Anne Final

Anne Final

Son dakika anne final haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anne final ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anne final haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anne Final

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anne final gelişmeleri de dahil olmak üzere 159 anne final haberi bulunmuştur. Tüm anne final haberleri aşağıda listelenmiştir.
Anne dizisinde nefes kesen final!
Anne dizisinde nefes kesen final! Başrollerini Cansu Dere, Vahide Perçin, Gonca Vuslateri, Beren Gökyıldız ve Berkay Ateş'in paylaştığı 'Anne' dizisi, final bölümüyle ekranlara veda etti.
21.06.2017 Televizyon
Anne dizisi final yaptı! Cengiz öldü mü?
Anne dizisi final yaptı! Cengiz öldü mü? Anne dizisi final bölümüyle dün akşam izleyicileri ekrana kilitledi. Anne 33. son bölümünde yaşananlara daha fazla dayanamayan Şule Cengiz'i vurdu. Peki Cengiz öldü mü, dizi mutlu sonla mı bitti? İşte Anne dizisinde yaşananlar...
29.09.2021 Gündem
Anne 33. bölümü ile final yapıyor!
Anne 33. bölümü ile final yapıyor! Anne 33. bölümü ile bu akşam ekranlara veda edecek. Oyuncu kadrosu ve farklı hikayesi ile dikkat çeken Anne dizisinin nasıl bir final yapacağı merak konusu oldu. İşte Star TV'de yayınlanan Anne dizisinin final fragmanı...
29.09.2021 Gündem
Anne dizisinde beklenmeyen ayrılık!
Anne dizisinde beklenmeyen ayrılık! Star TV'nin iddialı dizisi Anne'de flaş bir ayrılık yaşandı. İşte Anne dizisinden ayrılan o ünlü oyuncu?
14.06.2017 Televizyon
Cansu Dere açıkladı! Anne dizisi final yapıyor...
Cansu Dere açıkladı! Anne dizisi final yapıyor... 'Anne' dizisinin başrol oyuncusu Cansu Dere'den şok açıklama. Anne dizisi final yapıyor...
5.04.2017 Televizyon
Bakan Bak: Okul sporlarında öğrencilerimiz başarı hikayesi yazacak
Bakan Bak: Okul sporlarında öğrencilerimiz başarı hikayesi yazacak Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) tarafından Sırbistan’da düzenlenecek ISF Futsal Dünya Şampiyonası’nda mücadele edecek olan milli sporcular, yarın Belgrad’a gidecek. Okul çağındaki her öğrencinin sporda bir başarı hikayesi yazma potansiyeline sahip olduğunu belirten Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, milli sporculara Futsal Dünya Şampiyonası’nda başarılar diledi.
8.10.2023 Gündem
Üniversite öğrencileri inşaat atıklarını sanat eserine dönüştürdü
Üniversite öğrencileri inşaat atıklarını sanat eserine dönüştürdü İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) "Landscape and Art" dersi ve Türkiye'de faaliyet gösteren inşaat firması Benesta iş birliğiyle düzenlenen "İleri Dönüşüm Tasarım: İnşaat Atıklarından Heykel Tasarımına" öğrenci yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.
25.05.2023 Eğitim
Enis Arıkan'ın annesi Selma Arıkan: Beni bu yüzükle mezara gömsünler
Enis Arıkan'ın annesi Selma Arıkan: Beni bu yüzükle mezara gömsünler Kanal D'nin büyük bir ilgiyle izlenen 'Camdaki Kız' dizisinin 'Muzo'su Enis Arıkan, annesi Selma Arıkan ile yüzü olduğu markanın Anneler Günü'ne özel davetine katıldı. Basın mensuplarının, ''Hiç unutamadığınız bir Anneler Günü hediyeniz var mı?'' sorusu üzerine Selma Arıkan, oğlunun kendisine aldığı yüzüğün hikayesinden bahsetti.
12.05.2023 Magazin
Son mesajı ortaya çıktı: Hayatta inanmam
Son mesajı ortaya çıktı: Hayatta inanmam Igor Gorgonzola Novara’nın yıldız oyuncusu Julia Ituma'nın intihar etmeden önce WhatsApp grubunda attığı son mesaj ortaya çıktı.
14.04.2023 Voleybol
Yasemin Şefkatli hamile mi? 'Gizli bebek'
Yasemin Şefkatli hamile mi? 'Gizli bebek' İdo Tatlıses'in annesi Derya Tuna, geçtiğimiz gün yakın arkadaşıyla alışveriş merkezinde görüntülendi. Tuna, son zamanlarda gelini Yasemin Şefkatli'nin çıkan hamilelik haberleriyle ilgili de konuştu.
