Gazete Vatan Logo

Akrep dizisi final mi yapıyor? Akrep dizisi yayından kaldırılıyor mu? Akrep dizisi ne zaman bitiyor?

Ekranların gerilim dolu dizilerinden Akrep dizisi ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Başlıca rollerini Demet Akbağ, Evrim Alasya, Yusuf Çim, Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam, Esila Umut, Taha Baran Özbek ve Demet Gül gibi ünlü isimlerin paylaştığı 1441 Productions imzalı "Akrep" dizisi ile ilgili önemli bir karar alındı. Akrep dizisinin yakın zamanda final yapacağı belirtiliyor. Dizinin takipçileri de 'Akrep dizisi final mi yapıyor? Akrep dizisi yayından kaldırılıyor mu?' sorularını araştırıyor. Peki, Akrep dizisi ne zaman bitiyor? İşte Akrep dizisi ile ilgili merak edilenler...

Akrep dizisi final mi yapıyor? Akrep dizisi yayından kaldırılıyor mu? Akrep dizisi ne zaman bitiyor?

Hikayesi ve gerilim dolu sahneleriyle yayınlandığı ilk günden beri izleyiciyi etkilemeyi başaran Akrep dizisi ile ilgili karar alındı. Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın başrolünde yer aldığı Akrep dizisinin ekranlara veda edeceği iddia edildi. Peki, Akrep dizisi final mi yapıyor? Akrep dizisi yayından kaldırılıyor mu? Akrep dizisi ne zaman bitiyor? İşte Akrep dizisi ile ilgili son gelişmeler...
Demet Akbağ, Evrim Alasya, Yusuf Çim, Müge Su Şahin, Esila Umut gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Akrep dizisi her ne kadar belirli bir izleyici topluluğuna kendisini takip ettirmeyi başarsa da gün değişikliği ile beraber izleyici kaybı yaşadı.
Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle büyük beklenti oluşturan Akrep reyitnglerde beklentilerin altında kaldı. Bu durum dizinin final kararı aldığı dedikoduları da ortaya çıkardı. Cuma akşamları izleyiciyle buluşan Akrep dizisinin günün değişmesi de final iddialarının düşünülmesine yol açmıştı.
AKREP DİZİSİ BİTTİ Mİ?
Gazeteci Birsen Altuntaş bugünkü köşe yazısında, Akrep dizisinin finalinin çekildiğini yazdı.
Başlıca rollerini Demet Akbağ, Evrim Alasya, Yusuf Çim, Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam, Esila Umut, Taha Baran Özbek ve Demet Gül gibi ünlü isimlerin paylaştığı 1441 Productions imzalı "Akrep" dizisinin geçen cuma son sahneleri çekildi. Bir anne kızın intikam öyküsü etrafında gelişen etkileyici olayları konu alan dizi, başından beri planlandığı gibi 26. bölümde ekrana veda edecek. "Akrep"in önceden yapılan yurtdışı satışları nedeniyle bölüm sayısı uzatılmıştı.

Haberin Devamı