Anlamlı

Anlamlı

Son dakika anlamlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anlamlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anlamlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anlamlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anlamlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.893 anlamlı haberi bulunmuştur. Tüm anlamlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milli Savunma Bakanı Güler, TRT Çocuk Korosu ile bir araya geldi!
Milli Savunma Bakanı Güler, TRT Çocuk Korosu ile bir araya geldi! Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler; Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' dolayısıyla 'Vatan Marşı'nı seslendiren TRT Çocuk Korosu ile bir araya geldi.
23.04.2024 Gündem
Bakan Işıkhan: 1 Mayıs'ı farklı kutlayacağız
Bakan Işıkhan: 1 Mayıs'ı farklı kutlayacağız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "13'üncü Çalışma Meclisi’ni Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 29-30 Nisan 2024 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirmeyi planlıyoruz" dedi.
22.04.2024 Gündem
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor Türkiye’nin Turkcell’i 30 yaşında. Şirketin gelecek stratejisinin ana ekseninde ‘yenilikçi teknolojiler’ olduğunu söyleyen Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Nasıl ki 30 yıl önce ‘İnsan İçin Teknoloji’ vizyonuyla ülkemizde yeni bir çağ başlattıysak ve döneminin ötesinde bir strateji ortaya koyduysak; 30’uncu yılımızda da yine bugünün ötesinde bir vizyonla, yeni bir stratejiyle ülkemizin toplumsal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlayacağız. ‘Uçtan uca teknoloji sağlayıcısı’ pozisyonumuzu daha da büyüteceğiz” dedi.
19.04.2024 Ekonomi
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür Uluslararası Yapay Zeka Zirvesi'nde Birleşmiş Milletler (BM) AI Danışmanı Neil Sahota, Bahçeşehir Üniversitesi tarafından BAU Future Kampüs'te düzenlenen Future AI Summit 24 Yapay Zeka Zirvesi'nde konuştu. Sahota,"Yapay zekanın olmazsa olmazı veridir, veri yeni petroldür" dedi.
16.04.2024 Gündem
Bayramın son günü mesajları! Resimli, anlamlı, farklı, kısa, öz Ramazan Bayramı’nın son günü sözleri…
Bayramın son günü mesajları! Resimli, anlamlı, farklı, kısa, öz Ramazan Bayramı’nın son günü sözleri… Mübarek Ramazan Bayramı sona ererken bayramın son gününe özel mesaj paylaşmak isteyenler arama motorlarına yönelerek en güzel, farklı, anlamlı Ramazan Bayramının son günü mesajları araştırmaya başladı. İşte resimli dualı, kısa ve öz, yeni bayramın son günü mesajları...
12.04.2024 Yaşam
Bakan Güler: Terör örgütünün hareket kabiliyeti bitme noktasına geldi
Bakan Güler: Terör örgütünün hareket kabiliyeti bitme noktasına geldi Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Yurt içinde ve sınır ötesinde icra edilen başarılı operasyonlar ile terör örgütüne ağır darbe vurulmuş; artık, örgütün hareket kabiliyeti bitme noktasına gelmiştir" dedi.
11.04.2024 Gündem
Bayrama özel mesajlar 2024: En anlmlı, öz, dualı Ramazan Bayramı mesajları, sözleri! | Dini bayramlaşma tebrikleri
Bayrama özel mesajlar 2024: En anlmlı, öz, dualı Ramazan Bayramı mesajları, sözleri! | Dini bayramlaşma tebrikleri Ramazan Bayramı'na özel mesajları hazırladık. Anlamlı, kısa ve dini muhtevası olan bayram mesajlarını, sevdiklerinizle aranızdaki bağı güçlendiriyor. Gönüller arasında köprüler kurulmasına sebep olan Ramazan Bayramı'nda WhatsApp ve sosyal platformlarla gönderebileceğiniz "Bayramınız mübarek olsun" mesajlarıyla yakınlarınızın gönlünü alın. Arkadaşa, eşe, dosta ve yakın akrabaya bayram mesajlarının yanısıra dini bayramlaşma tebrik mesajlarıyla da uzaktaki dostlara en iyi bayram dileklerinizi iletebilirsiniz. İşte resimli, kısa sözlü ve yeni ramazan bayramı mesajları...