16.03.2023 Magazin
Selim Bayraktar, 'Veda Mektubu'nu anlattı! 'Yüzüm fırtınalı karakterleri çağırıyor'
Selim Bayraktar, 'Veda Mektubu'nu anlattı! 'Yüzüm fırtınalı karakterleri çağırıyor' Kanal D'nin yeni dizisi 'Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar'ın yer alıyor. Dizide Ziya karakterine hayat veren Selim Bayraktar, yeni projesi ve kariyeri hakkında Milliyet.com.tr’ye açıklamalarda bulundu.
6.03.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş AB kategorisinde en çok izlenen dizi oldu!
Üç Kız Kardeş AB kategorisinde en çok izlenen dizi oldu! Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 29’uncu bölümüyle AB kategorisinde 5,23 reyting ve 13,22 izlenme payı elde ederek en çok izlenen dizi oldu.
7.12.2022 Televizyon
Set Ekstra, 'Camdaki Kız'ın setine konuk oldu! Çarpıcı açıklamalar
Set Ekstra, 'Camdaki Kız'ın setine konuk oldu! Çarpıcı açıklamalar Tara de Vries'in sunumuyla ekranlara gelen 'Set Ekstra', merakla beklenen ilk bölümünde, Kanal D'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi 'Camdaki Kız'ın setine konuk oldu. Hayat verdiği 'Muzo' karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Enis Arıkan ve reyting rekorları kıran yapımın Feride'si Nur Sürer, Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar'a Koroğlu Köşkü'nü gezdirdi. İkili, kamera arkasında yaşanan eğlenceli anlar ve karakterlere dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.09.2022 Magazin
Özge Özder'den şaşırtan 'Sadakatsiz' itirafı!
Özge Özder'den şaşırtan 'Sadakatsiz' itirafı! Hülya Koçyiğit'in sunduğu, TRT 2 ekranlarında yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programının bu haftaki konuğu, Kanal D'de final yapan 'Sadakatsiz' dizisinde rol alan Özge Özder oldu. 2018 yılında müzisyen Sinan Güleryüz ile dünyaevine giren, Şubat 2021'de kızı Eva Luna'yı kucağına alan ünlü oyuncu, anne olduktan sonra hayatında birçok şeyin değiştiğini, anneliğin hayatına bir anlam kattığını vurguladı.
17.07.2022 Magazin
Aşkı Memnu ne zaman başlıyor? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu’nun unutulmaz replikleri!
Aşkı Memnu ne zaman başlıyor? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu’nun unutulmaz replikleri! Televizyon ekranlarının efsane dizilerinden Aşk-ı Memnu tekrar bölümüyle yine ekranlara döndü. Kült diziler arasında yer alan ve yayınlandığı her dönemde büyük ilgiyle izlenen Aşk-ı Memnu yaz ayı boyunca hafta içi her gün izleyici ile buluşacak. Peki, Aşkı Memnu ne zaman başlıyor? Aşkı Memnu hangi kanalda, saat kaçta? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşk-ı Memnu hakkında bilmeniz gerekenler…
23.05.2022 Televizyon
Okan Yalabık sevgilisi Ezgi Ayvalı'yla poz verdi
Okan Yalabık sevgilisi Ezgi Ayvalı'yla poz verdi Engin Hepileri, Defne Kayalar, Doğa Halis ve Sevda Erginci'nin rol aldığı ‘Anne’ tiyatro oyunu, önceki akşam Moda Sahnesi'nde prömiyeri ile sahnelendi. Fransız yazar Florian Zeller’in yazdığı oyunu izlemeye gelenler arasında Okan Yalabık ve sevgilisi Ezgi Ayvalı da vardı.
19.03.2022 Magazin
Hangi illerde okullar tatil? 19 Ocak 2022 kar tatili olan iller!
Hangi illerde okullar tatil? 19 Ocak 2022 kar tatili olan iller! Türkiye’de etkili olan kar, bazı illerde eğitimin aksamasına neden oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar sonrası yurdun bazı illerinde yoğun kar yağışı etkili oldu. Adıyaman, Bilecik, Kütahya, Kırşehir, Uşak, Adana gibi kentler başta olmak üzere Türkiye’de birçok kentte okullar tatil edildi. İşte okulları tatil olan iller...
