Anne Oğul

Anne Oğul

Son dakika anne oğul haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anne oğul ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anne oğul haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anne Oğul

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anne oğul gelişmeleri de dahil olmak üzere 520 anne oğul haberi bulunmuştur. Tüm anne oğul haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD’ye uçak bulamayınca Mısır'a kaçmışlar
ABD’ye uçak bulamayınca Mısır'a kaçmışlar İstanbul Kemerburgaz'da arızalanan ATV araçlarını emniyet şeridine çeken 5 kişilik gruba 17 yaşındaki ehliyetsiz T. Cihantimur'un kullandığı lüks cip çarpmıştı. Kazada, Oğuz Murat Acı (29) ölmüş, 4 kişi de yaralanmıştı. Anne Eylem Tok kazadan sonra oğlunu alıp havaalanına gitmiş ve birlikte Mısır'a kaçmışlardı. Açıklama geldi.
7.03.2024 Gündem
Annesi gerçek babasını itiraf etti, 100 milyon liralık servete ortak oldu!
Annesi gerçek babasını itiraf etti, 100 milyon liralık servete ortak oldu! Eşi benzeri görülmemiş olay Muğla'da yaşandı. Orhan Bozkurt annesi Melek Bozkurt'un "Gerçek baban Halil Bozkurt değil, Hasip Bozkurt. Benim babam da Mehmet Bozkurt olabilir" itirafıyla hayatının şokunu yaşadı. Soluğu savcılıkta aldı. Seneler sonra yapılan incelemede, annesinin sözlerinin doğru olduğu ortaya çıktı. 100 milyonluk mirasa ortak olan anne oğul hukuk mücadelesiyle tarih yazdı: Dünyada bir ilk!
18.12.2023 Gündem
Özlem Yıldız oğluyla deniz keyfi yaptı!
Özlem Yıldız oğluyla deniz keyfi yaptı! Ünlü sunucu ve model Özlem Yıldız, önceki gün oğlu Demir Serter ile birlikte Bodrum'daki Azka Otel'in plajında görüntülendi. Ünlü isim fiziğiyle de dikkat çekti.
19.07.2023 Magazin
48. Pantene Altın Kelebek ödüllerinde 'Yargı' rüzgarı esti!
48. Pantene Altın Kelebek ödüllerinde 'Yargı' rüzgarı esti! 48. Pantene Altın Kelebek ödülleri sahiplerini buldu. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı geceye damga vurdu.
4.12.2022 Magazin
Hande Soral'dan oğlu Ali ile yeni paylaşım!
Hande Soral'dan oğlu Ali ile yeni paylaşım! Oyuncu Hande Soral, şu sıralar ekranlardan uzak. Soral, geçtiğimiz mayıs ayında ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Oğluyla verdiği pozları sık sık sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan 35 yaşındaki güzel oyuncu, anne-oğul pozlarına bir yenisini daha ekledi.
31.10.2022 Magazin
Hande Soral'dan anne-oğul pozu!
Hande Soral'dan anne-oğul pozu! 'Müstakbel Damat' adlı filmde rol alan Hande Soral, geçtiğimiz mayıs ayında ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Oğluyla verdiği pozları sık sık sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan 35 yaşındaki güzel oyuncu, anne-oğul pozlarına bir yenisini daha ekledi.
24.10.2022 Magazin
Seda Sayan'dan çocuk açıklaması: Yumurtalıklarımı dondurdum
Seda Sayan'dan çocuk açıklaması: Yumurtalıklarımı dondurdum Kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile dünyaevine giren Seda Sayan'ın mutlu evliliği devam ediyor. Eşiyle romantik bir tatil yapıp, İstanbul'a geri dönen şarkıcı, önceki akşam Etiler'de bir açılışa katıldı. Ünlü isim, eski eşi Sinan Engin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin ile küs oldukları iddialarına son noktayı koydu. 59 yaşındaki sanatçının, 'çocuk' sorusuna verdiği yanıt da gündem oldu.
20.10.2022 Magazin
Gaziantep'te eve düzenlenen silahlı saldırıda anne- oğul öldü, gelini ile 2 torunu yaralandı
Gaziantep'te eve düzenlenen silahlı saldırıda anne- oğul öldü, gelini ile 2 torunu yaralandı Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde bir eve düzenlenen silahlı saldırıda anne- oğul yaşamını yitirdi, anne ile 2 çocuğu da yaralandı.