10.04.2024 Yaşam
Elveda Ya Şehri Ramazan mesajları 2024: Ramazan ayına veda eden en duygusal, anlamlı resimli veda sözleri
Elveda Ya Şehri Ramazan mesajları 2024: Ramazan ayına veda eden en duygusal, anlamlı resimli veda sözleri İslam alemi Ramazan ayına veda ediyor. 11 Mart günü başlayan on bir ayın sultanı Ramazan bugün sona eriyor. Milyonlarca müslüman elveda ya Şehri Ramazan diyerek bir sonraki seneye uğurlayacak. 10 Nisan 2024 Çarşamba günü Ramazan bayramı kutlanacak. Ramazan ayına veda edecekler için en duygusal veda mesajları ve Elvede Ya Şehri Ramazan sözleri...
9.04.2024 Gündem
Arefe Günü mesajları 2024! resimli Arefe Günü mesajları ve sözleri 🍀 | En yeni anlamlı dualı AREFE GÜNÜ mesajları
Arefe Günü mesajları 2024! resimli Arefe Günü mesajları ve sözleri 🍀 | En yeni anlamlı dualı AREFE GÜNÜ mesajları Ramazan ayından bir önceki gün olan Arefe Günü 9 Nisan Salı günü idrak ediliyor. Tüm İslam aleminin birlik ve beraberlik içinde olmasında dileklerini iletmek isteyen vatandaşlar Resimli Arefe Günü mesajları araştırması yapıyor. Bayramı müjdeleyen arefe günü vatandaşlar sevdiklerine günün anlam ve önemine uygun mesajlar gönderiyor. en güzel, uzun, kısa, ayetli, hadisli, dualı, yazılı Arefe günü mesajları ile Arefe Gününüz Kutlu Olsun mesajı seçenekleri haberimizde yer alıyor. İşte 2024 Arefe Günü mesajları ve sözleri
9.04.2024 Gündem
Milli Boksör  Buse Naz Çakıroğlu, Paris’e gidiyor!
Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu, Paris’e gidiyor! Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu, kırılma noktalarından birinin Tokyo gümüş madalyası olduğunu söyledi. Milli Boksör Çakıroğlu, "Şu anda 4 kadın olarak bir kotamız var, onu 6’ya tamamlamak istiyoruz. Bence 2024 Paris Olimpiyatları’ndan sonra Türk boksu çok daha farklı noktalara gelecek" dedi.
8.04.2024 Gündem
Kadir Suresi kaçıncı sayfada? Arapça Kadir Suresi yazılışı ile Türkçe Kadir Suresi okunuşu! Kadir gecesi duası Kadir Suresi anlamı ile Peygamberimizin kadir gecesi duası
Kadir Suresi kaçıncı sayfada? Arapça Kadir Suresi yazılışı ile Türkçe Kadir Suresi okunuşu! Kadir gecesi duası Kadir Suresi anlamı ile Peygamberimizin kadir gecesi duası Kadir suresi okunuşu ve anlamı, 5 Nisan’ın Kadir Gecesi olması nedeniyle sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Ramazan ayının en anlamlı gecesi olan, bin aydan daha hayırlı olarak kabul edilen Kadir Gecesi, Kur'an'ın indirildiği gece olarak bilinir. Bu mübarek geceyi ibadetlerle geçirmek isteyen vatandaşlar, Kadir suresi ve Kadir Gecesi duası gibi ibadetleri yapmak için arama motorlarına yöneldi.
5.04.2024 Yaşam
Emine Erdoğan'dan 'Dünya Sıfır Atık Günü' mesajı: Sürdürülebilirliğin üstün geldiği refah dolu bir dünya diliyorum
Emine Erdoğan'dan 'Dünya Sıfır Atık Günü' mesajı: Sürdürülebilirliğin üstün geldiği refah dolu bir dünya diliyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından 'Dünya Sıfır Atık Günü' mesajı yayımladı. Emine Erdoğan, "Kaynakların en üst düzeyde kullanıldığı, atıkların en aza indirildiği ve sürdürülebilirliğin üstün geldiği refah dolu bir dünya diliyorum" ifadelerini kullandı.
30.03.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
Ateşböceği Öğrenim Birimleri için anlamlı iş birliği
Ateşböceği Öğrenim Birimleri için anlamlı iş birliği Prometeon Türkiye, TEGV’in Ateşböceği Öğrenim Birimi Tır’larının lastik tedarikçisi olarak anlamlı bir iş birliğine imza attı.
29.03.2024 Vitrin
Öğrenciler geleceğe nefes oldu! Çok sayıda kızılçam, ardıç ve servi fidanını toprakla buluştu
Öğrenciler geleceğe nefes oldu! Çok sayıda kızılçam, ardıç ve servi fidanını toprakla buluştu Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi kampüsünde düzenlenen “Geleceğe Nefes” fidan dikme etkinliğine katılan öğrenciler çok sayıda kızılçam, ardıç ve servi fidanını toprakla buluşturdu.