19.01.2022 Eğitim
Eren ile şehit olan Başçavuş Gedik'in annesi, oğlunun canlandırıldığı filmi izlerken gözyaşlarına boğuldu
Eren ile şehit olan Başçavuş Gedik'in annesi, oğlunun canlandırıldığı filmi izlerken gözyaşlarına boğuldu Trabzon'un Maçka ilçesinde PKK'lı teröristlerin 15 yaşındaki Eren Bülbül ile birlikte şehit ettiği Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in annesi Hatice Gedik, şehit oğlunun da canlandırıldığı 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filmini izledi. Anne Gedik, duygu dolu anların yaşandığı filmin gösteriminde gözyaşlarına boğuldu. 
1.01.2022 Yaşam
Akrep dizisi final mi yapıyor? Akrep dizisi yayından kaldırılıyor mu? Akrep dizisi ne zaman bitiyor?
Akrep dizisi final mi yapıyor? Akrep dizisi yayından kaldırılıyor mu? Akrep dizisi ne zaman bitiyor? Ekranların gerilim dolu dizilerinden Akrep dizisi ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Başlıca rollerini Demet Akbağ, Evrim Alasya, Yusuf Çim, Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam, Esila Umut, Taha Baran Özbek ve Demet Gül gibi ünlü isimlerin paylaştığı 1441 Productions imzalı "Akrep" dizisi ile ilgili önemli bir karar alındı. Akrep dizisinin yakın zamanda final yapacağı belirtiliyor. Dizinin takipçileri de 'Akrep dizisi final mi yapıyor? Akrep dizisi yayından kaldırılıyor mu?' sorularını araştırıyor. Peki, Akrep dizisi ne zaman bitiyor? İşte Akrep dizisi ile ilgili merak edilenler...
8.06.2021 Gündem
İlayda Alişan isyan etti: Haberler beni yıpratıyor
İlayda Alişan isyan etti: Haberler beni yıpratıyor 'Masumiyet' dizisinde Ela karakteriyle beğeni toplayan oyuncu İlayda Alişan, hakkında çıkan aşk dedikodularına isyan etti. Rol arkadaşı Serkay Tütüncü ile yeni bir aşka yelken açtığı konuşulan genç oyuncu, Instagram'dan açıklama yaptı.
26.05.2021 Magazin
Fenerbahçe Beko 67-93 Real Madrid
Fenerbahçe Beko 67-93 Real Madrid THY Euroleague'in son hafta maçında Fenerbahçe Beko, evinde Real Madrid'e 93-67 mağlup oldu. Daha önce play-off'u garantileyen Fenerbahçe'nin rakibi, yarın oynanacak maçlardan sonra belli olacak. Temsilcimiz play-off'ta CSKA Moskova veya Anadolu Efes ile eşleşecek.
8.04.2021 Basketbol
Fenerbahçe Beko 74-106 Anadolu Efes
Fenerbahçe Beko 74-106 Anadolu Efes Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi 26'nci haftasında Fenerbahçe Beko'yu deplasmanda 106-74 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte sarı-lacivertlilerin 10 maçlık galibiyet serisi sona erdi.
26.02.2021 Basketbol
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibini yıkan haber! Ünlü oyuncunun beyninde tümör çıktı...
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibini yıkan haber! Ünlü oyuncunun beyninde tümör çıktı... Ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın başrol oyuncusunun beyninde tümör çıkınca acil olarak ameliyata alındı. Makedonya Sağlık Bakanı Venko Filipce'nin yaptığı ameliyat sonrası Sabina Toziya'yı evine getirmek için özel uçak ayarlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü bu hafta yayınlanacak. Dizinin ekranlara geleceği yeni bölüm fragmanında sürpriz olaylar yaşanıyor.
18.01.2021 Magazin
Bugün Savaşçı var mı? Savaşcı ne zaman? Savaşçı'nın yeni oyuncusu kim?
Bugün Savaşçı var mı? Savaşcı ne zaman? Savaşçı'nın yeni oyuncusu kim? Savaşçı dizisinin akıbeti haftalardır merak konusu olmuştu. Ancak, Savaşçı dizisinin başrol oyuncusu Berk Oktay'ın diziden ayrıldığını açıklamasının ardından yeni başrol oyuncusu kim olacağı sorusunu beraberinde getirmişti. Peki, Bugün Savaşçı var mı? Savaşcı ne zaman başlıyor? Savaşçı'nın yeni başrolü kim? İşte Savaşçı dizisi ile ilgili detaylar...
29.11.2020 Gündem
Zalim İstanbul final fragmanı yayında!
Zalim İstanbul final fragmanı yayında! Cenk ve Nedim arasında buzlar erirken, gerçekler bir bir ortaya çıkmaya devam eder.
22.06.2020 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Anne Final ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anne final haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.