrını vermem ama hayvan sevgim çok fazladır” dedi.
24.08.2023 Yaşam
MSB'den ABD'ye tatbikat tepkisi: Terörle mücadele teröristlerle yapılmaz
MSB'den ABD'ye tatbikat tepkisi: Terörle mücadele teröristlerle yapılmaz Milli Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Albay Zeki Aktürk, terör örgütlerine yönelik mücadelenin kesintisiz devam ettiğini belirterek, "Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil; son bir haftada 40 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Böylelikle 1 Ocak'tan itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1102'ye ulaşmıştır" dedi.
24.08.2023 Gündem
Kuzenini ve nişanlısını öldürdüğü iddia edildi! Katil zanlısını idama iten ise en yakını çıktı
Kuzenini ve nişanlısını öldürdüğü iddia edildi! Katil zanlısını idama iten ise en yakını çıktı ABD’li Ivan Cantu'nun hikayesi, başta ülkesi olmak üzere tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. Kendi kuzenini öldüren Cantu’nun işlediği bu cinayet ve hukuki dönemeçlerle dolu etkileyici hikaye, popüler bir suç podcastinin konusu oldu. Yakın zamanda Cantu'nun kaderini tamamen mühürleyebilecek önemli bir gelişme yaşandı.
24.08.2023 Dünya
Araba alacaklar dikkat, bu tuzağa düşmeyin! Başkasının aracını 700 bin liraya sattı
Araba alacaklar dikkat, bu tuzağa düşmeyin! Başkasının aracını 700 bin liraya sattı İstanbul’da 21 yaşındaki bir genç internette gördüğü aracı almak istedi. Dolandırıcı hem araç sahibini hem de aracı satın almak isteyen genci 'sizinle kuzenim ilgilenecek' diyerek kandırdı. Başkasının arabasını satışa çıkaran dolandırıcı, her ikisini de hiç görmeden durumu idare etti.
24.08.2023 Gündem
Yolcu otobüsü yoldan çıktı! Çok sayıda yaralı var
Yolcu otobüsü yoldan çıktı! Çok sayıda yaralı var Bolu’da 25 kişinin bulunduğu yolcu otobüsü, Gerede-Karabük yolunda yoldan çıktı. Yoldan çıkarak yeşillik ve engebeli alana giren yolcu otobüsünde 2’si ağır 14 kişi yaralandı.
25.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Araba Alacaklar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki araba alacaklar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.