28.03.2024 Adana
Adana'nın Perileri down sendromuna dikkat çektiler
Adana'nın Perileri down sendromuna dikkat çektiler 01 Adana Basketbol Kulübü oyuncuları, 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü kapsamında farkındalık oluşturmak için renkli çoraplar giydi.
22.03.2024 Adana
Hiç görülmemiş, farklı Cuma mesajları 22 Mart 2024! İşte en yeni resimli yazılı anlamlı güzel sözlü Cuma mesajları seçenekleri
Hiç görülmemiş, farklı Cuma mesajları 22 Mart 2024! İşte en yeni resimli yazılı anlamlı güzel sözlü Cuma mesajları seçenekleri 2024 Cuma mesajları ve sözleri yine bir Cuma gününde sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Ramazan ayının ikinci cuması idrak edilirken en güzel, anlamlı cuma mesajları gönderilmeye, 'Hayırlı Cumalar' ya da 'Cumanız Mübarek Olsun' dilekleri paylaşılmaya başlandı. Cuma günü ile mübarek 11 ayın sultanı Ramazan ayı için dualı, ayetli ve hadisli cuma mesajları bir araya geldi. Annenize, babanıza, arkadaşlarınıza ve akrabalarınıza gönderebileceğiniz birbirinden farklı, yeni, anlamlı cuma mesajları derledik... İşte, 22 Mart'a özel resimli, yazılı, değişik, dualı, cuma mesajları ve sözleri…
22.03.2024 Gündem
Down Sendromu Günü sözleri ||  Anlamlı Down Sendromu farkındalık günü ile ilgili sözler: 21 Mart Down Sendromu Farkındalık günü mesajları
Down Sendromu Günü sözleri || Anlamlı Down Sendromu farkındalık günü ile ilgili sözler: 21 Mart Down Sendromu Farkındalık günü mesajları Down Sendromu günü sözleri ile 21 Mart Down Sendromu Günü kutlama mesajları için aramalar arttı. Bugün, 21 Mart Perşembe günü, Down Sendromu Farkındalık Günü'nü kutluyoruz. Bu özel günde, sevdiklerimize ve dostlarımıza "Hayatın her anında engel yoktur" mesajını yaymak için en etkileyici ve anlamlı sözleri sizler için paylaşıyoruz. Her bireyin benzersizliğini ve değerini vurgulayarak, farklılıkların gücünü kutluyoruz. İşte uzun, kısa, en güzel resimli 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü sözleri ve mesajları
21.03.2024 Gündem
Nevruz Bayramı kutlama mesajları 2024 || Baharın gelişini müjdeleyen kısa, anlamlı, resimli Nevruz bayramınız kutlu olsun mesajları ile 21 Mart Nevruz Bayramı sözleri
Nevruz Bayramı kutlama mesajları 2024 || Baharın gelişini müjdeleyen kısa, anlamlı, resimli Nevruz bayramınız kutlu olsun mesajları ile 21 Mart Nevruz Bayramı sözleri 21 Mart nevruz bayramı mesajları ile kısa, resimli nevruz sözleri günün anlam ve önemine istinaden sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Nevruz Bayramı, özellikle İran, Türkiye, Azerbaycan, Özbekistan, Türkmenistan, Kazakistan, Kırgızistan ve diğer bazı Orta Asya ülkelerinde kutlanan geleneksel bir bayramdır. 21 Mart'ta kutlanır ve baharın başlangıcını temsil eder. Fransızca kökenli olan "Nevruz" kelime "yeni gün" anlamına gelir. Binlerce yıldır çeşitli kültürlerde kutlanan Nevruz bayramına özel biz de anlamlı, umut ve coşku dolu, müjde içeren 21 Mart bahar bayramı mesajları derledik. İşte kısa, resimli nevruz sözleri…
21.03.2024 Gündem
18 Mart Çanakkale Zaferi mesajları:  En güzel, kısa, uzun, resimli 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajları ve sözleri
18 Mart Çanakkale Zaferi mesajları: En güzel, kısa, uzun, resimli 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajları ve sözleri Çanakkale Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü kutlu olsun! Tüm dünyanın hayranlıkla baktığı bu zafer, başta Gelibolu Yarımadası olmak üzere yurt içi ve yurt dışı çeşitli merkezlerde en güzel, kısa, uzun, anlamlı, duygusal, resimli 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajlarıyla paylaşılacak. İşte resimli 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajları ve Çanakkale Şehitleri anma sözleri ile Atatürk görselleri
17.03.2024 Gündem
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Gündem
Yeni bir dönem başlıyor! Milli ‘Mobil Röntgen Cihazı’ göreve başladı
Yeni bir dönem başlıyor! Milli ‘Mobil Röntgen Cihazı’ göreve başladı ASELSAN’ın tamamen milli imkanlarla geliştirdiği ‘Mobil Dijital Röntgen Cihazı’ (ADR-M100), ilk kez Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde kullanıma alındı.