1.10.2022 Gündem
Bolu'da bu kez de Kındıra köyünden anne-oğul zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurdu
Bolu'da bu kez de Kındıra köyünden anne-oğul zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurdu Bolu merkeze bağlı Kındıra köyünde, yaylada hayvancılıkla uğraşan anne ve oğlu zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurdu. Kanlı ishal, kusma ve karın ağrısı şikayetleri görülen anne Ankara'ya sevk edilirken, oğlunun tedavisi ise Bolu'da sürüyor. Geçen aylarda Yuva köyünde yaşanan zehirlenme vakasında 1 kişi ölmüş, 148 kişi hastaneye kaldırılmıştı.
28.09.2022 Gündem
Anne-oğula çarparak ölüme neden olan sürücü tutuklandı
Anne-oğula çarparak ölüme neden olan sürücü tutuklandı Samsun'da yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve oğluna çarparak ölümüne yol açıp aracı 5 kilometre uzaklıkta yakılmış olarak bulunan sürücü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
18.09.2022 Yaşam
Hande Soral annesi ve oğlunu paylaştı! "Büyük aşk"
Hande Soral annesi ve oğlunu paylaştı! "Büyük aşk" Oyuncu İsmail Demirci ile mutlu bir evliliği olan Hande Soral, 30 Mayıs 2022 tarihinde oğlu Ali'yi kucağına almıştı. İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan ve oğluyla kendisi ilgilenen güzel oyuncu, annesi Sebahat Soral ile minik bebeğinin fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. 35 yaşındaki Soral'ın annesi de aynı kareyi kendi sosyal medya hesabından paylaştı.
14.08.2022 Magazin
Öldürülerek toprağa gömülen anne, oğul ve gelin cinayetinin zanlıları yakalandı
Öldürülerek toprağa gömülen anne, oğul ve gelin cinayetinin zanlıları yakalandı Kilis’te, 10 yıl önce öldürülerek Afrin Çayı yakınlarında bir araziye gömülen anne, oğul ve gelin cinayetlerinin katil zanlısı olduğu gerekçesiyle uzun zamandır aranan baba ile oğul, Suriye'den Türkiye'ye döndükten sonra 45 günlük teknik ve fiziki takip neticesinde Gaziantep’te saklandıkları apartmanın garaj bölümünde yakalandı. Yakalan 2 kişi sevk edildiği adli merciler tarafından tutuklandı.
6.08.2022 Yaşam
Kız isteme dönüşü feci kaza! Anne-oğul öldü, 3 kişi yaralandı
Kız isteme dönüşü feci kaza! Anne-oğul öldü, 3 kişi yaralandı Samsun’un Terme ilçesinde kız istemeden dönen ailenin içinde bulunduğu hafif ticari aracın devrildiği kazada imam Osman Arslan (28) ile annesi Fatma Arslan (60) hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
29.07.2022 Yaşam
Antalya'da aile faciası! Anne- oğul öldü, baba- kız zehirlendi
Antalya'da aile faciası! Anne- oğul öldü, baba- kız zehirlendi Antalya'nın Serik ilçesinde, evde sobadan sızan karbon monoksit gazı nedeniyle anne ve 1 yaşındaki bebeği yaşamını yitirdi, baba ve 5 yaşındaki kızı ise zehirlendi. Ailenin Kovid- 19 karantinasında olduğu öğrenildi.
29.01.2022 Yaşam
Oğluyla kaldıkları baraka yandı, gözyaşlarına boğuldu!
Oğluyla kaldıkları baraka yandı, gözyaşlarına boğuldu! Antalya'da, Meryem Tüysüz (35) ve oğlu Fevzi Köşger'in (16) yaşadığı baraka, nedeni bilinmeyen yangında kullanılamaz hale geldi. Tüysüz, uzun süre ağladı.
18.11.2021 Yaşam
Emrata'nın anne-oğul pozuna beğeni yağdı!
Emrata'nın anne-oğul pozuna beğeni yağdı! Geçtiğimiz mart ayında ilk çocuğu Sylvester Apollo Bear'ı kucağına alan ünlü model Emily Ratajkowski, bebeğiyle çekilen fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı. Ratajkowski, anne-oğul pozuna, "Bana sarılmak için merdivenleri tırmanıyor!" notunu düştü.
11.11.2021 Magazin
Herkes ıspanak sanıyor ama anında zehirliyor! Güzelavrat otu kabusu
Herkes ıspanak sanıyor ama anında zehirliyor! Güzelavrat otu kabusu Herkes ıspanak sanıyor ama çok zehirli! Pazar alışverişlerinde dikkatli olmazsanız canınızdan edebilir. Anında hastanelik ediyor. Artvin’de ıspanağa karışan güzelavrat otundan dolayı oğlu ile birlikte zehirlendiklerini belirten Cansu Lokumcu Kanberoğlu "Uyku, mide bulantısı, baş dönmesi ile halüsinasyon görmeye kadar ilerledi, çok korkunç süreçti. Çocuğum daha çok etkilendi. Benim de başım dönmeye ve sersemlik hali oluşmaya başladı" dedi.