14.03.2024 Gündem
Resimli 14 Mart Tıp Bayramı mesajları ile doktora, hemşireye, sağlık çalışanlarına 14 Mart Tıp Bayramı kutlama mesajları! İşte arkadaşa, sevgiliye, anneye, babaya, eşe en güzel kısa 14 Mart Tıp Bayramı mesajları
Resimli 14 Mart Tıp Bayramı mesajları ile doktora, hemşireye, sağlık çalışanlarına 14 Mart Tıp Bayramı kutlama mesajları! İşte arkadaşa, sevgiliye, anneye, babaya, eşe en güzel kısa 14 Mart Tıp Bayramı mesajları 14 Mart, Tıp Bayramı'nı kutlamak için özel bir gün. Bu gün, sağlık çalışanlarının sorunlarının tartışıldığı ve katkılarının ödüllendirildiği bir fırsat. İlk olarak 1919'da kutlanmaya başlanan Tıp Bayramı, doktorlar, hemşireler ve sağlık alanında çalışan herkes için anlamlı bir gün. Bugün, sağlığın ne kadar değerli olduğunu ve tıp doktorlarının bizim için ne kadar önemli olduğunu hatırlamak için bir fırsat. Bu nedenle, sevdiklerimize Tıp Bayramı mesajları ile bu anlamı hissettirebiliriz. Onlara en güzel Tıp Bayramı mesajları ve sözleri ile teşekkür etmek, onların kıymetini anlamak ve değerlerini hatırlamak için biz de birbirinden farklı anlamlı mesajlar derledik. İşte Doktora, hemşireye, sağlık emekçilerine Tıp Bayramı kutlama mesajları resimli sözler ile resimli 14 Mart tıp bayramı mesajı
14.03.2024 Gündem
12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü kutlama mesajları 2024! Milli irade vurgulu, kısa, anlamlı, İstiklal Marşının kabulü kutlama mesajları
12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü kutlama mesajları 2024! Milli irade vurgulu, kısa, anlamlı, İstiklal Marşının kabulü kutlama mesajları 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü mesajları ve sözleri ile ilgili aramalar gündem oldu. 103. yıl önce, Türk milleti bağımsızlık ve özgürlük aşkını İstiklal Marşı'nda buluşturduğu büyük bir karar aldı. Mehmet Akif Ersoy'un kaleminden dökülen o muhteşem dizeler, yüzyıllardır Türk milletinin varoluş mücadelesini en yalın ve en gururlu haliyle ifade ediyor. İşte Milli irade vurgulu, kısa, anlamlı, İstiklal Marşının kabulü kutlama mesajları....
12.03.2024 Gündem
İftar için mesajlar! Resimli, kısa, güzel ve anlamlı hayırlı iftarlar geçen iftar mesajları ve hayırlı iftarlar sözleri
İftar için mesajlar! Resimli, kısa, güzel ve anlamlı hayırlı iftarlar geçen iftar mesajları ve hayırlı iftarlar sözleri 11 ayın sultanı Ramazan’ın gelmesiyle birlikte iftar hazırlıkları da başladı. Camilerin minarelerinden yükselen ezan sesleriyle birlikte oruçlarını açacak olan vatandaşlar hayırlı iftarla sözleri ile iftar mesajları için arama motorlarına yöneldi, birbirinden anlamlı, güzel iftar sözleri sorguluyor. İftar sofraları, açlığı ve susuzluğu gidermenin ötesinde, aile bağlarını güçlendiren, komşuluk ilişkilerini pekiştiren bir köprü. Biz de ilk iftara özel resimli, kısa, güzel ve anlamlı hayırlı iftarlar geçen iftar mesajları derledik. İşte iftar için resimli, güzel, kısa ve anlamlı mesajları ile hayırlı iftarlar Allah kabul etsin sözleri…
11.03.2024 Ramazan

Benzer Haber Etiketleri

Anlamlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anlamlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.