20.10.2021 Gündem
Buse Varol’dan Selçuk Tektaş açıklaması: ‘Toparlanmaya çalışıyoruz’
Buse Varol’dan Selçuk Tektaş açıklaması: ‘Toparlanmaya çalışıyoruz’ Şarkıcı Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol ve oğlu Burak, önceki gün bir AVM’de objektiflere takıldı. Araçlar beklerken görüntülenen anne oğul, gazetecilerin fotoğraf isteğini geri çevirmeyerek objektiflere poz verdi.
16.10.2021 Magazin
Bade İşçil tatilde! Fiziği ile büyüledi..
Bade İşçil tatilde! Fiziği ile büyüledi.. Bade İşcil, Malkoç Süalp ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Azur’la Bodrum’da tatilin keyfini çıkarıyor.
14.07.2021 Magazin
Anne ile oğlu 1 saat arayla koronavirüsten öldü
Anne ile oğlu 1 saat arayla koronavirüsten öldü Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde hasta destek personeli olarak çalışan Neşet Çelik (45) ile annesi Nazmiye Çelik (68), yakalandıkları koronavirüs nedeniyle 1 saat arayla yaşamını yitirdi. Anne oğul memleketleri Uşak'ta toprağa verildi.
24.05.2021 Gündem
11 yaşındaki kızıyla evde ölü bulunan doktorun ailesi: Hiçbir sorun yoktu
11 yaşındaki kızıyla evde ölü bulunan doktorun ailesi: Hiçbir sorun yoktu Tekirdağ'ın merkez Süleymanpaşa ilçesinde aile hekimi, 2 çocuk babası Mustafa Ersoy (55) ile kızı Ceren Ersoy (11), geçen cumartesi günü evlerinde ölü bulundu. Banyoda iple asılı cesedi bulunan Mustafa Ersoy'un kızını öldürdükten sonra intihar ettiği tahmin edilirken, ön otopside Ceren'in darbeye bağlı boyun kırılmasından öldüğü belirlendi. Ersoy'un olay gecesi üniversite sınavlarına hazırlanan oğlu A.E.'nin (19) oğlunun odasına giderek, "Oğlum bugün kandil Allah'a dua et. Duaların kabul olur" dediği belirtildi.
10.05.2021 Gündem
Anneler Günü'nde göz yaşartan iki hikaye
Anneler Günü'nde göz yaşartan iki hikaye Cam kemik hastası Ceren Pekoğlu ve konabildi spastik engelli Muratcan Çiçek anneleri sayesinde hayata tutundu. Pekoğlu ve Çiçek'in anneleriyle beraber yaşadıkları hikayeler gözleri yaşarttı.
9.05.2021 Yaşam
Anne ve oğuldan korkunç plan!
Anne ve oğuldan korkunç plan! Ölüm korkusu hayatlarını kurtardı. İntihar etmek için oğlu ile plan yaparak 224 adet ilaç içen kadın ölümden korkunca ambulansı arayarak yardım istedi. Eve gelen görevlilere oğlunu kurtarmalarını söyledikten sonra bilincini kaybeden anne ve oğlu tedavi altına alındı. İntihara teşebbüs eden anne oğlu hakkında soruşturma başlatıldı.
1.01.2021 Gündem
Anne ve oğul terörist güvenlik güçlerine teslim oldu
Anne ve oğul terörist güvenlik güçlerine teslim oldu İçişleri Bakanlığınca, 2'si anne oğul olmak üzere 3 teröristin ikna çalışmaları sonucu güvenlik güçlerine teslim olduğu bildirildi.
11.08.2020 Gündem
Ukraynalı model Daria Kyryliuk'ı kim darbetti? Görgü tanıkları anlattı
Ukraynalı model Daria Kyryliuk'ı kim darbetti? Görgü tanıkları anlattı Ukraynalı model Daria Kyryliuk'ı darp iddialarında görgü tanıkları anne Figen Civan ile oğlu Beytürk Kirezlik, CNN TÜRK canlı yayınında yaşadıklarını anlattı. Daria Kyryliuk'ın birlikte olduğu grubun kendilerine hakaret ve küfürler savurduğunu söyleyen görgü tanıkları, o gece model Kyryliuk'ın hiçbir şeyinin olmadığını söylediler. Anne Figen Civan, "Ertesi gün çıkan haberlere ben gerçekten çok şaşırdım." ifadelerini kullandı.
10.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Anne Oğul ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anne oğul haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.